Arzu
Bilgili
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Alanlar Memnun Mu?
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Mevcut Fiyatı 1400.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Açıklama Ve Özellikler
yeni Modeller Için Uyumlu Uv) Klima wifi modülü (elegant plus uv / prıme) Klima wifi modülü, cep telefonunuza indirmiş olduğunuz “ac freedom” uygulaması yardımıyla evinizdeki klimaya erişmenize, uygulama üzerinden çalışma modu, sıcaklık değişimi, fan hızı, programlama gibi istediğiniz birçok ayarlamayı yapabilmenize olanak sağlayarak, konforlu bir ortamın siz eve varmadan hazır olmasını sağlar. ; Uzaktan erişim ve kontrol imkanı ; ; Şık ve kullanıcı dostu uygulama arayüzü ; ; Android ve ios uyumlu ; ; Elegant plus uv / prime serisi ürünlere özel ;>
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü ürününü 1400.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Kullanıcı Geri Bildirimleri
1400.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Harika ürün eve geçmeden önce çalıştırıyoruz mükemmel konfor
İsim: b** k**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENERJİSAN
Yorum: ürün güzel ekstra modta var içinde kurulum biraz uğraştırdı ama oldu sonuç olara iPhone dan android te paylaşım yaptım 2 kişi cihazı kontrol edebiliyor
İsim: Y** E**
Tarih: 18 Eylül 2024
Satıcı: sezgin teknik
Yorum: güzel ürün
İsim: F** B**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Ürün başarıyla kuruldu.Sorunsuz bir şekilde calisiyor.
İsim: G** A**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: servisi cagirip taktirmam gerekiyormus elegant prime icin aldim
İsim: N** K** s**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Ürün geldi kurulumunu yaptık çalışıyor. Ama paket çok özensiz gönderilmiş, bu kadar hassas bir parça en azından havalı poşete sarılabilirdi. Kargoda başına bir şey gelmesi çok olası bu şekilde. Biraz şansımıza hasar görmeden teslim almış olduk.
İsim: T** E**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Üründe sorun yok ancak android deki uygulaması çok sıkıntılı, Türkçe dil seçeneğindeki bir çok çeviri yanlış ve sık sık bağlantı hataları oluyor, ayrıca 5GHZ modemlerle uyumlu değil, modeme bağlanıp 2.4 'e çekmeniz gerekiyor
İsim: o** c**
Yorum: Baymak klima montajı için 2 hafta bekledik sonra gelip cam balkona olmuyor dediler ve klimayı iade ettik ancak bu sürede almış olduğum bu modülün iade süresi geçti hiç kullanmadım elimde kaldı ve satıcı da hiç yardımcı olmadı
İsim: Dilara G.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba elegant plus 12 icin alacaktim ama son iki adet gozukuyordu su anda bakiyorum tukenmis gozukuyor urun elinizde varmi yoksa ne zaman tekrardan gelir ?
Cevap: MERHABA KULLANACAĞINIZ KLİMA PLUS UV Mİ YOKSA PLUS SERİSİ Mİ ?
Soru: evet 18000 elegant plus uv
Cevap: Ürün uyumludur
Soru: Tekrardan merhabalar plus serisi efendim.
Cevap: UV MODELİ DEĞİL PLUS SERİSİ İSE ŞU ÜRÜNÜ ALMANIZ GEREKİR https://www.trendyol.com/baymak/ele...rchantId=414558&filterOverPriceListings=false BU
Soru: 18000 baymak UV modeli olur mu
Cevap: MERHABA EVET UYGUN OLUR
Soru: ürün ne zaman yollarsanız
Cevap: Merhaba bugün gönderilecek
Soru: baymak elegant plus 18000 lik için uygunmudur nasıl kullanıyor
Cevap: Plus doğru demi plus uv modeli var bide
Soru: iyi günler bu ürünü aldığımız da montajı nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Cevap: Montaj ve uygulama bilgisi ürün ile beraber geliyor kendiniz kolay bir şekilde montaj yapabilirsiniz
Soru: Selamlar ürün suan stocklarınız da mevcut mu?
Cevap: Evet mevcuttur
Soru: Merhaba baymak elegant Plus uv ++ 9000 btu klima için uygun mu
Cevap: Merhaba evet uygundur
Soru: bunu nasıl bağlanıyor servis mi yapıyor yoksa biz yapabilir miyiz
Cevap: Ürün içerisinde kurulum detayı vardır kurulumu çok kolaydır
Soru: Merhaba elegant prime 12.000 için uygunmudur
Cevap: Merhaba uygundur
Soru: merhaba baymak elegant plus klima aldık bu modülü de almayı düşünüyoruz, modülü direkt biz takanbilir miyiz yoksa kurulum gerekiyor mu
Cevap: Merhba takabilirsiniz
Soru: merhaba evde wifi olmasına gerek var mi
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: uv model tum Btu lar icin uygun mudur?
Cevap: Uv modeli için uygundur
Soru: Merhaba uygulama içerisinde sesli komut var mı acaba misal klimayı aç kapat ya da şu dereceye ayarla gibi sesli komutu var mı Siri üzerinden iPhone kullanıyorum bir tane YouTube'da denk geldim sanırım ama doğru mu bilmiyorum
Cevap: Telefonunuz ile ilgili bir özellik olabilir uygulumada sesli komut ver özelliği bulunmiyor
Soru: Merhaba Dolçe Vita 18000 but klimaya uygunmudur
Cevap: Elegny plus uv ve elegant prime için uygundur
Soru: merhaba baymak elegant plus uv icin uyumlumu birde kendimiz takabiliyormuyuz kolaymi
Cevap: MERHABA UV MODELİ İÇİN UYUMLU.KILİMA İÇ ÜNİTESİNİN ÖN KAPAGINI KALDIRDIGINIZDA USB GİRİŞİNİ GÖRECEKSİNİZ TAKILMASI BASİT.SİZE GÖNDERDİĞİMİZ ÜRÜNÜN İÇİNDE NASIL KURULACAGI BİLGİSİ YAZIYOR ADIMLARI TAKİP EDİP KURULUMU YAPABİLİRSİNİZ.
Soru: merhaba kolay gelsin baymak 24000 btu elegant plus uv için uygunmudur
Cevap: EVET UYUMLU
Soru: Her klimaya uyumlu mu
Cevap: Baymak elegant plus uv ve baymak elegant prımeye uygundur
Soru: ling atabilirmisiniz kablolu baymak prime ye uygun olani
Cevap: https://www.trendyol.com/baymak/ele...340008&filterOverPriceListings=false&sav=true
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Detaylı Resimler
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Mevcut Fiyatı 1400.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Açıklama Ve Özellikler
yeni Modeller Için Uyumlu Uv) Klima wifi modülü (elegant plus uv / prıme) Klima wifi modülü, cep telefonunuza indirmiş olduğunuz “ac freedom” uygulaması yardımıyla evinizdeki klimaya erişmenize, uygulama üzerinden çalışma modu, sıcaklık değişimi, fan hızı, programlama gibi istediğiniz birçok ayarlamayı yapabilmenize olanak sağlayarak, konforlu bir ortamın siz eve varmadan hazır olmasını sağlar. ; Uzaktan erişim ve kontrol imkanı ; ; Şık ve kullanıcı dostu uygulama arayüzü ; ; Android ve ios uyumlu ; ; Elegant plus uv / prime serisi ürünlere özel ;>
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü ürününü 1400.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Kullanıcı Geri Bildirimleri
1400.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Harika ürün eve geçmeden önce çalıştırıyoruz mükemmel konfor
İsim: b** k**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: ürün güzel ekstra modta var içinde kurulum biraz uğraştırdı ama oldu sonuç olara iPhone dan android te paylaşım yaptım 2 kişi cihazı kontrol edebiliyor
İsim: Y** E**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: güzel ürün
İsim: F** B**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Ürün başarıyla kuruldu.Sorunsuz bir şekilde calisiyor.
İsim: G** A**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: servisi cagirip taktirmam gerekiyormus elegant prime icin aldim
İsim: N** K** s**
Yorum: Ürün geldi kurulumunu yaptık çalışıyor. Ama paket çok özensiz gönderilmiş, bu kadar hassas bir parça en azından havalı poşete sarılabilirdi. Kargoda başına bir şey gelmesi çok olası bu şekilde. Biraz şansımıza hasar görmeden teslim almış olduk.
İsim: T** E**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Üründe sorun yok ancak android deki uygulaması çok sıkıntılı, Türkçe dil seçeneğindeki bir çok çeviri yanlış ve sık sık bağlantı hataları oluyor, ayrıca 5GHZ modemlerle uyumlu değil, modeme bağlanıp 2.4 'e çekmeniz gerekiyor
İsim: o** c**
Yorum: Baymak klima montajı için 2 hafta bekledik sonra gelip cam balkona olmuyor dediler ve klimayı iade ettik ancak bu sürede almış olduğum bu modülün iade süresi geçti hiç kullanmadım elimde kaldı ve satıcı da hiç yardımcı olmadı
İsim: Dilara G.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba elegant plus 12 icin alacaktim ama son iki adet gozukuyordu su anda bakiyorum tukenmis gozukuyor urun elinizde varmi yoksa ne zaman tekrardan gelir ?
Cevap: MERHABA KULLANACAĞINIZ KLİMA PLUS UV Mİ YOKSA PLUS SERİSİ Mİ ?
Soru: evet 18000 elegant plus uv
Cevap: Ürün uyumludur
Soru: Tekrardan merhabalar plus serisi efendim.
Cevap: UV MODELİ DEĞİL PLUS SERİSİ İSE ŞU ÜRÜNÜ ALMANIZ GEREKİR https://www.trendyol.com/baymak/ele...rchantId=414558&filterOverPriceListings=false BU
Soru: 18000 baymak UV modeli olur mu
Cevap: MERHABA EVET UYGUN OLUR
Soru: ürün ne zaman yollarsanız
Cevap: Merhaba bugün gönderilecek
Soru: baymak elegant plus 18000 lik için uygunmudur nasıl kullanıyor
Cevap: Plus doğru demi plus uv modeli var bide
Soru: iyi günler bu ürünü aldığımız da montajı nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Cevap: Montaj ve uygulama bilgisi ürün ile beraber geliyor kendiniz kolay bir şekilde montaj yapabilirsiniz
Soru: Selamlar ürün suan stocklarınız da mevcut mu?
Cevap: Evet mevcuttur
Soru: Merhaba baymak elegant Plus uv ++ 9000 btu klima için uygun mu
Cevap: Merhaba evet uygundur
Soru: bunu nasıl bağlanıyor servis mi yapıyor yoksa biz yapabilir miyiz
Cevap: Ürün içerisinde kurulum detayı vardır kurulumu çok kolaydır
Soru: Merhaba elegant prime 12.000 için uygunmudur
Cevap: Merhaba uygundur
Soru: merhaba baymak elegant plus klima aldık bu modülü de almayı düşünüyoruz, modülü direkt biz takanbilir miyiz yoksa kurulum gerekiyor mu
Cevap: Merhba takabilirsiniz
Soru: merhaba evde wifi olmasına gerek var mi
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: uv model tum Btu lar icin uygun mudur?
Cevap: Uv modeli için uygundur
Soru: Merhaba uygulama içerisinde sesli komut var mı acaba misal klimayı aç kapat ya da şu dereceye ayarla gibi sesli komutu var mı Siri üzerinden iPhone kullanıyorum bir tane YouTube'da denk geldim sanırım ama doğru mu bilmiyorum
Cevap: Telefonunuz ile ilgili bir özellik olabilir uygulumada sesli komut ver özelliği bulunmiyor
Soru: Merhaba Dolçe Vita 18000 but klimaya uygunmudur
Cevap: Elegny plus uv ve elegant prime için uygundur
Soru: merhaba baymak elegant plus uv icin uyumlumu birde kendimiz takabiliyormuyuz kolaymi
Cevap: MERHABA UV MODELİ İÇİN UYUMLU.KILİMA İÇ ÜNİTESİNİN ÖN KAPAGINI KALDIRDIGINIZDA USB GİRİŞİNİ GÖRECEKSİNİZ TAKILMASI BASİT.SİZE GÖNDERDİĞİMİZ ÜRÜNÜN İÇİNDE NASIL KURULACAGI BİLGİSİ YAZIYOR ADIMLARI TAKİP EDİP KURULUMU YAPABİLİRSİNİZ.
Soru: merhaba kolay gelsin baymak 24000 btu elegant plus uv için uygunmudur
Cevap: EVET UYUMLU
Soru: Her klimaya uyumlu mu
Cevap: Baymak elegant plus uv ve baymak elegant prımeye uygundur
Soru: ling atabilirmisiniz kablolu baymak prime ye uygun olani
Cevap: https://www.trendyol.com/baymak/ele...340008&filterOverPriceListings=false&sav=true
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü Detaylı Resimler
Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü En Uygun Satış Linki
Baymak Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü (yeni Modeller Için Uyumlu Uv ) 65899654, One Size Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak Elegant Plus Uv / Prıme Klima Wifi Modülü (yeni Modeller Için Uyumlu Uv ) 65899654, One Size yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.