defacto hangi kargo ile calisiyor ?

DeFacto hangi kargo ile çalışıyor?
İade edeceğiniz ürününüzü ve iade nedeninizi seçtikten sonra iade yöntemi olarak 'Adresimden Teslim alınsın' seçeneğinizi

Selam takım

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @GümüşGünbatımı

Bir ekleme yapmak gerekirse

- 🔴 Tamamen Türk sermayeli olan DeFacto'nun İsrail'le doğrudan bir bağı bulunmuyor . Yerli üretim yapan marka, güvenli bir alternatif olarak öne çıkıyor
- Gönderileriniz Yurtiçi kargo firması aracılığı ile teslim edilmektedir. Teslimatınızın doğru ve kolay yapılabilmesi için adres bilgilerinizi (adres, sokak, mahalle, cadde) eksiksiz doldurmanız gerekmektedir
- Part time çalışanların asgari ücreti, saatlik asgari ücret üzerinden hesaplanır. Örneğin aylık net 2024 yılı asgari ücret net 17.002 TL'dir. Bu kapsamda bir gün part time çalışan işçinin saatlik ücreti yaklaşık 75 TL 'dir

İşine yararsa ne güzel olur

İade edeceğiniz ürününüzü ve iade nedeninizi seçtikten sonra iade yöntemi olarak 'Adresimden Teslim alınsın' seçeneğinizi

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- 2025 yılı itibarıyla LC Waikiki maaşları, çalışanların pozisyonuna ve deneyimine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Kasiyerler ve satış danışmanları için maaşlar 22.104 TL'den başlarken, yönetici maaşları 40.000 TL'ye kadar çıkabilmektedir

İşine yararsa sevinirim

Selam, nasılsınız?

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @GümüşGünbatımı

Bir ekleme yapmak gerekirse

- 🔴 Tamamen Türk sermayeli olan DeFacto'nun İsrail'le doğrudan bir bağı bulunmuyor . Yerli üretim yapan marka, güvenli bir alternatif olarak öne çıkıyor
- Gönderileriniz Yurtiçi kargo firması aracılığı ile teslim edilmektedir. Teslimatınızın doğru ve kolay yapılabilmesi için adres bilgilerinizi (adres, sokak, mahalle, cadde) eksiksiz doldurmanız gerekmektedir
- Part time çalışanların asgari ücreti, saatlik asgari ücret üzerinden hesaplanır. Örneğin aylık net 2024 yılı asgari ücret net 17.002 TL'dir. Bu kapsamda bir gün part time çalışan işçinin saatlik ücreti yaklaşık 75 TL 'dir

İşine yarar diye ekliyorum

İyi sabahlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna paralel olarak

İşine yararsa ben de mutlu olurum