Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Sevil

Bilgili
Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Alınır Mı?
Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Mevcut Fiyatı 1028.65 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Hakkında yaklaşık 246 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Detaylı Bilgi

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Ürününün Satıcısı, Bath & Body Works Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml ürününü 1028.65 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Kullananlar
1028.65 Tl ye satışta olan Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
246 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: İndirimden aldım stokladım 🤩
İsim: z** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Mart 2023
Satıcı: BATH & BODY WORKS

Yorum: İnanılmaz bir kokusu var,gün boyu hissedersiniz.Stok yapın.
İsim: d** n**
Tarih: 12 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: bonibon

Yorum: daha önce hiç kullanmadım yorumlara bakarak indirimle aldım iyi ki almışım efsane kokuyor kesinlikle tavsiyeee😍❤❤❤❤
İsim: A** ş**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: İyiki almışım gerçekten sexi bir koku ve oldukça kalıcı vücut kremiyle birlikte kullanıyorum
İsim: P** A**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: @senbanabaksana tavsiyesi ile aldım ilk kez kullandım ve kokusu muhteşem 💓
İsim: e** e**
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Bath and Body markasi çok seviyorum. Mühteşeler vüçüt cremlari var. Bu vuçüt sprey mağaza'da denedim ve aşık oldum. Çok seksi ve feminine bir kokusu,kalıcı iyi ve economic gidiyor. Koku siçak-meyveli ve bir az vanilyali 🤤
İsim: V** Y**
Tarih: 16 Haziran 2023

Yorum: kokusu harika kalıcılığıda muhteşem
İsim: S** A**
Tarih: 06 Haziran 2023

Yorum: Bir arkadaşımda deneme fırsatı bulmuştum inanılmaz kalıcı ve harika seksi bir koku, çok kadınsı ve tekrar söylemek istiyorum ki bir vücut spreyine göre fazl kalıcı ama tenden tene fark edebilir. Ayrıca indirimden uygun bir fiyata satın aldım.
İsim: Banu A.
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: Çoook severek kullandığım bir koku tekrar tekrar alıyorumm
İsim: C** K**
Tarih: 18 Aralık 2022

Yorum: Sevdiğim bir koku kalıcılık da çok güzel 👍🏿
İsim: D** T**
Tarih: 26 Kasım 2022

Yorum: Çok seksi güzel bir koku indirimde aldım
İsim: E** G**
Tarih: 28 Ağustos 2023

Yorum: markada favorim olur. başta hafif keskin ama sonra aşırı güzel. bence bu marka vücut spreyi konusunda oldukça başarılı. victoria ile kapışır
İsim: d** ç**
Beden: 24 Ekim 2023

Yorum: 3 senedir aralıksız aldığım inanılmaz güzel bi koku aşırı feminen çok seviyorum🫶🏻
İsim: elifmeliscelik
Tarih: Fenomen
Beden: 18 Kasım 2022

Yorum: çooooooook güzzzzzelllllll
İsim: M** A**
Tarih: 05 Ekim 2023

Yorum: Çok güzel bir koku
İsim: H** B**
Tarih: 02 Ocak 2023

Yorum: Ben beğendim 👍 hafif şekerli koku
İsim: C** Ç**
Tarih: 12 Haziran 2023
Satıcı: bonibon

Yorum: Efsane harika bi koku kesinlikle parasını her şeyini hakediyor bayıldımmmm alın aldırın
İsim: C** Ç**
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: HARİKA BİR KOKU ALIN KIZLARIM ÇOK SEKSİ Bİ KOKU YORUMLARA BAKARAK ALDIM HAKKINI VERİYOR PARASININ AYRICA BOYU BÜYÜK
İsim: Ş** T**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: bayiliyorum kokusuna
İsim: B** K**
Beden: 05 Mayıs 2024

Yorum: bayıldım kokusunaaa
İsim: S** Ü**
Beden: 17 Şubat 2024

Yorum: Her sene indirimden 3-5 tane alırım
İsim: H** K** B**
Tarih: 26 Eylül 2023

Yorum: Güzel beğendim kullanışlı
İsim: Simge i. Y.
Beden: 01 Eylül 2024

Yorum: Güzel hafif şekerli koku seviyorum indirimde alın ama biraz pahalı
İsim: **** ****
Beden: 15 Eylül 2023

Yorum: Gerçekten çok tatlı fresh bir koku ama yaz kokusu değil bence şekerli bir koku ama o kadar güzel kokuyor ki 😍
İsim: Cemile D.
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: Hiç beğenmedim çok ağır bir koku ve içeriği hiç temiz gelmedi iade edeceği
İsim: Betül Y.
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Tatlı ve dişil bir koku ama kalıcılık hiç yok neredeyse
İsim: e** M**
Beden: 15 Eylül 2024

Yorum: Koklamadan aldım biraz kararsızdım ama iyi ki almışım
İsim: B** B**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: Tam gece kokusu
İsim: G** S**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: harika kokuyor indirimde alınırr
İsim: F** D**
Tarih: 19 Nisan 2024

Yorum: Aşırı kalıcı bir koku. Bir tık şekerli gelebilir ama çok az kullanmanızı tavsiye ederim. Sıktığınız kağıtta bile 1 hafta kalıyor.
İsim: E** G**
Beden: 02 Ağustos 2024

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhabalar, şekerli mi? Ben daha meyvemsi bir koku olsun istiyorum
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Nasıl kokuyor: Tatlı ve baştan çıkaran bir gece gibi. Koku notaları: Siyah Ahududu, Bordo Gül, Bergamot Tütsü, Koyu Vanilya Çekirdeği, Erik Misk. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba, sayfanızdaki ürünlere baktım da böyle çekici seksi kokularınızı önerebilir misiniz ?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünlerimizde afrodizyak etkili olan kokularımız; Into the Night, In the Stars, Dark Kiss, A Thousand Wishes. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kokusu nasıl?
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Koku bilgisi: Kadifemsi gül yaprakları, ahududu ,dark vanilya. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba bu ürünün küçük seyahat boyu ne zaman stoklara gelecek bekliyorum
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Stoklarımız sıklıkla güncellenmektedir. Sayfamızı takipte kalınız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: İn to the night ve wvsugar yok mu
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Stoklarımız sıklıkla güncellenmektedir. Sayfamızı takipte kalınız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ben daha önce vücut losyonunu kullanmıştım da kokuları aynı mıdır acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Nasıl kokuyor:Siyah ahududu, bordo gül ve koyu vanilya çekirdeğinin baştan çıkarıcı bir karışımı. Ana notalar: Siyah Ahududu, Bordo Gül, Bergamot Tütsü, Koyu Vanilya Çekirdeği, Erik Misk tatlı ve baştan çıkaran bir gece gibi. Ne işe yarar: koku katmanlama özelliği harika olan ve hava kadar hafif olan spreyle cildinizin güzel kokmasını sağlar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Saça sıkılır mı
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz Vücut Spreyi'dir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhabalar 4 al 2 öde kampanyaniz ne zaman bitecek acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kampanyalarımız sıklıkla güncellenmektedir, takipte kalmanızı öneririz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kokusu nasıldır
Cevap: Merhabalar ana notaları : Siyah ahududu bordo gül bergamot vanilya çekirdeği erik.

Soru: Merhaba sepette 2 al 1 öde kampanyası uygulanmıyor
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. 2 AL 1 öde kampanyamız aktif tekrardan denemenizi rica ederiz.

Soru: Kremmi daha kalıcı parfummu
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Parfüm ürünlerimiz daha kalıcıdır. Serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanıldığında daha yoğun bir koku bırakmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba Dark Kiss seyahat boy stoklara gelir mi?

Soru: merhabalar, dream bright büyük boy satışı onlineda olmayacak mı acaba

Soru: Bayan ürünü mü yoksa erkek kullanabilir mi
Cevap: Merhaba, bayan için uygundur.

Soru: ben şekerli koku sevmiyorum pudramsı bı yandan da çekici bir koku olmasını istiyorum fresh hangisi uygun
Cevap: Merhabalar in the stars sizin için uygundur mağazamızda bulunmaktadır çok beğenilen bir üründür

Soru: Ya lütfen twilight woods kokusunu getirin geri lütfen
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünümüz 2019 yılında üretilen bir kokudur. Tekrar üretim ve satışı olmayacaktır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba yanında testler gönderebilir misiniz acaba? yaşadığım şehirde bbw yok😭
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Test gönderimi uygulamamız bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba baharatımsı bir kokusu varmı çok ağır mıdır acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Nasıl kokuyor: Tatlı ve baştan çıkaran bir gece gibi. Koku notaları: Siyah Ahududu, Bordo Gül, Bergamot Tütsü, Koyu Vanilya Çekirdeği, Erik Misk. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: forever red gelsinnn<333
Cevap: Merhaba, tedarik edildiğinde satışa tekrar açılacaktır.

Soru: Batch kodu nedir acaba?
Cevap: Merhaba, 2085B3B1'dir.

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dark Kiss Vücut Spreyi 236 ml En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Sultan Kozmetik 0 398

benzerkonular_benzer_konular