Meryem
Bilgili
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 21800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Ürünün Detayları
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi ürününü 21800.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Kullananlar
21800.0 Tl ye satışta olan Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Çok beğendim çok güzel mükemmel almak isteyenler hemen alabilir terettütetmeden alabilir kargom hızlı ve sağlam geldi satıcının ve kargofirmasının ilgilisinden ötürü teşekkür ederim
İsim: E** U**
Tarih: 04 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: çok kararsız kalmıştım Mağza danmı alayım İnternetten mi alayımkararsızdım bayi fiyatları çok pahalıydı yetkili Vestel bayisindenaldığımda Garanti ile alakalı hiçbir problem yaşanacağı ma Emin oluncasipariş verdim hiçbir sorun yaşamadan zamanında kargoladılar satıcıfirma vestel'e kaydımı zamanında açtı hepsi peş peşe olup bitiverdi Şuan çok memnunuDevamını Oku
İsim: Y** Ş**
Tarih: 08 Temmuz 2022
Satıcı: Simport
Yorum: Alınabilir, bir makine.
İsim: z** a**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: harika bir ürün teşekkürler vestel
İsim: K** T**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldık teşekkürler
İsim: K** H** B**
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: Sorunsuz teslim aldık.Magazadan çok daha ucuza aldık.Sessizmotor.Vestel servis kurulumu çok memnunuz
İsim: AHMET A.
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: Güzel ürün uyguna aldım

İsim: H** i** A**
Tarih: 02 Mart 2022
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde geldi ve model olarak da çok güzel Betül hanımmontaj İçin çok yardımcı oldu firma cok iyi cok başarılı yüzdeyüz
İsim: g** ç**
Tarih: 17 Aralık 2021
Satıcı: Özsevil-Vestel Yetkili online bayi
Yorum: kaliteli sessiz
İsim: A** E**
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Olumsuz yorum yapanları anlamıyorum. Öncelikle ürün 5 günde BorusanLojistikle hasarsız bir şekilde geldi ve evin içine kadar taşındı.Estetik anlamda çok güzel. Oldukça sessiz. 1400 devirde sıkma dahilolmak üzere ses yapmadı. Kullanımı kolay en azından ben Vestelürünlerini seviyorum. Daha az özelliği olan diğer markalara sırf markaparası vermek içiDevamını Oku
İsim: Gamze A.
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Hızlı kargo için teşekkürler
İsim: Ş** K**
Tarih: 24 Ağustos 2023
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Vestelin her ürününü beğeniyorum
İsim: Rabia S.
Tarih: 15 Haziran 2023
Yorum: harika bir çamaşır makinası
İsim: M** K**
Tarih: 08 Ekim 2022
Satıcı: Banco Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: cok güzel kalıteli ve sessız
İsim: c** a**
Tarih: 22 Haziran 2022
Yorum: 10 kg makineye göte kazanı bence küçük Wi-Fi bir türlü bağlanmıyor onundışında çok şık ama bu para ederimi tartışılır
diğer beyaz eşyalarımgri olduğu için mecbur bunu aldım ama beyaz değiştirme şansın olsa aslatercih etmem
İsim: b** ş**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: Gayet beklediğim gibi
İsim: m** D**
Tarih: 10 Şubat 2022
Yorum: urunun kalitesi icin yorum yapamiyorum cunku urun gecikmeli olsada geldikurulum icin servis gellmedi uzun ugraslar sonunda geldiler oda gelenlebeyaz esya servisi degil kilima servisiymis kurup gittiler ama tekrarservis cagirdim makina nin denge vb ayarlarini yapmadilar makinadamisorun kurulunmdami tekrar servis gelirse ogrenecegim sakin bulasmayinDevamını Oku
İsim: S** m** K**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: çok gürültülü, bu satın alma işleminden hiç memnun değilim tavsiye etmem!
İsim: B** M**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: Bildiğiniz param çöp
Tarih: 15 Şubat 2023
Yorum: 13 Ocak 2022'de 6.699 TL'ye aldım. Makine sıkmada çok gürültü yapıyorhem de ilk günden beri. Fiyatı 13.899 TL (Değerlendirmeyi atalı 10saniye falan odu 100 TL daha artmış.) olmuş iyi ki almışım şimdi bufiyata töbe alamazdım.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: ürünü kullanabilirsem yorum yapacağım montaj için uc gündür savaşıyorumfatura yok urun reslim wdildikten uc gun sonra siteye düştü servisfatura numarasi istiyor makine evin ortasinda bekliyor
İsim: A** C**
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: kurutma makinasi ezilmiş çok özür dilerim yalnis yazdım camasirmakinasinda hiç sorunsuz eziksin geldi tesekkurler r
İsim: selma ö.
Tarih: 10 Aralık 2021
Yorum: ürün mukemel geldi eşimin çeyizi için aldım ürün kargo takibinde sadecesıkıntı vardı takip edemiyordum onu da sağolsun servisin müşterihizmeti çok ilgilendi sağolsun gerçekten çok ilgili idi çeyiz için dealdigimdan dolayı sağolsun garantiyi şimdi baslatmadilar tekrardan ilgive alakaları için teşekkür ederim
İsim: Can K.
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Ürün söylenilen tarihte kargoya verildi horoz lojistik le geleceği içinyorumlardan dolayı biraz tereddütlerim vardı fakat tam anlamıylayanıldım cok hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edildi kurulum içingelen vestel yetkili serviste cok cok ilgiliydi ürünü kullanmayabaşladım sessiz olması cok hosuma gitti hersey tam anlamıyla beklediğimgibi TesekkuDevamını Oku
İsim: m** ö**
Tarih: 23 Şubat 2022
Yorum: sipariş verdim ertesi gün geldi, i...gelsin siparisimden önce geldi karyağışı olmasaydı belki aynı gün de getirirlerdi. ortalamaya göre deuygun fiyatı. ben bayağı memnun kaldım bu siparisimden 10/10.
İsim: h** s**
Tarih: 31 Ocak 2022
Yorum: sıkmada çok gürültülü titremede yapıyor pişmanlık yer düz değilmiş dahane olsun freze ile mi düzlicez yeri
İsim: m** A**
Tarih: 27 Mart 2023
Yorum: paketleme güzeldi . Adres değişikliği siprişten bir kaç saat sonrayapmama rağmen eski adrese gitti .Horoz lojistik baya uğraştırdı biziyeni adrese getirmek istemedi ikna ettim bu sefer sokağa bırakırım 1 katbile çıkarmam dedi daha sonra asansöre koydu ben yukarıda beklerken vegitti firma yetkilisi umarım kırık dökük gelmemiştir
İsim: m** ş**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: Arızalı çıktı ürününüz
İsim: Muhammet r. O.
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Asla ama asla satın almayınn hayatimda gordugum en kotu camasirmakinesi. Dengesiz yuk ozelligi yuzunden Bir tel dolusu camasiri bile azbuldugu icin sikma yapamiyor surekli acip camasirlari icinde duzenleyiptekrar baslatmak zorunda kaliyorum. Asla yumusatici kokusu camasirlaragecmiyor temiz de yikamiyor ön yikamali 60derecede bile leke cikmamis oluyDevamını Oku
İsim: Buse Ş.
Tarih: 12 Ağustos 2022
Yorum: Ürün kutusu sağlam, içi ezik geldi tutanak tutuldu vs. trendyol ilemesajlaştık tutanağı istediler ve inceleyip dönüş yapacaklarınısöylediler. Gelen teknik ekip ezilen parçayı değiştirsek size daha kolayolur tanbura çarpıyor dedi, neden sıfır aldığım ürünün hasarlısınıgönderdikleri için tamir ettireyim?? Toplamda 1 hafta geçti hala makinaelimizde haDevamını Oku
İsim: D** B**
Tarih: 13 Mayıs 2022
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: merhaba makina programları nedir açiklama da programlar yazmıyor.
Cevap: Programları Vestel kurumsal sitesinden bulabilirsiniz
Soru: zaman ayarlı degilmi kac dakikası kaldgnı görebilirmiyiz
Cevap: Digital ekrandır efendim kalan zamanı görebilirsniz
Soru: çift kişilik yorgan yıkama özelliği var mi
Cevap: yoktur efendim
Soru: en ve genişlik ölçüsü nedir
Cevap: Merhabalar ;Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)84,5x59,7x58,2 şeklindedir , iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba motor garantısı kaç yıl
Cevap: 10 yıl efendim
Soru: Merhabalar herhangi bir programda çamaşırları yıkamak için seçtiğimizde program çalışmadan kaç defa durulama yapmasını istediğimiz kadar seçebiliyor muyuz ? Yani programdayken durulama seçeneği var mı 1 2 3 vs diye
Cevap: merhaba daha sağlıklı bilgi için etkili servislerimizi arayabilirsiniz efendim
Soru: Kurutmalı mı çamaşır makinesi
Cevap: YALNIZCA CAMAŞIR MAKİNESİDİR EFENDİM
Soru: urunun garantisi 3 yil gozukuyor sizde ama servis 2 yil yapiyor neden
Cevap: YETKİLİ SERVİS KURULUMU YAPTIĞI İLGİLİ ÜRÜN 3 YIL GARANTİLİDİR EFENDİM
Soru: Sadece kartonu açılmıştır..kurulumu yapılmamıştır.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ambalajı Servis tarafından mı açıldı? Servisin ürünü açtığında üründe bir problem varsa rapor oluşturması gerekmektedir. Oluşturulan raporu fatura üzerindeki mail adresi üzerinden bize iletmenizi rica ederiz. Gerekli inceleme yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.
Soru: Ürün montaj kaydı için ne yapmam gerekiyor
Cevap: Merhaba, bize ulaşın, servis kaydınızı açalım.
Soru: Merhaba üründe kurutma özelliği mevcut mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurutma yapmamaktadır. Saygılarımızla
Soru: merhabalar garanti süresi ne kadardır acaba
Cevap: Değerli müşterimiz 3 yıl cihaz 10 yıl motor garantilidir, + 4 yıla kadar ek garanti satın alabilirsiniz.
Soru: kurutma ozelligi varmi
Cevap: Merhaba Sadece çamaşır makinesi dır.
Soru: Wi-Fi nin ne tür bi avantajı var. Bi acıklama beklıyorum
Cevap: Merhaba Cep telefon ile bağlanıp komut verebilirsiniz
Soru: Ses db kaç ?
Cevap: 75 DB EFENDİM
Soru: 81-7372-4109-1562 iyi bakarsaniz sevinerim . Simportdan bulasik makinede aldim iste sizden .
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol uygulamasından, Hesabım-Siparişlerim(ilgili sipariş seçilir)-Sipariş altında ''Trendyol Asistan'' adımlarını kullanarak kayıt oluşturmalısınız.İlettiğiniz bu mesajda siparişinizi görüntüleyemiyoruz. Saygılarımızla
Soru: merhaba cok az camasirlarda makina buyuk oldugu icin sikmada yads yikamada sorun olur mu
Cevap: Merhaba, vestel müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: kolay gelsin ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)84,5x59,7x58,2 dir. Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: yük algılama özelliği var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Orantısız yük sistemi özelliği bulunmaktadır. Bu özellik tambur içindeki orantısız yük seviyesine göre sıkma devrinin değiştirilmesini sağlar. Saygılarımızla.
Soru: ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)84,5x59,7x58,2 şeklindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Detay Resimler
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 21800.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Ürünün Detayları
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi ürününü 21800.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Kullananlar
21800.0 Tl ye satışta olan Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Çok beğendim çok güzel mükemmel almak isteyenler hemen alabilir terettütetmeden alabilir kargom hızlı ve sağlam geldi satıcının ve kargofirmasının ilgilisinden ötürü teşekkür ederim
İsim: E** U**
Tarih: 04 Eylül 2023
Yorum: çok kararsız kalmıştım Mağza danmı alayım İnternetten mi alayımkararsızdım bayi fiyatları çok pahalıydı yetkili Vestel bayisindenaldığımda Garanti ile alakalı hiçbir problem yaşanacağı ma Emin oluncasipariş verdim hiçbir sorun yaşamadan zamanında kargoladılar satıcıfirma vestel'e kaydımı zamanında açtı hepsi peş peşe olup bitiverdi Şuan çok memnunuDevamını Oku
İsim: Y** Ş**
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: Alınabilir, bir makine.
İsim: z** a**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: harika bir ürün teşekkürler vestel
İsim: K** T**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Çok memnun kaldık teşekkürler
İsim: K** H** B**
Tarih: 12 Ocak 2023
Yorum: Sorunsuz teslim aldık.Magazadan çok daha ucuza aldık.Sessizmotor.Vestel servis kurulumu çok memnunuz
İsim: AHMET A.
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: Güzel ürün uyguna aldım
İsim: H** i** A**
Tarih: 02 Mart 2022
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde geldi ve model olarak da çok güzel Betül hanımmontaj İçin çok yardımcı oldu firma cok iyi cok başarılı yüzdeyüz
İsim: g** ç**
Tarih: 17 Aralık 2021
Satıcı: Özsevil-Vestel Yetkili online bayi
Yorum: kaliteli sessiz
İsim: A** E**
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Olumsuz yorum yapanları anlamıyorum. Öncelikle ürün 5 günde BorusanLojistikle hasarsız bir şekilde geldi ve evin içine kadar taşındı.Estetik anlamda çok güzel. Oldukça sessiz. 1400 devirde sıkma dahilolmak üzere ses yapmadı. Kullanımı kolay en azından ben Vestelürünlerini seviyorum. Daha az özelliği olan diğer markalara sırf markaparası vermek içiDevamını Oku
İsim: Gamze A.
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Hızlı kargo için teşekkürler
İsim: Ş** K**
Tarih: 24 Ağustos 2023
Yorum: Vestelin her ürününü beğeniyorum
İsim: Rabia S.
Tarih: 15 Haziran 2023
Yorum: harika bir çamaşır makinası
Tarih: 08 Ekim 2022
Satıcı: Banco Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: cok güzel kalıteli ve sessız
İsim: c** a**
Tarih: 22 Haziran 2022
Yorum: 10 kg makineye göte kazanı bence küçük Wi-Fi bir türlü bağlanmıyor onundışında çok şık ama bu para ederimi tartışılır
İsim: b** ş**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: Gayet beklediğim gibi
İsim: m** D**
Tarih: 10 Şubat 2022
Yorum: urunun kalitesi icin yorum yapamiyorum cunku urun gecikmeli olsada geldikurulum icin servis gellmedi uzun ugraslar sonunda geldiler oda gelenlebeyaz esya servisi degil kilima servisiymis kurup gittiler ama tekrarservis cagirdim makina nin denge vb ayarlarini yapmadilar makinadamisorun kurulunmdami tekrar servis gelirse ogrenecegim sakin bulasmayinDevamını Oku
İsim: S** m** K**
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: çok gürültülü, bu satın alma işleminden hiç memnun değilim tavsiye etmem!
İsim: B** M**
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: Bildiğiniz param çöp
Tarih: 15 Şubat 2023
Yorum: 13 Ocak 2022'de 6.699 TL'ye aldım. Makine sıkmada çok gürültü yapıyorhem de ilk günden beri. Fiyatı 13.899 TL (Değerlendirmeyi atalı 10saniye falan odu 100 TL daha artmış.) olmuş iyi ki almışım şimdi bufiyata töbe alamazdım.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Ocak 2023
Yorum: ürünü kullanabilirsem yorum yapacağım montaj için uc gündür savaşıyorumfatura yok urun reslim wdildikten uc gun sonra siteye düştü servisfatura numarasi istiyor makine evin ortasinda bekliyor
İsim: A** C**
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: kurutma makinasi ezilmiş çok özür dilerim yalnis yazdım camasirmakinasinda hiç sorunsuz eziksin geldi tesekkurler r
İsim: selma ö.
Tarih: 10 Aralık 2021
Yorum: ürün mukemel geldi eşimin çeyizi için aldım ürün kargo takibinde sadecesıkıntı vardı takip edemiyordum onu da sağolsun servisin müşterihizmeti çok ilgilendi sağolsun gerçekten çok ilgili idi çeyiz için dealdigimdan dolayı sağolsun garantiyi şimdi baslatmadilar tekrardan ilgive alakaları için teşekkür ederim
İsim: Can K.
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: Ürün söylenilen tarihte kargoya verildi horoz lojistik le geleceği içinyorumlardan dolayı biraz tereddütlerim vardı fakat tam anlamıylayanıldım cok hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edildi kurulum içingelen vestel yetkili serviste cok cok ilgiliydi ürünü kullanmayabaşladım sessiz olması cok hosuma gitti hersey tam anlamıyla beklediğimgibi TesekkuDevamını Oku
İsim: m** ö**
Tarih: 23 Şubat 2022
Yorum: sipariş verdim ertesi gün geldi, i...gelsin siparisimden önce geldi karyağışı olmasaydı belki aynı gün de getirirlerdi. ortalamaya göre deuygun fiyatı. ben bayağı memnun kaldım bu siparisimden 10/10.
İsim: h** s**
Tarih: 31 Ocak 2022
Yorum: sıkmada çok gürültülü titremede yapıyor pişmanlık yer düz değilmiş dahane olsun freze ile mi düzlicez yeri
İsim: m** A**
Tarih: 27 Mart 2023
Yorum: paketleme güzeldi . Adres değişikliği siprişten bir kaç saat sonrayapmama rağmen eski adrese gitti .Horoz lojistik baya uğraştırdı biziyeni adrese getirmek istemedi ikna ettim bu sefer sokağa bırakırım 1 katbile çıkarmam dedi daha sonra asansöre koydu ben yukarıda beklerken vegitti firma yetkilisi umarım kırık dökük gelmemiştir
İsim: m** ş**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: Arızalı çıktı ürününüz
İsim: Muhammet r. O.
Tarih: 09 Aralık 2022
Yorum: Asla ama asla satın almayınn hayatimda gordugum en kotu camasirmakinesi. Dengesiz yuk ozelligi yuzunden Bir tel dolusu camasiri bile azbuldugu icin sikma yapamiyor surekli acip camasirlari icinde duzenleyiptekrar baslatmak zorunda kaliyorum. Asla yumusatici kokusu camasirlaragecmiyor temiz de yikamiyor ön yikamali 60derecede bile leke cikmamis oluyDevamını Oku
İsim: Buse Ş.
Tarih: 12 Ağustos 2022
Yorum: Ürün kutusu sağlam, içi ezik geldi tutanak tutuldu vs. trendyol ilemesajlaştık tutanağı istediler ve inceleyip dönüş yapacaklarınısöylediler. Gelen teknik ekip ezilen parçayı değiştirsek size daha kolayolur tanbura çarpıyor dedi, neden sıfır aldığım ürünün hasarlısınıgönderdikleri için tamir ettireyim?? Toplamda 1 hafta geçti hala makinaelimizde haDevamını Oku
İsim: D** B**
Tarih: 13 Mayıs 2022
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: merhaba makina programları nedir açiklama da programlar yazmıyor.
Cevap: Programları Vestel kurumsal sitesinden bulabilirsiniz
Soru: zaman ayarlı degilmi kac dakikası kaldgnı görebilirmiyiz
Cevap: Digital ekrandır efendim kalan zamanı görebilirsniz
Soru: çift kişilik yorgan yıkama özelliği var mi
Cevap: yoktur efendim
Soru: en ve genişlik ölçüsü nedir
Cevap: Merhabalar ;Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)84,5x59,7x58,2 şeklindedir , iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba motor garantısı kaç yıl
Cevap: 10 yıl efendim
Soru: Merhabalar herhangi bir programda çamaşırları yıkamak için seçtiğimizde program çalışmadan kaç defa durulama yapmasını istediğimiz kadar seçebiliyor muyuz ? Yani programdayken durulama seçeneği var mı 1 2 3 vs diye
Cevap: merhaba daha sağlıklı bilgi için etkili servislerimizi arayabilirsiniz efendim
Soru: Kurutmalı mı çamaşır makinesi
Cevap: YALNIZCA CAMAŞIR MAKİNESİDİR EFENDİM
Soru: urunun garantisi 3 yil gozukuyor sizde ama servis 2 yil yapiyor neden
Cevap: YETKİLİ SERVİS KURULUMU YAPTIĞI İLGİLİ ÜRÜN 3 YIL GARANTİLİDİR EFENDİM
Soru: Sadece kartonu açılmıştır..kurulumu yapılmamıştır.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ambalajı Servis tarafından mı açıldı? Servisin ürünü açtığında üründe bir problem varsa rapor oluşturması gerekmektedir. Oluşturulan raporu fatura üzerindeki mail adresi üzerinden bize iletmenizi rica ederiz. Gerekli inceleme yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.
Soru: Ürün montaj kaydı için ne yapmam gerekiyor
Cevap: Merhaba, bize ulaşın, servis kaydınızı açalım.
Soru: Merhaba üründe kurutma özelliği mevcut mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Kurutma yapmamaktadır. Saygılarımızla
Soru: merhabalar garanti süresi ne kadardır acaba
Cevap: Değerli müşterimiz 3 yıl cihaz 10 yıl motor garantilidir, + 4 yıla kadar ek garanti satın alabilirsiniz.
Soru: kurutma ozelligi varmi
Cevap: Merhaba Sadece çamaşır makinesi dır.
Soru: Wi-Fi nin ne tür bi avantajı var. Bi acıklama beklıyorum
Cevap: Merhaba Cep telefon ile bağlanıp komut verebilirsiniz
Soru: Ses db kaç ?
Cevap: 75 DB EFENDİM
Soru: 81-7372-4109-1562 iyi bakarsaniz sevinerim . Simportdan bulasik makinede aldim iste sizden .
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol uygulamasından, Hesabım-Siparişlerim(ilgili sipariş seçilir)-Sipariş altında ''Trendyol Asistan'' adımlarını kullanarak kayıt oluşturmalısınız.İlettiğiniz bu mesajda siparişinizi görüntüleyemiyoruz. Saygılarımızla
Soru: merhaba cok az camasirlarda makina buyuk oldugu icin sikmada yads yikamada sorun olur mu
Cevap: Merhaba, vestel müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: kolay gelsin ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)84,5x59,7x58,2 dir. Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla
Soru: yük algılama özelliği var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Orantısız yük sistemi özelliği bulunmaktadır. Bu özellik tambur içindeki orantısız yük seviyesine göre sıkma devrinin değiştirilmesini sağlar. Saygılarımızla.
Soru: ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)84,5x59,7x58,2 şeklindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Detay Resimler
Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
VESTEL Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Cmı 108242 G Gı Pro Wifi 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.