DBD300 Statik Buzdolabı Tavsiye Eder Misiniz-

Simal

Bilgili
DBD300 Statik Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
DBD300 Statik Buzdolabı Güncel Fiyatı 12439.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

DBD300 Statik Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

DBD300 Statik Buzdolabı Hakkında yaklaşık 57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

DBD300 Statik Buzdolabı Teknik Açıklamalar

DBD300 Statik Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Dijitsu DBD300 Statik Buzdolabı ürününü 12439.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

DBD300 Statik Buzdolabı Kullananlar
12439.0 Tl ye satışta olan DBD300 Statik Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
57 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: tam oldu güzel
İsim: Elif t.
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Temmuz 2024
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: valla beğendim buz gibi su etleri falan süper dondurdu bu dolap hoşumaçokda yakmıyor arazide kullanıyorum servis hariç güzel
İsim: **** ****
Tarih: 21 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: çok minnoş çok tatlı buzdolabı kullanışlı biz sevdik :)yazligimiza aldık..
İsim: s** y**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: Bayıldım, horoz lojistik çok ilgiliydi çok teşekkürler 🥰
İsim: Cansu Ö.
Tarih: 19 Nisan 2024

Yorum: Ürünün servisine ulaşamadım
İsim: Naz Ö.
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: çok beğendim
İsim: Pourya G.
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: güzel ürün kurulum gerekmiyor
İsim: D** E**
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: ürün bozuk resmen kandiriyolar bizi arkası buz tutuyor su akiyor buürünü bir ay dahi kulanamayiz sakın almayin
İsim: f** k**
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: Beklediğimden daha güzel geldi hızlı teslimat oldu teşekkürler
İsim: A** B**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: güzel 2 kişi için ideal

Yorum: Ürün çizikli ve bazı yerleri hasarlı geldi, sırf iade süreci ileuğraşmamak adına şu an iade oluşturmuyorum, çalıştırdıktan sonraperformansına da bakıp ona göre hareket edeceğim.
İsim: S** E**

Yorum: Kurulum çok hızlıydı ama dolap geldiği ilk günden beri buzlanma yapıyorbiz idareten aldık
İsim: m** ş**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü. Piyasadaki en ucuz dolap. Statikolmasından dolayı buzlanma yapıyor fakat dolap işlevinde yeterli. Uzunsüre kullanımına göre değerlendirilmesi daha sağlıklı olur. 10 gündürçalışıyor bir sorun görmedim. Ayrıca hafif bir buzdolabı kolay birşekilde ev içinde hareket ettirebilirsiniz. Bütçesi kısıtlı olanlar içinideal birDevamını Oku
İsim: L** S**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: ÜRÜN BANA ULAŞMADI AMA İADE DE ALAMIYORUM. Yorum tepeye çıksın diye 5 verdim
İsim: B** H**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: ürün lekeli boyalı geldi İstanbul da olmadığım için uğraşmadım o şekilde kaldı
İsim: V** Y**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: buzdolabı çok sessiz çalışıyor çok memnun kaldım yani sesini duymak içinkulağımı buzdolabına dayadım o derece sessiz zaten mutfakta duruyorMutfağın kapısını kapatınca hiç ses gelmiyor buzdolabından bunusöyleyeyim Amerikan mutfak evi olanlar için Bence ideal büyüklüğü degayet hoş Önce küçük gibi geldi ama iki tencere yan yana sığıyor raflararaflar cDevamını Oku
İsim: N** Ş**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: eh işteeee
İsim: N** ş**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Kucuk oldugunu bilerek aldik ve gercekten baya kucuk umarim uzun surekullanilir satici mukemmel ayni gun kargoladi urunu
İsim: A** K**
Beden: 13 Ağustos 2024

Yorum: kargo teslimat sorunsuzdu üründe gayet güzel
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: gorseldeki gibi iş yeri ve ev için ideal memnunuz fiyat performans ürünü bizce
İsim: h** T**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: çok güzel kaliteli soğutma çok iyi taşıma da çok iyi teşekkürler
İsim: İ** Ç**
Beden: 25 Mayıs 2024

Yorum: ürün beklediğimdrn küçük geldi iade ya da değişim yapabilir miyim
İsim: E** S**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: Teşekkürler
İsim: Ö** A**
Beden: 29 Eylül 2023

Yorum: ıcı cok kucuk
İsim: C** k**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: İdare eder buzlanma yapıyor
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: ürün sağlam geldi. kurulumu çok kolay, sadece fişe takıyorsunuz. bugün2. günü gayet güzel soğutuyor, aşırı sessiz, sanki çalışmıyor gibi.içine 1 rulo tuvalet kağıdı koyunca nofrost oluyor. tavsiye ederim...
İsim: Salih H. S.
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Henüz dün geldi göründüğü gibi sağlam geldi kullandıkça yorumumu güncellerim
İsim: E** H** O**
Beden: 08 Ağustos 2024

Yorum: boy olarak epey uzun bir makine ama enine çok dar. içindeki raflar dadar. idare eder bu fiyata. dondurucu yeri güzel geniş
İsim: A** Ş**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Çok hızlı geldi ama ben taşıdım kargo kamyonundan eve
İsim: g** g**
Beden: 13 Haziran 2024

Yorum: Ürün fiyatına göre Ok , tek üzüldüğüm durum Boy 1.78 değil 1.75 altında.
İsim: A** S**
Tarih: 17 Nisan 2024

DBD300 Statik Buzdolabı Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Merhaba ürün daireye kadar çıkarılıyor mu
Cevap: Merhaba, Daireye kadar taşımada sorun oluşmayacak ise çıkarılır. İyi günler dileriz.

Soru: nofrozmu buzdolabı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: yukseklik 178 cm midir.
Cevap: Merhaba, yükseklik 178 cm'dir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba lar merhaba lar, dijitsu dbd 300 statik ürünün motoru inverter mi yiksa üniversal mi ?
Cevap: Merhaba, satıcı firma olmamız nedeniyle genel ürün özellikleri bilgisine sahibiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: servisiniz tüm illerde mevcutmu?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba kurulumu nasıl yapacagız?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba, ürün sevk işlemleri Horoz lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: boyu ve eni nekadar
Cevap: Merhaba, yükseklik 177.6 cm, derinlik 55.5 cm, genişlik 59.5 cm şeklindedir. İyi günler dileriz.

Soru: nofrozmu bu buzdolabi
Cevap: Merhaba, ürün statik buzdolabıdır. İyi günler dileriz.

Soru: buzdolabını fişe taktım yeni aradan 1 saat geçti dolap içi arka kısım buzlanma yaptı.Bu normal mi
Cevap: Merhaba, Herhangi bir olumsuz durum yaşamanız halinde Teknosa mağazalarından ve ilgili markanın yetkili servislerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: boyutu kaç cm
Cevap: Merhaba, ürünün boyutları; Yükseklik 178, Derinlik 55, Genişlik 60 cm'dir. İyi günler dileriz.

Soru: kaç lt boy kaç
Cevap: Merhaba, ürünün toplam net hacmi 294 lt, yüksekliği 1760 mm'dir. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: daha geniş ve büyük boy varmi
Cevap: Merhaba, konu hakkında detaylı bilgi için Trendyol Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: statik ne demek

Soru: Eni boyu kaç cm acaba

Soru: meraba ürün mağazada satiş da varmi? varsa hangi mağazada.
Cevap: Merhaba, konu hakkında detaylı bilgi için Teknosa Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürünün iç kısmı kar tutuyor buzluk deyil büyük bolmesi kar olustu sebebi nedir

Soru: iyi günler, statik ne demek. Buzlukta karlanma mi yapıyor. no frostlarda yiyecekleri uzun süre dondurup saklayabiliyoruz. Bu dolaplarda uzun süreli saklama olmuyor mu?

Soru: Ürün kaç kilogram?
Cevap: Merhaba, ürünün hacmi 294 lt'dir. İyi günler dileriz.

Soru: markanin müsteri hizmetlerinin umrunda deyil ilgilenmiyor bile
Cevap: Merhaba, Konu hakkında Trendyol müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

DBD300 Statik Buzdolabı Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

DBD300 Statik Buzdolabı En Uygun Satış Linki