Db70 66lt Minibar Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi-

Berrak

Bilgili
Db70 66lt Minibar Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
Db70 66lt Minibar Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 5899.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Ürün Tanıtımı

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Dijitsu Db70 66lt Minibar Buzdolabı ürününü 5899.0 Tl'den Satılmaktadır.

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Ürün Hakkındaki Yorumlar
5899.0 Tl ye satışta olan Db70 66lt Minibar Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: Ürün motoru çalışma sonunda hafif sesli titreyerek duruyor, normalmiş anlayamadım
İsim: Z** S**
Tarih: 30 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: iş yerime aldım ürün gayet iş yeri için uygun yeterli kapasite de güzelsoğutuyor arkasında Damla su oluşuyor ıslaklık çoğalırsa işimiz variçinde net gösteriyor Çünkü Işıklı.
İsim: Duygu Ç. ö.
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: çok guzelm çok beğendik. herkes bayiliyor
İsim: sertaç s.
Tarih: 23 Eylül 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok iyi ürün
İsim: M** O** A**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Bu ürünün iadesini istiyorum.ürün kırık bi şekilde geldi.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Ürünü borusan lojstik muazzam teslim etti. Soğutması gayet yeterli veürün oldukça şık duruyor.
İsim: Volkan Y.
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: Marketkolik

Yorum: Ürün estetik ve güzel,soğutması güzel ama resimde görüldüğü gibi geldiçift cam olduğu için ön cam kırılmış iç cam sağlamdı denemelikçalıştırdım çok güzel soğuttu,bir daha alacağım ama çekiniyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: asla sogutmuyor
İsim: Y** K**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: YUNUSOĞLU HOME

Yorum: Ürün Sürat kargo ile eksiksiz ve hasarsız olarak tarafıma teslimedilmiştir. teşekkür ederim. 2. Dolabı sipariş ettim,
İsim: Emirhan K.
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Kırık geldi bozuk
İsim: K** D**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ürün tamamen hasarlı kusurlu geldi ürünün yenisini talep ediyorum
İsim: Meliha E.
Tarih: 13 Haziran 2024
Satıcı: Marketkolik

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: ürünün içinde aydınlatma varmıdır
Cevap: Merhabalar, Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz ?
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN.

Soru: Merhaba yükselil 101 cm olduğuna emin misiniz? Daha alçak gibi duruyor
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün siyah fakat özelliklerinde beyaz yazıyo … gönderilecek olan ürün siyahmı beyazmı… ona göre alıcam … bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, ürün rengi siyahtır. İyi günler dileriz.

Soru: siyah renk var mi , kaşka gerçek resim koydunuz resimdeki ayni değil
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar yüksekliği ne kadar acaba
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürünün soğutma derecesi kaça kadar inebilir birde içinde led varmidir kapagi açtığında yanan
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN. Belirtilmemiş

Soru: hangi kargo ile yolluyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Ürün sevk işlemleri Horoz Lojistik ile yapılmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: ürünün ölçüleri nedir ? internet sitesinde yok bazı satıcılar 101cm, bazıları 60cm diyor? 3 ölçüsünüde paylaşırmısınız
Cevap: Ürün yüksekliğ

Soru: Merhabalar, İç derinliği ölçme şansınız var mı? Teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, Maalesef ürün teşhrimizde olmadığı için ölçemiyorz. Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: bu ürün siyah olanı varmı
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: iyi günler efendim ben bagevinde kullanacağım güneş enerjisi ile calisirmi
Cevap: Merhabalar, Markanın çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba iç rafları çıkabiliyor mu?

Soru: Merhaba ölçüler nedir?
Cevap: Merhabalar, Ürünün detaylı özellikleri aşağıda berlirtilmiştir. - İklim Sınıfı: ST - Elektrik Çarpmasına Karşı Koruma: I - Nominal Gerilim/Frekans: 220~240V/50Hz - Giriş Gücü(W): 60w - Nominal Güç(W): 65w - Lamba Anma Gücü(W): 2W - Nominal Akım(A): 0.5A - Köpüren Ajan: Cyclopentane - Enerji Verimliliği Sınıfı: F - Toplam Brüt Hacim(L): 66 - Toplam Depolama Hacmi (L): 63 - Soğutucu, Miktar: R600a,20g - Net ağırlık / kilogram): 23 - Brüt Ağırlık (kg): 25 - Gürültü: 40dB şeklindedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba ürün ışıklı mı acaba?

Soru: Merhaba ışıklı mı acaba

Soru: Merhaba kolay gelsin renk nedir
Cevap: Merhabalar, Minibar Buzdolabı görselde de görüldüğü üzerer siyah renklidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ürün pille mi çalisiyor yoksa normal elektrik kablosu var mı
Cevap: Merhabalar, Minibar Buzdolabı normal elektrik kablosu ile çalışır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba elinizde 2x adet mevcutmu Dijitsu Db70 66lt Minibar Buzdolabı
Cevap: Merhabalar, Stoklarımızda adetli mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: Hi! What is temperature inside working fridge? Is it possible to change temperature inside? If I need +5C or +18C is it possible to make?
Cevap: Hello, you can get detailed information from the brand's call center. We wish you pleasant shopping.

Db70 66lt Minibar Buzdolabı Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Db70 66lt Minibar Buzdolabı En Uygun Satış Linki