Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Tavsiye Eder Misiniz

Sibel

Bilgili
Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Alanlar Memnun Mu?
Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Şu Andaki Değeri 29600.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Memnuniyet Oranı Nedir?

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Detaylı Açıklama

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Ürününün Satıcısı, Baymak Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) ürününü 29600.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Kullanıcı Geri Bildirimleri
29600.0 Tl ye satışta olan Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5

Yorum: Fena değil ama alacaksınız büyük btu alın
İsim: Z** Ö**
Tarih: 10 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sanal Eşya

Yorum: Ürün yeni elime ulaştı henüz kurulumu yapılmadı ama sürat kargo ile geldi fakat kata teslim ibaresi olmasına rağmen inatla kata çıkarmadılar. Kargodan ve elemanlarından hiç memnun değilim. Eve kadar kendim çıkaracaksam internetten ürün olmamın avantajı kalmıyor. Özellikle kadın müşteriler için ciddi sıkıntı
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sanal Eşya

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Kac metre kare yi ideal olur
Cevap: 25m2 alana kadar yeterli gelir efendim

Soru: bu urun isitmasi A++mi daha az veya yüksek, sogutmayla isitmayla arasindaki fark nedir
Cevap: Ürün ısıtması A++ dır efendim ısıtma ve soğutma elektirik tüketimleri birbirine çok yakındır efendim

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Elegant Plus Uv 12 A++ 12000 Btu Duvar Tipi Inverter Klima (montaj Dahil) En Uygun Satış Linki