Color Fılm For 600 Round Frame En Ucuzu Nerede Bulunur-

KumRuhu

Bilgili
Color Fılm For 600 Round Frame Tavsiye Eder Misiniz?
Color Fılm For 600 Round Frame Güncel Satış Fiyatı 1168.83 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Color Fılm For 600 Round Frame Gerçekten İyi Mi?

Color Fılm For 600 Round Frame Hakkında yaklaşık .

Color Fılm For 600 Round Frame Ürünün Detayları

Marka ‎Polaroid Üretici ‎Polaroid Model ‎6002 Model Adı ‎Polaroid 600-6002 için renkli film Parça Numarası ‎6002 İşlemci Sayısı ‎4 Maks. Yazdırma Hızı - Tek Renkli ‎30 Maks. Yazdırma Çözünürlüğü - Renkli ‎3242 x 1200 dpi Maks. Yazdırma Hızı - Renkli ‎30 ppm Yazdırma Teknolojisi ‎Lazer Uyumlu Cihazlar ‎polaroid 6002 Kurulum Donanımı ‎Kamera gövdesi Adet ‎1 Görüntü Sabitlemeye Sahip ‎Evet Optik Yakınlaştırma ‎10 x Ortalama Pil Ömrü ‎30 gün Piller Dahil ‎Hayır Pil Gerekli ‎Hayır Pil Hücre Bileşimi ‎Lityum iyon Bağlantı Türü ‎USB 2.0; LAN; optional WLAN Form Faktör ‎DRUCKER Sıvı Madde İçerir ‎Hayır Kendinden Zamanlı ‎Hayır Üretici ‎Polaroid Dil ‎İspanyolca Ürün Model Numarası ‎6002 Ürün Boyutları ‎2 x 9.5 x 11.6 cm; 99.22 gram

Color Fılm For 600 Round Frame Ürününün Satıcısı, Polaroid Color Fılm For 600 Round Frame ürününü 1168.83 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Color Fılm For 600 Round Frame Yorum Ve Değerlendirmeler
1168.83 Tl ye satışta olan Color Fılm For 600 Round Frame Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: İndirimdeyken almıştım, kalitesinden emin değildim, çok korkarak aldım.çünkü makineye taktıktan sonra kalitesi fark ediliyor ve kötü çıkarsaiade şansım da olmayacaktı. Fakat bunlara hiç gerek kalmadı,kalitesinden memnun kaldım ve yeniden almayı düşünüyorum. Ben 50 yıllıkmakine ile denedim, buna rağmen sonuç çok iyiydi. Renk kalitesi harika,beklediğDevamını Oku
İsim: B** G** A**
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Color Fılm For 600 Round Frame Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: polaroid now makine ile uyumlu mu acaba
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Kaç tane kapıt var acaba içinde?
Cevap: Merhaba, ürün içerisinde 8 adet film mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Üretim tarihi nedir ögrene bilir miyim
Cevap: Merhabalar, Üretim tarihi 08/2023'dür.

Color Fılm For 600 Round Frame Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Color Fılm For 600 Round Frame En Uygun Satış Linki