Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Tavsiye Eder Misiniz ?

Seyda

Bilgili
Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Ürün Alınmaya Değer Mi?
Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Şimdiki Fiyatı Ile 1087.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Hakkında yaklaşık 3952 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Detaylı Açıklama

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Ürününün Satıcısı, Kiehl's Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml ürününü 1087.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Yorumlar Hakkında Bilgi
1087.0 Tl ye satışta olan Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3952 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Sürekli kullandığım göz kremim. İndirimde gördükçe alıyorum. O kadar güzel nemlendiriyor ki. Harika ⭐
İsim: Meliha A.
Tarih: 06 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KIEHL’S

Yorum: Senelerdir kullandığım ürün, çok ama çok memnunum. Göz altlarini çok güzel nemlendiriyor, göz altı kapatıcısı çizgilere dolmuyor. Daha parlak ve canlı gösteriyor göz altlarini. Trendyolda indirimden çok uygun fiyata aldım. Teşekkürler trendyol 🤩
İsim: E** B**
Tarih: 11 Şubat 2022

Yorum: çok iyi nemlendiriyor fiyat düştükçe stoklanır.
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: İndirime girdiğinde stok yaptığım bir ürün çok iyi şiddetle tavsiye ederim
İsim: A** Ç**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: beğenerek kullanıyorum indirime girdikçe stokluyorum
İsim: N** V**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: Severek kullanıyorum nemlendirmesi çok başarılı gözaltlarım aydınlandı resmen 👍
İsim: E** K**
Tarih: 11 Şubat 2022

Yorum: Cok iyi nemlendiriyor, küçük boyunu kullandım bitti bu boyu indirime girmisti hemen aldim. Göz altlarim cok kurudur bu krem cok iyi geliyor
İsim: M** Y**
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Ürünüm şimdi geldi. Hemen denedim. Harika bir krem gerçekten. 32 yaşına basıcam bu ay, bence ömürlük kullanmalık kremimi buldum. Teşekkürler Kiehl's, hoş geldin trendyola. Ayrıca eşantiyon hediyeler için de teşekkürler, tatlı bir sürpriz oldu. - merhaba tekrar. 3. Kutumu aldım. Çok güzel nem ve canlılık veriyor. 4-5 ay rahat gidiyor. Tavsiye ederimDevamını Oku
İsim: Neslihan Y.
Tarih: 28 Kasım 2021

Yorum: İndirime girdikçe yenisini alıyorum, çok memnunum. Göz altlarımdaki kuruluk geçti.
İsim: T** G** T** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ağustos 2022

Yorum: Kiehls kalitesii⭐️her zaman severek kullandığım göz kremi .Trendyolda indirim zamanında cok uygun fiyata aldım
İsim: M** K**
Tarih: 28 Ocak 2022

Yorum: Merakla kullanmayı bekliyorum
İsim: H** D**
Tarih: 09 Mart 2023

Yorum: harika bir ürün.ozellikle geceleri yatmadan once sürüyorum.Gun icinde de kapatici altına baz olarak kullaniyorum.Goz cevremi puf puf yapiyor.En küçük boyunu yaklasik 1 yildir kullaniyorum yapısı cok yağlı olduğu icin cok az bir miktar sürmek bile yeterli oluyor
İsim: G** P**
Tarih: 19 Haziran 2022

Yorum: Sen benim bebeğimsin :’) daha ilk kullanımda farkı gördüm. Yumuşacık yapıyor. Kullandığım en iyi göz altı kremi. Keşke bu kadar pahalı olmasan
İsim: B** T**
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: 1 aydır kullanıyorum,ben beğendim,göz çevremi yumuşacık yapdı,aydınlık görünüm verdi. Küçük ambalajı olmasına rağmen yapısından dolayı ufacık almak bile yeterli oluyor,cilt tarafından anında emiliyor.
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: Her zaman kullandığım göz altı kremim çok da bereketli indirimde yakaladım nemlendirmesi harika özellikle makyaj altına da çok iyi bi baz oluyo kapatıcı pul pul durmuyo tavsiye ederim
İsim: T** B**
Tarih: 14 Aralık 2021

Yorum: Her zaman kullandığım bir ürün indirimdeyken stokladim bile
İsim: g** k**
Tarih: 16 Mart 2022

Yorum: Kuru göz altlarıma verdiği nem müthiş.Göz altlarım resmen neme doyuyor
İsim: E** O** A**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: Bakmayın böyle ufak durduğuna inanılmaz bir etkiye sahip. Tüm gün boyunca nemlendirdi. Ben aradığım göz kremini buldum bundan sonra asla vazgeçmem herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar
İsim: Elif B.
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: İndirimeyken aldım göz kenarımı çok iyi nemlendırıyor
Tarih: 13 Ocak 2023

Yorum: Fiyatına yetişmek zor , indirime girdikçe stokladığım bir ürün
İsim: D** Ş**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: Yapısı yoğunluğu benim için çok güzel çok kuru cilt yapım var.sabahları göz altım yumuşacık ve nemli oldu
İsim: Ayşegül B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mart 2024

Yorum: Efsana ürün. Bittikçe alıp stok yapıyorum.
İsim: b** ş**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: Cok cok güzel ikinci kutudayım cok memnunum hele indirimde yakalarsanız kaçırmayın derim
İsim: k** c**
Tarih: 27 Kasım 2021

Yorum: Ürün hediyyeler ile birlikde geldi.Çok teşekkür ederim.Göz çevresini çok güzel nemlendirir
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Harika bir ürün göz altlarım canlandı ve uzun süre nemli ve parlak gözüküyor !!
İsim: E** Y**
Tarih: 30 Aralık 2022

Yorum: tek kelimeyle ha ri ka. özellikle sabahları çok rahatlatıyor aydınlanma yaşıyorum resmen... teşekkürler kiehl's <3
İsim: Özge Ç.
Tarih: 16 Mayıs 2022

Yorum: En sevdiğim göz altı kremim diyebilirim. Vazgeçemediklerim arasında👍🏻
İsim: H** M**
Tarih: 24 Eylül 2022

Yorum: Kullandığım en iyi göz Altı kremi diyebilirim
Tarih: 02 Nisan 2023

Yorum: güzel
İsim: E** G**
Tarih: 22 Nisan 2023

Yorum: Avokadolu göz kremi çok övüldüğü için indirimdeyken denemek istedim. Kullandıkça yorumumu güncellerim. Paketleme çok iyi, kargo hızlıydı. Yanında 3lü deneme boyu seti ve 14 ml kil maskesi gönderilmişti. Ayrıca kutudan bir kart çıkıyor "Senin için doğaya bir tohum bırakıyoruz". Tohumunu ekmek için qr kodu okutuyorsun. İnce düşünceli bir davranış olDevamını Oku
İsim: E** A**
Tarih: 29 Kasım 2022

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: ürün orjinal mi
Cevap: Değerli müşterimiz, Kiehl's'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz! KIEHLS olarak %100 orijinal ürün garantisi ile sizleri resmi Trendyol mağazamızda ikonik ürünlerimiz ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. KIEHLS satıcı adıyla göreceğiniz resmi mağazamızın açılışını Eylül 2021 itibariyle gerçekleştirdik ve resmi mağazamızdan satın aldığınız tüm ürünler orjinaldir. En güncel kampanya, stok ve fırsatlar için resmi KIEHLS mağazasını takipte kalmayı unutmayın! Saygılarımızla, Kiehl's Müşteri Hizmetleri Departmanı

Soru: merhabalar bu goz cevresi kreminin en buyuk boyu kac ml
Cevap: Değerli müşterimiz, formülümüzün 28 ml boyuda vardır. Ancak stokları bulunmamaktadır. Stoklarımızda olan boyu 14 ml'dir. Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Morluklara iyi gelirmi
Cevap: Değerli müşterimiz,Avokado Yağı ile formüle edilmiş olan bu 1 numaralı göz kremimiz yoğun nemlendirme sağlayarak göz çevresine hemen daha sağlıklı, canlı ve taze bir görünüm verir Yağ içinde çözünen su molekülü şeklindeki eşsiz yumuşak dokulu formülü sayesinde gün boyunca göz çevresine nem ve yumuşaklık verir Powerful-strength Koyu Halka Karşıtı Göz Serumu - C Vitamini Ve Hyalüronik Asit içeriği serumumuzu inceleyebilirsiniz. Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Mrhba kreminizi aldim. Yaninda numune ürünlerden ve canta gonderir misiniz 🍀
Cevap: Değerli müşterimiz, Kiehl’s olarak bir ürünü satın almadan önce deneyimlemenin gücüne inanıyoruz; bu amaçla her siparişe denemenizi çok istediğimiz 2 ürünümüzün deneme boyunu ekliyoruz. Ancak yoğun kampanya dönemlerinde operasyonel/stok tükenmesi problemleriyle karşılaşabiliyoruz. Bu sebeple anlayışınızı rica eder ve deneme boyu ürün hediyelerimizin stoklarla sınırlı olduğunu belirtmek isteriz. En güncel yenilikler, kampanya ve teklifler için resmi Kiehl’s mağazasını takipte kalmayı unutmayın! Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: merhabalar göz altı morluklarına iyi gelir mi
Cevap: Değerli müşterimiz, avocado göz kremimizin morluklar üzerinde etkisi yoktur. Yoğun nem vererek aydınlık ve taze bir görünüm sağlar. Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: İyi akşamlar tavsiye ile ilk defa tanışıcam bu ürünle bir çok alıcı hediyelerden bahsediyor .bende denemek isterim minik hediyelerinizden .şimdiden teşekkür ederüm🙏
Cevap: Değerli müşterimiz, Kiehl’s olarak bir ürünü satın almadan önce deneyimlemenin gücüne inanıyoruz; bu amaçla her siparişe denemenizi çok istediğimiz 2 ürünümüzün deneme boyunu ekliyoruz. Ancak yoğun kampanya dönemlerinde operasyonel/stok tükenmesi problemleriyle karşılaşabiliyoruz. Bu sebeple anlayışınızı rica eder ve deneme boyu ürün hediyelerimizin stoklarla sınırlı olduğunu belirtmek isteriz. En güncel yenilikler, kampanya ve teklifler için resmi Kiehl’s mağazasını takipte kalmayı unutmayın! Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Sizden şimdi göz kremi aldım bana tester ürünler gönderir msiinz rica etsem😃🙏

Soru: Denemek istediğim ürünler vardı deneme boy ürün göndermemişsiniz

Soru: Göz çevresinde yag bezesi yapabilirmi yag bazlimi urun
Cevap: Değerli müşterimiz, formülümüz mineral yağ, petrol türevi yağlar içermemektedir, yağ bezesi oluşturmaz Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Deneme boy ürünler hangileri acaba

Soru: Merhaba 14ml olan kremi aldığımızda hangi deneme ürünleri geliyor acaba?

Soru: Yorumlarda, krema ile birlikte hediyeler aldıklarını yazdılar: indirim ve örnekleyiciler için bir sertifika. hiçbir şey almadım :(

Soru: merhaba bu ürünün yanında hediye mi gönderiyorsunuz acaba ?

Soru: İyi günler avakado göz kremini denemek istiyorum ama cildim alerjik olduğu için bu boyu hemen almak istemedim daha küçük boyu veye tester var mı satışta

Soru: Göz çevresinde sık sık milla problemi yaşıyorum acaba bu ürün millaya sebep olur mu
Cevap: Değerli müşterimiz, formülümüz herhangi bir yağ oluşumu veya mila oluşumuna sebebiyet vermez. Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Merhaba, reklam olarak her yerde " deneme boyu formüller hediye" yazıyorsunuz ama 900 tllik alışveriş yaptım, iki tane set aldım ama bir tane bile deneme boyu hediye koymamışsınız. Reklam diye neden insanları kandırıyorsunuz? Mesele hediyede değil, kimse zaten o hediyeler için ürünlerinizi satın almıyor, fakat yaptığınız şey yalanla reklam yapmak

Soru: Merhaba. 15 ml bulamadm. Lınkı atarmsnz rıca etsem
Cevap: Değerli müşterimiz,formülümüzün 14 ve 28 ML bulunmaktadır. Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Merhaba bu ürününüzden aldım ama bir süre sonra sürerken sanki su sürüyorum cildime gibi hissediyorum ve ürün sanki sulanmış gibi içi bozulmuşmudur acaba?
Cevap: Değerli müşterimiz,İçerisindeki doğal kaynaklı içerik oranı fazlalaştığından dolayı yapıda hafif sulanma, renk değişimi ve ayrışma olmaktadır .Kullanmadan önce çubuk yardımıyla karıştırıp uygulayınız.Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Sevgilerimizle, Kiehl’s Ailesi.

Soru: Merhaba, kutudan herhangi bi deneme ürünü çıkmadı, Çok merak ettiğim bi markaydı ve ilk siparşimdi. Eğer Mümkünse deneme ürünlerini de gönderebilir misiniz?

Soru: Silikon var mı içinde ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, yüksek oranda doğal içeriklere sahip Avokadolu Göz Kremimizin başlıca içerikleri şu şekildedir: Yoğun nemlendirici etki sağlayan Avokado Yağı, nemlendirici etki sağlayan Shea Yağı ve antioksidan E Vitamini ile birlikte Beta Karoten. İçerik listesinin tamamı ise aşağıdaki gibidir: AQUA / WATER,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER,BUTYLENE GLYCOL,TRIDECYL STEARATE,PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE,ISODECYL SALICYLATE,TRIDECYL TRIMELLITATE,PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL,ISOCETYL STEAROYL STEARATE,PROPYLENE GLYCOL,DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE,SORBITAN SESQUIOLEATE,MAGNESIUM SULFATE,HYDROGENATED CASTOR OIL,SODIUM PCA,PHENOXYETHANOL,CHLORPHENESIN,HYDROGENATED JOJOBA OIL,P-ANISIC ACID,TOCOPHERYL ACETATE,ISOPROPYL PALMITATE,DISODIUM EDTA,COPPER PCA,HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL,CI 40800 / BETA-CAROTENE,CITRIC ACID Bize danıştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz! Sevgilerimizle, Kiehl's Ailesi

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Creamy Eye Treatment Avokado Ile Yoğun Nemlendiren Göz Kremi 14 ml En Uygun Satış Linki