Ilayda
Bilgili
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg En Düşük Fiyat Nerede?
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Güncel Satış Fiyatı 18799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Alanlar Memnun Mu?
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Teknik Bilgiler
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Ürününün Satıcısı, Beko Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg ürününü 18799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Kullanıcı Yorumları Nasıl?
18799.0 Tl ye satışta olan Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Teslimat cok hızlı ve cok ilgililerdi cok begendim sessiz calışıyo cokta iyi yıkıyor teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 15 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ
Yorum: Gayet ilgililer ayrıntılı bilgi veemek için arıyorlar. Cevap veriyorlarharika makine çok memnunuz teşekürler
Tarih: 28 Ağustos 2023
Satıcı: UMUTPERAKENDE
Yorum: çok güzel ürün sorunsuz geldi memnun kaldık
İsim: f** ö**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Aynı ürünü yengem kullanıyordu aşırı iyi bir ürün indirimde görmüşkenhemen aldım. Üstelik dışarıdan satılan aynı markanın ürünlerine göre çokuyguna aldım
İsim: İ** Y**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ
Yorum: indirimdeyken Aldm daha kullanmadim ama trendyola guveniyorummm
Tarih: 31 Ağustos 2022
Yorum: fiyat performans ürünü indurimdeyken aldim çok memnunum
İsim: Gulay B.
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: Güzel Ürün
İsim: A** Ç**
Tarih: 02 Ocak 2024
Satıcı: KYA ELECTRONIC
Yorum: Ürün güzel sessiz çalışıyor tavsiye
İsim: K** k**
Tarih: 19 Kasım 2022
Satıcı: GÖK-PA
Yorum: Bildiğimiz Beko kalitesi. Bundan önceki makinemizi 17 yıl kullanıncayine Beko dedik. Ürün kadar servis de önemli tabii. Birçok beyaz eşyamızBeko, hem ürünlerden hem de servis kalitesinden memnunuz.
İsim: O** C**
Tarih: 05 Eylül 2022
Yorum: aldigima çok pişman oldum sakın almayın bütün beyaz çamaşırlarımısapsarı yaptı o kadar kotu yıkıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum birdahaasla beki almam
İsim: b** k**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: güzel bir ürün
İsim: Halil S.
Tarih: 05 Ekim 2021
Satıcı: Kraft DTM
Yorum: Hızlı saglam ve zamanında geldi üründen sonderece memnun kaldım teşekkürler.
Tarih: 08 Nisan 2022
Satıcı: Beko dünyası
Yorum: ürünü açmadım güvenli şekilde elime ulaştı
İsim: a** m**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı
Yorum: urunden ve saticidan cok menun kaldim hizli kargo ilgi ve alakalikar
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: Ürün hızlı geldi, satıcı çok ilgili ve işini sonuna kadar takip etti.Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz.
Tarih: 12 Kasım 2023
Yorum: Kargo harici herşey iyiydi

İsim: N** D**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Gerçekten A++ olsaydı keşke, bilgilerinde böyle yazıyor ama ürn gerçekteEnerji sınıfı B, ben ürün kurulduktan sonra etiketinden öğrendim, BEKOsitesine giderek bu ürünün B olduğunu görebilirsiniz, yazı yazık daha 40fırn ekmek yemeniz lazım e-ticarette, mğşterileri yanıltıyorsunuz...(Sadece E-Trend Enerji sınıfı B gözüküyor..)
Tarih: 11 Haziran 2022
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Eni kaç cmdir acaba
Cevap: merhaba Derinlik 64 cm Genişlik 60 cm Yükseklik 84 cm
Soru: Merhaba makinem hiç güzel yıkamıyor ter kokusunu bile çıkar mıyor neden olabilir
Cevap: Merhabalar yetkili servisimizden destek alabilirsiniz
Soru: merhabalar ürünü şimdi alsak ağustos ayında ücretsiz kurulum yaptırabilir miyiz
Cevap: Tabi efendim
Soru: iyi günler ben makine alacağım ama kaç ay suremiz var ücretsiz kurulum için acaba
Cevap: Ücretsiz kurulum her zamana olan bir şey
Soru: kurulumu ucretsizmi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Merhaba eski makinayı gelen arkadaşların almasını istiyorum mümkün müdür?
Cevap: Merhaba biz. ilgilenmiyoruz efendim.gelen beko servisi ilgilenir.iyi günler
Soru: enerji sinifini oğrenebilir miyim
Cevap: B sınıfı efendim
Soru: merhaba yapı krediye taksite bölüyor mu
Cevap: iyi geceler evet oluyor
Soru: Motor garantisi kaç yıl kurulum beko servisimi yapacak
Cevap: Motor garantisi 10 yıl efendim kurulum servis ücretsiz yapıyor biz yönlendiriyoruz alım yapıldıktan sonra efendim
Soru: 1200 devir mi güzel yoksa bin devir mi. Aradaki fark nedir acaba
Cevap: Devir yükseldikçe daha fazla sıkar daha kuru çıkar
Soru: Hangi kargo ile çalışıyorsunuz, malzeme zarar görür endisesi taşıyorum, o yuzden kararsizim
Cevap: Horoz kargo Borusan kargo veya ceva lojistik ile gönderim yapıyoruz efendim bugüne kadar sorun çıkmadı endişeniz olmasın teslimat süresi 7-10 gün arası değişmektedir tşk ederiz
Soru: Kurulumu için hangi şehir farkediyor mu
Cevap: KURULUM İÇİN GEREKEN İŞLEMLERİ BİZ HAL EDİYORUZ SİZİN ADINIZA
Soru: merhaba dijital mı tuşlu mu
Cevap: Merhabalar dijital ekran tuşlu
Soru: iyi günler beko ve arçelik kalite farkı var mıdır .bide taksit seçeneğiniź var mıdır
Cevap: Taksit koşulları için trendyol ile görüşebiliriz ürün koduna Ve özelliklerine göre değişim gösterebilir
Soru: Aklıma 2 soru takıldı. 1200 devir 1000 devir sıkma özelliği diyor ama siz hangisini tavsıye edıyorsunuz bide sesi çok çıkıyor mu
Cevap: Merhaba 1200 devir daha iyi tabiki ses seviyesi düşük
Soru: Kurutma özelliği var mi
Cevap: Malesef efendim kurıtma özelliği yoktur ama 1200 devir sayesinde çamaşırlarınız oşdukça kuru çıkar
Soru: merhaba bahattin yavuz adina makine aldik geldi. kurulum icin ne yapmamiz gerekiyor.
Cevap: Merhaba beko arçelik yetkili servislerinden kayıt oluşturup montaj işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Soru: urfaya gönderim var mi
Cevap: MERHABA ANA MAĞAZAMIZ EGE TEKNODAN ALIM YAPABİLİRSİNİZ.BURDAN SADECE BELLİ İLLERE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ
Soru: Merhabalar ürün geldikten sonra servis nasıl oluyor sizmi yönlendiriyorsunuz?
Cevap: Ürün size en yakın servise gönderim yapacağız efendim beko yetkili servisi tarafından ücretsiz kurulum teslimat yapılıyor
Soru: merhabalar ürünün ölçülerini yazmışsınız, o ölçülerde 64 cm genişlik mi acaba derinlik mi
Cevap: Derinlik efendim 64 cm
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Görseller
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Güncel Satış Fiyatı 18799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Alanlar Memnun Mu?
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Teknik Bilgiler
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Ürününün Satıcısı, Beko Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg ürününü 18799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Kullanıcı Yorumları Nasıl?
18799.0 Tl ye satışta olan Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Teslimat cok hızlı ve cok ilgililerdi cok begendim sessiz calışıyo cokta iyi yıkıyor teşekkürler
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Gayet ilgililer ayrıntılı bilgi veemek için arıyorlar. Cevap veriyorlarharika makine çok memnunuz teşekürler
Tarih: 28 Ağustos 2023
Yorum: çok güzel ürün sorunsuz geldi memnun kaldık
İsim: f** ö**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Aynı ürünü yengem kullanıyordu aşırı iyi bir ürün indirimde görmüşkenhemen aldım. Üstelik dışarıdan satılan aynı markanın ürünlerine göre çokuyguna aldım
İsim: İ** Y**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: BAYRAKTAR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ
Yorum: indirimdeyken Aldm daha kullanmadim ama trendyola guveniyorummm
Tarih: 31 Ağustos 2022
Yorum: fiyat performans ürünü indurimdeyken aldim çok memnunum
İsim: Gulay B.
Tarih: 07 Haziran 2022
Yorum: Güzel Ürün
İsim: A** Ç**
Tarih: 02 Ocak 2024
Satıcı: KYA ELECTRONIC
Yorum: Ürün güzel sessiz çalışıyor tavsiye
İsim: K** k**
Tarih: 19 Kasım 2022
Yorum: Bildiğimiz Beko kalitesi. Bundan önceki makinemizi 17 yıl kullanıncayine Beko dedik. Ürün kadar servis de önemli tabii. Birçok beyaz eşyamızBeko, hem ürünlerden hem de servis kalitesinden memnunuz.
İsim: O** C**
Tarih: 05 Eylül 2022
Yorum: aldigima çok pişman oldum sakın almayın bütün beyaz çamaşırlarımısapsarı yaptı o kadar kotu yıkıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum birdahaasla beki almam
İsim: b** k**
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: güzel bir ürün
İsim: Halil S.
Tarih: 05 Ekim 2021
Satıcı: Kraft DTM
Yorum: Hızlı saglam ve zamanında geldi üründen sonderece memnun kaldım teşekkürler.
Tarih: 08 Nisan 2022
Yorum: ürünü açmadım güvenli şekilde elime ulaştı
İsim: a** m**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı
Yorum: urunden ve saticidan cok menun kaldim hizli kargo ilgi ve alakalikar
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: Ürün hızlı geldi, satıcı çok ilgili ve işini sonuna kadar takip etti.Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz.
Tarih: 12 Kasım 2023
Yorum: Kargo harici herşey iyiydi
İsim: N** D**
Tarih: 18 Ağustos 2022
Yorum: Gerçekten A++ olsaydı keşke, bilgilerinde böyle yazıyor ama ürn gerçekteEnerji sınıfı B, ben ürün kurulduktan sonra etiketinden öğrendim, BEKOsitesine giderek bu ürünün B olduğunu görebilirsiniz, yazı yazık daha 40fırn ekmek yemeniz lazım e-ticarette, mğşterileri yanıltıyorsunuz...(Sadece E-Trend Enerji sınıfı B gözüküyor..)
Tarih: 11 Haziran 2022
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Eni kaç cmdir acaba
Cevap: merhaba Derinlik 64 cm Genişlik 60 cm Yükseklik 84 cm
Soru: Merhaba makinem hiç güzel yıkamıyor ter kokusunu bile çıkar mıyor neden olabilir
Cevap: Merhabalar yetkili servisimizden destek alabilirsiniz
Soru: merhabalar ürünü şimdi alsak ağustos ayında ücretsiz kurulum yaptırabilir miyiz
Cevap: Tabi efendim
Soru: iyi günler ben makine alacağım ama kaç ay suremiz var ücretsiz kurulum için acaba
Cevap: Ücretsiz kurulum her zamana olan bir şey
Soru: kurulumu ucretsizmi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Merhaba eski makinayı gelen arkadaşların almasını istiyorum mümkün müdür?
Cevap: Merhaba biz. ilgilenmiyoruz efendim.gelen beko servisi ilgilenir.iyi günler
Soru: enerji sinifini oğrenebilir miyim
Cevap: B sınıfı efendim
Soru: merhaba yapı krediye taksite bölüyor mu
Cevap: iyi geceler evet oluyor
Soru: Motor garantisi kaç yıl kurulum beko servisimi yapacak
Cevap: Motor garantisi 10 yıl efendim kurulum servis ücretsiz yapıyor biz yönlendiriyoruz alım yapıldıktan sonra efendim
Soru: 1200 devir mi güzel yoksa bin devir mi. Aradaki fark nedir acaba
Cevap: Devir yükseldikçe daha fazla sıkar daha kuru çıkar
Soru: Hangi kargo ile çalışıyorsunuz, malzeme zarar görür endisesi taşıyorum, o yuzden kararsizim
Cevap: Horoz kargo Borusan kargo veya ceva lojistik ile gönderim yapıyoruz efendim bugüne kadar sorun çıkmadı endişeniz olmasın teslimat süresi 7-10 gün arası değişmektedir tşk ederiz
Soru: Kurulumu için hangi şehir farkediyor mu
Cevap: KURULUM İÇİN GEREKEN İŞLEMLERİ BİZ HAL EDİYORUZ SİZİN ADINIZA
Soru: merhaba dijital mı tuşlu mu
Cevap: Merhabalar dijital ekran tuşlu
Soru: iyi günler beko ve arçelik kalite farkı var mıdır .bide taksit seçeneğiniź var mıdır
Cevap: Taksit koşulları için trendyol ile görüşebiliriz ürün koduna Ve özelliklerine göre değişim gösterebilir
Soru: Aklıma 2 soru takıldı. 1200 devir 1000 devir sıkma özelliği diyor ama siz hangisini tavsıye edıyorsunuz bide sesi çok çıkıyor mu
Cevap: Merhaba 1200 devir daha iyi tabiki ses seviyesi düşük
Soru: Kurutma özelliği var mi
Cevap: Malesef efendim kurıtma özelliği yoktur ama 1200 devir sayesinde çamaşırlarınız oşdukça kuru çıkar
Soru: merhaba bahattin yavuz adina makine aldik geldi. kurulum icin ne yapmamiz gerekiyor.
Cevap: Merhaba beko arçelik yetkili servislerinden kayıt oluşturup montaj işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Soru: urfaya gönderim var mi
Cevap: MERHABA ANA MAĞAZAMIZ EGE TEKNODAN ALIM YAPABİLİRSİNİZ.BURDAN SADECE BELLİ İLLERE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ
Soru: Merhabalar ürün geldikten sonra servis nasıl oluyor sizmi yönlendiriyorsunuz?
Cevap: Ürün size en yakın servise gönderim yapacağız efendim beko yetkili servisi tarafından ücretsiz kurulum teslimat yapılıyor
Soru: merhabalar ürünün ölçülerini yazmışsınız, o ölçülerde 64 cm genişlik mi acaba derinlik mi
Cevap: Derinlik efendim 64 cm
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Görseller
Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg En Uygun Satış Linki
Beko Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Cm 9120 Çamaşır Makinesi 1200 Devir 9 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.