Perihan
Bilgili
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Andaki Fiyatı 32715.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Açıklaması
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Samsung Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 32715.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullananlar
32715.0 Tl ye satışta olan Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: sen daha once neredeymişsin yahu. kiyafetlerim onunla bulustugundan beriayrı bi guzel oldular resmen gulucukler saçıyorlar etrafa.kiyafetdolabini bi aciyorum nolurr bizi ona kavustur diyolar. O ise evin enguzel yerinde asaletiyle yeni gelecek gorevleri bekliyor. Gecen cocuklarfilm izlemek istedi film yerine bunun karsisina gectik 2 saat makinamiziiDevamını Oku
İsim: Y** M**
Tarih: 23 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Gizerler
Yorum: Ürün samsung kalitesi bu tarz şeylerde 3 5 fazla verip iyisini almanızgerekir hem kalite hem daha fazla özellik hem şıklık hemde uzun ömürlü20 yıl motor garantisiyle birlikte.
İsim: H** Ş** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023
Satıcı: KırmızıElma
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Sıkça Sorulan Sorular
Soru: A+++ mi tasruflumu
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz ürünümüz A+++ enerji etiketini sahiptir
Soru: Su giderine gerek var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz ürün marka müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Soru: Ürün rengi siyah mı?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün rengi siyahtır, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bu üründe yapay zeka mevcut mudur
Cevap: Merhaba yok efendim.
Soru: merhaba bu üründe yapay zeka mevcut mudur?
Cevap: Merhabalar samsung müşteri hizmetleri ile görüşürseniz daha net yardımcı olurlar efendim.
Soru: Merhaba makinede içinde çamaşır kaldığında kırışık önleme için ara ara çalışma yapıyormu bu özellik mevcutmu
Cevap: Merhabalar efendim Evet Mevcuttur fakat detaylı sorularınız için Samsıng Müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz . Saygılarımız ile
Soru: kendi kendini temizleme özelliği var mı
Cevap: Merhabalar, Detaylı bilgi için samsung müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız iyi günler dileriz.
Soru: Ürün teşir mi kapalı kutu mu
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz Ürünlerimiz kapalı kutu olarak sizlere gönderilmektedir.
Soru: Merhaba ürünün garantisinde resmi distribütör garantili yazıyor. Ürün Samsung Türkiye garantili midir?
Cevap: Merhaba, Samsung Türkiye garantilidir.
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Görsel Galerisi
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Şu Andaki Fiyatı 32715.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Açıklaması
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Samsung Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 32715.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Kullananlar
32715.0 Tl ye satışta olan Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: sen daha once neredeymişsin yahu. kiyafetlerim onunla bulustugundan beriayrı bi guzel oldular resmen gulucukler saçıyorlar etrafa.kiyafetdolabini bi aciyorum nolurr bizi ona kavustur diyolar. O ise evin enguzel yerinde asaletiyle yeni gelecek gorevleri bekliyor. Gecen cocuklarfilm izlemek istedi film yerine bunun karsisina gectik 2 saat makinamiziiDevamını Oku
İsim: Y** M**
Tarih: 23 Aralık 2023
Satıcı: Gizerler
Yorum: Ürün samsung kalitesi bu tarz şeylerde 3 5 fazla verip iyisini almanızgerekir hem kalite hem daha fazla özellik hem şıklık hemde uzun ömürlü20 yıl motor garantisiyle birlikte.
İsim: H** Ş** Y**
Tarih: 21 Kasım 2023
Satıcı: KırmızıElma
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Sıkça Sorulan Sorular
Soru: A+++ mi tasruflumu
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz ürünümüz A+++ enerji etiketini sahiptir
Soru: Su giderine gerek var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz ürün marka müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Soru: Ürün rengi siyah mı?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün rengi siyahtır, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bu üründe yapay zeka mevcut mudur
Cevap: Merhaba yok efendim.
Soru: merhaba bu üründe yapay zeka mevcut mudur?
Cevap: Merhabalar samsung müşteri hizmetleri ile görüşürseniz daha net yardımcı olurlar efendim.
Soru: Merhaba makinede içinde çamaşır kaldığında kırışık önleme için ara ara çalışma yapıyormu bu özellik mevcutmu
Cevap: Merhabalar efendim Evet Mevcuttur fakat detaylı sorularınız için Samsıng Müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz . Saygılarımız ile
Soru: kendi kendini temizleme özelliği var mı
Cevap: Merhabalar, Detaylı bilgi için samsung müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız iyi günler dileriz.
Soru: Ürün teşir mi kapalı kutu mu
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz Ürünlerimiz kapalı kutu olarak sizlere gönderilmektedir.
Soru: Merhaba ürünün garantisinde resmi distribütör garantili yazıyor. Ürün Samsung Türkiye garantili midir?
Cevap: Merhaba, Samsung Türkiye garantilidir.
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Görsel Galerisi
Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Samsung Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Dv90bb9445gbah 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.