Gulhan
Bilgili
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Satın Alır Mısınız?
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Mevcut Fiyatı 18990.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Gerçekten İyi Mi?
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürün Detayları
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Marka :_x000D_
ULTIMA _x000D_
Bant Ebatları :_x000D_
43 x 126 cm olması benzer ürünlere göre hem daha geniş hem de daha uzun bir alanda rahatça egzersiz yapmanıza olanak verir. _x000D_
Çalışma Tipi :_x000D_
Motorlu –Masaj motorlu _x000D_
Ekran Tipi :_x000D_
LED _x000D_
Eğim :_x000D_
Manuel _x000D_
Eğim Derecesi :_x000D_
3 kademeli _x000D_
Gürültü Seviyesi :_x000D_
50-55 db _x000D_
Katlanabilme Özelliği :_x000D_
Var _x000D_
Masaj Moturu :_x000D_
Var _x000D_
Maksimum Hız :_x000D_
14 km/s _x000D_
Motor Gücü :_x000D_
2.75 hp _x000D_
Mp3 Çalar :_x000D_
Var _x000D_
USB :_x000D_
Var _x000D_
Nabız Ölçme Sistemi :_x000D_
Elden Nabız Ölçer _x000D_
Hız Programı :_x000D_
2-14 km arası otomatik geçiş programı+ Manuel hızlanma ve yavaşlama _x000D_
Taşıma Kapasitesi :_x000D_
110 Kg. _x000D_
Zemin Türü :_x000D_
Esnek Zemin _x000D_
Amortisör Sistemi :_x000D_
6 Seviye Şok emici amortisör _x000D_
Garanti Süresi (Ay) :_x000D_
24 _x000D_
Yurt Dışına Satış :_x000D_
Yok _x000D_
_x000D_
_x000D_
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, Ultima Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı ürününü 18990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürünü Kullananların Görüşleri
18990.0 Tl ye satışta olan Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: çabuk geldi. Horoz lojistike teşekkürler daire kapısına getirdiler. ürün güzel ailece kullanıyoruz gayet sessiz, kullanışlı.kurulumu kolaydı. Hediye olarak göndermiş olduğunuz twister ve koşubandı minderi için teşekkür ederiz.
İsim: L** B**
Tarih: 04 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ultima
Yorum: Gayet güzel memnunum
İsim: N** Z**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Alırken tereddüt ettim nasıl gelecek diye.özenli bir paketleme ile geldi.
İsim: M** K**
Tarih: 15 Ocak 2022
Yorum: Tek kelimeyle harika. Eşimle birlikte geldiği gün kurulumunu yaptık ve o gün her hızını denedik. Hiç bir problem çıkmadı. 1 haftayı geçkin de kullanıyorum aşırı memnunum. Ses konusu normal düzeyde. Koşu bandı minderiyle kullanıyoruz. Sesi çok değil bence apartman için ideal
. Köpeğimizi bile geceleri üzerinde yakalıyoruz
Fotoğrafını koydum. 
İsim: N** T**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: harika bir ürün kesinlikle herkese tavsiye ederim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Güzel paketlenmiş ve istediğim gibi ürün teşekkürler
Tarih: 08 Eylül 2023
Yorum: Çok memnun kaldık gayet güzel ses yapmıyor
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Beğendim gayet kullanışlı ve uygundu
İsim: A** Ü**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Ürün gerçekten fotoğrafta gözüktüğü gibi geldi satıcıya ve kargo firmasına çok teşekkür ederim hem zamanında teslimat hem bu kadar harika bi ürün, ayrıca çok kullanışlı gayet sağlam ve kaliteli ses çıkartmıyor bence gayet hoş bayıldım
İsim: E** M**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: araştırmalarım sonucu kaliteli ve sağla olan en ideal model ultima oldu. bant genişlik ve uzunluk olarakda ebatları daha büyük benim için ideal tavsiye ederim
İsim: M** A**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: paketlenmesi guzeldı .kargo zamanında getirdi kısa sürede elime ulastı kurulumu çok kolay 30 dakıkada kurduk.bel kemerinin titreşimi güzel.şuan için kullanımında sıkıntı yok.
İsim: s** a**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: Mükemmel ve kaliteli bir ürün
İsim: M** Ç**
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: çok iyi çalışıyor ve tam geldi
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: Çok güzel ürün gayet kullanışlı
İsim: n** ö**
Tarih: 17 Ekim 2021
Yorum: ürün çok güzel kurulumu çok kolay sağlam bir şekilde geldi
İsim: O** D**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim. Eşim için aldım . Fakat eşim sağlık sorunundan dolayı kullanamıyor. Ürünü alacak olan herkese tavsiye ederim.
İsim: D** Y**
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Performans açısından çok iyi ve diğerleri kadar kaba değil
İsim: s** ö**
Tarih: 10 Kasım 2021
Yorum: Ürünü bir yılda birkaç kez çalıştırabildim çünkü ses yapıyor amasörlerden defalarca iletişime geçtik konu ile ilgili aylar oldu geri dönüş yok bize fazladan değişilmesi için iki amasör göndermişler servis için arıyoruz fakat servis elemanı göndereceklerini söyleyip aylardır beklettiler çok pişmanım aldığım için
İsim: N** K** Ö**
Tarih: 28 Mart 2022
Yorum: Biraz ağır yerinden oynatmak bile zor bir bayan için ama sağlam duruyor. Kendi başıma 1 saatte kurabildim. Sesi de şuan az. İlerleyen dönemde kullandıkça problem ile karşılaşırsam burayı da güncellerim. Güncelleme: 1 yıl oldu sanırım hala ilk günkü gibi sağlam çalışıyor
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Eylül 2022
Yorum: ÜRÜNÜ ALDIM 1 AY BİLE OLMADI FİYATI DÜŞTÜ YAZIKLAR OLSUN
İsim: A** K** İ**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: Hiç kullanamiyorum, kapıda bıraktı gitti. 500tl istiyor ki gelsinler montaj yapsinler. Keşke almasaydım
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: başka koşu bantlarina bakmayın sessiz ve ömürlük
İsim: s** s**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: ürün ile alakali soru soramiyorum lütfen engel varsa kaldirin ve faturam mail adresime geldi diye bilgi verildi ama mail adresimde faturam yok herhangi bir sorun yasarsam sorunumu giderebilcem bir faturam yok lutfen faturami mail adresime gonderirmisiniz ürün içinde sadece plastik kol aksamında küçük bir deforme var harici gayet iyi
İsim: l** l**
Tarih: 02 Ekim 2022
Yorum: ürün 1 ayda elime ulaştı 3.gün band kayması sorunu başladı ayar versekte tekrar band toplanıyordu sonra tekleme problemi de başlayınca iade etmek durumunda kaldım
Tarih: 30 Ağustos 2022
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: dc3000. özelliğide otomatik yağlama varmı
Cevap: EFENDİM OTOMATİK YAĞLAMA SİSTEMİ BİR ÜST MODELİMİZ OLAN AC3500 DE MEVCUTTYR SAYGILARIMIZLA ULTIMA
Soru: iyi günler.magaziniza ait bir ürününüz daha var.bu ürüne çok benziyor özellikleri hatta fark yok gibi gördüm.ismini size yazıyorum:ULTİMA DC-1000 MASAJLİ-MOTORLU KOSU BANDİ.lutfen iki ürün arasindaki farkın ne.oldugunu söyler misiniz.DC-3000 neden daha pahalı
Cevap: Efendim DC3000 tartan pist efekti veren amortisor sistemine sahip daha agir ve buyuk bir urundur o nedenle bir seviye daha pahalidir Saygilarimizla Ultimaspor
Soru: yokuş özelliği var mı acaba
Cevap: Evet efendim manuel egim ayari var Saygilarimizla Ultima
Soru: Merhaba ürün tahmini ne zaman tekrar satışa sunulur
Cevap: haftaya efendim
Soru: merhaba 180 cm boy icin dc 3000 mi yoksa ac 3000 mi almam gerekiyor. ikisi de amortisor sistemli midir
Cevap: AC3000 otomatik yaglama sistemine sahip daha ust bir modeldir efendim Saygilarimizla ULTIMA
Soru: Eğimli mi yokuşlu mu yani?
Cevap: Manuel efimlidir efendim…egim ayarini arka tekwrleklerden elle yapmani gerekmekte
Soru: Boyum 177 bu ürün uygun mu bana
Cevap: Evet efendim uygundur Saygilarimizla ULTIMA
Soru: merhaba yağlama otomatikmidir
Cevap: Hayir efendim manuel…AC3500 modelinde otomatik yaglama sistemi var Saygilarimizla Ultima
Soru: merhabalar 185cm 95kg ici. uygundur degil mi?
Cevap: Uygundur ancak SL5000 siIn boyunuz icin cok daha ideal olur Saygilarimizla Ultima
Soru: Merhaba dc 500 ile dc3000 arasında kaldım farkı nedir
Cevap: Kullanacak kisi in boyu kilosu nedir efendim??
Soru: 3 gün oldu gelmedi ne zaman gelicek
Cevap: EFENDİM 23 KASIMDA KARGOYA VERİLMİŞ SİPARİŞİNİZ ...EN GEÇ YARIN SİZE ULAŞMIŞ OLUR ...EĞER YARIN AKŞAMA KADAR GELMEZSE PAZARTESİ FATURANIZDAKİ BİLGİLERİMİZDEN BİZE ULAŞMANIZI RİCA EDERİZ SAYGILARIMIZLA ULTIMA
Soru: Merhaba ürün haftada kaç saat kullanım önerili öyle birşey varmı yada decatlona gittigmde bi yürüyüş banndn üstünde haftada 5 saat kullanım önerili yazıyordu
Cevap: 99 DAKİKA ARALIKSIZ KULLANABİLİRSİNİZ EFENDİM
Soru: kurulumu kim yapıyor
Cevap: Efendim kolinin uzerinde belietilen montaj videosunu izleyerek kendiniz rahatlikla kurabilirsiniz garantisi bozulmaz teknik ekibimiz ucret karsiligi kurulum hizmeti vermekte Saygilarimizla ULTIMA
Soru: ultima DC 1000 ve DC 500 ,DC 3000 hangisinde su koyma , telefon koyma yeri var
Cevap: AC3500 modelimizde iPad Telefon tutacagi mevcut efendim Saygilarimizla ULTIMASPOR
Soru: dc 3000, ac 3000 ve dc 1000 arasındaki farklar nelerdir
Cevap: DC1000 manuel yaglama sistemli ve amostisor sistemi yoktur DC3000 manuel yaglama ve amortisor sistemlidir AC3000 ise amortisor sistemli ve yag tanki olan otomatik yaglama sistemine sahip daha ust bir modeldir Saygilarimizla ULTIMA
Soru: Yürüme alanı en boy kac cm acaba
Cevap: 43 cm en 126 cm bant uzunlugu efendim Saygilarimizla Ultima
Soru: içinde minderi varmi
Cevap: Hayır efendim
Soru: İyi akşamlar dc3000 ile ac3500 arasındaki fark nedir
Cevap: AC 3500 OTOMATİK YAĞLAMA SİSTEMİNE SAHİP BİR ÜST MODELDİR EFENDİM.... SAYGILARIMIZLA ULTIIMA
Soru: kaç kilo ağırlığında acaba
Cevap: 76 kg efendlm
Soru: Merhaba Manuel Yağlama derken , Her zaman kullanırken yağlamak zorunda mıyız?
Cevap: 2 haftada bitr yeter efendim
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürün Resimleri
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Mevcut Fiyatı 18990.0 Tl'den Satılmaktadır.
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Gerçekten İyi Mi?
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürün Detayları
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Marka :_x000D_
ULTIMA _x000D_
Bant Ebatları :_x000D_
43 x 126 cm olması benzer ürünlere göre hem daha geniş hem de daha uzun bir alanda rahatça egzersiz yapmanıza olanak verir. _x000D_
Çalışma Tipi :_x000D_
Motorlu –Masaj motorlu _x000D_
Ekran Tipi :_x000D_
LED _x000D_
Eğim :_x000D_
Manuel _x000D_
Eğim Derecesi :_x000D_
3 kademeli _x000D_
Gürültü Seviyesi :_x000D_
50-55 db _x000D_
Katlanabilme Özelliği :_x000D_
Var _x000D_
Masaj Moturu :_x000D_
Var _x000D_
Maksimum Hız :_x000D_
14 km/s _x000D_
Motor Gücü :_x000D_
2.75 hp _x000D_
Mp3 Çalar :_x000D_
Var _x000D_
USB :_x000D_
Var _x000D_
Nabız Ölçme Sistemi :_x000D_
Elden Nabız Ölçer _x000D_
Hız Programı :_x000D_
2-14 km arası otomatik geçiş programı+ Manuel hızlanma ve yavaşlama _x000D_
Taşıma Kapasitesi :_x000D_
110 Kg. _x000D_
Zemin Türü :_x000D_
Esnek Zemin _x000D_
Amortisör Sistemi :_x000D_
6 Seviye Şok emici amortisör _x000D_
Garanti Süresi (Ay) :_x000D_
24 _x000D_
Yurt Dışına Satış :_x000D_
Yok _x000D_
_x000D_
_x000D_
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, Ultima Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı ürününü 18990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürünü Kullananların Görüşleri
18990.0 Tl ye satışta olan Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: çabuk geldi. Horoz lojistike teşekkürler daire kapısına getirdiler. ürün güzel ailece kullanıyoruz gayet sessiz, kullanışlı.kurulumu kolaydı. Hediye olarak göndermiş olduğunuz twister ve koşubandı minderi için teşekkür ederiz.
İsim: L** B**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Gayet güzel memnunum
İsim: N** Z**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Alırken tereddüt ettim nasıl gelecek diye.özenli bir paketleme ile geldi.
İsim: M** K**
Tarih: 15 Ocak 2022
Yorum: Tek kelimeyle harika. Eşimle birlikte geldiği gün kurulumunu yaptık ve o gün her hızını denedik. Hiç bir problem çıkmadı. 1 haftayı geçkin de kullanıyorum aşırı memnunum. Ses konusu normal düzeyde. Koşu bandı minderiyle kullanıyoruz. Sesi çok değil bence apartman için ideal
İsim: N** T**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: harika bir ürün kesinlikle herkese tavsiye ederim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Tarih: 30 Temmuz 2024
Yorum: Güzel paketlenmiş ve istediğim gibi ürün teşekkürler
Tarih: 08 Eylül 2023
Yorum: Çok memnun kaldık gayet güzel ses yapmıyor
Tarih: 23 Ocak 2022
Yorum: Beğendim gayet kullanışlı ve uygundu
İsim: A** Ü**
Tarih: 22 Haziran 2023
Yorum: Ürün gerçekten fotoğrafta gözüktüğü gibi geldi satıcıya ve kargo firmasına çok teşekkür ederim hem zamanında teslimat hem bu kadar harika bi ürün, ayrıca çok kullanışlı gayet sağlam ve kaliteli ses çıkartmıyor bence gayet hoş bayıldım
İsim: E** M**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: araştırmalarım sonucu kaliteli ve sağla olan en ideal model ultima oldu. bant genişlik ve uzunluk olarakda ebatları daha büyük benim için ideal tavsiye ederim
İsim: M** A**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: paketlenmesi guzeldı .kargo zamanında getirdi kısa sürede elime ulastı kurulumu çok kolay 30 dakıkada kurduk.bel kemerinin titreşimi güzel.şuan için kullanımında sıkıntı yok.
İsim: s** a**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: Mükemmel ve kaliteli bir ürün
İsim: M** Ç**
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: çok iyi çalışıyor ve tam geldi
Tarih: 08 Aralık 2021
Yorum: Çok güzel ürün gayet kullanışlı
İsim: n** ö**
Tarih: 17 Ekim 2021
Yorum: ürün çok güzel kurulumu çok kolay sağlam bir şekilde geldi
İsim: O** D**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim. Eşim için aldım . Fakat eşim sağlık sorunundan dolayı kullanamıyor. Ürünü alacak olan herkese tavsiye ederim.
İsim: D** Y**
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Performans açısından çok iyi ve diğerleri kadar kaba değil
İsim: s** ö**
Tarih: 10 Kasım 2021
Yorum: Ürünü bir yılda birkaç kez çalıştırabildim çünkü ses yapıyor amasörlerden defalarca iletişime geçtik konu ile ilgili aylar oldu geri dönüş yok bize fazladan değişilmesi için iki amasör göndermişler servis için arıyoruz fakat servis elemanı göndereceklerini söyleyip aylardır beklettiler çok pişmanım aldığım için
İsim: N** K** Ö**
Tarih: 28 Mart 2022
Yorum: Biraz ağır yerinden oynatmak bile zor bir bayan için ama sağlam duruyor. Kendi başıma 1 saatte kurabildim. Sesi de şuan az. İlerleyen dönemde kullandıkça problem ile karşılaşırsam burayı da güncellerim. Güncelleme: 1 yıl oldu sanırım hala ilk günkü gibi sağlam çalışıyor
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Eylül 2022
Yorum: ÜRÜNÜ ALDIM 1 AY BİLE OLMADI FİYATI DÜŞTÜ YAZIKLAR OLSUN
İsim: A** K** İ**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: Hiç kullanamiyorum, kapıda bıraktı gitti. 500tl istiyor ki gelsinler montaj yapsinler. Keşke almasaydım
Tarih: 01 Aralık 2022
Yorum: başka koşu bantlarina bakmayın sessiz ve ömürlük
İsim: s** s**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: ürün ile alakali soru soramiyorum lütfen engel varsa kaldirin ve faturam mail adresime geldi diye bilgi verildi ama mail adresimde faturam yok herhangi bir sorun yasarsam sorunumu giderebilcem bir faturam yok lutfen faturami mail adresime gonderirmisiniz ürün içinde sadece plastik kol aksamında küçük bir deforme var harici gayet iyi
İsim: l** l**
Tarih: 02 Ekim 2022
Yorum: ürün 1 ayda elime ulaştı 3.gün band kayması sorunu başladı ayar versekte tekrar band toplanıyordu sonra tekleme problemi de başlayınca iade etmek durumunda kaldım
Tarih: 30 Ağustos 2022
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: dc3000. özelliğide otomatik yağlama varmı
Cevap: EFENDİM OTOMATİK YAĞLAMA SİSTEMİ BİR ÜST MODELİMİZ OLAN AC3500 DE MEVCUTTYR SAYGILARIMIZLA ULTIMA
Soru: iyi günler.magaziniza ait bir ürününüz daha var.bu ürüne çok benziyor özellikleri hatta fark yok gibi gördüm.ismini size yazıyorum:ULTİMA DC-1000 MASAJLİ-MOTORLU KOSU BANDİ.lutfen iki ürün arasindaki farkın ne.oldugunu söyler misiniz.DC-3000 neden daha pahalı
Cevap: Efendim DC3000 tartan pist efekti veren amortisor sistemine sahip daha agir ve buyuk bir urundur o nedenle bir seviye daha pahalidir Saygilarimizla Ultimaspor
Soru: yokuş özelliği var mı acaba
Cevap: Evet efendim manuel egim ayari var Saygilarimizla Ultima
Soru: Merhaba ürün tahmini ne zaman tekrar satışa sunulur
Cevap: haftaya efendim
Soru: merhaba 180 cm boy icin dc 3000 mi yoksa ac 3000 mi almam gerekiyor. ikisi de amortisor sistemli midir
Cevap: AC3000 otomatik yaglama sistemine sahip daha ust bir modeldir efendim Saygilarimizla ULTIMA
Soru: Eğimli mi yokuşlu mu yani?
Cevap: Manuel efimlidir efendim…egim ayarini arka tekwrleklerden elle yapmani gerekmekte
Soru: Boyum 177 bu ürün uygun mu bana
Cevap: Evet efendim uygundur Saygilarimizla ULTIMA
Soru: merhaba yağlama otomatikmidir
Cevap: Hayir efendim manuel…AC3500 modelinde otomatik yaglama sistemi var Saygilarimizla Ultima
Soru: merhabalar 185cm 95kg ici. uygundur degil mi?
Cevap: Uygundur ancak SL5000 siIn boyunuz icin cok daha ideal olur Saygilarimizla Ultima
Soru: Merhaba dc 500 ile dc3000 arasında kaldım farkı nedir
Cevap: Kullanacak kisi in boyu kilosu nedir efendim??
Soru: 3 gün oldu gelmedi ne zaman gelicek
Cevap: EFENDİM 23 KASIMDA KARGOYA VERİLMİŞ SİPARİŞİNİZ ...EN GEÇ YARIN SİZE ULAŞMIŞ OLUR ...EĞER YARIN AKŞAMA KADAR GELMEZSE PAZARTESİ FATURANIZDAKİ BİLGİLERİMİZDEN BİZE ULAŞMANIZI RİCA EDERİZ SAYGILARIMIZLA ULTIMA
Soru: Merhaba ürün haftada kaç saat kullanım önerili öyle birşey varmı yada decatlona gittigmde bi yürüyüş banndn üstünde haftada 5 saat kullanım önerili yazıyordu
Cevap: 99 DAKİKA ARALIKSIZ KULLANABİLİRSİNİZ EFENDİM
Soru: kurulumu kim yapıyor
Cevap: Efendim kolinin uzerinde belietilen montaj videosunu izleyerek kendiniz rahatlikla kurabilirsiniz garantisi bozulmaz teknik ekibimiz ucret karsiligi kurulum hizmeti vermekte Saygilarimizla ULTIMA
Soru: ultima DC 1000 ve DC 500 ,DC 3000 hangisinde su koyma , telefon koyma yeri var
Cevap: AC3500 modelimizde iPad Telefon tutacagi mevcut efendim Saygilarimizla ULTIMASPOR
Soru: dc 3000, ac 3000 ve dc 1000 arasındaki farklar nelerdir
Cevap: DC1000 manuel yaglama sistemli ve amostisor sistemi yoktur DC3000 manuel yaglama ve amortisor sistemlidir AC3000 ise amortisor sistemli ve yag tanki olan otomatik yaglama sistemine sahip daha ust bir modeldir Saygilarimizla ULTIMA
Soru: Yürüme alanı en boy kac cm acaba
Cevap: 43 cm en 126 cm bant uzunlugu efendim Saygilarimizla Ultima
Soru: içinde minderi varmi
Cevap: Hayır efendim
Soru: İyi akşamlar dc3000 ile ac3500 arasındaki fark nedir
Cevap: AC 3500 OTOMATİK YAĞLAMA SİSTEMİNE SAHİP BİR ÜST MODELDİR EFENDİM.... SAYGILARIMIZLA ULTIIMA
Soru: kaç kilo ağırlığında acaba
Cevap: 76 kg efendlm
Soru: Merhaba Manuel Yağlama derken , Her zaman kullanırken yağlamak zorunda mıyız?
Cevap: 2 haftada bitr yeter efendim
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı Ürün Resimleri
Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı En Uygun Satış Linki
Ultima Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu BandıFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ultima Dc3000 Masajlı-Motorlu Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.