Canan
Bilgili
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Şu Anki Fiyatı 20103.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Hakkında yaklaşık 458 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürün Tanıtımı
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürününün Satıcısı, Eca Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. ürününü 20103.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Kullanıcı Değerlendirmeleri
20103.0 Tl ye satışta olan Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
458 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Yorumlar a güvenerek aldım memnun kalacağımi düşünüyorum satıcı firma sorunsuz kargo sorunsuz servis de ilgili ve sorunsuz montaj çok memnunum teşekkür ediyorum
İsim: F** K**
Tarih: 15 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: dashaus
Yorum: ürün gayet güzel teknik servis sorunsuz tskler
İsim: B** T**
Tarih: 24 Haziran 2023
Yorum: 3 4 gun gibi kisa surede elimize ulasti servisi aradik hemen kayit acildi su ana kadar sorunsuz teslimat
İsim: a** ı**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: indirimdeyken aldım cok memnunum. biz kapılar acık şskilde kullanıyoruz. buna rağmen evin diğer odalarını da serinletiyor
İsim: H** İ**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Satıcı: Quick Marketing
Yorum: Fiyat performans ürünü hersey sorunsuz satıcı hızlı horoz lojistikle sorunsuz geldi servis deseniz mükemmel düşünmeden alın
İsim: A** B**
Tarih: 12 Eylül 2023
Yorum: Hızlı kargo ayrıca mükemmel işini iyi bilen bir servis 10 yıldızıda hak ediyor,satıcıya teşekkürler
İsim: Azıza K.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: kesinlikle alınmalı iki günde teslim edildi cuma günü sipariş verdim pazartesi telim edildi sali günüde kurulum yapıldı gayet güzel kullanışlı ben çok memnun kaldım
İsim: c** C**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Yorum: Cuma günü sipariş ettim salı günü teslim aldım aynı günde montaj yapıldı çok teşekkür ederiz çok memnunum klima dan
İsim: A** B** A** R**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Klima fiyatına göre çok iyi özellikle mardin eca yetkili servise canı gönülden teşekkür eder tavsiye edebileceğim nadir yetkili servis
İsim: Bilal Ç.
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı satıcı firma gayet güzel ve özenle kargoları horoZ lojistik 2 kata kadar çıkardı ürüne gelecek olursa gayet iyi ve güzel çalışması sessiz dış ünite de aynı şekilde sessiz isitmasini denedim gayet güzel ısıtıyor ben suanlik memnun kaldım
İsim: y** u**
Tarih: 25 Ekim 2022
Yorum: iyiki almışız keşke bir tane daha alabilseymisiz
İsim: v** u**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Temmuz 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Ürün gayet güzel bu günlerde 40 derecenin üzerinde gördüğümüz sıcaklıklarda bile çok güzel soğutuyor servis kurulumu da çok hızlı oldu ancak servis elamanları nın dediğim dedik tavrı biraz canımızı sıksada beş yıldız
İsim: R** M**
Tarih: 20 Ağustos 2023
Satıcı: E-balmak
Yorum: Ailecek çok beğendik, kibar ve kolay kullanışlı.
İsim: c** Ş**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Yorum: 2 ay önce aldık havalardan dolayı daha kullanmadık.hızlı ve sorunsuz teslim edildi. kolayca gelip kurulum sağladılar.10.330tl ye aldık
İsim: g** g**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: fiyat performans ürünü bence, güzel paketlenmis sağlam gldi
İsim: f** a**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: ürünü aldık 1 hafta içinde teslim edildi. 3 gün içinde de teknik servis gelip montaj yaptı. kargo iyi hazırlanmıştı, servis hizmeti gayet iyiydi. ürün performansı çok iyi 1 ay boyunca her gün günde en az 14 saat çalıştı, 600 tl elektrik faturası geldi. klima yokken 300 tl geliyordu. çok tasarruflu bir klima. teşekkürler.
İsim: F** D**
Tarih: 23 Eylül 2023
Yorum: teşekkür ederim ürün gayet güzel ve kaliteli süreç şeffaf bir şekilde yürüdü.
İsim: M** Ç**
Tarih: 18 Haziran 2023
Yorum: çok güzel klima
İsim: **** ****
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: DEPOFAST
Yorum: Teşekkür ederim. Sorunsuz geldi.
İsim: A** Y**
Beden: 22 Eylül 2024
Yorum: bu yaz kendimize yaptığımız en büyük iyilik oldu gayet güzel soğutuyor tavsiye edilir

Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: Turan Mühendislik Doğalgaz
Yorum: Alınabilir ama servisleri çok zayıf
İsim: O** G** Y**
Yorum: ürünü kullandik ve çok memnun kaldık satıcıya ilgi ve alakası dan dolayi teşekkür ederim
İsim: E** C**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: henüz kullanmaya başladığımız için net bi şey söylemek zor
İsim: m** ü**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: Isı Yapı Market
Yorum: yorumlara bakarak aldım henüz kurulum yapılmadı değerlendirmelerimi kurulum sonrasına aktarıcam. ancak horoj lojistik ile geldi teslimat ekibi çok yardımcı oldu ayrıca teşekkür ederim
İsim: B** U**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: 5 yıldız vermemin sebebi iyi kargolanma bir paketlemeden dolayı çabucak kargo elime ulaştı ayrıca stateknik servisi hemen ertesi günü gelip bağlamasını yaptı yeni kurulum oldu İnşallah üründen memnun kalırım
İsim: Ö** T**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Cihaz güzel. Kargo hızlıydı. Paketleme iyiydi.
İsim: a** a**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: ürün elime ulaştı hızlı ve güvenilir horoz lojistik ile kapıya kadar getirdiler tşkler
İsim: M** K**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Teslimat gayet başarılıydı. Cuma sipariş verdim bir sonraki cuma adresimize ulaştı. Paketleme düzgün ve üniteler sorunsuzdu. Klimanın performansından da memnun kaldık. Ürünü ve satıcıyı tavsiye ederim.
İsim: H** K**
Tarih: 30 Haziran 2023
Yorum: 10300 e almıştım yeni kurulumu yaptırdım iyi performansı
İsim: v** b**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Yorum: istedigimiz gibi bir klima tesekkürler syrica servisede cok teşekkürler cok ilgiliydiler
İsim: c** t**
Tarih: 03 Haziran 2022
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Kaclık acaba
Cevap: Ürün , 12.000 BTU
Soru: ısıtmada kaç metrekareye kadar ısıtır
Cevap: 40 metre kare kadar alanı ısıtır
Soru: Ürüne montaj dahil mi
Cevap: montaj dahil efendim
Soru: Montaj dahil mi?
Cevap: merhabalar,4 metre borulamaya kadar ücretsiz montajdır
Soru: iyi günler ürün parçalarıyla birlikte 3 kutumudur
Cevap: Evet, montaj seti ile birlikte 3 parça halinde sevk edilir,
Soru: iyi günler bu ecotech modeline sonradan harici wifi modülü takılıyormu
Cevap: İyigünler niobe blu modelinde mevcut, bunda yoktur
Soru: urunu nerdengondereceksiniz acaba.hangi sehir
Cevap: İstanbul ilinden çıkış sağlanmaktadır, syg
Soru: iç ve dış ünite birlikte mi
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. İç dış boru 3 parça şeklinde evet..
Soru: merhaba ısıtms sogutmamı
Cevap: Merhabalar,ikiside mevcuttur
Soru: 12 metre kare alanı kışın ısıtırmı
Cevap: Yalıtım mevcut ise evet ısıtır, saygılarımla
Soru: kurulum montaj dahil mu
Cevap: Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Elektrik tesisatı kapsam dışıdır, Kurulum için ECA merkeze 444 03 22 üzerinden kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla
Soru: ürünün saat ayarlanması nasıl yapılıyor acaba,timer basıp süreyi ayarladiktan sonra neye basmamiz gerekiyor
Cevap: merhabalar,servis gösterebilir ancak size bunu zamanlayıcı mevcuttur klimada
Soru: montaj dahılmı
Cevap: Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Kurulum için ECA merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: iyi günler, Horoz Lojistik ile 4-7 gün içersinde teslimat sağlanmaktadır, syg
Soru: Merhaba ürün kaç parça halinde geliyor
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüz klimanın iç ünite'si , klimanın dış ünite'si , klima montaj kiti olarak sizlere 3 parça halinde gelmektedir iyi günler dileriz..
Soru: klima invertirmi kaç yıl garanti var
Cevap: merhabalar,invertırdır,3 yıl garantilidir
Soru: 4,5 metre ücretsiz kurulum demişsiniz. Bakır mi . Aluminium mi borular.?
Cevap: 444 03 22 eca çağrı merkezi üzerinden destek alabilirsiniz
Soru: montaj dahil mi ?
Cevap: Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Elektrik tesisatı kapsam dışıdır, Kurulum için ECA merkeze 444 03 22 üzerinden kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla
Soru: besleme kablosunu çekiyormusunuz
Cevap: merhabalar,onu siz çektiriyorsunuz
Soru: montaj kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Merhabalar efendim Ürün montajı eca servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Kurulum için eca merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir iyi günler dileriz..
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürün Resimleri
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Şu Anki Fiyatı 20103.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Hakkında yaklaşık 458 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürün Tanıtımı
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürününün Satıcısı, Eca Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. ürününü 20103.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Kullanıcı Değerlendirmeleri
20103.0 Tl ye satışta olan Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
458 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Yorumlar a güvenerek aldım memnun kalacağımi düşünüyorum satıcı firma sorunsuz kargo sorunsuz servis de ilgili ve sorunsuz montaj çok memnunum teşekkür ediyorum
İsim: F** K**
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: ürün gayet güzel teknik servis sorunsuz tskler
İsim: B** T**
Tarih: 24 Haziran 2023
Yorum: 3 4 gun gibi kisa surede elimize ulasti servisi aradik hemen kayit acildi su ana kadar sorunsuz teslimat
İsim: a** ı**
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: indirimdeyken aldım cok memnunum. biz kapılar acık şskilde kullanıyoruz. buna rağmen evin diğer odalarını da serinletiyor
İsim: H** İ**
Tarih: 23 Ağustos 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü hersey sorunsuz satıcı hızlı horoz lojistikle sorunsuz geldi servis deseniz mükemmel düşünmeden alın
İsim: A** B**
Tarih: 12 Eylül 2023
Yorum: Hızlı kargo ayrıca mükemmel işini iyi bilen bir servis 10 yıldızıda hak ediyor,satıcıya teşekkürler
İsim: Azıza K.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: kesinlikle alınmalı iki günde teslim edildi cuma günü sipariş verdim pazartesi telim edildi sali günüde kurulum yapıldı gayet güzel kullanışlı ben çok memnun kaldım
İsim: c** C**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Yorum: Cuma günü sipariş ettim salı günü teslim aldım aynı günde montaj yapıldı çok teşekkür ederiz çok memnunum klima dan
İsim: A** B** A** R**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Klima fiyatına göre çok iyi özellikle mardin eca yetkili servise canı gönülden teşekkür eder tavsiye edebileceğim nadir yetkili servis
İsim: Bilal Ç.
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı satıcı firma gayet güzel ve özenle kargoları horoZ lojistik 2 kata kadar çıkardı ürüne gelecek olursa gayet iyi ve güzel çalışması sessiz dış ünite de aynı şekilde sessiz isitmasini denedim gayet güzel ısıtıyor ben suanlik memnun kaldım
İsim: y** u**
Tarih: 25 Ekim 2022
Yorum: iyiki almışız keşke bir tane daha alabilseymisiz
İsim: v** u**
Beden: 24 Temmuz 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI
Yorum: Ürün gayet güzel bu günlerde 40 derecenin üzerinde gördüğümüz sıcaklıklarda bile çok güzel soğutuyor servis kurulumu da çok hızlı oldu ancak servis elamanları nın dediğim dedik tavrı biraz canımızı sıksada beş yıldız
İsim: R** M**
Tarih: 20 Ağustos 2023
Satıcı: E-balmak
Yorum: Ailecek çok beğendik, kibar ve kolay kullanışlı.
İsim: c** Ş**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Yorum: 2 ay önce aldık havalardan dolayı daha kullanmadık.hızlı ve sorunsuz teslim edildi. kolayca gelip kurulum sağladılar.10.330tl ye aldık
İsim: g** g**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: fiyat performans ürünü bence, güzel paketlenmis sağlam gldi
İsim: f** a**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: ürünü aldık 1 hafta içinde teslim edildi. 3 gün içinde de teknik servis gelip montaj yaptı. kargo iyi hazırlanmıştı, servis hizmeti gayet iyiydi. ürün performansı çok iyi 1 ay boyunca her gün günde en az 14 saat çalıştı, 600 tl elektrik faturası geldi. klima yokken 300 tl geliyordu. çok tasarruflu bir klima. teşekkürler.
İsim: F** D**
Tarih: 23 Eylül 2023
Yorum: teşekkür ederim ürün gayet güzel ve kaliteli süreç şeffaf bir şekilde yürüdü.
İsim: M** Ç**
Tarih: 18 Haziran 2023
Yorum: çok güzel klima
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: DEPOFAST
Yorum: Teşekkür ederim. Sorunsuz geldi.
İsim: A** Y**
Beden: 22 Eylül 2024
Yorum: bu yaz kendimize yaptığımız en büyük iyilik oldu gayet güzel soğutuyor tavsiye edilir
Satıcı: Turan Mühendislik Doğalgaz
Yorum: Alınabilir ama servisleri çok zayıf
İsim: O** G** Y**
Yorum: ürünü kullandik ve çok memnun kaldık satıcıya ilgi ve alakası dan dolayi teşekkür ederim
İsim: E** C**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: henüz kullanmaya başladığımız için net bi şey söylemek zor
İsim: m** ü**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: Isı Yapı Market
Yorum: yorumlara bakarak aldım henüz kurulum yapılmadı değerlendirmelerimi kurulum sonrasına aktarıcam. ancak horoj lojistik ile geldi teslimat ekibi çok yardımcı oldu ayrıca teşekkür ederim
İsim: B** U**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: 5 yıldız vermemin sebebi iyi kargolanma bir paketlemeden dolayı çabucak kargo elime ulaştı ayrıca stateknik servisi hemen ertesi günü gelip bağlamasını yaptı yeni kurulum oldu İnşallah üründen memnun kalırım
İsim: Ö** T**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: Cihaz güzel. Kargo hızlıydı. Paketleme iyiydi.
İsim: a** a**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: ürün elime ulaştı hızlı ve güvenilir horoz lojistik ile kapıya kadar getirdiler tşkler
İsim: M** K**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Teslimat gayet başarılıydı. Cuma sipariş verdim bir sonraki cuma adresimize ulaştı. Paketleme düzgün ve üniteler sorunsuzdu. Klimanın performansından da memnun kaldık. Ürünü ve satıcıyı tavsiye ederim.
İsim: H** K**
Tarih: 30 Haziran 2023
Yorum: 10300 e almıştım yeni kurulumu yaptırdım iyi performansı
İsim: v** b**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Yorum: istedigimiz gibi bir klima tesekkürler syrica servisede cok teşekkürler cok ilgiliydiler
İsim: c** t**
Tarih: 03 Haziran 2022
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürüne İlişkin Sorular
Soru: Kaclık acaba
Cevap: Ürün , 12.000 BTU
Soru: ısıtmada kaç metrekareye kadar ısıtır
Cevap: 40 metre kare kadar alanı ısıtır
Soru: Ürüne montaj dahil mi
Cevap: montaj dahil efendim
Soru: Montaj dahil mi?
Cevap: merhabalar,4 metre borulamaya kadar ücretsiz montajdır
Soru: iyi günler ürün parçalarıyla birlikte 3 kutumudur
Cevap: Evet, montaj seti ile birlikte 3 parça halinde sevk edilir,
Soru: iyi günler bu ecotech modeline sonradan harici wifi modülü takılıyormu
Cevap: İyigünler niobe blu modelinde mevcut, bunda yoktur
Soru: urunu nerdengondereceksiniz acaba.hangi sehir
Cevap: İstanbul ilinden çıkış sağlanmaktadır, syg
Soru: iç ve dış ünite birlikte mi
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. İç dış boru 3 parça şeklinde evet..
Soru: merhaba ısıtms sogutmamı
Cevap: Merhabalar,ikiside mevcuttur
Soru: 12 metre kare alanı kışın ısıtırmı
Cevap: Yalıtım mevcut ise evet ısıtır, saygılarımla
Soru: kurulum montaj dahil mu
Soru: ürünün saat ayarlanması nasıl yapılıyor acaba,timer basıp süreyi ayarladiktan sonra neye basmamiz gerekiyor
Cevap: merhabalar,servis gösterebilir ancak size bunu zamanlayıcı mevcuttur klimada
Soru: montaj dahılmı
Cevap: Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Kurulum için ECA merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: iyi günler, Horoz Lojistik ile 4-7 gün içersinde teslimat sağlanmaktadır, syg
Soru: Merhaba ürün kaç parça halinde geliyor
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüz klimanın iç ünite'si , klimanın dış ünite'si , klima montaj kiti olarak sizlere 3 parça halinde gelmektedir iyi günler dileriz..
Soru: klima invertirmi kaç yıl garanti var
Cevap: merhabalar,invertırdır,3 yıl garantilidir
Soru: 4,5 metre ücretsiz kurulum demişsiniz. Bakır mi . Aluminium mi borular.?
Cevap: 444 03 22 eca çağrı merkezi üzerinden destek alabilirsiniz
Soru: montaj dahil mi ?
Soru: besleme kablosunu çekiyormusunuz
Cevap: merhabalar,onu siz çektiriyorsunuz
Soru: montaj kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Merhabalar efendim Ürün montajı eca servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Kurulum için eca merkeze kayıt açtırmanız yeterlidir iyi günler dileriz..
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Ürün Resimleri
Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. En Uygun Satış Linki
Eca Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eca Ecotech 12 000 Btu R32 Inverter Split Klima. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.