Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Alanlar Memnun Mu-

Fusun

Bilgili
Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 En Ucuzu Nerede Bulunur?
Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Şu Anki Satış Fiyatı 5629.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Memnuniyet Durumu Nedir?

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Ürün Açıklaması

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Ürününün Satıcısı, Eminçelik Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 ürününü 5629.0 Tl'den Satılmaktadır.

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Hakkında Yapılan Yorumlar
5629.0 Tl ye satışta olan Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: ürün çok kullanışlı ve güzel önce biraz kullanıp yorum yapmak istedimtam bir fiyat performans ürünü ızgaraların döküm olması çok iyi olmuş
İsim: Nefise A.
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SANCAK ALİMER

Yorum: memnunum tavsiye ederim
İsim: Emine M.
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: bir günde geldi ürün gayet güzel ve kullanışlı fiyat performans gayetgüzel çok para verip marka almaya gerek yok. satıcıya teşekkür ederim.garanti belgesini nasıl aktif hale getirebilirim bir tek onu sormak istiyorum
İsim: m** k**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Kayınvalidem için aldık şuan için güzel bir ürün fiyatıda gayet ideal
İsim: **** ****
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve çok kullanışlı fiyatperformans ürünü
İsim: G** K** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Satıcı: Royalmutfak

Yorum: ürünü 3 aydır kullanıyorum muadillerine taş çıkartır çok memnun kaldım
İsim: z** y**
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: Ç** A**
Tarih: 04 Nisan 2024
Satıcı: Deveyükü

Yorum: 4-5 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim kalitesi gayet iyi
İsim: y** A**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: DİLAN OZKUL

Yorum: kullanışlı ve güzel
İsim: F** d**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Satıcı: DEPODÜNYASI

Yorum: ürünü aldım Bir buçuk ay oldu camı çatladı Tavsiye etmiyorum kesinliklealmayın 1 Şubat'ta servis kurulumu yaptı bugün 17 Mart olaya bak Ramazan6 günü
İsim: M** G**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: kargo çabuk geldi bakalım umarım memnun kalırım üründen
İsim: C** B**
Tarih: 14 Eylül 2023

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba tüplü kullanılabilir mi
Cevap: Merhaba Servis montaj esnasında siz ne kullanıyorsanız ona ücretsiz dönüşüm yapmaktır

Soru: Merhaba ürün cammı
Cevap: Merhaba efendim evet cam.

Soru: ocak demirleri döküm mü
Cevap: Evet efendim dökümdür

Soru: ocakta çocuk kilidi gaz emniyeti var mı
Cevap: Merhaba efendim çocuk kilidi değil Gaz kesme emniyeti vardır efendim

Soru: bu 5 gözlü ocağın tam olarak en boy ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba, * Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm Ürün Ölçüsü 70 en 52 Boy

Soru: Doğal gaza uyumlumudur yoksa servismi gelip hallediyor
Cevap: Merhaba, uyumludur yetkili servise kayıt oluşturarak montajınızı ücretsiz yapacaklardır.

Soru: ocak demiri dökümmü emaye mi
Cevap: ızgaraları dökümdür.

Soru: 50×70 lik fırınımın yerine bunu alsam olur mu tezgahtaki yeri için sığar mı
Cevap: 70 Cm ıcın uygundur efendım

Soru: Yetkili servisi kim nereyi arıcaz
Cevap: Merhaba emincelik yetkili servisi aramanız gerekmektedir

Soru: ocağın sağ tarafında iki santimlik yer var kolona denk geliyor olur mu sizce ?
Cevap: Merhaba efendim ocakla duvar arasında belirli bi mesafe olması lazım Tekli servislere danışırsanız net bilgiyi alabilirsiniz efendim

Soru: ust kisim çelikmi demır
Cevap: Döküm ızgaralı

Soru: kolay gelsin tezgah üstüde kullanim yapilabilirmiyiz. yoksa.gomme yapilmasimi gerekiyor
Cevap: Eminçelik 5 li Oçakları Ankastre gömmelidir efendim Setüstü 4 Gözlü var sancak Alimer trendyol sayfamızda Çeşitleri mevcuttur

Soru: aynı ocağın set üstü varmı
Cevap: Merhaba efendim yok maalesef

Soru: Selamün aleyküm, hayırlı işler. Bu beş gözlü ocağın cam değilde, emaye olanı varmı?
Cevap: Merhaba bu şekilde cam olmayan yok maalesef efendim

Soru: Cam ocaklar ne kadar dayanıklı olabilir? kırılır, patlar diye düşünüyorum.
Cevap: Kolay kolay patlamaz servis montaj esnasında kullanım ile alakalı bilgi alabilirsiniz

Soru: merhabalar servis hangi şehirlerde var acaba yada hangi markaların servisi bakıyor
Cevap: Eminçelik internet sitesinden kurulum bölgelerine bakabilirsiniz efendim.

Soru: slm bunu olçulati nedir mermeri sanki ona gore kesilmesi gerek
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli Oçak dış ölçüsü 70 X 51.5 cm iç kesim ölçüsü 48.5 X 56 dır 4 lü ocağın yerine uyumlu sadece 70 cm dış cam

Soru: iyi akşamlar mutfağıma olmazsa 70 cm değil ama önce gelip bi bakılabilirmi
Cevap: Merhaba, kesim ölçüleri standartdır 4 gözlü ocakla aynı, sadece 5'er santim kenar camlardan uzunluk vardır efendim.

Soru: iyi günler kocaeliden yazıyorum kocaeli başiskele ilçesinde servisiniz vaı ürünü alsak montaja servisiniz nasıl geliyor
Cevap: Merhaba Türkiye genelinde servis var İnternetten bakıp kontrol edebilirsiniz

Soru: hangi servisi arayacağım alanyadayim
Cevap: İnternetten bakabilirsiniz Eminçelik servisine

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Emnçelik Ankastre 70cm 5 Gözlü Wow'lu Beyaz Cam Ocak Ah 2250 Sbw Wg70 En Uygun Satış Linki