Saadet
Bilgili
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Fiyatına Göre Alınır Mı?
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Şu Andaki Değeri 18000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Kaç Kişi Memnun?
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürün Bilgisi
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürününün Satıcısı, Teka Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası ürününü 18000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Son Yorumlar
18000.0 Tl ye satışta olan Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: TEŞEKKÜRLER. SORUNSUZ GELDİ.
İsim: L** C**
Tarih: 10 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ahidenal
Yorum: Harika ürün
İsim: P** K**
Tarih: 03 Aralık 2022
Satıcı: ANKASTREZONE
Yorum: super bir ürün teşekkürler
İsim: o** t**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Kullandıktan sonra yorum yapmak istedim memnun kaldım satıcıyateşekkürler çok ilgiliydi
İsim: H** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ekim 2022
Satıcı: DİJİTAL ANKASTRE
Yorum: Kaliteli 2 adet aldık
İsim: E** C**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Satıcı: ANKASTRE GALERİ
Yorum: Hızlı kargolama hızlı servis memnunum
İsim: S** D**
Beden: 04 Mayıs 2023
Yorum: Ürün mükemmel fırsat indiriminden aldım.Fakat Kargo berbat bence satıcıkargo firmasını değiştirsin.Paketleme düzensiz.
İsim: y** o**
Tarih: 10 Şubat 2022
Satıcı: dekorayapı
Yorum: Kargo firması problemli… Geldik diyip binanın fotoğrafını çekipgitmişler. Teslim adresi iş yeriydi, zemin kat (sokağa açılıyor yani işmerkezi vs de değil) ve 7/24 danışma var. İçeri bile girmeden, aramadan‘ulaşamadık’ diyip zan altında bırakıyorlar. Üründen çok memnunum kısaprogramda bile tertemiz yapıyor
İsim: N** O**
Tarih: 24 Ocak 2023
Satıcı: ELECTRO BEYAZ SHOP
Yorum: Ürünü henüz kullanmadım. Fakat söyleyebileceğim tek şey rezil yetersizbir kargo firması aracılığı ile ürün gönderiminin sağlanmış olması.Horoz lojistik diye başarısız bir firma ile ürün gönderimi sağlanmış vealdığım bulaşık makinesini araç tutarak kendim almak zorunda kalmışbulunmaktayım. Teslim edilememesinin gerekçesi kesinlikle alışverişsiteleriDevamını Oku
İsim: Zeynep K.
Tarih: 29 Kasım 2021
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürüne İlişkin Sorular
Soru: ürünün kapak kısmı gorundugu gibi siyah mı yoksa önünde hicbişey yok mu
Cevap: Merhabalar ürünün ön kısmına mobilya kapak yaptırmanız gerekiyor
Soru: Bittiğinde kapak atıyor mu nasıl anlıyoruz.. ve en kısa programı kaç dk
Cevap: Merhaba hızlı program 30 dakikadır.Bitince kapak açma özelliği belirtilmemiştir
Soru: Merhaba ben şu an Teka DW7 57 FI serisini kullanıyorum bu ürünle ölçüleri aynı mıdır.
Cevap: Merhabalar, ürün resimlerinde teknik ölçü için teknik çizimler mevcuttur
Soru: Ebatlar standart mı? Net genişlik*yükseklik*derinlik yazar mısınız ltf ?
Cevap: Merhabalar , ürün Yüksekliği (mm): 818 Ürün genişliği (mm): 598 Ürün derinliği (mm): 550
Soru: Merhaba kapak mobilya ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba efendim 4. resimde bütün ölçüler yer almaktadır
Soru: merhaba siyah kapak üstünde takılı mi gelecek bize bilgi rica edicem
Cevap: Evet. Tek renk seçeneği var ürünün zaten
Soru: merhaba kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhaba efendim Teka Yetkili servisi tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır
Soru: Merhaba bu ürün ahşap kapak takılan urundenmi yeni enerji sınıfı E ise eski karşılığı hangi sinif
Cevap: Merhaba evet ürün ankastredir ahşap kapak takılmalıdır eski enerji sınıfı A dır
Soru: Orijinalinden 4500 TL daha ucuza nasıl satabiliyorsunuz ?
Cevap: Merhaba ürün kampanyadadır ve stoklarla sınırlıdır
Soru: Yarı ankastre olanından var mı elinizde
Cevap: Merhaba. Şuan stoklarda yok. Franke olarak var
Soru: Merhaba ürün tam ankastre mi?
Cevap: TAM ANKASTREDİR EFENDİM
Soru: Mutfagımız ankastre değil ürünün kendi kapağını nereden alabilirim.
Cevap: Merhaba herhangi bir mobilya kapak takabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün ithal mi menşei hangi ülke acaba
Cevap: Merhaba ürün teka Türkiye garantilidir.
Soru: Merhaba her şehirde teka servis mevcut mu Alacsğım ama Eskişehirde oturuyorum servis nasıl olacak
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim
Soru: ürünün yükseklik ölçüsü nedir.
Cevap: Merhabalar yükselik 81.8 cm
Soru: Merhaba ürünün enerji sınıfı A+ mıdır? Bazı yerlerde E yazıyor
Cevap: Merhaba ürün eski enerji sınıfı A+ yeni enerji sınıfı E dir
Soru: Kurulumu nasıl yapıyor?
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için TEKA yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim
Soru: Merhaba ürünü almak istiyoruz Ancak alındıktan 5 ay sonra açılacak, bi sıkıntı olur mu ? Birde servis çağırma durumu nasıl oluyor ?
Cevap: Merhabalar , ürünü istediğiniz zaman kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü paketinden çıkartmamanız yeterlidir . Ürünün kurulumunu istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz , teka genel merkezi arayarak size en yakın servis bilgilerini alıp kayıt oluşturabilirsiniz kurulum için. Şimdiden güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz .
Soru: Merhaba makine calisirken kalan sure vb bilgiler görunmuyormu
Cevap: Merhaba; ürün ankastre model olduğu için led ekran görselde göründüğü gibi kapağın üstünde yer almaktadır ve kalan süre vs bilgileri göstermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: ankastre mi ürün
Cevap: Merhaba; Evet ürün tam ankastredir. İyi günler dileriz.
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürün Görselleri
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Şu Andaki Değeri 18000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Kaç Kişi Memnun?
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürün Bilgisi
_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürününün Satıcısı, Teka Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası ürününü 18000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Son Yorumlar
18000.0 Tl ye satışta olan Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: TEŞEKKÜRLER. SORUNSUZ GELDİ.
İsim: L** C**
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: Ahidenal
Yorum: Harika ürün
İsim: P** K**
Tarih: 03 Aralık 2022
Yorum: super bir ürün teşekkürler
İsim: o** t**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Kullandıktan sonra yorum yapmak istedim memnun kaldım satıcıyateşekkürler çok ilgiliydi
İsim: H** T**
Beden: 17 Ekim 2022
Satıcı: DİJİTAL ANKASTRE
Yorum: Kaliteli 2 adet aldık
İsim: E** C**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: Hızlı kargolama hızlı servis memnunum
İsim: S** D**
Beden: 04 Mayıs 2023
Yorum: Ürün mükemmel fırsat indiriminden aldım.Fakat Kargo berbat bence satıcıkargo firmasını değiştirsin.Paketleme düzensiz.
İsim: y** o**
Tarih: 10 Şubat 2022
Satıcı: dekorayapı
Yorum: Kargo firması problemli… Geldik diyip binanın fotoğrafını çekipgitmişler. Teslim adresi iş yeriydi, zemin kat (sokağa açılıyor yani işmerkezi vs de değil) ve 7/24 danışma var. İçeri bile girmeden, aramadan‘ulaşamadık’ diyip zan altında bırakıyorlar. Üründen çok memnunum kısaprogramda bile tertemiz yapıyor
İsim: N** O**
Tarih: 24 Ocak 2023
Yorum: Ürünü henüz kullanmadım. Fakat söyleyebileceğim tek şey rezil yetersizbir kargo firması aracılığı ile ürün gönderiminin sağlanmış olması.Horoz lojistik diye başarısız bir firma ile ürün gönderimi sağlanmış vealdığım bulaşık makinesini araç tutarak kendim almak zorunda kalmışbulunmaktayım. Teslim edilememesinin gerekçesi kesinlikle alışverişsiteleriDevamını Oku
İsim: Zeynep K.
Tarih: 29 Kasım 2021
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürüne İlişkin Sorular
Soru: ürünün kapak kısmı gorundugu gibi siyah mı yoksa önünde hicbişey yok mu
Cevap: Merhabalar ürünün ön kısmına mobilya kapak yaptırmanız gerekiyor
Soru: Bittiğinde kapak atıyor mu nasıl anlıyoruz.. ve en kısa programı kaç dk
Cevap: Merhaba hızlı program 30 dakikadır.Bitince kapak açma özelliği belirtilmemiştir
Soru: Merhaba ben şu an Teka DW7 57 FI serisini kullanıyorum bu ürünle ölçüleri aynı mıdır.
Cevap: Merhabalar, ürün resimlerinde teknik ölçü için teknik çizimler mevcuttur
Soru: Ebatlar standart mı? Net genişlik*yükseklik*derinlik yazar mısınız ltf ?
Cevap: Merhabalar , ürün Yüksekliği (mm): 818 Ürün genişliği (mm): 598 Ürün derinliği (mm): 550
Soru: Merhaba kapak mobilya ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba efendim 4. resimde bütün ölçüler yer almaktadır
Soru: merhaba siyah kapak üstünde takılı mi gelecek bize bilgi rica edicem
Cevap: Evet. Tek renk seçeneği var ürünün zaten
Soru: merhaba kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhaba efendim Teka Yetkili servisi tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır
Soru: Merhaba bu ürün ahşap kapak takılan urundenmi yeni enerji sınıfı E ise eski karşılığı hangi sinif
Cevap: Merhaba evet ürün ankastredir ahşap kapak takılmalıdır eski enerji sınıfı A dır
Soru: Orijinalinden 4500 TL daha ucuza nasıl satabiliyorsunuz ?
Cevap: Merhaba ürün kampanyadadır ve stoklarla sınırlıdır
Soru: Yarı ankastre olanından var mı elinizde
Cevap: Merhaba. Şuan stoklarda yok. Franke olarak var
Soru: Merhaba ürün tam ankastre mi?
Cevap: TAM ANKASTREDİR EFENDİM
Soru: Mutfagımız ankastre değil ürünün kendi kapağını nereden alabilirim.
Cevap: Merhaba herhangi bir mobilya kapak takabilirsiniz
Soru: Merhaba ürün ithal mi menşei hangi ülke acaba
Cevap: Merhaba ürün teka Türkiye garantilidir.
Soru: Merhaba her şehirde teka servis mevcut mu Alacsğım ama Eskişehirde oturuyorum servis nasıl olacak
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim
Soru: ürünün yükseklik ölçüsü nedir.
Cevap: Merhabalar yükselik 81.8 cm
Soru: Merhaba ürünün enerji sınıfı A+ mıdır? Bazı yerlerde E yazıyor
Cevap: Merhaba ürün eski enerji sınıfı A+ yeni enerji sınıfı E dir
Soru: Kurulumu nasıl yapıyor?
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için TEKA yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim
Soru: Merhaba ürünü almak istiyoruz Ancak alındıktan 5 ay sonra açılacak, bi sıkıntı olur mu ? Birde servis çağırma durumu nasıl oluyor ?
Cevap: Merhabalar , ürünü istediğiniz zaman kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü paketinden çıkartmamanız yeterlidir . Ürünün kurulumunu istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz , teka genel merkezi arayarak size en yakın servis bilgilerini alıp kayıt oluşturabilirsiniz kurulum için. Şimdiden güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz .
Soru: Merhaba makine calisirken kalan sure vb bilgiler görunmuyormu
Cevap: Merhaba; ürün ankastre model olduğu için led ekran görselde göründüğü gibi kapağın üstünde yer almaktadır ve kalan süre vs bilgileri göstermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: ankastre mi ürün
Cevap: Merhaba; Evet ürün tam ankastredir. İyi günler dileriz.
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Ürün Görselleri
Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası En Uygun Satış Linki
Teka Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teka Dfi 46700 Tam Ankastre Bulaşık Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.