Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Nil

Bilgili
Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Anlık Fiyatı 1389.99 Tl'den Satılmaktadır.

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Alanlar Memnun Mu?

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Hakkında yaklaşık 302 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Teknik Detaylar

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Ürününün Satıcısı, Tom Jones Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 ürününü 1389.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Kullananlar
1389.99 Tl ye satışta olan Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
302 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Paketlemesi ve hediye notumu iletme incelikleri ile çok çok memnun kaldım elinize emeğinize sağlık saat hakkında yorum yapamıyorum nişanlıma hediye aldım kullandıkça güncellerim görüntü itibari ile oldukça şık bir saat ve hediye bileklik için ayrıca teşekkür ediyorum
İsim: n** d**
Tarih: 12 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Çağla BK

Yorum: eşime dg için aldım çok beğendi şık klas bir saat
İsim: A** B**
Tarih: 11 Ekim 2022

Yorum: Sevgilime hediye almıştım beklediğimden de güzel geldi istediğim notu da yazdılar çok teşekkür ederim
İsim: T** D**
Tarih: 21 Eylül 2022

Yorum: nişanlıma aldım çok beğendik
İsim: **** ****
Tarih: 21 Mart 2023

Yorum: çok beğendik teşekkür ederim paketleme için gösterdiğiniz özene. bol kazançlar
İsim: N** K**
Tarih: 05 Aralık 2022

Yorum: eşime aldım damatlıkla çok yakıştı çok kaliteli bir ürün
İsim: B** S**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: erkek arkadaşım için aldım mükemmel bileklik ile birlikte geldi çok teşekkür ederim
İsim: D** Y**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: eşime evlilik yıldönümü hediyesi almıştım çok hoşuna gitti kaliteli güzel bayağı da oldu kullanışlı su da almadı ve paketlemesi de çok iyiydi şu gecirmiyo da çok da şık
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: Ütün gayet güzel ve şık duruyor. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum...
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: Eşim için aldım ben beğendim umarım eşimde beğenir. Ayrıca yanında hediye paketi de gönderdiği için satıcıya teşekkür ederim
Tarih: 10 Aralık 2022

Yorum: eşime hediye olarak aldım çok şık ve kaliteli bir ürün hız kargolama herşey çok güzeldi tavsiye ederim.
Tarih: 18 Ekim 2022

Yorum: ürün beklediğimden daha güzel ve kaliteli geldi çok memnun kaldım ve kargolama çok hızlıydı doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum yanındaki bileklik içinde ayrıca teşekkür ederim ⭐
İsim: Y** O**
Tarih: 21 Ağustos 2022

Yorum: Ürün göründüğünden gerçekte daha güzel harika bir duruşu var gönül rahatlığıyla güvenip alabilirsiniz paketlemeside harika ✨
İsim: G** A**
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: Nişanlıma aldım çok beğendim garantisiyle birlikde gönderdiler istediğim notu da yazdılar hediye paketiyle göndermeleri hoşuma gitti satıcı ilgiliydi teşekkür ederim
İsim: M** Ç**
Tarih: 22 Aralık 2022

Yorum: erkek arkadaşım için almıştım çok güzel geldi paketlemesi kargosu her şeyiyle çok iyiydi
İsim: S** G**
Tarih: 22 Aralık 2023

Yorum: Beklediğimden çok daha kaliteli geldi🤩🤩 erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım çok memnun kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim, parasını sonuna kadar hak eden bir ürün👍🏻👍🏻
İsim: K** M**
Tarih: 16 Temmuz 2022

Yorum: Hediye olarak almıştım gerçekten harika
İsim: G** T**
Tarih: 19 Haziran 2022

Yorum: çok beğendim güzel bi ürün kaliteli duruyo kargo sorunsuzdu paketlemesi iyiydi teşekkür ederim
İsim: E** Y**
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: Nişanlıma aldım. Ben çok beğendim. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.
İsim: Z** T**
Tarih: 24 Eylül 2022

Yorum: Hediye olarak aldım çok memlun kaldım. Satıcıya da ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Hediye için de çok teşekkürler 🥰🥰
İsim: M** T**
Tarih: 04 Ekim 2022

Yorum: Hiç tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ürün üç günde elime ulaştı çok özenli paketlenmişti herkese tavsiye ederim
İsim: Eda Ç.
Tarih: 23 Eylül 2022

Yorum: Babama aldım çok beğendi. Kaliteli saat .
İsim: A** y**
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: saate bayıldım gerçekten çok güzel süper bir şey hediye paketi de geldi bileklik te geldi çok guzel ama kargom çok geç geldi
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: güvenerek alabilirsiniz ben sevgilime hediye olarak aldım ve çiziksiz kırıksız bı şekilde geldi pat patlara sarılıydı içiniz rahat olsun
İsim: h** k**
Tarih: 18 Kasım 2022

Yorum: Erkek arkadaşıma aldım ve ikimiz de bayıldık her şeyi çok güzel geldi tavsiye ederim
İsim: Cansu K.
Tarih: 21 Ekim 2022

Yorum: bayıldımmmmmmm... Erkek arkadasima aldim ve oda çok begendi paketleme çok iyi yanında hediye paketinide gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim 💛🫶🏻🪄
İsim: s** k**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: esime aldim cok begendi cok sik bir saat
İsim: d** u**
Tarih: 21 Ekim 2022

Yorum: Çok güzel eşime hediye aldım bayıldım resimden daha hoş hediye için de teşekkür ederim dün sipariş verdim bugün elime ulaştı hızlı kargo için ayrıca teşekkür ediyorum:)
İsim: A** Ç**
Tarih: 31 Ağustos 2022

Yorum: Kardeşime hediye aldım severik kullanıyor
İsim: Z** B**
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: Çok beğendik hemen geldu elimize
İsim: S** K**
Tarih: 14 Haziran 2023
Beden: Boy:155cm

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Akıllarda Kalan Sorular

Soru: mrb saat celikmi
Cevap: Celik kordon efendim

Soru: kolumuza büyük gelirse ne yapabiliriz
Cevap: Saatcide kucultturme yaptirabilirsiniz efendkm

Soru: ağırlığı kaç gr
Cevap: 160gr civari efendim

Soru: her kola uyarmı
Cevap: Maksimum 24cmlik bileklere kadar olur

Soru: ürün orjinalmi
Cevap: %100 Orijinal, 2 yıl garantilidir. Orijinal kutusu, Garanti belgesi ile birlikte size ulaşır.

Soru: Mersin tarsus
Cevap: Yurtici ile 2 gunde gelme ihtimali var

Soru: Paslanma yaparmı?
Cevap: Celik kordondur paslanma olmaz

Soru: Cevap verirmisniz
Cevap: Buyurun...

Soru: ürün orijinal midir ?
Cevap: evet efendım orjınal ve 2 yıl garantılıdır

Soru: beyaz metal kutuda mi geliyor? bide yorumlarda bazı kişilerin kararma olmuş kararma yapar mı?
Cevap: Kimyasal ürünlere temas olmazsa kararma solma olmaz efendim.Kutusu plastiktir

Soru: Kordon kaç cm
Cevap: 24 cm bileğe kadar oluyor efendim

Soru: hocam su geçirmez değil mi
Cevap: El yüz yıkama da su geçirmez, 3 ATM basınca dayanıklıdır su geçirmez.

Soru: iyi günler saatin ekranda gün ayarı yeri var ama ayarı yapamadık aktif değil mi
Cevap: Saatin kurma düğmesi; 1 tık çekince takvim, 2 tık çekince saati ayarlayabilirsiniz efendim.

Soru: Taksit yapabiliyomuyuz?
Cevap: Odeme seceneklerine biz mudahale edemiyoruz efendim trendyol ile iletisime gecmelisiniz

Soru: saat çalışıptamı gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Evet efendim saatin calistigini kontrolden gecirip gonderiyoruz

Soru: şu geçiriyor mi acaba
Cevap: El yüz yıkama da su geçirmez, 3 ATM basınca dayanıklıdır su geçirmez.

Soru: Merhaba.orijinal ürünumu efendim?
Cevap: TÜM ÜRÜNLERİMİZ %100 ORIJINAL EFENDIM

Soru: saatin içinde sorun oluştu bi kaç gün kullanıldı garanti olduğu için tamiri olur demi
Cevap: Tabi efendim garanti servisine gonderin sorunu cozerler

Soru: takvimi nasıl ayarlayabilirim
Cevap: Saatin kurma düğmesi; 1 tık çekince takvim, 2 tık çekince saati ayarlayabilirsiniz efendim.

Soru: orjinal saat dgl mi
Cevap: %100 Orijinal, 2 yıl garantilidir. Orijinal kutusu, Orijinal Kraft Poşeti, Garanti belgesi ve Faturası ile birlikte size ulaşır efendim.

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Kol Saati ( Bk)3 Atm Su Geçirmez Siyah Renk Çelik Kordon Bileklik Hediyeli Cbk630 En Uygun Satış Linki