Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Elif

Bilgili
Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 19000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Bilgi

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 19000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
19000.0 Tl ye satışta olan Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Satıcı çok ilgili ve güvenilir kargom sorunsuz bir şekilde geldi
İsim: s** s**
Tarih: 14 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Tam zamanında geldi söz verdiği tarihte sözünde duran bir firma yetkilisatıcı teşekkür ederiz
İsim: M** K** A**
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: Ürün gayet başarılı yaklaşık 5-6 gündür kullanıyorum 🌸
İsim: Zeynep A.
Tarih: 31 Temmuz 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kullanmadım daha
İsim: E** T**
Tarih: 19 Ocak 2023

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Kurutma özelliği var mı?
Cevap: Hayır efendim sadece çamaşır makinesi

Soru: bulunduğum ildeki servise götürsem oluyor yani öyle mi
Cevap: Merhabalar,tabiki bulunmuş olduğunuz bölgedeki Vestel yetkili servisine götürmeniz yeterli olacaktır iyi akşamlar dileriz

Soru: merhabalar wifi özelliği varmı
Cevap: evet vardır

Soru: 10 kg yaziyor sanki kazanl kucuktur kac kg aliyor eski makineler 7 kg simdikilerden daha genistir
Cevap: Merhaba 10kg dır

Soru: Yarım saatlik programı varmı
Cevap: Yarım saatlik yoktur efendim

Soru: 109222 seri çamaşır makinesi Hangi yılda üretirdi 2023 mu 2024 yıllı gibi
Cevap: Merhaba, 2023 üretim yılıdır.

Soru: Merhaba sıvı deterjan koyma haznesi var mı acaba
Cevap: Merhaba vardır efendim aparat makineden cıkmazsa servisten temin edebilirsiniz

Soru: Kazanı Kristal kazan mı
Cevap: inci kazandır efendim

Soru: inci kazana sahip mi 109222 cmı
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: beyazlı özelliği varmı renklılıerı kaç saate yıkıyor 15 dk 30 dk kısa programı varmı
Cevap: Merhabalar ; üründe 15 program mevcuttur , giysi türüne göre uygun programı seçebilirsiniz , üründe hızlı 12 dk programı mevcuttur ,iyi günler dileriz.

Soru: ek Garanti nasıl yapılır
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ek garanti için servisten destek alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: sıvı deterjan Aparatı var mı
Cevap: Merhabalar,deterjan çekmecesi kısmında sıvı deterjan aparatı mevcuttur iyi günler dileriz

Soru: merhaba bu ürün kazanı celik mi
Cevap: Merhaba, Çelik kazana sahip üründür.

Soru: Ürün aynısı geliyor değil mi.bu modelde özellik fazla.leke derecesi vb.gibi
Cevap: Merhaba iyi günler efendim, evet görselde bulunan ürünün aynısı gelmektedir.

Soru: merhaba, bu makinadan almaya çalışırken stok bitti. tekrar eklenecek mi? hayırlı işler dilerim.
Cevap: Merhaba efendim , evet stoklarımız yeniden güncellenecektir . Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: merabalar ürünü alicam kapalı gelecek magaza vitrin urunu gondermezsiniz degilmi. birde iyi paketlenmesini istiyorum lütfen
Cevap: Merhaba efendim ürünlerimiz sıfır üründür, gönül rahatlığı ile alabilirsniz

Soru: merhaba buhar özelliği var mıdır
Cevap: Merhaba teknik detay sorularınızın cevabını intenet sayfasından öğrenebilirsiniz.

Soru: merhaba bu makinenin bütün programlarinda 10kg camasir yikayabiliyormuyuz? yoksa belli programlarda mi 10 kg camasir yıkıyoruz?
Cevap: merhaba efendim yıkama sağlayabilirsiniz, belli programı yoktur

Soru: Merhaba ürünü satın aldıktan sonra kurulum için zaman süresi var mı mesela satın alındıktan 5-6 ay sonrası için yardımcı olunuyor mu
Cevap: merhaba tabikide efendim

Soru: merhaba 108222 ile farki nedir
Cevap: Merhaba herhangi bir farkı yoktur, kod farkı vardır

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Cmı 109222 Wıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki