GökyüzüRuhu
Bilgili
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Güncel Fiyatı 7935.5 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Hakkında yaklaşık 62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Detaylı Açıklama
Cosfer CSF1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 HP 1100X400mm_x000D_
_x000D_
Üstün Performans: Cosfer 1756 Koşu Bandı Güçlü 2,5HP Motoru Sayesinde Etkileyici Bir Performans Sunar._x000D_
Motorun Güçlü Olması Uzun Ömürlü Olmasını Sağlar. _x000D_
_x000D_
Ürün Özellikleri:_x000D_
_x000D_
Kaplanabilirlik:_x000D_
_x000D_
Hidrolik sistem sayesinde tek elle katlayabilir, manevra özelliğine sahip tekerlekler ile istediğiniz yere rahat taşıyabilirsiniz >_x000D_
_x000D_
2,5 Hp Motorlu Koşu Bandı_x000D_
Darbe Emici Özel Amortisör Sistemi_x000D_
3 Kademeli Manuel Eğim_x000D_
100 Kg Taşıma Kapasiteli_x000D_
Bant genişliği 110X40 Cm En Geniş Bant Özelliği_x000D_
Harici Kolonlar_x000D_
Otomatik Yağlama_x000D_
_x000D_
Cosfer Koşu Bandında Bulunan Özel Amortisör Sistemi_x000D_
_x000D_
Darbe emici amortisör sisteminin en önemli faydası siz koşu bandını kullanırken yaylı sistem darbeleri en az seviyeye indirmekte ve sizin bu titreşimleri hissetmenizi önlemektedir. >_x000D_
Dışarıya ses vermesini en minimum seviyeye indirmektedir. >_x000D_
3 Kademeli Manuel Eğim >_x000D_
Koşu bandının alt kısmında bulunan ön tekerleklere yakın yerde bulunan ürüne eğim veren özelliktir. >_x000D_
3 Tane değişik eğimde kullanılabilmektedir. >_x000D_
_x000D_
Ses Sistemi >_x000D_
Spor yaparken aynı zamanda yüksek kalite ses sistemi sayesinde müzik dinleme zevkine sahip olabileceksiniz. >_x000D_
Koşu bandımızın üzerinde panelin içinde 2 adet yüksek ses kalitesinde kolonlar bulunmaktadır. >_x000D_
_x000D_
Otomatik Yağlama >_x000D_
Yeni patentli otomatik yağlama Koşu bandımızın sağ tarafta üst kısımda bulunan haznesinden koyularak yapılmaktadır. >_x000D_
Yağlamanın nasıl yapılacağını ne kadar zamanda yapılacağını anlatan Türkçe kullanım kılavuzu kutunun içinden çıkmaktadır. >_x000D_
_x000D_
DİKKAT !!!_x000D_
KARGO ŞİRKETLERİ KOŞU BANDLARINI AĞIRLIKLARINDAN DOLAYI KAPIYA ÇIKARTMAYIP APARTMAN KAPISINA BIRAKMAKTADIRLAR. BU DURUMUN BİZİMLE BİR ALAKASI OLMAYIP, BÜTÜN KARGO FİRMALARINDA AYNI DURUM GEÇERLİDİR. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER SAĞLIKLI VE İYİ GÜNLER DİLERİZ._x000D_
_x000D_
İADE KOŞULLARI:_x000D_
Ürünlerimiz tarafınıza ulaştığı şekilde kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir. Keyifli alışverişler dileriz._x000D_
_x000D_
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Ürününün Satıcısı, Cosfer Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm ürününü 7935.5 Tl'den Satılmaktadır.
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Kullanıcı Yorumları Nasıl?
7935.5 Tl ye satışta olan Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: paketleme çok güzeldi. ev için çok ideal küçük değil kesinlikle kullanımı hızı harika
İsim: E** Ç** s**
Tarih: 26 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HmiSpor
Yorum: Ürün sipariş verdigim de hemen kargoya verildi. 3 gün önce elime ulaştı kurulum için 2 kişinin olması gerekiyor. Güzel paketlenmişti eksik malzeme yoktu içinde. 2 gün önce de kullanmaya başladım gerçekten faydasını görmeye başladım bile
Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Ben fiyatı yüksekken aldım şuan fiyat düşmüş bu beni birazcık üzdü
İsim: Mine D.
Tarih: 09 Temmuz 2023
Yorum: satıcı harika paketleme yapmış eşimle bayıldık her yerine koruyucu koymuş hatta tahta ile desteklenmiş kırılmasın diye ürün harika bayıldım
İsim: B** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: Çok beğendim
İsim: K** D**
Beden: 07 Eylül 2024
Yorum: Paketlemesi güzel yapılmış.Gayet sessiz çalışıyor.Çok kaliteli,tavsiye ederim.
İsim: B** Ç**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: çok güzel ama nasil çalişiyo bilmiyorum
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Ürünüm geldi teşekkür ederim kullanım kılavuzu da var lakin yapamadım acaba videolu anlatım var mı
İsim: E** Y**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Kurulumu kolay kullanışlı boyutu da ev için çok yeterli. Tek sorun kargoyu yukarı çıkarmadılar o kadar ağır şeyi tek başıma yukarı taşımak zorunda kaldım üstelik asansör de vardı.
İsim: G** M** K**
Beden: 11 Eylül 2024
Yorum: Ürünü kullanalı bir kaç hafta oldu çok menmunum sesi gayet az çıkıyor hızı çok iyi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
İsim: T** Ş**
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: Kaliteli beğendim bütün programlarını denedim hızı çok iyi kısa sürede elime ulaştı teşekkürler pahalı ürünler almaya gerek yok her türlü karşılığını veriyor siparişi verirken biraz tedirgin oldum ama gerçekten mükemmel gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yürürken sessiz fakat koşu yaparken sesi artıyor alt kata ses gidebilir o yüzden mat yerleştirdDevamını Oku
İsim: M** Ç**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürün gerçekten başarılı ve kesinlikle isteğinizi karşılar. Tek sorun ses yapıyor fakat bunun belki bir ayarı falan vardır belki bilemiyorum. Satıcı ya da birisi bu konuda destek verirse sevinirim. Karlanması kurulması gayet kolay. Çok hızlı kargo ve aşırı güzel ambalaj artı paketleme.
İsim: İbrahim P.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: hiçbir sorun yaşamadım kurulumu da kolay oldu paketleme kargo da iyiydi. zamanı olmayanlar için evde spor yapmanın en iyi yolu
bir kaç aydır kullanıyorum performans güzel sorun yok şimdilik. teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: ürün çok iyi fiyatı uygun koşu ve yürüyüşü konforlu kargo 2 gün içinde geldi sessiz çalışıyor apartmanda kullanılabilir alacaklara tavsiye ederim
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: Aldıhım koşu bandını diyette olduğum için aldım ve çok memnunum almak isteyenlere gönül rahatlıyla tavsiye ederim.
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: çok güzel severek kullandım yürürken sizi düşündüm umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsınız

Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Çok teşekkürler kuruluş için iki kişi gerekiyor biraz zorluyor ama sonucu gayet güzel. Babam da kullanıyor görselde. Ailecek kullanacağız. Kilom 88 benim. Hedef 20 kilo vermek.. değişimi güncelleyip atarım.

İsim: G** N** B**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Ürünü yaklasik bir aydır kullanıyoruz. öncelikle kargolama hizi ve paketlemeleri oldukça iyiydi.24 saatte teslim edildi bize. indirimdeyken almıştık ve fiyat performans ürünü. öyle cok kuvvetlidir vs vs beklentiniz olmasin ama eşim ve ben günde 1er saat 6.5 hızda yürüyoruz. ben 1.60 boyundayim biraz dar ama işimi görüyor. eşim 1.87 ona biraz ufak gDevamını Oku
İsim: D** B**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: hala kullanmıyorum ama ürün kaliteli
İsim: z** b**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Harika kurarken babam yardım ettii fiyat performans ürünü diyebilirim
İsim: A** Y**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum ve çok beğendim. günde 1.5 saat kadar kullanıyoruz ama bir sıkıntı olmadı. oldukça sessiz. yağlama işlemini kendi yapıyor. süre kalori hız hepsi ekranda var . ben oldukça beğendim.
İsim: D** K**
Tarih: 29 Haziran 2023
Yorum: Güzel tek başına da kurulabilir ama kutudan çıkarırken zorluyo baya insanı kullanmaya başlamadım daha kutudan çıkarırken belimi sakatladım sanırım boy ebat çok iyi mp3 için bağlantı kablosu var ama apple kullandığım için o kısmını kullanamadım kablo çevirici alıp deneyeceğim sadece boş bir şekilde çalıştırdım sesine bakmak için ses çok çıkarmıyo rDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: ÜRÜNÜN KURULUMUNU YAPAN SERVİSİ VARMI.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: kurulumu çok kolaydı hızlı kargo
İsim: E** K**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Yürüyüş bandı alacaktık, bir kaç fenomen alıp videosunu paylaştığı için anında fiyatlarını arttırdılar o yüzden bu modeli almaya karar verdik. Motor gücü ve hızı yüksek. Gayet hızlı geldi çalışmasında herhangi bir sorun yok.
İsim: E** Ö**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: harika

Tarih: 09 Haziran 2023
Yorum: Memnunum performans iyi
İsim: S** K**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel her gün kullanıyoruz. Sadece koşarken biraz fazla ses çıkıyor anlamayamadık
İsim: K** c** B**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: çok güzel sesi az ve gayet kullanışlıı

İsim: M** K**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Yorum: Üründen çok memnun kaldım. Tam beklediğim performans fiyat olarakta gayet iyi. İlk aldım taksit yapmadı sistem iade ettim. İkinci ürünü bir daha sipariş yaptım taksitlendirme oldu . Bugün 3. Günüm mp3 çalıyor yazılmış ama bir türlü yapamadım . Deneyip onu da paylaşayım
İsim: Ebru Y.
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: çok güzel öneririm hızı 13 yazıyor ama 12
İsim: A** Ç**
Beden: 04 Eylül 2024
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Ürüne Dair Sorular
Soru: Eğim özelliğinin dereceleri nedir % kaç denk geliyor ?
Cevap: 3 Kademeli eğim vardır. Ufak eğimler.
Soru: ilk geldiginde yağının tamami mi girecej
Cevap: Hayır tamamını koymanıza gerek yok. 10 damla yeterli
Soru: Merhaba , kurulum için görevli ücretsiz olarak gelecek mi acaba ?
Cevap: Merhaba. Kurulum size aittir. Ürün yarı kurulu halde geliyor. Sadece ekranı sabitlemek için bir kaç vida takıyorsunuz.
Soru: eni 50 cm mi
Cevap: Evet doğrudur
Soru: kaç kiloya kadar taşıma kapasitesi var
Cevap: 100kg taşıma kapasitesi vardır
Soru: Ürün katlanıyormu
Cevap: Merhaba. Evet katlanıyor.
Soru: Katlanıyormu
Soru: bant genişliği 110 cm mi
Cevap: 10X40 Cm En Geniş Bant Özelliği
Soru: Merhaba eğim ayarı manuel olarak ürün özelliklerinde gözüküyor fakat yokuş özelliği yok demişsiniz satıcı sorularında okudum. Rampa özelliği var mı yok mu benim için önemli
Cevap: Merhaba rampa özelliği yok kendinin hafif bir eğimi mevcuttur
Soru: 100 kg ye çok yakın kilolarda problem yaratır mı
Cevap: Yani tam sınır olduğu için tavsiye etmiyoruz.
Soru: iyi akşamlar ürün teknik servis her ilde mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba. Anlaşmalı olduğumuz tek bir yer mevcut. Orası her yere hizmet veriyor.
Soru: adım sayar dk mı oluyor
Cevap: Merhaba. Bu üründe adım sayar yok maalesef.
Soru: koşu bandı yürüme bandı aynımı birde eğilimi varmi
Cevap: Ufak eğim mevcut.
Soru: yatağın altına girebiliyormu
Cevap: Merhabalar katanabilir özelliği mevcutur.
Soru: merhabalar kesintisiz kaç dk çalıstırılabilir ?
Cevap: Merhaba. 2 saat kesintisiz çalışabilirsiniz.
Soru: kolları ayarlanıyormu 8yâsındaki çocuğa uygunmu
Cevap: Maalesef kolları sabittir.
Soru: Merhaba esnek zemin mi acaba ?
Cevap: Merhaba. Sert zemindir.
Soru: Katlaması kolay mı
Cevap: Evet kolay katlanır
Soru: merhaba biz bu koşu bandını aldık.size 1 saat 80 kolo da yurunurse sorun olur mu diye yazmıştım almadan önce , 78 kilo da 40 dk yurumem gerekiyor hizi 5 iken fakat 25.dkdan sonra makinadan bant surtmesine benzeyen yüksek sesli bir gacirtı geliyor bandın uzerindeyken bir şeye sebep olup dusmemize ya da herhangi bir şekilde yaralanmamiza sebep olacak birşey olur mu yoksa o ses normal mi ? Bu esnada bandı da bayağı bir ısınmış oluyor .
Cevap: Merhaba. Her koşu bandının belli bir çıkardığı ses vardır bu sizin kullanımınıza etki etmeyecektir ama yine de boş şekilde çalıştırıp son hıza getirip 2-3 dakika çalıştırmanızı öneriyorum.
Soru: merhaba ürün katlaniyormu soralarda katlanıyor diyorsunuz müşteri katlanmıyor diyo
Cevap: Merhaba. Ürün katlanıyor. Yukarı doğru kaldırıp ayakta durabiliyor. Ve tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolayca götürebiliyorsunuz.
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Ürünün Fotoğrafları
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Güncel Fiyatı 7935.5 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Hakkında yaklaşık 62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Detaylı Açıklama
Cosfer CSF1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 HP 1100X400mm_x000D_
_x000D_
Üstün Performans: Cosfer 1756 Koşu Bandı Güçlü 2,5HP Motoru Sayesinde Etkileyici Bir Performans Sunar._x000D_
Motorun Güçlü Olması Uzun Ömürlü Olmasını Sağlar. _x000D_
_x000D_
Ürün Özellikleri:_x000D_
_x000D_
Kaplanabilirlik:_x000D_
_x000D_
Hidrolik sistem sayesinde tek elle katlayabilir, manevra özelliğine sahip tekerlekler ile istediğiniz yere rahat taşıyabilirsiniz >_x000D_
_x000D_
2,5 Hp Motorlu Koşu Bandı_x000D_
Darbe Emici Özel Amortisör Sistemi_x000D_
3 Kademeli Manuel Eğim_x000D_
100 Kg Taşıma Kapasiteli_x000D_
Bant genişliği 110X40 Cm En Geniş Bant Özelliği_x000D_
Harici Kolonlar_x000D_
Otomatik Yağlama_x000D_
_x000D_
Cosfer Koşu Bandında Bulunan Özel Amortisör Sistemi_x000D_
_x000D_
Darbe emici amortisör sisteminin en önemli faydası siz koşu bandını kullanırken yaylı sistem darbeleri en az seviyeye indirmekte ve sizin bu titreşimleri hissetmenizi önlemektedir. >_x000D_
Dışarıya ses vermesini en minimum seviyeye indirmektedir. >_x000D_
3 Kademeli Manuel Eğim >_x000D_
Koşu bandının alt kısmında bulunan ön tekerleklere yakın yerde bulunan ürüne eğim veren özelliktir. >_x000D_
3 Tane değişik eğimde kullanılabilmektedir. >_x000D_
_x000D_
Ses Sistemi >_x000D_
Spor yaparken aynı zamanda yüksek kalite ses sistemi sayesinde müzik dinleme zevkine sahip olabileceksiniz. >_x000D_
Koşu bandımızın üzerinde panelin içinde 2 adet yüksek ses kalitesinde kolonlar bulunmaktadır. >_x000D_
_x000D_
Otomatik Yağlama >_x000D_
Yeni patentli otomatik yağlama Koşu bandımızın sağ tarafta üst kısımda bulunan haznesinden koyularak yapılmaktadır. >_x000D_
Yağlamanın nasıl yapılacağını ne kadar zamanda yapılacağını anlatan Türkçe kullanım kılavuzu kutunun içinden çıkmaktadır. >_x000D_
_x000D_
DİKKAT !!!_x000D_
KARGO ŞİRKETLERİ KOŞU BANDLARINI AĞIRLIKLARINDAN DOLAYI KAPIYA ÇIKARTMAYIP APARTMAN KAPISINA BIRAKMAKTADIRLAR. BU DURUMUN BİZİMLE BİR ALAKASI OLMAYIP, BÜTÜN KARGO FİRMALARINDA AYNI DURUM GEÇERLİDİR. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER SAĞLIKLI VE İYİ GÜNLER DİLERİZ._x000D_
_x000D_
İADE KOŞULLARI:_x000D_
Ürünlerimiz tarafınıza ulaştığı şekilde kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir. Keyifli alışverişler dileriz._x000D_
_x000D_
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Ürününün Satıcısı, Cosfer Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm ürününü 7935.5 Tl'den Satılmaktadır.
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Kullanıcı Yorumları Nasıl?
7935.5 Tl ye satışta olan Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
62 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: paketleme çok güzeldi. ev için çok ideal küçük değil kesinlikle kullanımı hızı harika
İsim: E** Ç** s**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Ürün sipariş verdigim de hemen kargoya verildi. 3 gün önce elime ulaştı kurulum için 2 kişinin olması gerekiyor. Güzel paketlenmişti eksik malzeme yoktu içinde. 2 gün önce de kullanmaya başladım gerçekten faydasını görmeye başladım bile
İsim: Mine D.
Tarih: 09 Temmuz 2023
Yorum: satıcı harika paketleme yapmış eşimle bayıldık her yerine koruyucu koymuş hatta tahta ile desteklenmiş kırılmasın diye ürün harika bayıldım
İsim: B** T**
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: Çok beğendim
İsim: K** D**
Beden: 07 Eylül 2024
Yorum: Paketlemesi güzel yapılmış.Gayet sessiz çalışıyor.Çok kaliteli,tavsiye ederim.
İsim: B** Ç**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: çok güzel ama nasil çalişiyo bilmiyorum
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Ürünüm geldi teşekkür ederim kullanım kılavuzu da var lakin yapamadım acaba videolu anlatım var mı
İsim: E** Y**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Kurulumu kolay kullanışlı boyutu da ev için çok yeterli. Tek sorun kargoyu yukarı çıkarmadılar o kadar ağır şeyi tek başıma yukarı taşımak zorunda kaldım üstelik asansör de vardı.
İsim: G** M** K**
Beden: 11 Eylül 2024
Yorum: Ürünü kullanalı bir kaç hafta oldu çok menmunum sesi gayet az çıkıyor hızı çok iyi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
İsim: T** Ş**
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: Kaliteli beğendim bütün programlarını denedim hızı çok iyi kısa sürede elime ulaştı teşekkürler pahalı ürünler almaya gerek yok her türlü karşılığını veriyor siparişi verirken biraz tedirgin oldum ama gerçekten mükemmel gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yürürken sessiz fakat koşu yaparken sesi artıyor alt kata ses gidebilir o yüzden mat yerleştirdDevamını Oku
İsim: M** Ç**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürün gerçekten başarılı ve kesinlikle isteğinizi karşılar. Tek sorun ses yapıyor fakat bunun belki bir ayarı falan vardır belki bilemiyorum. Satıcı ya da birisi bu konuda destek verirse sevinirim. Karlanması kurulması gayet kolay. Çok hızlı kargo ve aşırı güzel ambalaj artı paketleme.
İsim: İbrahim P.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: hiçbir sorun yaşamadım kurulumu da kolay oldu paketleme kargo da iyiydi. zamanı olmayanlar için evde spor yapmanın en iyi yolu
İsim: A** K**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: ürün çok iyi fiyatı uygun koşu ve yürüyüşü konforlu kargo 2 gün içinde geldi sessiz çalışıyor apartmanda kullanılabilir alacaklara tavsiye ederim
İsim: H** Ç**
Tarih: 17 Temmuz 2023
Yorum: Aldıhım koşu bandını diyette olduğum için aldım ve çok memnunum almak isteyenlere gönül rahatlıyla tavsiye ederim.
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: çok güzel severek kullandım yürürken sizi düşündüm umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsınız
Tarih: 11 Temmuz 2023
Yorum: Çok teşekkürler kuruluş için iki kişi gerekiyor biraz zorluyor ama sonucu gayet güzel. Babam da kullanıyor görselde. Ailecek kullanacağız. Kilom 88 benim. Hedef 20 kilo vermek.. değişimi güncelleyip atarım.
İsim: G** N** B**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Ürünü yaklasik bir aydır kullanıyoruz. öncelikle kargolama hizi ve paketlemeleri oldukça iyiydi.24 saatte teslim edildi bize. indirimdeyken almıştık ve fiyat performans ürünü. öyle cok kuvvetlidir vs vs beklentiniz olmasin ama eşim ve ben günde 1er saat 6.5 hızda yürüyoruz. ben 1.60 boyundayim biraz dar ama işimi görüyor. eşim 1.87 ona biraz ufak gDevamını Oku
İsim: D** B**
Tarih: 04 Temmuz 2023
Yorum: hala kullanmıyorum ama ürün kaliteli
İsim: z** b**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Harika kurarken babam yardım ettii fiyat performans ürünü diyebilirim
İsim: A** Y**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum ve çok beğendim. günde 1.5 saat kadar kullanıyoruz ama bir sıkıntı olmadı. oldukça sessiz. yağlama işlemini kendi yapıyor. süre kalori hız hepsi ekranda var . ben oldukça beğendim.
İsim: D** K**
Tarih: 29 Haziran 2023
Yorum: Güzel tek başına da kurulabilir ama kutudan çıkarırken zorluyo baya insanı kullanmaya başlamadım daha kutudan çıkarırken belimi sakatladım sanırım boy ebat çok iyi mp3 için bağlantı kablosu var ama apple kullandığım için o kısmını kullanamadım kablo çevirici alıp deneyeceğim sadece boş bir şekilde çalıştırdım sesine bakmak için ses çok çıkarmıyo rDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: ÜRÜNÜN KURULUMUNU YAPAN SERVİSİ VARMI.
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: kurulumu çok kolaydı hızlı kargo
İsim: E** K**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Yürüyüş bandı alacaktık, bir kaç fenomen alıp videosunu paylaştığı için anında fiyatlarını arttırdılar o yüzden bu modeli almaya karar verdik. Motor gücü ve hızı yüksek. Gayet hızlı geldi çalışmasında herhangi bir sorun yok.
İsim: E** Ö**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: harika
Tarih: 09 Haziran 2023
Yorum: Memnunum performans iyi
İsim: S** K**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Ürün güzel her gün kullanıyoruz. Sadece koşarken biraz fazla ses çıkıyor anlamayamadık
İsim: K** c** B**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: çok güzel sesi az ve gayet kullanışlıı
İsim: M** K**
Tarih: 05 Temmuz 2023
Yorum: Üründen çok memnun kaldım. Tam beklediğim performans fiyat olarakta gayet iyi. İlk aldım taksit yapmadı sistem iade ettim. İkinci ürünü bir daha sipariş yaptım taksitlendirme oldu . Bugün 3. Günüm mp3 çalıyor yazılmış ama bir türlü yapamadım . Deneyip onu da paylaşayım
İsim: Ebru Y.
Tarih: 17 Haziran 2023
Yorum: çok güzel öneririm hızı 13 yazıyor ama 12
İsim: A** Ç**
Beden: 04 Eylül 2024
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Ürüne Dair Sorular
Soru: Eğim özelliğinin dereceleri nedir % kaç denk geliyor ?
Cevap: 3 Kademeli eğim vardır. Ufak eğimler.
Soru: ilk geldiginde yağının tamami mi girecej
Cevap: Hayır tamamını koymanıza gerek yok. 10 damla yeterli
Soru: Merhaba , kurulum için görevli ücretsiz olarak gelecek mi acaba ?
Cevap: Merhaba. Kurulum size aittir. Ürün yarı kurulu halde geliyor. Sadece ekranı sabitlemek için bir kaç vida takıyorsunuz.
Soru: eni 50 cm mi
Cevap: Evet doğrudur
Soru: kaç kiloya kadar taşıma kapasitesi var
Cevap: 100kg taşıma kapasitesi vardır
Soru: Ürün katlanıyormu
Soru: Katlanıyormu
Soru: bant genişliği 110 cm mi
Cevap: 10X40 Cm En Geniş Bant Özelliği
Soru: Merhaba eğim ayarı manuel olarak ürün özelliklerinde gözüküyor fakat yokuş özelliği yok demişsiniz satıcı sorularında okudum. Rampa özelliği var mı yok mu benim için önemli
Cevap: Merhaba rampa özelliği yok kendinin hafif bir eğimi mevcuttur
Soru: 100 kg ye çok yakın kilolarda problem yaratır mı
Cevap: Yani tam sınır olduğu için tavsiye etmiyoruz.
Soru: iyi akşamlar ürün teknik servis her ilde mevcut mu acaba
Cevap: Merhaba. Anlaşmalı olduğumuz tek bir yer mevcut. Orası her yere hizmet veriyor.
Soru: adım sayar dk mı oluyor
Cevap: Merhaba. Bu üründe adım sayar yok maalesef.
Soru: koşu bandı yürüme bandı aynımı birde eğilimi varmi
Cevap: Ufak eğim mevcut.
Soru: yatağın altına girebiliyormu
Cevap: Merhabalar katanabilir özelliği mevcutur.
Soru: merhabalar kesintisiz kaç dk çalıstırılabilir ?
Cevap: Merhaba. 2 saat kesintisiz çalışabilirsiniz.
Soru: kolları ayarlanıyormu 8yâsındaki çocuğa uygunmu
Cevap: Maalesef kolları sabittir.
Soru: Merhaba esnek zemin mi acaba ?
Cevap: Merhaba. Sert zemindir.
Soru: Katlaması kolay mı
Cevap: Evet kolay katlanır
Soru: merhaba biz bu koşu bandını aldık.size 1 saat 80 kolo da yurunurse sorun olur mu diye yazmıştım almadan önce , 78 kilo da 40 dk yurumem gerekiyor hizi 5 iken fakat 25.dkdan sonra makinadan bant surtmesine benzeyen yüksek sesli bir gacirtı geliyor bandın uzerindeyken bir şeye sebep olup dusmemize ya da herhangi bir şekilde yaralanmamiza sebep olacak birşey olur mu yoksa o ses normal mi ? Bu esnada bandı da bayağı bir ısınmış oluyor .
Cevap: Merhaba. Her koşu bandının belli bir çıkardığı ses vardır bu sizin kullanımınıza etki etmeyecektir ama yine de boş şekilde çalıştırıp son hıza getirip 2-3 dakika çalıştırmanızı öneriyorum.
Soru: merhaba ürün katlaniyormu soralarda katlanıyor diyorsunuz müşteri katlanmıyor diyo
Cevap: Merhaba. Ürün katlanıyor. Yukarı doğru kaldırıp ayakta durabiliyor. Ve tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolayca götürebiliyorsunuz.
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Ürünün Fotoğrafları
Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm En Uygun Satış Linki
Cosfer Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cosfer Csf1756 Motorlu Koşu Bandı 2.5 Hp 1100x400mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.