Feride
Bilgili
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Şu Anki Fiyat Aralığı 29980.8 Tl'den Satılmaktadır.
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Hakkında yaklaşık 404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürün Detayları
Baymak Elegant Plus 9 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil)_x000D_
Üstün soğutma ve ısıtma teknolojileri ile dikkat çeken Baymak Elegant Plus A++ 9000 BTU Inverter Klima, kullanıcılarının daha rahat ve verimli yaşam alanları oluşturmalarına katkı sağlıyor. İklimlendirme sistemlerinde enerji tüketimi açısından tasarruf etmek isteyenlere hitap eden ürün; nem oranı dengelenmiş ve toz parçacıklarından arındırılmış bir hava kalitesi sunuyor.Üst Düzey Sessiz Teknoloji ile Akıllı YeteneklerSoğutmada A++, ısıtmada A+ enerji verimliliği sağlayan klima modeli, "Silence Mod" özelliği ile çok daha sessiz çalışıyor.Klimanın iç ünitesi, olası tozlanma durumunda "Akıllı Temizleme Fonksiyonu" ile kokudan ve kirden arındırılabiliyor.Sabit hızda hava üflemek yerine oda sıcaklığına göre çalışan yeni nesil Inverter teknolojisi, yıl içerisinde %40 daha az enerji tüketilmesine olanak tanıyor.R410A soğutucu gazı ile çalışan klima; çevre dostu bir kullanım sunuyor.
Ürünün akıllı yetenekleri arasında bulunan "I feel Teknolojisi", odada bulunduğunuz yere özel sıcaklık değeri belirlemenize imkan veriyor.>Eşsiz Teknik Özellikleri ile Yeni Nesil KlimaEnerji Sınıfı: A++
BTU (Isıtma Kapasitesi): 9000>
BTU Aralığı: 9000>
Inverter: Var>
Klima Türü: Split (Duvar Tipi)>Uyku Modu, Turbo Mod ve Favori Kullanım gibi farklı konfor düzeyleri sunan Baymak Elegant Plus A++ 9000 BTU Inverter Klima, kolay ulaşım için tasarlanmış kısa yol tuşları ve ortam sıcaklığını okuyabilen LCD uzaktan kumandaya da sahip. Duvar tipi split klima, gizli LED ekranı ile şık ve zarif bir tasarıma imza atıyor.Evleriniz ve İş Yerlerinizde Dört Mevsim Bahar_x000D_
Dört yöne otomatik hava yönlendirme sistemi bulundurur. ECO Mod özelliği ile enerji tasarrufu mümkündür.Ionizer teknolojisi hava sirkülasyonu sağlar ve ferahlatır. Feel teknolojisi sayesinde kullanıcıların bulundukları yerde hissetmek istedikleri sıcaklığa göre ayarlanır. Yüksek ısıtma performansı, turba mod, kaydedilen favori ayarlar klimanın kullanıcılara sunduğu yüksek teknolojinin örnekleridir. Kullanışlı Kutu İçeriğiGümüş iyon ve aktif karbon filtreleme sistemine sahip olan ürün; LCD uzaktan kumanda, garanti belgesi, montaj ve kullanım kılavuzu ile birlikte kullanıma sunuluyor.Dinamik ve Yenilikçi Bir Dünya Markası: BaymakGelişen teknolojiye uyumlu ve inovatif ürünleriyle iklimlendirme sektöründe başarılı bir politika izleyen Baymak, 49 yıllık köklü geçmişi ile kullanıcılarına güven veriyor. Türkiye genelinde 2100'den fazla satış noktası ve 250'nin üzerinde yetkili servisi bulunan firma, lider bir Türk markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.Tüketici Dostu Klima TeknolojisiBaymak Elegant Plus A++ 9000 BTU Inverter Klima, hassas sıcaklık kontrolü özelliği, ihtiyaca göre çalışan Inverter ve ferahlatıcı hava sirkülasyonu sunan Ionezer teknolojileri ile soğutma ve ısıtma ihtiyaçlarınız konusunda kolaylık sağlıyor. Klima kurulum işlemleri için size en yakın yetkili servisi arayarak montaj hizmetlerinden faydalanabilirsiniz._x000D_
Önemli Not: Soğutma kapasitesi için verilen yaklaşık m2 bilgisidir. Evin konumuna, yalıtımına ve klima modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.>_x000D_
_x000D_
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma ürününü 29980.8 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Kullanıcı Geri Dönüşleri
29980.8 Tl ye satışta olan Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Olumlu yorumları okuyarak kızımın odasına aldım. Gerçekten çok güzel tam bir fiyat performans ürünü. Evimdeki diğer iki klima bosch marka bence bu onlardan daha iyi. Kumandasi çok hoş. Satıcı hemen kargoladı. Iki gunde elime ulaştı. Ertesi gün de montajını yaptırdık. Hiç bir sorun yaşamadık endişeniz olmasın. Düşünmeden alabilirsiniz.
İsim: **** ****
Tarih: 26 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: valla annemlere de aldık kendimize de çok memnunum
İsim: Yüksel Y.
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü çok memnunuz ikinciye alıyoruz
İsim: c** ö**
Tarih: 28 Mart 2022
Satıcı: SEFA TİCARET DTM
Yorum: yaz dönemi almıştım.cok memnun kaldim.isitmasi da soğutması da mükemmel.sessiz çalışıyor. rahatsız etmiyor.keske o zaman bir tane daha alsaymisim.
İsim: E** K**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Korkarak aldım ama sorunsuz güvenle alabilirsiniz servis de hızlı ilgili alakalı Güler yüzlü. Görüntüsü de güzel şık. Performansı da on numara. Eşim pimpiriklidir o bile beğendi
İsim: h** a**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: Yazın 12000BTU almıştık memnunduk şimdi de diğer odamız için aldık. Baymak kalitesi
İsim: M** Ş**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel bir klima, bağıldık
salı günü sipariş ettik, cuma günü geldi ve salı günü takmışlar... Temmuz ay için bence gayet hızlı
16 dereceye kadar soğutuyor ve 32 dereceye kadar ısıtıyor. Yatak odaya taktırdık, ama sadece odada değil, tüm evde gayet iyi oldu. Klima ile ilk gece üşüdüm bile
Yani çok beğendik, kesenlikle tavsiye ederim ❤Devamını Oku
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel tavsiye ediyorum
İsim: A** A**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: yatak odası için aldık, çok sıcak bi bölgede oturmamıza rağmen 25 derece gayet yeterli oluyor performansı çok iyi. Satıcı ilgili sorularımı hemen yanıtladı.
İsim: A** A** B**
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: Gayet başarılı bir ürün.
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: yaz kis kullaniyoruz. goruntusu de cok guzel
İsim: A** A** A**
Tarih: 10 Aralık 2021
Yorum: Başarılı ürün
İsim: T** Ç**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: baymak her zaman tercihimiz
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: Hızlı kargo kurulumu hemen yapıldı iyi çalışıyor herşey yolunda gitti

İsim: M** T**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: evimde kullanıyorum çok iyi
İsim: a** g**
Yorum: çok güzel sik evime çok yakıştı baymak guvencesindeyim kislarim sicak yazlarım serin olacak
İsim: N** B**
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: harika bayıldım
İsim: e** k**
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: kombi-store
Yorum: cok begendim baymak kalitesi
İsim: besna ö.
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: Sorunsuz teslim edildi ürün performansı gayet iyi.Aydın Didim servisi çok ilgili ve hızlı. Sabırlı ve ilgili anlattılar. Ürünü tavsiye ederim.
İsim: G** K**
Tarih: 14 Eylül 2021
Yorum: güzel ürün sorunsuz ulaştı
İsim: P** B**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Öncesinde salonumuza almıştık şimdi de kendi odama aldı ailem. Çok kaliteli.
İsim: F** S**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: kızımın evi için aldık çok memnunuz sessiz
İsim: S** İ**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Şubat 2023
Yorum: Sessiz calısıyor cok begendim baymak kalitesi
İsim: Beyhan D. p.
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: 30 m2 odam için aldım buz gibi yapıyor baymak kalitesi
İsim: ONUR A.
Beden: 18 Ağustos 2022
Yorum: Ürünü denemedim ama gayet hızlı ve güzel kargolanması iyiydi ve soru sorduğum zaman hemen dönüş almak güzeldi
İsim: M** g**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: mükemmel bir ürün okadar iyiki 26 27 28 olarak kullanıyor ve üşüyoruz bile umarım ilerleyen zamanlarda da hiç bir sorun yaşamayız alın aldırın
Tarih: 28 Temmuz 2023
Yorum: 8 ay önce 12binliğini salonum için almıştım şimdi 9binliğini çocuk odası için aldım üründen ve satıcıdan memnun olduğum kadar servisten de memnunum tavsiye ederim
Tarih: 06 Aralık 2022
Yorum: kargo kapiya kadar teslim etmedi onu saymazsak teslimati montaji sorunsuz gerceklesti cok da guzel sogutuyor aninda havayi degistiriyor ancak faturayi cok yukseltiyor acayip yakiyor bana kimse bunu uyarmamisti alacak olanlar daha az yakanlari tavsiye edebilir kucuk bi bilgi onun disinda on numara makina on numara hizmet diyebilirim
İsim: ÖZGE K.
Tarih: 29 Eylül 2021
Yorum: çok güzel ve kaliteli
İsim: h** s**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Kaliteli ürün
İsim: T** T**
Tarih: 22 Eylül 2021
Satıcı: enuygunkombi
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: kolay gelsin soğutmada saatte kac kw tüketim var
Cevap: Merhaba Tüketim kullanıma, alana ve ortam sıcaklığına göre değişkendir. Net bir rakam verilemez maalesef
Soru: merhaba iç ünütenin eni kaç santim
Cevap: merhaba, iç ünite genişlik 77cm, yükseklik 30cm, derinlik ise 20cm dir, teşekkürler.
Soru: Merhaba duvar tarafında klima girişi bulunmuyor montaja gelenler nasıl takacaklar yada öncesinde bizim yaptırmamız gereken bir şey var mı ?
Cevap: merhabalar; konu ile ilgili baymak müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. montaj konuları baymak ile ilgilidir.
Soru: Merhaba ücretsiz montaj için nereyi aramamız gerekecek acaba
Cevap: Merhabalar, Baymak müşteri hizmetlerinden kurulum için randevu alabilirsiniz efendim sağlıklı günler dileriz.
Soru: Görseldeki ürünümü gönderecek siniz yoksa uv serisinimi
Cevap: Merhaba, görseldeki üründür. Uv değildir.
Soru: Merhaba Wi-Fi özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba, wifi modülü harici olarak satılmakta ve servis tarafından kurulmaktadır.
Soru: Isıtmalı nasıl?
Cevap: merhaba soğutma A++ ısıtmada A+ efendim
Soru: kac binlik ve. soğuk sıcak. var mi
Cevap: 9 binlik sıcak ve soğuk vardır efendim.
Soru: Merhaba baymak klimanın garantisi 5 yıl mıdır yoksa 2 mi ?
Cevap: Merhabalar Garanti 5 yıldır
Soru: Alanların resmleri bazıları farklı model hangisini gönderiyorsunuz?
Cevap: Elegant Plus
Soru: 20-25 metrekare sanırim 9000 uygun mudur?
Cevap: 12 btu uygundur
Soru: kurulumu ücretli mi nasıl oluyor
Cevap: Merhaba Kurulum yetkili servisler tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: 12 lik olanı varmı
Cevap: Merhaba , evet satıcı profilimizden bakabilirsiniz.
Soru: Klima geldi fakat montajı duvarda hazır olduğu için ayakları yoktu klima ayaklarının olmaması normal mi
Cevap: Bildiğimiz kadarıyla servis kurarken getiriyor
Soru: motoruda varmı dahil mi fiyata
Cevap: Merhaba, dahildir. Dış ve iç ünitesi takım olarak gönderilmektedir.
Soru: İyi günler klima almak istiyorum ama taksit nasıl yapmam gerekiyor işlem sırasında taksit seçenekleri çıkmıyor da.
Cevap: Merhaba Kredi kartı bilgileriniz girdiğinizde taksit seçenekleri çıkmaktadır.
Soru: teslimatta sikinti yasanmax degilmi
Cevap: Hayır efendim sorun olmaz.
Soru: İyi günler aldığım klima elegant plus için montaj işlemleri için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Merhaba Ürün size ulaştıktan sonra Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu alabilirsiniz.
Soru: Merhaba plus ve prime arasındaki fark nedir?
Cevap: merhabalar; iki ürünün arasında görünüm farkı dışında fark denebilecek bir özellik bulunmamaktadır.
Soru: merhaba klimanın ölçüleri nedir
Cevap: merhabalar; İç Ünite Boyutları (mm) : 800*300*198 - Dış Ünite Boyutları (mm) : 720*540*260
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürüne Ait Fotoğraflar
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Şu Anki Fiyat Aralığı 29980.8 Tl'den Satılmaktadır.
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Hakkında yaklaşık 404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürün Detayları
Baymak Elegant Plus 9 A++ 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil)_x000D_
Üstün soğutma ve ısıtma teknolojileri ile dikkat çeken Baymak Elegant Plus A++ 9000 BTU Inverter Klima, kullanıcılarının daha rahat ve verimli yaşam alanları oluşturmalarına katkı sağlıyor. İklimlendirme sistemlerinde enerji tüketimi açısından tasarruf etmek isteyenlere hitap eden ürün; nem oranı dengelenmiş ve toz parçacıklarından arındırılmış bir hava kalitesi sunuyor.Üst Düzey Sessiz Teknoloji ile Akıllı YeteneklerSoğutmada A++, ısıtmada A+ enerji verimliliği sağlayan klima modeli, "Silence Mod" özelliği ile çok daha sessiz çalışıyor.Klimanın iç ünitesi, olası tozlanma durumunda "Akıllı Temizleme Fonksiyonu" ile kokudan ve kirden arındırılabiliyor.Sabit hızda hava üflemek yerine oda sıcaklığına göre çalışan yeni nesil Inverter teknolojisi, yıl içerisinde %40 daha az enerji tüketilmesine olanak tanıyor.R410A soğutucu gazı ile çalışan klima; çevre dostu bir kullanım sunuyor.
Ürünün akıllı yetenekleri arasında bulunan "I feel Teknolojisi", odada bulunduğunuz yere özel sıcaklık değeri belirlemenize imkan veriyor.>Eşsiz Teknik Özellikleri ile Yeni Nesil KlimaEnerji Sınıfı: A++
BTU (Isıtma Kapasitesi): 9000>
BTU Aralığı: 9000>
Inverter: Var>
Klima Türü: Split (Duvar Tipi)>Uyku Modu, Turbo Mod ve Favori Kullanım gibi farklı konfor düzeyleri sunan Baymak Elegant Plus A++ 9000 BTU Inverter Klima, kolay ulaşım için tasarlanmış kısa yol tuşları ve ortam sıcaklığını okuyabilen LCD uzaktan kumandaya da sahip. Duvar tipi split klima, gizli LED ekranı ile şık ve zarif bir tasarıma imza atıyor.Evleriniz ve İş Yerlerinizde Dört Mevsim Bahar_x000D_
Dört yöne otomatik hava yönlendirme sistemi bulundurur. ECO Mod özelliği ile enerji tasarrufu mümkündür.Ionizer teknolojisi hava sirkülasyonu sağlar ve ferahlatır. Feel teknolojisi sayesinde kullanıcıların bulundukları yerde hissetmek istedikleri sıcaklığa göre ayarlanır. Yüksek ısıtma performansı, turba mod, kaydedilen favori ayarlar klimanın kullanıcılara sunduğu yüksek teknolojinin örnekleridir. Kullanışlı Kutu İçeriğiGümüş iyon ve aktif karbon filtreleme sistemine sahip olan ürün; LCD uzaktan kumanda, garanti belgesi, montaj ve kullanım kılavuzu ile birlikte kullanıma sunuluyor.Dinamik ve Yenilikçi Bir Dünya Markası: BaymakGelişen teknolojiye uyumlu ve inovatif ürünleriyle iklimlendirme sektöründe başarılı bir politika izleyen Baymak, 49 yıllık köklü geçmişi ile kullanıcılarına güven veriyor. Türkiye genelinde 2100'den fazla satış noktası ve 250'nin üzerinde yetkili servisi bulunan firma, lider bir Türk markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.Tüketici Dostu Klima TeknolojisiBaymak Elegant Plus A++ 9000 BTU Inverter Klima, hassas sıcaklık kontrolü özelliği, ihtiyaca göre çalışan Inverter ve ferahlatıcı hava sirkülasyonu sunan Ionezer teknolojileri ile soğutma ve ısıtma ihtiyaçlarınız konusunda kolaylık sağlıyor. Klima kurulum işlemleri için size en yakın yetkili servisi arayarak montaj hizmetlerinden faydalanabilirsiniz._x000D_
Önemli Not: Soğutma kapasitesi için verilen yaklaşık m2 bilgisidir. Evin konumuna, yalıtımına ve klima modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.>_x000D_
_x000D_
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma ürününü 29980.8 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Kullanıcı Geri Dönüşleri
29980.8 Tl ye satışta olan Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Olumlu yorumları okuyarak kızımın odasına aldım. Gerçekten çok güzel tam bir fiyat performans ürünü. Evimdeki diğer iki klima bosch marka bence bu onlardan daha iyi. Kumandasi çok hoş. Satıcı hemen kargoladı. Iki gunde elime ulaştı. Ertesi gün de montajını yaptırdık. Hiç bir sorun yaşamadık endişeniz olmasın. Düşünmeden alabilirsiniz.
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: valla annemlere de aldık kendimize de çok memnunum
İsim: Yüksel Y.
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü çok memnunuz ikinciye alıyoruz
İsim: c** ö**
Tarih: 28 Mart 2022
Satıcı: SEFA TİCARET DTM
Yorum: yaz dönemi almıştım.cok memnun kaldim.isitmasi da soğutması da mükemmel.sessiz çalışıyor. rahatsız etmiyor.keske o zaman bir tane daha alsaymisim.
İsim: E** K**
Tarih: 19 Ocak 2022
Yorum: Korkarak aldım ama sorunsuz güvenle alabilirsiniz servis de hızlı ilgili alakalı Güler yüzlü. Görüntüsü de güzel şık. Performansı da on numara. Eşim pimpiriklidir o bile beğendi
İsim: h** a**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: Yazın 12000BTU almıştık memnunduk şimdi de diğer odamız için aldık. Baymak kalitesi
İsim: M** Ş**
Yorum: Çok güzel bir klima, bağıldık
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: Çok güzel tavsiye ediyorum
İsim: A** A**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: yatak odası için aldık, çok sıcak bi bölgede oturmamıza rağmen 25 derece gayet yeterli oluyor performansı çok iyi. Satıcı ilgili sorularımı hemen yanıtladı.
İsim: A** A** B**
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: Gayet başarılı bir ürün.
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: yaz kis kullaniyoruz. goruntusu de cok guzel
İsim: A** A** A**
Tarih: 10 Aralık 2021
Yorum: Başarılı ürün
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: baymak her zaman tercihimiz
Tarih: 01 Şubat 2023
Yorum: Hızlı kargo kurulumu hemen yapıldı iyi çalışıyor herşey yolunda gitti
İsim: M** T**
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: evimde kullanıyorum çok iyi
İsim: a** g**
Yorum: çok güzel sik evime çok yakıştı baymak guvencesindeyim kislarim sicak yazlarım serin olacak
İsim: N** B**
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: harika bayıldım
İsim: e** k**
Tarih: 21 Mart 2023
Yorum: cok begendim baymak kalitesi
İsim: besna ö.
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: Sorunsuz teslim edildi ürün performansı gayet iyi.Aydın Didim servisi çok ilgili ve hızlı. Sabırlı ve ilgili anlattılar. Ürünü tavsiye ederim.
İsim: G** K**
Tarih: 14 Eylül 2021
Yorum: güzel ürün sorunsuz ulaştı
İsim: P** B**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: Öncesinde salonumuza almıştık şimdi de kendi odama aldı ailem. Çok kaliteli.
İsim: F** S**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Yorum: kızımın evi için aldık çok memnunuz sessiz
İsim: S** İ**
Beden: 21 Şubat 2023
Yorum: Sessiz calısıyor cok begendim baymak kalitesi
İsim: Beyhan D. p.
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: 30 m2 odam için aldım buz gibi yapıyor baymak kalitesi
İsim: ONUR A.
Beden: 18 Ağustos 2022
Yorum: Ürünü denemedim ama gayet hızlı ve güzel kargolanması iyiydi ve soru sorduğum zaman hemen dönüş almak güzeldi
İsim: M** g**
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: mükemmel bir ürün okadar iyiki 26 27 28 olarak kullanıyor ve üşüyoruz bile umarım ilerleyen zamanlarda da hiç bir sorun yaşamayız alın aldırın
Tarih: 28 Temmuz 2023
Yorum: 8 ay önce 12binliğini salonum için almıştım şimdi 9binliğini çocuk odası için aldım üründen ve satıcıdan memnun olduğum kadar servisten de memnunum tavsiye ederim
Tarih: 06 Aralık 2022
Yorum: kargo kapiya kadar teslim etmedi onu saymazsak teslimati montaji sorunsuz gerceklesti cok da guzel sogutuyor aninda havayi degistiriyor ancak faturayi cok yukseltiyor acayip yakiyor bana kimse bunu uyarmamisti alacak olanlar daha az yakanlari tavsiye edebilir kucuk bi bilgi onun disinda on numara makina on numara hizmet diyebilirim
İsim: ÖZGE K.
Tarih: 29 Eylül 2021
Yorum: çok güzel ve kaliteli
İsim: h** s**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: Kaliteli ürün
İsim: T** T**
Tarih: 22 Eylül 2021
Satıcı: enuygunkombi
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: kolay gelsin soğutmada saatte kac kw tüketim var
Cevap: Merhaba Tüketim kullanıma, alana ve ortam sıcaklığına göre değişkendir. Net bir rakam verilemez maalesef
Soru: merhaba iç ünütenin eni kaç santim
Cevap: merhaba, iç ünite genişlik 77cm, yükseklik 30cm, derinlik ise 20cm dir, teşekkürler.
Soru: Merhaba duvar tarafında klima girişi bulunmuyor montaja gelenler nasıl takacaklar yada öncesinde bizim yaptırmamız gereken bir şey var mı ?
Cevap: merhabalar; konu ile ilgili baymak müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. montaj konuları baymak ile ilgilidir.
Soru: Merhaba ücretsiz montaj için nereyi aramamız gerekecek acaba
Cevap: Merhabalar, Baymak müşteri hizmetlerinden kurulum için randevu alabilirsiniz efendim sağlıklı günler dileriz.
Soru: Görseldeki ürünümü gönderecek siniz yoksa uv serisinimi
Cevap: Merhaba, görseldeki üründür. Uv değildir.
Soru: Merhaba Wi-Fi özelliği mevcut mu
Cevap: Merhaba, wifi modülü harici olarak satılmakta ve servis tarafından kurulmaktadır.
Soru: Isıtmalı nasıl?
Cevap: merhaba soğutma A++ ısıtmada A+ efendim
Soru: kac binlik ve. soğuk sıcak. var mi
Cevap: 9 binlik sıcak ve soğuk vardır efendim.
Soru: Merhaba baymak klimanın garantisi 5 yıl mıdır yoksa 2 mi ?
Cevap: Merhabalar Garanti 5 yıldır
Soru: Alanların resmleri bazıları farklı model hangisini gönderiyorsunuz?
Cevap: Elegant Plus
Soru: 20-25 metrekare sanırim 9000 uygun mudur?
Cevap: 12 btu uygundur
Soru: kurulumu ücretli mi nasıl oluyor
Cevap: Merhaba Kurulum yetkili servisler tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Soru: 12 lik olanı varmı
Cevap: Merhaba , evet satıcı profilimizden bakabilirsiniz.
Soru: Klima geldi fakat montajı duvarda hazır olduğu için ayakları yoktu klima ayaklarının olmaması normal mi
Cevap: Bildiğimiz kadarıyla servis kurarken getiriyor
Soru: motoruda varmı dahil mi fiyata
Cevap: Merhaba, dahildir. Dış ve iç ünitesi takım olarak gönderilmektedir.
Soru: İyi günler klima almak istiyorum ama taksit nasıl yapmam gerekiyor işlem sırasında taksit seçenekleri çıkmıyor da.
Cevap: Merhaba Kredi kartı bilgileriniz girdiğinizde taksit seçenekleri çıkmaktadır.
Soru: teslimatta sikinti yasanmax degilmi
Cevap: Hayır efendim sorun olmaz.
Soru: İyi günler aldığım klima elegant plus için montaj işlemleri için ne yapmamız gerekiyor
Cevap: Merhaba Ürün size ulaştıktan sonra Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu alabilirsiniz.
Soru: Merhaba plus ve prime arasındaki fark nedir?
Cevap: merhabalar; iki ürünün arasında görünüm farkı dışında fark denebilecek bir özellik bulunmamaktadır.
Soru: merhaba klimanın ölçüleri nedir
Cevap: merhabalar; İç Ünite Boyutları (mm) : 800*300*198 - Dış Ünite Boyutları (mm) : 720*540*260
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma Ürüne Ait Fotoğraflar
Elegant Uyumlu Plus 09 A Klıma En Uygun Satış Linki
Baymak Elegant Plus 09 A++ 9000 BTU Inverter Klima Duvar Tipi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak Elegant Plus 09 A Klıma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.