Emine
Bilgili
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Bu Ürünü Almalı Mı?
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 6807.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Detaylı Açıklama
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Electrolux EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak ürününü 6807.0 Tl'den Satılmaktadır.
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
6807.0 Tl ye satışta olan EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ben zaten 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum bunuda köydeki evimize aldık
İsim: E** ç**
Tarih: 01 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürün çok güzel çok beğendim çok güzel paketlenmiş teşekkür ediyorumelinize sağlık
İsim: Besim G.
Tarih: 22 Haziran 2023
Satıcı: İstereyon
Yorum: Aşağı yukarı 1 hafta içerisinde teslim aldım. Paketleme de çok iyiydi,hiçbir hasarı yok. Servisi arıyorsunuz, yarım saat bile sürmeyen bi işhızıyla hallediyorlar. Kullandıkça ürünün kalitesini anlayabileceğim.
İsim: B** K**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Satıcı: KARTALPORT
Yorum: Paketleme güzel
İsim: T** i** A**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Satıcı: ANKASTRE SELECTİON
Yorum: Harika marka iyi paketleme sorunsuz kargo
İsim: Abdullah K.
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: ürun cok kullanisli cabuk isiniyor hizli yemek icin cok iyi serviskonusu super hemen gelip bagladilar temizligi cok kolay
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ocak 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: çok şık ve kullanışlı
İsim: G** K**
Tarih: 19 Aralık 2022
Yorum: Kalşteli ürün
İsim: Aret A.
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: Ürün geldi kullanmaya başladık iyi ki elektrolüx tercih etmişiz çokkullanışlı ve güzel.
İsim: E** i** K**
Tarih: 22 Kasım 2022
Satıcı: Electro Connect
Yorum: Efsane bir ocak. Kullanımı çok kolay ve şık.
İsim: C** B** D**
Tarih: 06 Kasım 2022
Yorum: ceyiz icin aldim henüz kullanmadim cok sık ve uygun fiyatli
İsim: ö** b**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Olumlu yönü Çabuk ısınıyor, yeni kullanmaya başladım…umarım sorunsuzdevam eder, fiyatı uygun…servisi aradık istediğimiz gün geldiker, serviste ilgiliydi, sorun yaşamadık, teşekkürler
İsim: N** S**
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: vaktinde geldi kutu içeriği tam
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: Terasım için aldım. Şık bir görünüm kattı. Henüz kullanmadım.
İsim: b** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ekim 2022
Satıcı: erdilhomecom
Yorum: Fiyatının hakkını veriyor. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: ilk kez elektrikli ocak kullaniyorum.Cok.memnun kaldık
İsim: S** G**
Tarih: 21 Haziran 2022
Satıcı: Kovalamadan
Yorum: Çok beğendim, servise aradım aynı gün kurdular. Teşekkür ederim
İsim: E** K**
Tarih: 14 Mayıs 2022
Satıcı: VEYİSOĞLU
Yorum: Çok kullanışlı ve güzel herkese tavsiye ederim
İsim: h** a**
Tarih: 03 Mayıs 2022
Satıcı: Anatoptan
Yorum: ürün beklediğimden hızlı geldi .teşekkürler
Tarih: 29 Ocak 2022
Yorum: anneme ev hediyesi olarak aldim. masaallah urun cok iyi cikti. benimevimde Frankenin Elektrikli ocağı var. frankeden pek memnun degilizcunku ayni anda 3 Ocak acildiginda performans dusuyordu. veya kendikafasina gore kapanip acilabiliyordu. mesela Frankede kizartma yapmakresmen iskence.. o yuzden Elektroluks tercih ettik. iyiki de bu urunutercih etDevamını Oku
İsim: Selçuk K.
Tarih: 16 Ocak 2022
Yorum: daha önce neden almamışım kendime çok kızıyorum. 1600 e almıştım şuanindirimde alacak arkadaşlara tavsiye ederim. fakat bu cihazlar çok güçlügelen teknik servis pirizden bağlıyor mutfakta buz dol. bul. Mak. diğercihazlar aynı pirizdeen besleniyor. size tavsiyem elektrik kutusundanayrı bir sartel bağlatin ürünün elektriği tek sartelden beslensin.
İsim: ümit c.
Tarih: 08 Kasım 2021
Yorum: çok güzel memnunum
İsim: BAHAR Ş. İ.
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Egeizo İzmir
Yorum: Çok güzel çok beğendim
Beden: 28 Eylül 2024
Yorum: Çok begendim mis gibi temizlemesi kolay ocak
İsim: K** U**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: 2 haftadir kullaniyoruz, simdilik cok memnunuz. saticiya tesekkurler.
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: DAPASHOP
Yorum: Isınması gayet güzel. Titiz kullanımla uzun ömürlü olur. 1 den 9 akadar kademeli her göz. Eksi olarak gördüğüm sadece gözü 9 un altındabir değere aldığınız da, sıcaklık bir seviyeye geldimi göz tamamenkapanıyor, soğuyunca tekrar açılıyor. Bunu kademeli olarak az ısınmaşeklinde ayarlıyor olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi bana. Diğer türlügayet iDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Nice Teknoloji
Yorum: Hızlı teslimat
İsim: M** S**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Oğluma ev hediyesi aldım sorunsuz teslim edildi kullanımı çok iyi memnunkaldık tavsiye edilir
İsim: m** b**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Çok şık bir ürün Electrolux yıllardır kullandığımız ve çok kalitelibulduğumuz bir marka. Fiyatı da emsallerine göre çok harika. Servisbiraz problemli olsa da çok önemli değil.
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: NETTEENUCUZ
Yorum: cok guzel begendim memnun kaldim
İsim: K** e** A**
Tarih: 20 Kasım 2023
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba çelik granit bakır her türlü tencere, tavaya, cezveye uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba elektrikli ocaktır. Her ürüne uygundur. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün trifaze mi manofaze mi
Cevap: Ürün monafazadir. İyi günler dileriz
Soru: merhaba bu ürün standart ankastre yerlerine uyum saglarmı?birde alırsak sivasta gelip aynı gün kuracak servisiniz varmı?biz kurarsak garanti dışı kaliyormu?
Cevap: Merhaba kesim ölçüsü 56x49 dur. Electrolux servisimiz vardır. Aynı gün hizmet vermeyebilir. Hiç bir marka aynı gün hizmet vermez iyi günler dileriz
Soru: merhaba, bu ocaktan kasım ayında sizden aldım. montaj yeni yapıldı ancak 3 faz elektrik olması gerekiyor denildigi icin kullanılamıyor. böyle bir sorun daha önce yasandı mı acaba.. ne yapmalıyım. yardımcı olursanız cok memnun olurum.
Cevap: Merhaba ürün 220 v ile çalışmaktadır. Çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: merhabalar her tencere ile çalışır mı bazı ocaklar için özel tencere gerekiyormus
Cevap: Vitroseramik ocaklar indiksiyonsuz ocaklardıe.Evdeki tencelerinize uyar efndim.
Soru: beyazı yokmu
Cevap: beyazı yok
Soru: tezgâh üzeri kullanılıyor mu yoksa gömmeli mı?
Cevap: Merhabalar gömmelidir
Soru: Ürün indiksiyonlu mu acaba
Cevap: Merhaba elektrikli ocaktır. İyi günler
Soru: mrb en 59 Uzunluk 52 granit kesili alsak uyarmi
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba, Uygulanacak alan ve ürün montajı için detaylı görsel açıklama bölümünde mevcuttur. Yanlış yönlendirme yapmamak adına görsel üzerinden kontrol etmenizi rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: indeksionmu
Cevap: indüksiyomlu değil elektrikli efendim
Soru: Merhaba ölçüler standart mıdır acaba ?
Cevap: Merhaba, standart ankastre ocak ölçülerindedir, ölçüleri kontrol etmek isterseniz Electrolux internet sitesi üzerinden montaj ölçülerini detaylı kontrol edebilirsiniz efendim
Soru: Merhaba, Istanbulda kurulum gerek ve ocak icin granit mutfaka için delik açmak lazım. Kurulu bu yapiyor mu?
Cevap: Merhaba Konumunuza en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz. Tıklakapında ailesi olarak ilginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beyazı varmı ürünün garanti si kaç yıldır
Cevap: MODEL BU ŞEKİLDEDİR. ELECTROLUX TÜRKİYE GARANTİLİDİR
Soru: merhaba benim tezgaxim ankastire değil normal set üstü olarak da varmı butarz elektirikli ürününüz
Cevap: Merhabalar maalesef istemiş olduğunuz ürün stoklarımızda bulunmamaktadır
Soru: Merhaba, Kurulum prosedürü nasıl ? Kurulumu yapılacak tezgahta eski ankastre ocak durmaktadır, servis önce bunu çıkarıp akabinde yeni alınan ocağın kurulumunu gerçekleştirebilirmi ? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba eski ocağı sökmek için sizden ücret talep edebilir. İyi günler dileriz
Soru: mrhb..evdeki ankastreyi çıkartıp, bu alındığında ölçü uyarmı
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba, Ürün açıklama kısmında ürün ve mobilya ölçüleri detaylıca paylaşılmıştır. Ürünün ölçülerine göre değerlendirme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bu electrolux elektrikli ocağın aynısını başka bi yerden daha aldım, garanti 3 yıl, sizde neden 2 yıl acaba?
Cevap: Merhaba Teknik bilgiler için konumunuza en yakın yetkili servisten destek almanızı rica ederiz.
Soru: Merhaba kurulum için gelen servis eskisini sökmeye yardımcı olur mu bilginiz var mı
Cevap: KURULUM İÇİN RANDEVU ALIRKEN SORABİLİRSİNİZ SERVİSE BİLGİMİZ YOK MALESEF
Soru: dogalgaz ile çalışıyormu
Cevap: Merhabalar efendim, Elektrik ile çalışmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: ocak yüzeyine özel tencere mi kullanmalıyız? yoksa ki her tencere ile kulanılabilir mi?
Cevap: Merhaba her tencereye uygundur. İyi günler
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Görseller
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Mevcut Fiyatı 6807.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Detaylı Açıklama
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Electrolux EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak ürününü 6807.0 Tl'den Satılmaktadır.
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
6807.0 Tl ye satışta olan EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
199 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: ben zaten 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum bunuda köydeki evimize aldık
İsim: E** ç**
Tarih: 01 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel çok beğendim çok güzel paketlenmiş teşekkür ediyorumelinize sağlık
İsim: Besim G.
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Aşağı yukarı 1 hafta içerisinde teslim aldım. Paketleme de çok iyiydi,hiçbir hasarı yok. Servisi arıyorsunuz, yarım saat bile sürmeyen bi işhızıyla hallediyorlar. Kullandıkça ürünün kalitesini anlayabileceğim.
İsim: B** K**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Satıcı: KARTALPORT
Yorum: Paketleme güzel
İsim: T** i** A**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Satıcı: ANKASTRE SELECTİON
Yorum: Harika marka iyi paketleme sorunsuz kargo
İsim: Abdullah K.
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: ürun cok kullanisli cabuk isiniyor hizli yemek icin cok iyi serviskonusu super hemen gelip bagladilar temizligi cok kolay
Tarih: 08 Ocak 2023
Yorum: çok şık ve kullanışlı
Tarih: 19 Aralık 2022
Yorum: Kalşteli ürün
İsim: Aret A.
Tarih: 12 Aralık 2022
Yorum: Ürün geldi kullanmaya başladık iyi ki elektrolüx tercih etmişiz çokkullanışlı ve güzel.
İsim: E** i** K**
Tarih: 22 Kasım 2022
Satıcı: Electro Connect
Yorum: Efsane bir ocak. Kullanımı çok kolay ve şık.
İsim: C** B** D**
Tarih: 06 Kasım 2022
Yorum: ceyiz icin aldim henüz kullanmadim cok sık ve uygun fiyatli
İsim: ö** b**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: Olumlu yönü Çabuk ısınıyor, yeni kullanmaya başladım…umarım sorunsuzdevam eder, fiyatı uygun…servisi aradık istediğimiz gün geldiker, serviste ilgiliydi, sorun yaşamadık, teşekkürler
İsim: N** S**
Tarih: 31 Ekim 2022
Yorum: vaktinde geldi kutu içeriği tam
Tarih: 04 Ekim 2022
Yorum: Terasım için aldım. Şık bir görünüm kattı. Henüz kullanmadım.
İsim: b** b**
Beden: 02 Ekim 2022
Satıcı: erdilhomecom
Yorum: Fiyatının hakkını veriyor. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: ilk kez elektrikli ocak kullaniyorum.Cok.memnun kaldık
İsim: S** G**
Tarih: 21 Haziran 2022
Satıcı: Kovalamadan
Yorum: Çok beğendim, servise aradım aynı gün kurdular. Teşekkür ederim
Tarih: 14 Mayıs 2022
Satıcı: VEYİSOĞLU
Yorum: Çok kullanışlı ve güzel herkese tavsiye ederim
İsim: h** a**
Tarih: 03 Mayıs 2022
Yorum: ürün beklediğimden hızlı geldi .teşekkürler
Tarih: 29 Ocak 2022
Yorum: anneme ev hediyesi olarak aldim. masaallah urun cok iyi cikti. benimevimde Frankenin Elektrikli ocağı var. frankeden pek memnun degilizcunku ayni anda 3 Ocak acildiginda performans dusuyordu. veya kendikafasina gore kapanip acilabiliyordu. mesela Frankede kizartma yapmakresmen iskence.. o yuzden Elektroluks tercih ettik. iyiki de bu urunutercih etDevamını Oku
İsim: Selçuk K.
Tarih: 16 Ocak 2022
Yorum: daha önce neden almamışım kendime çok kızıyorum. 1600 e almıştım şuanindirimde alacak arkadaşlara tavsiye ederim. fakat bu cihazlar çok güçlügelen teknik servis pirizden bağlıyor mutfakta buz dol. bul. Mak. diğercihazlar aynı pirizdeen besleniyor. size tavsiyem elektrik kutusundanayrı bir sartel bağlatin ürünün elektriği tek sartelden beslensin.
İsim: ümit c.
Tarih: 08 Kasım 2021
Yorum: çok güzel memnunum
İsim: BAHAR Ş. İ.
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Egeizo İzmir
Yorum: Çok güzel çok beğendim
Beden: 28 Eylül 2024
Yorum: Çok begendim mis gibi temizlemesi kolay ocak
İsim: K** U**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: 2 haftadir kullaniyoruz, simdilik cok memnunuz. saticiya tesekkurler.
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Isınması gayet güzel. Titiz kullanımla uzun ömürlü olur. 1 den 9 akadar kademeli her göz. Eksi olarak gördüğüm sadece gözü 9 un altındabir değere aldığınız da, sıcaklık bir seviyeye geldimi göz tamamenkapanıyor, soğuyunca tekrar açılıyor. Bunu kademeli olarak az ısınmaşeklinde ayarlıyor olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi bana. Diğer türlügayet iDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Nice Teknoloji
Yorum: Hızlı teslimat
İsim: M** S**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Oğluma ev hediyesi aldım sorunsuz teslim edildi kullanımı çok iyi memnunkaldık tavsiye edilir
İsim: m** b**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Çok şık bir ürün Electrolux yıllardır kullandığımız ve çok kalitelibulduğumuz bir marka. Fiyatı da emsallerine göre çok harika. Servisbiraz problemli olsa da çok önemli değil.
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: NETTEENUCUZ
Yorum: cok guzel begendim memnun kaldim
İsim: K** e** A**
Tarih: 20 Kasım 2023
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: merhaba çelik granit bakır her türlü tencere, tavaya, cezveye uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba elektrikli ocaktır. Her ürüne uygundur. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün trifaze mi manofaze mi
Cevap: Ürün monafazadir. İyi günler dileriz
Soru: merhaba bu ürün standart ankastre yerlerine uyum saglarmı?birde alırsak sivasta gelip aynı gün kuracak servisiniz varmı?biz kurarsak garanti dışı kaliyormu?
Cevap: Merhaba kesim ölçüsü 56x49 dur. Electrolux servisimiz vardır. Aynı gün hizmet vermeyebilir. Hiç bir marka aynı gün hizmet vermez iyi günler dileriz
Soru: merhaba, bu ocaktan kasım ayında sizden aldım. montaj yeni yapıldı ancak 3 faz elektrik olması gerekiyor denildigi icin kullanılamıyor. böyle bir sorun daha önce yasandı mı acaba.. ne yapmalıyım. yardımcı olursanız cok memnun olurum.
Cevap: Merhaba ürün 220 v ile çalışmaktadır. Çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: merhabalar her tencere ile çalışır mı bazı ocaklar için özel tencere gerekiyormus
Cevap: Vitroseramik ocaklar indiksiyonsuz ocaklardıe.Evdeki tencelerinize uyar efndim.
Soru: beyazı yokmu
Cevap: beyazı yok
Soru: tezgâh üzeri kullanılıyor mu yoksa gömmeli mı?
Cevap: Merhabalar gömmelidir
Soru: Ürün indiksiyonlu mu acaba
Cevap: Merhaba elektrikli ocaktır. İyi günler
Soru: mrb en 59 Uzunluk 52 granit kesili alsak uyarmi
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba, Uygulanacak alan ve ürün montajı için detaylı görsel açıklama bölümünde mevcuttur. Yanlış yönlendirme yapmamak adına görsel üzerinden kontrol etmenizi rica ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: indeksionmu
Cevap: indüksiyomlu değil elektrikli efendim
Soru: Merhaba ölçüler standart mıdır acaba ?
Cevap: Merhaba, standart ankastre ocak ölçülerindedir, ölçüleri kontrol etmek isterseniz Electrolux internet sitesi üzerinden montaj ölçülerini detaylı kontrol edebilirsiniz efendim
Soru: Merhaba, Istanbulda kurulum gerek ve ocak icin granit mutfaka için delik açmak lazım. Kurulu bu yapiyor mu?
Cevap: Merhaba Konumunuza en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz. Tıklakapında ailesi olarak ilginize teşekkür eder keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beyazı varmı ürünün garanti si kaç yıldır
Cevap: MODEL BU ŞEKİLDEDİR. ELECTROLUX TÜRKİYE GARANTİLİDİR
Soru: merhaba benim tezgaxim ankastire değil normal set üstü olarak da varmı butarz elektirikli ürününüz
Cevap: Merhabalar maalesef istemiş olduğunuz ürün stoklarımızda bulunmamaktadır
Soru: Merhaba, Kurulum prosedürü nasıl ? Kurulumu yapılacak tezgahta eski ankastre ocak durmaktadır, servis önce bunu çıkarıp akabinde yeni alınan ocağın kurulumunu gerçekleştirebilirmi ? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba eski ocağı sökmek için sizden ücret talep edebilir. İyi günler dileriz
Soru: mrhb..evdeki ankastreyi çıkartıp, bu alındığında ölçü uyarmı
Cevap: Değerli müşterimiz merhaba, Ürün açıklama kısmında ürün ve mobilya ölçüleri detaylıca paylaşılmıştır. Ürünün ölçülerine göre değerlendirme yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bu electrolux elektrikli ocağın aynısını başka bi yerden daha aldım, garanti 3 yıl, sizde neden 2 yıl acaba?
Cevap: Merhaba Teknik bilgiler için konumunuza en yakın yetkili servisten destek almanızı rica ederiz.
Soru: Merhaba kurulum için gelen servis eskisini sökmeye yardımcı olur mu bilginiz var mı
Cevap: KURULUM İÇİN RANDEVU ALIRKEN SORABİLİRSİNİZ SERVİSE BİLGİMİZ YOK MALESEF
Soru: dogalgaz ile çalışıyormu
Cevap: Merhabalar efendim, Elektrik ile çalışmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: ocak yüzeyine özel tencere mi kullanmalıyız? yoksa ki her tencere ile kulanılabilir mi?
Cevap: Merhaba her tencereye uygundur. İyi günler
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Görseller
EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki
Electrolux EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak Fiyatı - Trendyol
Electrolux EHF6240IOK Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.