MaviÇiçek
Bilgili
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 15401.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Açıklama Ve Özellikler
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 15401.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
15401.0 Tl ye satışta olan Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Cok tesekkur ederim
İsim: Y** K**
Tarih: 31 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: kesinlikle tavsiye etmiyorum sıkma esnasında ev yerinden oynuyor serviscagirdik normal olduğunu söyledi ve ekledi daha çok sorun yaşayacaksınızçok gorusucez dedi keşke çıkardığı sesi ekleyebilsem uzerindeki deterjankutusu yere düştü sarsintidan .
İsim: M** B**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Güzel maşallah
İsim: **** ****
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Zamanından önce geldi Ayrıca Kargo firmasına çok teşekkür ederiz
İsim: S** Ö**
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Aldıktan 2 gün sonra adresteydi tam fotoğrafta göründüğü gibi ücretsizmontaj yapıldı
teşekkür ederiz
İsim: A** d** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Şubat 2024
Yorum: urunum geldi ve urunum koku yapıyor ve vestel hiçbir şekilde yardımcıolmuyor urunu alalı 1 ay oldu comasir yikayamiyorum defalarca aradımvesteli hiç yardımcı olunmuyor bende hakkımı kanunen aricam
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Ürünün 26.08.2024 tarihinde yetkili servis tarafından kurulumu vemontajı yapılmış olup söz konusu ürünün paketi açıldığında sol altköşesinde köpük altında kalan nakliye esnasında veya fabrika çıkışındaezilme meydana gelmiş olduğunu tespit ettim herşey normal sadece sıkmadaçok ses yapıyor başka eksikliği yoktur
İsim: M** Ö**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: yorumlarda sıkmadan sorun oldugunu söyleniyor acaba neden böyle aldığımda böyle sorunla karşılaşırsam ununu iyade alacakmısınız 30 gun icinde
Cevap: ürünler 3 yıl garantilidir efendim problem olması halinde servis yönlendirmesi yapılır
Soru: Merhaba bu ürünün 99222 ile arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba. 98322 modelimiz 39 kwh, 85 cm genişlik, maksimum devir hızı 600'dür. 98222 modelimiz ise 49 kwh, 59.7 cm genişlik, maksimum devir hızı 1200'dür. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba çeyizim icin alıcam 6 ay sonra kurulum yaptırma şansım varmı ?
Cevap: merhaba hiç bir sıkıntı olmaz 6 ay sonra kurulum yaptırabilirsiniz
Soru: Merhaba kurulumu hemen yapmamız gerekiyormu ? Ben ceyiz icin alıcam 6 ay sonra baglatmak istiyorum
Cevap: 6 AY İÇİNDE YAPABİLİRSİNİZ PROBLEM OLMAZ EFENDİM
Soru: Buharlı yıkama özelliği var mı
Cevap: Buharlı Kırışık Önleme Vardır efendim
Soru: çok ses çıkarıyor sorun ne acaba
Cevap: vestel müşteri hizmetleri veya montajı yapan servisi aramlısınız
Soru: Merhaba ürünü hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: merhaba istanbul
Soru: Merhaba yarım yük çalışma program özelliği var mı
Cevap: Merhaba ilgileniyoruz
Soru: Kurulum ücretsizmi
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün yıkamıyor diyorlar doğru mu acaba
Cevap: Ürün çamaşır makinesidir doğal olarak yıkama yapmaktadır.
Soru: wi-fi derken nete mi baglaniyor ?
Cevap: hayır efendim uzaktan kontrol edilebir olarak kullanılmaktadır
Soru: Wi-Fi uygulamasında hangi uygulamayı indircez
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında yetkili servislerden veya vestel müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı öneririz.
Soru: Leke cikarma program varmı suda bekletme
Cevap: leke çıkartma programı yoktur.
Soru: merhaba 98322 G ile arasında ki fark nedir
Cevap: RENK EFENDİM
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderi yapıyorsunuz
Cevap: horoz lojistik ile gönderim sağlıyoruz.
Soru: Verdiğiniz bilgilerde hata olabilir mi? 98322 modelin devir hızı 1200 olarak geçiyor fakat siz 600 diyorsunuz?
Cevap: Merhaba, devir hızı 1200'dür . Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ucretsoz kurulumu var mi
Cevap: Var efendim
Soru: MerhabalaR CMI98322 çamaşır makinasının devir hızı nedir bilgilendirir misiniz?
Cevap: İlan başlığında yazdığı gibi 1200
Soru: 4lü beyaz eşya setine ihtiyacım var model numaralarını versem yardımcı olurmusunuz nakit
Cevap: siteden bakmalısınız çeyiz setimiz malesef internete koymadık
Soru: Tesekkurler
I'm
Cevap: rica ederiz.
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 15401.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Açıklama Ve Özellikler
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 15401.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
15401.0 Tl ye satışta olan Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Cok tesekkur ederim
İsim: Y** K**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: kesinlikle tavsiye etmiyorum sıkma esnasında ev yerinden oynuyor serviscagirdik normal olduğunu söyledi ve ekledi daha çok sorun yaşayacaksınızçok gorusucez dedi keşke çıkardığı sesi ekleyebilsem uzerindeki deterjankutusu yere düştü sarsintidan .
İsim: M** B**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Güzel maşallah
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Zamanından önce geldi Ayrıca Kargo firmasına çok teşekkür ederiz
İsim: S** Ö**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Aldıktan 2 gün sonra adresteydi tam fotoğrafta göründüğü gibi ücretsizmontaj yapıldı
İsim: A** d** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Şubat 2024
Yorum: urunum geldi ve urunum koku yapıyor ve vestel hiçbir şekilde yardımcıolmuyor urunu alalı 1 ay oldu comasir yikayamiyorum defalarca aradımvesteli hiç yardımcı olunmuyor bende hakkımı kanunen aricam
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Ürünün 26.08.2024 tarihinde yetkili servis tarafından kurulumu vemontajı yapılmış olup söz konusu ürünün paketi açıldığında sol altköşesinde köpük altında kalan nakliye esnasında veya fabrika çıkışındaezilme meydana gelmiş olduğunu tespit ettim herşey normal sadece sıkmadaçok ses yapıyor başka eksikliği yoktur
İsim: M** Ö**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: yorumlarda sıkmadan sorun oldugunu söyleniyor acaba neden böyle aldığımda böyle sorunla karşılaşırsam ununu iyade alacakmısınız 30 gun icinde
Cevap: ürünler 3 yıl garantilidir efendim problem olması halinde servis yönlendirmesi yapılır
Soru: Merhaba bu ürünün 99222 ile arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba. 98322 modelimiz 39 kwh, 85 cm genişlik, maksimum devir hızı 600'dür. 98222 modelimiz ise 49 kwh, 59.7 cm genişlik, maksimum devir hızı 1200'dür. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba çeyizim icin alıcam 6 ay sonra kurulum yaptırma şansım varmı ?
Cevap: merhaba hiç bir sıkıntı olmaz 6 ay sonra kurulum yaptırabilirsiniz
Soru: Merhaba kurulumu hemen yapmamız gerekiyormu ? Ben ceyiz icin alıcam 6 ay sonra baglatmak istiyorum
Cevap: 6 AY İÇİNDE YAPABİLİRSİNİZ PROBLEM OLMAZ EFENDİM
Soru: Buharlı yıkama özelliği var mı
Cevap: Buharlı Kırışık Önleme Vardır efendim
Soru: çok ses çıkarıyor sorun ne acaba
Cevap: vestel müşteri hizmetleri veya montajı yapan servisi aramlısınız
Soru: Merhaba ürünü hangi ilden gönderiyorsunuz
Cevap: merhaba istanbul
Soru: Merhaba yarım yük çalışma program özelliği var mı
Cevap: Merhaba ilgileniyoruz
Soru: Kurulum ücretsizmi
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün yıkamıyor diyorlar doğru mu acaba
Cevap: Ürün çamaşır makinesidir doğal olarak yıkama yapmaktadır.
Soru: wi-fi derken nete mi baglaniyor ?
Cevap: hayır efendim uzaktan kontrol edilebir olarak kullanılmaktadır
Soru: Wi-Fi uygulamasında hangi uygulamayı indircez
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında yetkili servislerden veya vestel müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı öneririz.
Soru: Leke cikarma program varmı suda bekletme
Cevap: leke çıkartma programı yoktur.
Soru: merhaba 98322 G ile arasında ki fark nedir
Cevap: RENK EFENDİM
Soru: merhaba hangi kargo ile gönderi yapıyorsunuz
Cevap: horoz lojistik ile gönderim sağlıyoruz.
Soru: Verdiğiniz bilgilerde hata olabilir mi? 98322 modelin devir hızı 1200 olarak geçiyor fakat siz 600 diyorsunuz?
Cevap: Merhaba, devir hızı 1200'dür . Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ucretsoz kurulumu var mi
Cevap: Var efendim
Soru: MerhabalaR CMI98322 çamaşır makinasının devir hızı nedir bilgilendirir misiniz?
Cevap: İlan başlığında yazdığı gibi 1200
Soru: 4lü beyaz eşya setine ihtiyacım var model numaralarını versem yardımcı olurmusunuz nakit
Cevap: siteden bakmalısınız çeyiz setimiz malesef internete koymadık
Soru: Tesekkurler
Cevap: rica ederiz.
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri
Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
VESTEL Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Cmı 98322 Wi-fi 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.