copier bond kimin mali ?

Copier Bond kimin malı?
Ve-Ge markasına ait Copier Bond fotokopi kağıtları, hemen tüm ofis alışverişi listelerinin ayrılmaz bir parçasıdır efendim. Hem

Herkese merhaba

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Asya

Bu konuyla bağlantılı olarak

- %100 Türk üretimi olan Copier Bond, Ve-Ge firmasına ait bir markadır. A3 ve A5 boyutları olsa da daha ziyade A4 boyutu, ofislerde tercih edilir. Copier Bond A4 fotokopi kağıdı; kalitesi, yerli üretim olması, çok amaçlı baskı ve fotokopiye uygun olması ile ülkemizin bilinir kağıt ürünleri arasındadır
- Markamızın ismi kurucumuz Vedat Gençtürk 'ün isminden gelmektedir. Bant alanında ambalaj, çift taraflı montaj bantları, endüstriyel ve teknik bantlar, kırtasiye bantları, klişe montaj bantları, koruyucu bantlar ve maskeleme bandı ile çeşitli alan ve konularda ürün bulunmaktadır
- Ray-Ban, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir gözlük üreticisidir

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Copier Bond kimin malı?
Ve-Ge markasına ait Copier Bond fotokopi kağıtları, hemen tüm ofis alışverişi listelerinin ayrılmaz bir parçasıdır efendim. Hem

İyi akşamlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Ray-Ban, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir gözlük üreticisidir
- Markamızın ismi kurucumuz Vedat Gençtürk 'ün isminden gelmektedir. Bant alanında ambalaj, çift taraflı montaj bantları, endüstriyel ve teknik bantlar, kırtasiye bantları, klişe montaj bantları, koruyucu bantlar ve maskeleme bandı ile çeşitli alan ve konularda ürün bulunmaktadır

İşine yararsa sevinirim

Copier Bond kimin malı?

Selam değerli arkadaşlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Asya

Buna ilaveten

- Hp , özellikle yüksek kaliteli fotokopi ve yazıcı kağıtları ile bilinir. Markanın fotokopi kağıtları, üstün baskı kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çeker. Hp kağıtları, renkli ve siyah-beyaz baskılarda mükemmel sonuçlar sunar ve profesyonel dokümanların yanı sıra yaratıcı projeler için de idealdir
- Türkiye 'de ilk kendinden yapışkanlı kağıt ve bant üretimini Ve-Ge gerçekleştirdi. 1965 yılında fabrika, Küçükçekmece Sefaköy'de yeni inşa edilen üretim tesisine taşındı. Pazar ihtiyaçlarını sürekli gözeten Vedat Gençtürk, Türkiye'de solvent bazlı kendinden yapışkanlı ürünlere yönelik büyük bir ihtiyaç olduğunu gördü

İşine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Goksu Gündem 0 129

benzerkonular_benzer_konular