Aybike
Bilgili
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 16500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Teknik Detaylar
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi ürününü 16500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
16500.0 Tl ye satışta olan Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Fiyat performans anlamında değerlendirilmesi gereken bir ürün. Tavsiye ederim.
İsim: M** K**
Tarih: 25 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÜVEN AL MOBİLYA
Yorum: Kargo şubesinden almak zorundasınız, bu kısmı atlamayın.
İsim: N** K**
Tarih: 23 Aralık 2022
Satıcı: ERTAN DTM
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: kurutucusu var
Cevap: Hayır yok . Beko BK 851 YK kurutmalı çamaşır makinesi modelimizi inceleyebilirsiniz.
Soru: Merhaba, enerji sınıfı D diyor yani elektirik tuketimi yüksek oluyor değil mi?
Cevap: Merhaba. Efendim tüm çamaşır modellerimiz D,E,F sınıflarını içermektedir bu model D sınıfı grubundadır.
Soru: merhaba kurulum nasıl oluyor acaba
Cevap: Kurulumu yetkili servisi.Tarafından yapılacaktır siz her hangi birşeye karışmıyorsunuž
Soru: Merhaba kurulum süreci bulunduğumuz bölgenin yetkili Beko servisi tarafından ücretsiz mi yapılıyor?
Cevap: Merhaba evet efendim ücretsiz montaj vardır
Soru: kurum montaj kime ait
Cevap: Merhaba Beko yetkili aervisi tarafından yapılmaktadır.
Soru: merhaba okmeydanına ne zaman gelir
Cevap: Merhaba efendim üç iş günü içerisinde teslimatı olur.
Soru: merhaba hangi kargoya veriyorsunuz, kargo ürünü eve bıraktıktan sonra servis gelip bağlıyor mu?
Cevap: Merhaba borusan lojistik ile adresinize teslim saglaniyor servis yönlendirmesini biz yapiyoruz.Ücretsiz kurulum sağlaniyor .Saygılarımızla
Soru: mrb kurulum bulunduğumuz yerdeki beko servisi tarafindan mi yapılacak
Cevap: Evet efendim bulunduğunuz konumdaki yetkili servis tarafından sağlanılacaktır
Soru: Ürünün Beko modeli nedir? BK 7101 DY'midir?
Cevap: Merhaba sizin yazdiğiniz eski model efendim yeni modelin kodu cm 7100
Soru: Beko bayimisiniz ?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Makineyi eve dağıtım yapıyorsunuz değil mi
Cevap: Merhaba , kargo ile adresinize teslim edilmektedir. Saygılarımızla
Soru: Diyarbakır bismil uyanık köyü
Cevap: Merhaba. Kargo şirketi ile görüşülüp tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır
Soru: Merhaba Mardin Kızıltepeye kaç gün içinde gelir. Köye kadar getiriyor musunuz
Cevap: merhaba 3 gün içerisinde kargoya verilir efendim
Soru: makina kaç kilo
Cevap: 7 kilo efendim
Soru: merhaba montaj yapılıyor mu
Cevap: Merhaba urun size ulastiktan sonra dilerseniz bize bilgi verebilir dilerseniz yetkili servisi arayarak mintaj yaptirabilirsiniz .Beko yetkili servislerimiz destek olmaktadir
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Detay Resimler
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 16500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Teknik Detaylar
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi ürününü 16500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
16500.0 Tl ye satışta olan Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Fiyat performans anlamında değerlendirilmesi gereken bir ürün. Tavsiye ederim.
İsim: M** K**
Tarih: 25 Şubat 2024
Satıcı: GÜVEN AL MOBİLYA
Yorum: Kargo şubesinden almak zorundasınız, bu kısmı atlamayın.
İsim: N** K**
Tarih: 23 Aralık 2022
Satıcı: ERTAN DTM
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: kurutucusu var
Cevap: Hayır yok . Beko BK 851 YK kurutmalı çamaşır makinesi modelimizi inceleyebilirsiniz.
Soru: Merhaba, enerji sınıfı D diyor yani elektirik tuketimi yüksek oluyor değil mi?
Cevap: Merhaba. Efendim tüm çamaşır modellerimiz D,E,F sınıflarını içermektedir bu model D sınıfı grubundadır.
Soru: merhaba kurulum nasıl oluyor acaba
Cevap: Kurulumu yetkili servisi.Tarafından yapılacaktır siz her hangi birşeye karışmıyorsunuž
Soru: Merhaba kurulum süreci bulunduğumuz bölgenin yetkili Beko servisi tarafından ücretsiz mi yapılıyor?
Cevap: Merhaba evet efendim ücretsiz montaj vardır
Soru: kurum montaj kime ait
Cevap: Merhaba Beko yetkili aervisi tarafından yapılmaktadır.
Soru: merhaba okmeydanına ne zaman gelir
Cevap: Merhaba efendim üç iş günü içerisinde teslimatı olur.
Soru: merhaba hangi kargoya veriyorsunuz, kargo ürünü eve bıraktıktan sonra servis gelip bağlıyor mu?
Cevap: Merhaba borusan lojistik ile adresinize teslim saglaniyor servis yönlendirmesini biz yapiyoruz.Ücretsiz kurulum sağlaniyor .Saygılarımızla
Soru: mrb kurulum bulunduğumuz yerdeki beko servisi tarafindan mi yapılacak
Cevap: Evet efendim bulunduğunuz konumdaki yetkili servis tarafından sağlanılacaktır
Soru: Ürünün Beko modeli nedir? BK 7101 DY'midir?
Cevap: Merhaba sizin yazdiğiniz eski model efendim yeni modelin kodu cm 7100
Soru: Beko bayimisiniz ?
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Makineyi eve dağıtım yapıyorsunuz değil mi
Cevap: Merhaba , kargo ile adresinize teslim edilmektedir. Saygılarımızla
Soru: Diyarbakır bismil uyanık köyü
Cevap: Merhaba. Kargo şirketi ile görüşülüp tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır
Soru: Merhaba Mardin Kızıltepeye kaç gün içinde gelir. Köye kadar getiriyor musunuz
Cevap: merhaba 3 gün içerisinde kargoya verilir efendim
Soru: makina kaç kilo
Cevap: 7 kilo efendim
Soru: merhaba montaj yapılıyor mu
Cevap: Merhaba urun size ulastiktan sonra dilerseniz bize bilgi verebilir dilerseniz yetkili servisi arayarak mintaj yaptirabilirsiniz .Beko yetkili servislerimiz destek olmaktadir
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Detay Resimler
Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Beko Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beko Cm 7100 7kg 1000 D Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.