Fadime
Bilgili
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Bu Ürünü Almalı Mı?
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Şu Andaki Fiyatı 35180.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Kullanıcılar Memnun Mu?
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3 .
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Teknik Bilgiler
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürününün Satıcısı, Baymak ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA ürününü 35180.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürün Hakkındaki Yorumlar
35180.0 Tl ye satışta olan ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3
Yorum: Servisi yaramaz bir aydır montaj yapmadılar arayıp konuştuğunuzda döveceklermiș gibi konuşuyor lar. Ürünün iyadesini yapacam
İsim: **** ****
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENERJİSAN
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhabalar kurulum için hangi servisle görüşmemiz gerekiyor ?
Cevap: 4440235 ile görüşüp randevu alabilirsiniz
Soru: yıllık soğutmada elektrik tüketimi ne kadardir
Cevap: Ne kadar kullanırsanız o kadar.
Soru: Ürün elegant PLUS UV 18 btu 2023 model sıfır ürün dimi
Cevap: Evet doğrudur
Soru: bulunduğu ortamın havasını temizler mi..bakır boru mu
Cevap: Bakır boru
Soru: Split ve ınverter farkı nedır bu cıhaz ınverter mısplit mi acaba
Cevap: Bu cihaz inverter. Eskiden klimalar tek parça ve duvar kırılarak ya da pencere kesilerek monte edilirdi. Sonra iki parçadan oluşan klimalar geliştirildi ve İngilizce anlamı ayrık olan Split ismi verildi.
Soru: Maksimum Isıtma Çalışma Sıcaklığı
Cevap: Merhaba sorunuzu tam anlamadım.Isıtma devresi için.Minumum dış ortam çalışma sıcaklığımı öğrenmeye çalıştığınız?
Soru: invertir mi
Cevap: Merhaba evet inverter
Soru: İthalatcı garantili ne demek oluyor , çoğu satici da distiributor garantili diyor sizde ithalatçı garantili yazıyor.
Cevap: Baymak yetkili servis garantili
Soru: WiFi özelliği mevcut mu montaj ucretlimi elektrik tesisatı gelen servis bağlıyormu
Cevap: Wİ-Fİ ÖZELLİĞİ EKSTRA BİR ÜRÜN İLE GERÇEKLEŞİYOR EFENDİM
Soru: siirt kurtalanda servisiniz varmi
Cevap: Baymakta türkeyenin heryerine servisimiz mevcuttur
Soru: merhaba borular size mi ait bize mi ait ? Borular var ise bakır borular mı ?
Cevap: Merhaba efendim içinde bakır boru seti ile birlikte geliyor ürünümüz
Soru: r32 gazlı mi
Cevap: Merhaba evet r32 gazlı
Soru: Ürün enerji sınıfı A++ mi A+++ hangisi siz A+++ demişsiniz ama baymak bu sınıfı daha üretmemiş
Cevap: MERHABA EFENDİM SOĞUTMA DA A+++ CİHAZLAR
Soru: Merhabalar ısıtma enerji tasarrufu A+++ mı teyit etmek için başka yerlerde baktım da A++ olarak gözüküyor
Cevap: A+ dır efendim
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürün Resimleri
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Şu Andaki Fiyatı 35180.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Kullanıcılar Memnun Mu?
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3 .
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Teknik Bilgiler
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürününün Satıcısı, Baymak ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA ürününü 35180.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürün Hakkındaki Yorumlar
35180.0 Tl ye satışta olan ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.3
Yorum: Servisi yaramaz bir aydır montaj yapmadılar arayıp konuştuğunuzda döveceklermiș gibi konuşuyor lar. Ürünün iyadesini yapacam
İsim: **** ****
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENERJİSAN
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhabalar kurulum için hangi servisle görüşmemiz gerekiyor ?
Cevap: 4440235 ile görüşüp randevu alabilirsiniz
Soru: yıllık soğutmada elektrik tüketimi ne kadardir
Cevap: Ne kadar kullanırsanız o kadar.
Soru: Ürün elegant PLUS UV 18 btu 2023 model sıfır ürün dimi
Cevap: Evet doğrudur
Soru: bulunduğu ortamın havasını temizler mi..bakır boru mu
Cevap: Bakır boru
Soru: Split ve ınverter farkı nedır bu cıhaz ınverter mısplit mi acaba
Cevap: Bu cihaz inverter. Eskiden klimalar tek parça ve duvar kırılarak ya da pencere kesilerek monte edilirdi. Sonra iki parçadan oluşan klimalar geliştirildi ve İngilizce anlamı ayrık olan Split ismi verildi.
Soru: Maksimum Isıtma Çalışma Sıcaklığı
Cevap: Merhaba sorunuzu tam anlamadım.Isıtma devresi için.Minumum dış ortam çalışma sıcaklığımı öğrenmeye çalıştığınız?
Soru: invertir mi
Cevap: Merhaba evet inverter
Soru: İthalatcı garantili ne demek oluyor , çoğu satici da distiributor garantili diyor sizde ithalatçı garantili yazıyor.
Cevap: Baymak yetkili servis garantili
Soru: WiFi özelliği mevcut mu montaj ucretlimi elektrik tesisatı gelen servis bağlıyormu
Cevap: Wİ-Fİ ÖZELLİĞİ EKSTRA BİR ÜRÜN İLE GERÇEKLEŞİYOR EFENDİM
Soru: siirt kurtalanda servisiniz varmi
Cevap: Baymakta türkeyenin heryerine servisimiz mevcuttur
Soru: merhaba borular size mi ait bize mi ait ? Borular var ise bakır borular mı ?
Cevap: Merhaba efendim içinde bakır boru seti ile birlikte geliyor ürünümüz
Soru: r32 gazlı mi
Cevap: Merhaba evet r32 gazlı
Soru: Ürün enerji sınıfı A++ mi A+++ hangisi siz A+++ demişsiniz ama baymak bu sınıfı daha üretmemiş
Cevap: MERHABA EFENDİM SOĞUTMA DA A+++ CİHAZLAR
Soru: Merhabalar ısıtma enerji tasarrufu A+++ mı teyit etmek için başka yerlerde baktım da A++ olarak gözüküyor
Cevap: A+ dır efendim
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Ürün Resimleri
ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA En Uygun Satış Linki
Baymak ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak ELEGANT PLUS UV 18.000 BTU SPLİT KLİMA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.