Cm 61000 Çamaşır Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur-

MelekKehanet

Bilgili
Cm 61000 Çamaşır Makinesi Alınmaya Değer Mi?
Cm 61000 Çamaşır Makinesi Güncel Satış Fiyatı 12399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 275 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Ürün Hakkında Bilgi

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal Cm 61000 Çamaşır Makinesi ürününü 12399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları
12399.0 Tl ye satışta olan Cm 61000 Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
275 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Köy evimiz için aldık. Çok memnunum.
İsim: S** s**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza

Yorum: Ananem için aldım servis kurulum desteği sağladı makine tabi büyük perdesığmıyor ama tek yaşayanlar için alınır herhangi bş sorun yaşamadık
İsim: K** Ü**
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: Vestel cok ilgili harika
İsim: A** B**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: servis her aşamada sürekli arayıp ilgilendi kurumdanda çok memnunuzmakinayı yeni kullanmaya başladık şimdilik memnunuz
İsim: D** U**
Tarih: 14 Şubat 2024

Yorum: ürün sorunsuz teslim edildi. kurulu yapıldı gayet temiz yıkıyor. bufıyata bu kalite çok ıyı bence
İsim: A** A**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: annem için aldık beğendi küçük aileler için çok iyi
İsim: Y** Ö**
Tarih: 14 Eylül 2023

Yorum: Tek yaşıyorum benim için yeterli
İsim: T** D**
Tarih: 08 Eylül 2023

Yorum: sorunsuz ulaştı teşekkür ederim
İsim: Y** D**
Tarih: 09 Ağustos 2023

Yorum: fiyat performans ürünü yazlığım için aldım gayet yeterli fiyatıda çokuygundu serviste gayet ilgiliydi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz 👍🏻
İsim: D** U**
Tarih: 03 Ağustos 2023

Yorum: Çok güzel paketlenmişti hızlı teslimat bir hafta olmadan elimize ulaştıteyzeme hediye aldık çok memnun kaldık teşekkür ediyoruz herkese tavsiyeediyoruz çamaşır yıkayıp denedik çok güzel yıkıyor herkese tavsiyeediyorum Servis çok düzenli bir şekilde getirdi ve kurdu teşekkürler👍
İsim: H** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mayıs 2023

Yorum: Gayet şık ve kullanışlı hiç sorun çıkarmadı şiddetle tavsiye ederim :)
İsim: B** G**
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: gayet kullanışlı
İsim: D** Ö**
Tarih: 24 Ocak 2023

Yorum: ürün servis aracılığıyla elimize sorunsuz şekilde ulaştı. uzun zamandırkullanıyoruz çok memnun kaldık çok yüksek fiyatlarla iyi markaları aldımgerek yokmuş. oğluma aldım gayet de güzel kullanışlı tavsiye ederim.
İsim: H** S**
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü
İsim: B** Ç**
Tarih: 08 Ocak 2023

Yorum: Çok memnunum pahalı markalara para vermeye gerek yok kargo taşıma montaj harikaydı
İsim: H** G**
Tarih: 06 Ocak 2023

Yorum: Kiracımıza vermek için aldık umarım uzun süreli olur kendimiz henüzdenemedik kurulum servis tarafından yapıldı çok teşekkür ederiz
İsim: K** Ö**
Tarih: 04 Ocak 2023

Yorum: Adresimi yanlış yazmamdan dolayı ürünüm farklı bir adrese gitmişti.Bildirince çok güzel ilgilenip hemen yardımcı oldular sağsalim ulaştı.Çok teşekkür ederim çok memnun kaldım.
İsim: S** D**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Anneme aldım çok beğendi
İsim: G** N** K**
Tarih: 28 Kasım 2022

Yorum: servisin hızına ve 15 dakikalık programının bu kadar iyi temizlemisinebayıldım .. herseyin ekonomisini yapıyoruz tabi tavsiye ederim .
İsim: **** ****
Tarih: 15 Kasım 2022

Yorum: Çok iyi alın aldırın derim. Pahalı markaları almaya gerek yok bence.Çocuklarımın öğrenci evine aldım sorunsuz kullanıyorlar. İndirimdenalmıştım tam bir fiyat performans ürünü teşekkürler trendyol🥰🥰
İsim: N** A**
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü, bu fiyata böyle bir ürün bulmak artıkçok zor ayrıca hızlı kargo oldu.
İsim: s** C**
Tarih: 07 Temmuz 2022

Yorum: Ürün teslimatı hızlı oldu zaten vestel servisi ilgilendi köy evim içinaldım şimdilik çok güzel ve memnun kaldık umarım hep bu şekilde gider
İsim: Sevilay S.
Tarih: 04 Temmuz 2022

Yorum: ürünün daha önce 5 kg lığını anneme aldım gayet memnun şimdi 6 kg lığınıbacanağıma aldım üründen memnun kalacaklarını umuyorum. Trendyol en çokalış veriş yaptığım site gayet memnunum.
İsim: ADEM A.
Tarih: 02 Temmuz 2022

Yorum: gayet guzrl yikiyor koy evim icin almistim
İsim: F** Y**
Tarih: 13 Haziran 2022

Yorum: yazlık için aldık Gayet güzel sorunsuz
İsim: T** K** u**
Tarih: 28 Mayıs 2022

Yorum: Servis hemen yapılıdı çok yardımcı oldu , hızlı geldi çok teşekkürederim, tavsiye ederim
İsim: D** H**
Tarih: 08 Mayıs 2022

Yorum: Üründen çok memnunum servis çok yardımcı oldu burdan teşekkür ediyorumrahatlıkla alabilirsiniz hemen kurulumu yapılıyor
İsim: **** ****
Tarih: 17 Nisan 2022

Yorum: Sadece yorum görünsün diye beş yıldız verdim.Alalı yaklaşık 2ayoldu.Aldığımızdan beri sıkıntı yaşıyoruz.Bir programda sıkma yapmadanbitirdi.Kısa programda yeni aldığınız bir şeyi sıkmıyor.2kere servisgeldi bir problem yok diyor.30 yıldır çamaşır makinası kullanan biriolarak bir türlü Regal in dilini çözemedim.
İsim: T** Y**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: Gayet iyi yıkıyor elektrik tasarrufu hakkında yorum yapamam az mıyakıyor çok mu bilemem
İsim: F** K**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: teşekkürler
İsim: Zehra A.
Tarih: 24 Eylül 2024

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Servis geliyormu kurulum sizemi ait
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar kaç kilo
Cevap: Merhabalar 5 kg kapasitelidir.

Soru: Merhaba ürün geldiğinde direkt kurulum yapılıyor mu yoksa geldiğinde servis i mi aramam gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: bir diğer sorum da, montaja gelen servis eski makineyi evden ucretsiz olarak alıyor değil mi?
Cevap: Merhaba, geri dönüşüm için ürünü yetkili servise verebilirsiniz. Sağlıklı günler.

Soru: Merhabalar, inşaat projesi için bu üründen 8-10 adet arası lazım. Nasıl yardımcı olabilirsiniz
Cevap: Merhaba, Trendyol üzerinden 2 adet ürün alımı yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Makine kac kiloluk acaba ve A ++ midir
Cevap: Merhaba, 6kg enerji sınıfı D dir. Sağlıklı günler.

Soru: uzunluğu ve genişliği kaçtır acaba
Cevap: Merhaba, Ürün boyutları (cm) (YxGxD)85x60x50 sağlıklı günler.

Soru: Merhaba ücretsiz kurulum ve garanti nasıl oluyor onu soracaktım
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. Ürün kurulduğu gün garantisi de başlıyor. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba kurulum mevcut mu
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: resimlerde özelliklerde 8 kg yazıyor ama 6 kg makina
Cevap: Merhaba, ürünümüzün yıkama kapasitesi 6 kg şeklindedir. Görsel düzeltilmesi için bildirilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Beyaz ve renkliler için Soğuk su sıcak ayarı var mı yoksa sadece soğuk su mu
Cevap: Merhaba, yıkama suyu sıcaklığı ayar tuşu ile çamaşırlarınızın yıkama suyu sıcaklığı işleminin ayarını yapabilirsiniz. İyi akşamlar dileriz.

Soru: bu makinanin A sınıfı yokmu
Cevap: Merhaba, mevcut değildir. Sağlıklı günler.

Soru: yalova çınarcığa hizmet veriyormusunuz
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Daireye cikartiyorlar mi?

Soru: Bunun pembe rengi var mı acaba
Cevap: Merhaba, ürün modelinin pembe rengi bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Sayın ilgili, çamaşır makinelerinde derinlik ölçüsü yazmıyor. Benim aradığım 40 cm derinlikte, 5 veya 6 kg çamaşır makinesi. .
Cevap: Merhaba , 5 veya 6 kilogram kapasiteye sahip modellerimiz genel olarak 50 cm derinliğe sahiptir. Örneğin bu modelimiz derinlik ölçüsü 50 cm'dir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Peki adaya servisiniz var mı?
Cevap: Merhaba, kurulum için hizmet alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: hangi ilden göderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, Manisa'dan gönderiyoruz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, Heybeliada'ya gönderim var mı? Yoksa da servis var mı öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Soru: Ürünün kurulumunu nasıl yaptırıyoruz

Cm 61000 Çamaşır Makinesi Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Cm 61000 Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki