Sukriye
Bilgili
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürün Alınmaya Değer Mi?
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Güncel Fiyatı 519.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Kaç Kişi Memnun?
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Hakkında yaklaşık 429 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Açıklama Ve Özellikler
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen ürününü 519.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürünü Kullananların Görüşleri
519.0 Tl ye satışta olan Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
429 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: 75B giyiyorum harika ötesi aşırı dolgun göğüsleriniz varmış gibi duruyor düşünmeden alabilirsiniz ben çok seçiciyimdir emin olun pişman olmazsınız tam bedeninizi alın.
İsim: D** P**
Tarih: 08 Mart 2024
Beden: Boy:173cm
Satıcı: Penti
Yorum: cokkk beğendim cok güzel duruyor 47 kiloyum s aldım gayet güzel oldu
İsim: Ş** t**
Tarih: 11 Mart 2024
Beden: Beden:75B
Yorum: Çok beğendim tam oturdu. İki beden arasında kalanlar küçük tercih edebilirsiniz
İsim: İ** O**
Tarih: 22 Ocak 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: tam bedeninizi alın
İsim: R** M**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Çok güzel bir çamaşır bir beden büyük alınmalı sırt kısmı sıkıyor
İsim: B** F**
Tarih: 09 Mart 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: bir beden büyük alınmalı kalıbı çok dar
İsim: m** g**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Bir beden küçük alın
İsim: B** S**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Desteği çok iyi tam beden alın
İsim: S** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Mayıs 2024
Yorum: tam beden, kullanışlı
İsim: y** t**
Beden: Beden:80A
Yorum: Beden küçük geldı desteklı ısteyenler ıcın tercıh edılebılır
İsim: Ş** P**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Boy:172cm
Yorum: tam beden penti kalitesi
İsim: **** ****
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: tam beden alın açık güzel
İsim: g** y**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: ÜRÜN HARİKAA
Göğüslerin dolgun olmadığı için hafif bir sarkma sorunu yaşıyordum. Bu yüzden push up sütyen arayışındayım. Çok fazla push up sütyen denemiş olmama rağmen aralarında gerçekten en iyisi olan buydu. Göğüsleri gerçekten oldukça dolgun gösteriyor. Ayrıca askılarını kullanmadan straplez kullanımda da push up etkisi gerçekten şahane. AslaDevamını Oku
İsim: T** D**
Tarih: 25 Nisan 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz çok beğendim
Tarih: 23 Mart 2024
Beden: Beden:80B
Yorum: tam destek beğendim
İsim: K** s**
Yorum: Ben kendime 1 beden küçük aldım daha iyi oldu kilo almama rağmen iyi oturdu teşekkürler.
İsim: Emine U.
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: F** Y**
Yorum: Güzel ama kendi bedeniniz ortaysa bir kap büyük alın
İsim: A** G** E**
Tarih: 10 Mart 2024
Beden: Boy:174cm
Yorum: Tam beden kaliteli
İsim: P** G**
Beden: 25 Aralık 2023
Yorum: Yani küçük alın demişler öyle de yaptım fakat tam beden alınsa daha iyi gibi sanki
İsim: B** K**
Tarih: 02 Aralık 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: 360 tlye aldım yok böyle bi rahatlık mükemmel tam beden
İsim: M** K**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel fakat büyük bedeni iade edeceğim bi küçüğünü tercih edebilirsiniz
İsim: e** y**
Beden: 31 Ekim 2023
Yorum: Yumuşacık dokusu var
İsim: C** E**
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: İç dolgusu o kdr fazla ki kullanamadım. İki beden fln büyük alsanız anca kullanılabilir bir hale gelir herhalde
İsim: e** d** m**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Beden:70B
Yorum: mükemmel kaliteli ve çok yumuşak
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: Çok iyi toparlıyor küçük gögüslü olmama ragmen çok dolgun durdu beyazını da alacagım
İsim: K** Ç**
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Çok beğendim kendi bedeniniz neyse onu alabilirsiniz
İsim: D** K**
Tarih: 26 Ocak 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: gerçekten çok beğendim küçük göğüslüyüm cidden göğüsüm varmış gibi durdu çok şaşırdım indirime girerse beyazını da alacağım askılarını çıkardığınızda da cidden duruyo asla kaymıyo süper bayıldımmm
İsim: E** D**
Beden: Beden:75A
Yorum: Güzel rahat bir sütyen
İsim: B** Ö**
Beden: 22 Şubat 2024
Yorum: daha evvel de kullandığım bi sütyendi. tekrar aldım. push up sütyen sevenler kaçırmasın. göğüsleri dolgun gösteriyor
İsim: n** a**
Beden: 20 Ekim 2023
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: silikonlu mu
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzün straplez kullanımda alt kısmında kaydırmaz bant özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: askısı çıkarılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüz çıkarılabilen ve ayarlanabilen askı özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beyazinda varmi peki 85
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Sütyen model ürünümüzde 85 beden mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ten rengi varmi
Cevap: Var efendim
Soru: 85 bedeni yokmu acaba bn 85 kullaniyrm da
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzde 85 beden mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Göğüs altı 79 göğüs üstü 92 hangi beden almalıyım?
Cevap: Merhaba,Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model üürn için 80A beden tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Cevap: Merhaba,Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüz için 80A beden tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 75c giyiyorum hangi bedeni almam gerekiyor
Cevap: Merhaba , beden tablosu yardımıyla size uygun bedeni seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: wow bra ve wow straplez farkı nedir sadece askısının çıkarılması mı yoksa destek formu konusunda fark var mı
Cevap: Merhaba,Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzün straplez özelliği bulunmaktadır.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 85 B neden yok
Cevap: Merhaba şuan için stoklarımız da mevcut değildir
Soru: 76 cm göğüs altı 88 cm göğüs çevresi kaç beden almaliyim
Cevap: Merhaba , Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen ürün modelimizde 75 B beden tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 75b kullanıyordum kilo aldığım için artık sıkıyor 75c ye mi 80b ye mi geçmeliyim
Cevap: Merhaba 80 b tercih edebilirsiniz
Soru: Ürün dar kalıp mı
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüz tam kalıptır,bedeninizi tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ben a mı b mi bilmiyorum da 90 95 takıyorum hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, size uygun bedeni iletebilmemiz için göğüs altı ve göğüs çevresi beden ölçünüzü paylaşabilir misiniz ? İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: dolgusu çıkarilabilen dolgu mudur
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzün pedleri çıkartılamamaktadır. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Dolgusu çıkıyor mu?
Cevap: Hayır efendim
Soru: 70 beden 75 den daha mı küçük için?
Cevap: Merhaba, mezura yardımı ile göğüs altı ölçümü yaparak sırt beden ölçünüz olan sayı bedenini, göğüs ortasından göğüs çevresi olan kap beden harf ölçünüzü öğrenebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Beyazı var mı
Cevap: Merhaba , Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Beyaz Sütyen ürün modelimizin beyaz rengini bu şekilde bulabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba siyah dışında beyaz ve ten rengi yok mu? Göremiyorum birde 80/B mi büyüktür yoksa 80/A mı kap olarak soruyorum
Cevap: Merhaba , A,B,C olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kalıbı nasıl ? 75b giyiyorum normalde ama 80b almayı düşünüyorum eğer darsa
Cevap: Tam kalıp efendim
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürün Görselleri
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Güncel Fiyatı 519.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Kaç Kişi Memnun?
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Hakkında yaklaşık 429 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Açıklama Ve Özellikler
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen ürününü 519.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürünü Kullananların Görüşleri
519.0 Tl ye satışta olan Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
429 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: 75B giyiyorum harika ötesi aşırı dolgun göğüsleriniz varmış gibi duruyor düşünmeden alabilirsiniz ben çok seçiciyimdir emin olun pişman olmazsınız tam bedeninizi alın.
İsim: D** P**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: cokkk beğendim cok güzel duruyor 47 kiloyum s aldım gayet güzel oldu
İsim: Ş** t**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok beğendim tam oturdu. İki beden arasında kalanlar küçük tercih edebilirsiniz
İsim: İ** O**
Tarih: 22 Ocak 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: tam bedeninizi alın
İsim: R** M**
Yorum: Çok güzel bir çamaşır bir beden büyük alınmalı sırt kısmı sıkıyor
İsim: B** F**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: bir beden büyük alınmalı kalıbı çok dar
İsim: m** g**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Bir beden küçük alın
İsim: B** S**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Desteği çok iyi tam beden alın
İsim: S** E**
Beden: 07 Mayıs 2024
Yorum: tam beden, kullanışlı
İsim: y** t**
Yorum: Beden küçük geldı desteklı ısteyenler ıcın tercıh edılebılır
İsim: Ş** P**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Boy:172cm
Yorum: tam beden penti kalitesi
Tarih: 04 Temmuz 2024
Yorum: tam beden alın açık güzel
İsim: g** y**
Yorum: ÜRÜN HARİKAA
İsim: T** D**
Beden: Boy:161cm
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz çok beğendim
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: tam destek beğendim
İsim: K** s**
Yorum: Ben kendime 1 beden küçük aldım daha iyi oldu kilo almama rağmen iyi oturdu teşekkürler.
İsim: Emine U.
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: F** Y**
Yorum: Güzel ama kendi bedeniniz ortaysa bir kap büyük alın
İsim: A** G** E**
Beden: Boy:174cm
Yorum: Tam beden kaliteli
İsim: P** G**
Beden: 25 Aralık 2023
Yorum: Yani küçük alın demişler öyle de yaptım fakat tam beden alınsa daha iyi gibi sanki
İsim: B** K**
Tarih: 02 Aralık 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: 360 tlye aldım yok böyle bi rahatlık mükemmel tam beden
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel fakat büyük bedeni iade edeceğim bi küçüğünü tercih edebilirsiniz
İsim: e** y**
Beden: 31 Ekim 2023
Yorum: Yumuşacık dokusu var
İsim: C** E**
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: İç dolgusu o kdr fazla ki kullanamadım. İki beden fln büyük alsanız anca kullanılabilir bir hale gelir herhalde
İsim: e** d** m**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Beden: Beden:70B
Yorum: mükemmel kaliteli ve çok yumuşak
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: Çok iyi toparlıyor küçük gögüslü olmama ragmen çok dolgun durdu beyazını da alacagım
İsim: K** Ç**
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Çok beğendim kendi bedeniniz neyse onu alabilirsiniz
İsim: D** K**
Tarih: 26 Ocak 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: gerçekten çok beğendim küçük göğüslüyüm cidden göğüsüm varmış gibi durdu çok şaşırdım indirime girerse beyazını da alacağım askılarını çıkardığınızda da cidden duruyo asla kaymıyo süper bayıldımmm
İsim: E** D**
Beden: Beden:75A
Yorum: Güzel rahat bir sütyen
İsim: B** Ö**
Beden: 22 Şubat 2024
Yorum: daha evvel de kullandığım bi sütyendi. tekrar aldım. push up sütyen sevenler kaçırmasın. göğüsleri dolgun gösteriyor
İsim: n** a**
Beden: 20 Ekim 2023
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: silikonlu mu
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzün straplez kullanımda alt kısmında kaydırmaz bant özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: askısı çıkarılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüz çıkarılabilen ve ayarlanabilen askı özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: beyazinda varmi peki 85
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Sütyen model ürünümüzde 85 beden mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ten rengi varmi
Cevap: Var efendim
Soru: 85 bedeni yokmu acaba bn 85 kullaniyrm da
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzde 85 beden mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Cevap: Merhaba,Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model üürn için 80A beden tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Cevap: Merhaba,Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüz için 80A beden tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 75c giyiyorum hangi bedeni almam gerekiyor
Cevap: Merhaba , beden tablosu yardımıyla size uygun bedeni seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: wow bra ve wow straplez farkı nedir sadece askısının çıkarılması mı yoksa destek formu konusunda fark var mı
Cevap: Merhaba,Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzün straplez özelliği bulunmaktadır.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 85 B neden yok
Cevap: Merhaba şuan için stoklarımız da mevcut değildir
Soru: 76 cm göğüs altı 88 cm göğüs çevresi kaç beden almaliyim
Cevap: Merhaba , Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen ürün modelimizde 75 B beden tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 75b kullanıyordum kilo aldığım için artık sıkıyor 75c ye mi 80b ye mi geçmeliyim
Cevap: Merhaba 80 b tercih edebilirsiniz
Soru: Ürün dar kalıp mı
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüz tam kalıptır,bedeninizi tercih edebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ben a mı b mi bilmiyorum da 90 95 takıyorum hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, size uygun bedeni iletebilmemiz için göğüs altı ve göğüs çevresi beden ölçünüzü paylaşabilir misiniz ? İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: dolgusu çıkarilabilen dolgu mudur
Cevap: Merhaba, Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen model ürünümüzün pedleri çıkartılamamaktadır. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Dolgusu çıkıyor mu?
Cevap: Hayır efendim
Soru: 70 beden 75 den daha mı küçük için?
Cevap: Merhaba, mezura yardımı ile göğüs altı ölçümü yaparak sırt beden ölçünüz olan sayı bedenini, göğüs ortasından göğüs çevresi olan kap beden harf ölçünüzü öğrenebilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Beyazı var mı
Cevap: Merhaba , Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Beyaz Sütyen ürün modelimizin beyaz rengini bu şekilde bulabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba siyah dışında beyaz ve ten rengi yok mu? Göremiyorum birde 80/B mi büyüktür yoksa 80/A mı kap olarak soruyorum
Cevap: Merhaba , A,B,C olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kalıbı nasıl ? 75b giyiyorum normalde ama 80b almayı düşünüyorum eğer darsa
Cevap: Tam kalıp efendim
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Ürün Görselleri
Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen En Uygun Satış Linki
Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Dekoltemiz Wow Straplez Push Up Dolgulu Balenli Siyah Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.