Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Alınmaya Değer Mi-

Ela

Bilgili
Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Şu Andaki Fiyatı 29339.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Bilgi

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, LG Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi ürününü 29339.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
29339.0 Tl ye satışta olan Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: ürün güzel cok arastirdim LC marka 325 modeline karar verdim.14 kişilikolmasi iç hacminin geniş tutmuşlar kullanişli .yeni makinalarin ic hacmiküçuk gelmisti bana ama bu makinayi magzada gordum begendim internettenalmaya karar verdim .en kisa programi 2 saattir bana fazla geldi amakendim 1 saatlik program kurdum.müsteri hizmetlerindende yardimalabiDevamını Oku
İsim: tülay k.
Tarih: 28 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Şimdilik sorunsuz geldi servisin kurmasını bekliyorum
İsim: M** E**
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Önsal Elektronik

Yorum: Belki almak isteyenlere fikir olsun diye yazıyorum.6 ay önce aldığım buürünü 10 gün önce servise kudurduk. kutuyu garantiden çıkmasın diye 6 ayaçmadık. Servis açınca sağ yan panelde ezik olduğunu gördük. Arızakaydı açılldı. Aldığım mağazayı (TEKNOSA) aradım. Bilgiler istendi,gönderdik ama ürünü kurulum yapan LG servis arıza formuna kargodankaynaDevamını Oku
İsim: D** D**
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Makina inanılmaz sessiz. Önceki makinaya göre yıkayıp yıkamadığınıkontrol etmek zorunda kaldım. Bütün beyaz eşyamız LG ve bundan da memnun kaldık.
İsim: Erhan Ö.
Tarih: 23 Nisan 2024
Satıcı: ANADOLUDTMLGSHOP

Yorum: Çok sessiz, gayet güzel yıkıyor, şimdilik memnunuz.
İsim: G** H** T**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: Ürünlerimi kurmadım ama sabırsızlıkla bekliyorum
İsim: Aytaç E.
Tarih: 25 Ocak 2023
Satıcı: Gizerler

Yorum: on numara beş yıldız
İsim: S** K**
Tarih: 07 Eylül 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: Harika yıkıyor.. Tertemiz
İsim: N** S**
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: 1 yıldır kullanıyorum ne ses ne gürültü nede temizlik sorunu var. çokverimli bir makine
İsim: G** G**
Tarih: 04 Ekim 2022
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: Sakın para verip almayın.2 yıldır kullanıyorum ve makinadan çıkanbulaşıkları kontrol etmeden dolaba koyamıyoruz.En iyisidir diye aldımama en kötü marka bile bundan daha iyi yıkar.gel gelelim yan lastiklerieridi ve şuan 2 yıl olmasına rağmen kimse tüketiciyi takmıyor.Kafkasteknik die bi tekniğe pasladı LG beni be onların keyfini bekliyorumşuan.sakınDevamını Oku
İsim: h** a**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: TORAMAN LG SHOP

Yorum: ürünü alalı 1 hafta oldu ve bozuldu 3 defa tek kullandım dikkatlikullanmama rağmen ayrıca kesinlikle 14 kişilik değil iç haznesi dar aslatavsiye etmem ilgisiz alakasız güvenerek aldım sonuç hüsran ve birokadarda pahalı bir ürün yazıklar olsun helal etmiyorum
İsim: **** ****
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: Makina bir türlü kurutmadı bE hatası verdi durdu. Bir sürü şey denedikMakinayı suçladık ama en sonunda su giderinin kapalı olduğunu anladıkMakinannın bir şeyi yok harika makina
İsim: Halis A.
Tarih: 29 Ekim 2023
Satıcı: indirimyağmuru

Yorum: Ürün güzel fakat hasarlı geldi iade etmek zorunda kaldım
Tarih: 27 Mart 2024
Satıcı: Güreller

Yorum: makine cok guzel. paketleme cok guzel.
İsim: a** c**
Tarih: 06 Kasım 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Ürün oldukça şık kargoda tasirlarken yan kısımda hafif bombe olmuş yandaolduğu için sorun yok ürünü çalıştırıp tekrar değerlendirme yapacağım.
İsim: S** A**
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Geldiği ilk hafta arızalandı. 3 ay oldu hala yenisi gelmedi.
İsim: hamza a.
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: TORAMAN LG SHOP

Yorum: 8.gün önce trendyoldan lg bulaşk makinesi sipariş ettim sonra ürün elimeulaştiğinda servis ürün paketi açmak için geldiğinde ürün kapağı arızalıçıktı.Şimdi ise 3 gündür lg haber bekliyoruz değişim için ama hala lgyanıt yok.işin kısa bu kadar pahalı makine burdan alınmayacağınıögrenmiş olduk.
Tarih: 31 Mart 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Sorular

Soru: garantisi var m
Cevap: Merhaba, Ürün orijinal ambalajlı , fabrikasyon çıkışlı sıfır olarak gönderim yapılmaktadır. Markanın yetkili satıcısıyız. Yetkili servis tarafından ücretsiz montaj yapılmaktadır. Taşıma kaynaklı hasar garanti kapsamına girmemektedir. Bu nedenle ; Ürün teslim anında lütfen ambalajınızı kontrol ediniz. Hasarlı ve yırtık ambalajlı ürünü tutanaksız teslim almayınız tutanak tutulmadığı hallerde teslim almadan tarafımıza bilgi veriniz. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün kaç programlı acaba .
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün 8 programlıdır. Saygılarımızla.

Soru: urun renk olarak tam siyah mi antrasit mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Metalik siyah olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba kaç programlı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün 4 programlıdır. Saygılarımızla

Soru: bu modelin iç hacmi ile eş başka lg bulaşık makinesi varmı yani bu genişlik aynı olcak ama 2 sepetli
Cevap: DFC512FP MODELİ VAR AMA ONDAN BUHAR ÖZELLİĞİ YOK MALASEF

Soru: hangi deterjan kulanıcaz acaba
Cevap: Merhaba LG Türkiye Çağrı merkezinden destek almanızı rica ederiz.

Soru: DFC325HD modeli 8 programlı bir üründür. İnternet sitesinde LG de bu şekilde belirtilmiştir. Sizin ilandaki üründe neden 4 programlı yazıyor?
Cevap: Değerli müşterimiz, Bilgi güncelleme için trendyola bilgi verilmiştir. Saygılarımızla

Soru: Merhaba açıklamada anlayamadım iç kapak içinde 3 Tane göz var o nedir su fışkırtıyor
Cevap: Merhaba, ürünler kapalı kutu şeklinde gelmekte ve müşterilerimize gönderilmektedir. Youtube'dan ilgilendiğiniz ürünün ürün açılım videosunu izleyerek içerik ve kullanımı hakkında bilgi alabilirsiniz efendim.

Soru: Bu 325 model 8 program değil mi? Neden sizin 4 program yazıyor?
Cevap: Merhaba Trendyol ürün katalogtan satışa açıldığından dolayı ürün özellikleri otomatik yer almaktadır. Fakat ürün 8 programlıdır efendim.

Soru: Merhaba. Bu modelin dfc 425 fp modelinden bir farkı varmı? Varsa nedir?
Cevap: RENK DAHA KOYUDUR. KONTROL PANELİ KAPAK ÖNÜNDE DEĞİL ÜSTÜNDEDİR

Soru: merhaba urunu alacam resimdeki urunun aynisi geliyor degilmi son model? ve kurulum nasil yapiliyor gelince ne yapmamiz lazim?
Cevap: merhabalar efendim ürün modeli DFC325HD ve görseldeki ürün gelir ürünümüz LG TÜRKİYE garantili olduğundanücretsiz kurulum için.LG müşteri hizmetlerini aramanız yeterlidir

Soru: slm bu urunun siyam cam yuzeyi varmi acaba
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba işini bitince kapak otomatik açılıyorvmu
Cevap: Merhaba, LG Türkiye offıcıal siteden net ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba ürün alacağım hangi kargo şirketi ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile gönderim sağlıyoruz.

Soru: Merhabalar; Ürün Antrasit renk mi ve her program da kapak açma özelliği var mı ?
Cevap: merhaba.ürün görseldeki renk gönderilecektir.her programda kapak açma özelliği mevcut değildir.iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar ürün gönderimi teşhirden mi yapılacak? Ne zaman kargoya verebilirsiniz ve hangi ilden ve hangi kargo firmasıyla gönderilecek? Teşekkür ederim
Cevap: Merhabalar. Gönderilen ürünler teşhirden değil stoktan gönderilir. Bugün sipariş vermeniz durumunda pazartesi veya en geç Salı kargoya verilir Aksaray ilinden kargo firması borusan lojistik ile sizlere ulaşır. Biz teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün beyazı yok mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili modelde beyaz renk mevcut değildir. Saygılarımızla

Soru: Bu ürünü garantisi ek garanti yapılarak 7 yıla çıkarılabilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ek garantiyi kurulum sırasında servisten talep edebilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Kurulum yapılıyor değil mi
Cevap: Kurulum ücretsizdir.

Soru: beyaz rengi üretiliyor değil mi?
Cevap: buharlı yıkamalı modelin beyaz rengi üretilmemektedir

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dfc325hd 8 Programlı 14 Kişilik Siyah Metalik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki