er kiz ne demek ?

Sumeyye

Bilgili
Er kız ne demek?
Tasavvuf ve klasik edebiyat metinlerinde zühde yönelen kadınlar “er” olarak anılır. Onların kadınlık durumundan söz etmek gerekmez, zahid bir kadının cinsiyetinden bahsetmek geleneğe uygun olmadığı gibi cinsellikle ilgili yerleşmiş ahlaki kurallara da ters düşmektedir.

Er kız ne demek?
Tasavvuf ve klasik edebiyat metinlerinde zühde yönelen kadınlar “er” olarak anılır. Onların kadınlık durumundan söz etmek gerekmez, zahid

Merhaba arkadaşlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Sumeyye

Belki bir faydası dokunur

Er kız ne demek?
Tasavvuf ve klasik edebiyat metinlerinde zühde yönelen kadınlar “er” olarak anılır. Onların kadınlık durumundan söz etmek gerekmez, zahid

Selam değerli arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Sumeyye

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Er kız ne demek?

Selam dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Sumeyye

İşine yaraması dileğiyle hazırladım

Er kız ne demek?

Selam takım

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Umarım işine yarar

Er kız ne demek?

Selam değerli arkadaşlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

İşine yaramasını umarım

benzerkonular_benzer_konular