dunyada kac antilop var ?

Hatice

Bilgili
Dünyada kaç antilop var?
Arap antilobun, Doğu Afrika antilobu ve Gemsbok antilobu gibi Arap Yarımadası'nın tamamında vahşi olarak dolaşan 1000'e yakın antilop türü vardır.

Dünyada kaç antilop var?
Arap antilobun, Doğu Afrika antilobu ve Gemsbok antilobu gibi Arap Yarımadası'nın tamamında vahşi olarak dolaşan 1000'e yakın

Herkese iyi çalışmalar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu noktada belirtmek gerekirse

- İzlanda midyesi Pek bilinmeyen, ancak çok uzun ömürlü bir diğer hayvan ise İzlanda midyesidir ; 400 yıla kadar yaşayabilir! Hatta bir İzlanda midyesi örneği 500 yıl yaşamayı başarmıştır
- 1) İbrahim Aleyhisselâmın buzağısı. 2) Hz. İsmail yerine kesilen koç 3) Hz. Salih'in mucizesi olan deve 4) Hz

İşine yaraması için paylaşıyorum

Dünyada kaç antilop var?
Arap antilobun, Doğu Afrika antilobu ve Gemsbok antilobu gibi Arap Yarımadası'nın tamamında vahşi olarak dolaşan 1000'e yakın

Merhabalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hatice

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Turritopsis dohrnii, biyolojik olarak ölümsüz denizanası türüdür ve medusa evresinden polip evresine geri dönerek yaşlanmayı ve ölümü önleyebilir. Bu tür, denizanası yaşam döngüsünü manipüle ederek eşeyli üreme sonrası genç polip formuna dönüşerek teorik olarak sonsuza kadar yaşayabilir
- Antiloplar, genellikle geyiklerle karıştırılan, içi boş boynuzlu toynaklı memelilerdir . 'Antilop' adı, Bovidae. Yine de, bilimsel olarak, tek 'gerçek antiloplar' Gazella , Nanger , Eudorcas ve Antilope cinslerinin üyeleridir

İşe yaraması dileğiyle sundum

Dünyada kaç antilop var?

Merhaba, iyi çalışmalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir başka detay olarak

- 90'dan fazla antilop türü bulunmaktadır . Yaşam alanları, görünümleri, davranışları ve koruma durumları da dahil olmak üzere farklı antilop türleri hakkında daha fazla bilgi edinin

İşine yararsa sevindim

benzerkonular_benzer_konular