cok itici ne demek ?

Ayfer

Bilgili
Çok itici ne demek?
tdk' ya göre; itme işini yapan ve mecazen de soğuk, benimsenilmeyen, sevimsiz, sevilmeyen, beğenilmeyen, antipatik.

Çok itici ne demek?
tdk' ya göre; itme işini yapan ve mecazen de soğuk, benimsenilmeyen, sevimsiz, sevilmeyen, beğenilmeyen, antipatik

Merhaba dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ayfer

Ek bir örnek olarak

- İtici Kuvvetler Ani etki eden kuvvet, çok kısa bir süre için etki eden ancak momentumda büyük bir değişikliğe neden olan bir kuvvettir
- İtici nedenler Keleş'e(2002) göre genellikle köyde yaşayan veya tarımla uğraşan nüfusu köy dışına uzaklaşmaya yönlendiren, zorlayan nedenlerdir

İşine yarar diye ekledim

Çok itici ne demek?
tdk' ya göre; itme işini yapan ve mecazen de soğuk, benimsenilmeyen, sevimsiz, sevilmeyen, beğenilmeyen, antipatik

Selam sevgili ekip

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ayfer

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Günümüzde kullanılan " itici" (bizim " insanı rahatsız eden; itici, rahatsız edici " olarak tanımladığımız) anlamı, "iğrenç" demenin yolları kataloğumuza oldukça yeni bir eklentidir

İşine yarar umarım, faydalı olur

Çok itici ne demek?

Selam, umarım keyifler yerindedir

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya dair bir ekleme daha

- 1. Çok dikkatli davranan, en ince ayrıntılara dikkat eden (kimse): Hiçbir numûnesini tam olarak göremediğimiz pâdişah sarayları (…)

İşine yaramasını diledim

Çok itici ne demek?

Selam güzel insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ayfer

Bu bağlamda

- 3- surekli eski iliskisine/iliskilerine atifta bulunan erkek
- İtici nedenler Keleş'e(2002) göre genellikle köyde yaşayan veya tarımla uğraşan nüfusu köy dışına uzaklaşmaya yönlendiren, zorlayan nedenlerdir
- İtici Kuvvetler Ani etki eden kuvvet, çok kısa bir süre için etki eden ancak momentumda büyük bir değişikliğe neden olan bir kuvvettir

Kullanışlı olur umarım

Çok itici ne demek?

Selamlar herkese

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ayfer

Diğer bir açıdan bakarsak

- Reddedici ve İtici Tutum: Bu tutum anne-babanın; çocuğun sahip olduğu bir özrü, davranışları ve başarısızlık gibi nedenlerden dolayı çocuğu istememesi ve ona karşı düşmanca duygular beslemesi olarak tanımlanabilir

İşine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular