Hatice
Bilgili
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 11499.0 Tl'den Satılmaktadır.
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık .
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 11499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
11499.0 Tl ye satışta olan CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
Yorum: tek yasiyorum iyi bi fiyata almistim su an daha pahali bana yetiyor
İsim: D** S**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Regal Kurumsal Mağaza
Yorum: çok teşekkürler bağ evine aldım köyden bile uzak olan evimize getirdilerkurdular,çalıştırdım gayet güzel yıkadı 10 yıldız olsa bile azdır
İsim: L** Ö**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: 3aydır kullanıyorum kurmaya gelenler çok yardımcı oldu sorunsuzkullanıyorum tavsiye ederim
İsim: M** A** ö**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ GPSLİNE İSİMLİ BİR KARGO FİRMASI YAPIYOR RAHAT 1 HAFTAÜRÜNÜN GELMESİNİ BEKLEDİM. AYRICA REGAL SERVİSİDE AYNI KEZA, BEN ARAYIPRANDEVU OLUŞTURMASAYDIM KENDİLERİNİN ARAYACAĞI YOKTU. AYRICA MAKİNAGÜZEL ŞİRİN KULLANIŞLI
İsim: Ş** U**
Tarih: 12 Haziran 2023
Yorum: Çok memnunum
İsim: J** R** S**
Tarih: 07 Haziran 2023
Yorum: Vestel montajını yaptı sorunsuz elime ulaştı.
İsim: E** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mayıs 2023
Yorum: Fiyatına göre gayet kaliteli sorunsuz çalışıyor
İsim: G** İ**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Çok iyi beğendim
İsim: Y** n** K**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Gerçekten memnunum programı çok kısa sürede yıkamasıda var tertemiz yıkıyor
İsim: Ceyda Ç.
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Babaanneme aldım, çok memnunuz. Küçük aileler için bire bir olduğunu düşünüyorum.
İsim: Mehmet A.
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: İndirimde almıştım, 3 aydır kullanıyorum. Bir çok programı var, güzelyıkıyor, aşırı sesli de değil. Fiyat performans ürünü denebilir.
İsim: D** D**
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: 2 aydır kullanıyorum bi problem yaşamadım. kurulumu da arayıp randevuveriyorlar uygun bir zaman ayarlayabiliyorsunuz. yetkili servise teslimediliyor. adamlar gelip kurup gitti. tavsiye ediyorum. bi önceki makinam7-9 kg idi. bu da 5-7 kg. Öyle ahım şahım bi hacim farkı yok. 2 kişiyizzaten hacmi bana yeterli
İsim: N** S** Ş**
Beden: 26 Şubat 2023
Yorum: Bekar evime aldım.Ürün 1 hafta içinde tarafıma ulaştı.İlk olarakbulunduğum ildeki vestel yetkili servisine geldi.Daha sonra onlar beniaradı ve randevu oluşturduk.Anlaştığımız gün gelip kurulumu yapıldımakinayı çalıştırdılar baktılar bir sorunu yoktu.Bu süreçten memnunkaldım.Makinaya gelirsek çok rahatsız edici bir sesi yok hatta sessizçalışıyor benDevamını Oku
İsim: m** c**
Tarih: 30 Ocak 2023
Yorum: güzel beklentiyi karşılıyor
İsim: C** D**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: gayet iyi, sorunsuz kullanıyoruz
İsim: A** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Çok iyi geldi tavsiye ederim
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: tam bir FP
İsim: Ü** S**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı teşekkürler
İsim: duygu k.
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: FİYAT COK İYİDİ ÇABIÜUK GELDİ TŞKLER
İsim: BAHRİ K.
Tarih: 30 Mart 2022
Yorum: çok iyi zamanında teslim memnun kaldım teşekkürler
İsim: salih k.
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: Anneme aldık. Zamanın da ulaşması kurulum hizmeti çalışma sesi büyüklüğüher şeyden memnun kaldık.
İsim: B** B**
Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: tek başına yaşayan biri için çok uygun. sorunsuz çalışıyor.tavsiye ederim.
İsim: Ş** B**
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Hızlı bir şekilde geldi kurulumu içinde ayrıca ilgilendiler teşekkür ederim
İsim: O** O**
Tarih: 09 Şubat 2022
Yorum: Çok memnun kaldım hızlı teslim edildi satıcı firma ve kurmaya gelen ekipilgiliydi sağ olsunlar
İsim: C** U**
Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim tek yaşayanlar iöin gayet yeterli ve güzel bir makine
İsim: R** U**
Tarih: 18 Kasım 2021
Yorum: Hiçbir sorun yaşamadım. Çok teşekkür ederim. 5 gunde kurulum gerçekleşti
İsim: g** k**
Tarih: 29 Ekim 2021
Yorum: bağ evine aldım gayet güzel
İsim: Esra T.
Tarih: 02 Ekim 2021
Yorum: Öğrenci evi için ideal
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: çok sallanıyor
İsim: B** L** H**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Ürünü sipariş verdim Satıcı hemen kargoladi yetkili servise gönderildi.Ordan arayıp randevu verildi getirip kuruldu biz köye aldık köye evegetirip bağlayıp çalıştırıp gittiler garantisini de başlattılar.Satıcıyı tavsiye ederim hayırlı satışlar dilerim...
İsim: M** B**
Tarih: 03 Eylül 2024
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba eve getirip kurulumunu servisiniz yapıyor mu
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: gri rengi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, gri rengi bulunmuyor. İyi akşamlar dileriz.
Soru: hangi kargo?
Cevap: Yüksek desililer horoz kargo ile teslimat oluyor efendim
Soru: Merhabalar, hangi kargo ile çalışıyorsunuz? Regalden kargo takip no geldi ama hangi firma olduğu yazmıyor
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: makina sıcaklık derecesini ayarlama nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, yıkama suyu sıcaklığını; sıcaklık ayar tuşuna basarak seçilen programın maksimum yıkama suyu sıcaklığı ile soğuk suda yıkama seçenekleri arasında kademeli olarak ayarlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: sıkma suresinde ses desibeli ne kadar. Akşam 1gibi hala makina çalıştırmak bebek ve komşuya uygun olmalı.
Cevap: Merhaba, 76 desibeldir. Kurulumu ücretsiz, garantisi 3 yıldır. İyi akşamlar dileriz.
Soru: ürunü ağiya istiyorum eve kadwr getirip kurulumu yapiyor musunuz
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhabalar ben bu makineyi alacağım kurulumu siz yapıyorsunuz değil mi
Cevap: merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün kalkmış diyor piyasadan doğrumu
Cevap: Merhaba, Regal CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi 20264298 modelimiz satıştadır.Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba bunu almak istiyorum bir sorunu çıkmaz değil mi ve getirip kendileri kuraştıracaklar mı?
Cevap: merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Ürün Vestel garantilidir , endişeniz olmasın lütfen. Kurulum ve sonrasında ne zaman desteğe ihtiyacınız olursa Vestel İletişim Merkezini arayabilirsiniz.sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürünü dün sipariş ettik, teslimatı da kurulumu da direk servis yapacak değil mi? Ürün sorularına verdiğiniz cevaplarda öyle yazıyordu o yüzden sorma gereği duymamıştım.Ancak az evvel mesaj geldi "ürünü teslim aldığınızda servisi bekleyin, paketi açıp kurulumunu servis yapmalı garanti kapsamı durumundan dolayı" diye...?
Soru: Montaj kurulum için hortum musluk gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, tesisat yeri kullanıcı tarafından hazırlanmalıdır. Vestel yetkili servisi ile kurulum hakkında görüşebilirsiniz. Sağlıklı günler.
Soru: Kurulumunu kendiniz mi yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. İyi akşamlar dileriz.
Soru: merhaba sıkma özelliği ne işe yarar
Cevap: Merhaba, daha kolay kurumasını sağlar. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba konteyner içinde montaj aynı mı olur biz ek bir servisle görüşmek zorunda kalıyormuyuz yoksa siz mi montaj ve kurulumla ilgileniyorsunuz
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba bunu kim kuruyor Garanti süreci nasıl oluyor bir şey olursa nasıl geri yolluyoruz falan filan onları soracaktım
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Ürün Vestel güvencesindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: horiz lojistikle mi gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, GPS Line lojistik ile çalışıyoruz. İy günler dileriz.
Soru: merhaba Kayseri Bünyan ilçesinde kurulum hizmetiniz var mı acaba
Soru: sıkma devri en düşük olan program hangisi
Cevap: Merhaba, yünlü programı 600 devir, bluz programı 600 devir, elde yıkama 600 devirdir. İyi akşamlar dileriz.
Soru: çamaşır makineleri nerede geliyor
Cevap: Merhaba, genel merkezimiz Manisa'dadır. Sağlıklı günler.
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Görseller
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 11499.0 Tl'den Satılmaktadır.
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık .
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Tanıtımı
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Regal CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 11499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
11499.0 Tl ye satışta olan CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
Yorum: tek yasiyorum iyi bi fiyata almistim su an daha pahali bana yetiyor
İsim: D** S**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: çok teşekkürler bağ evine aldım köyden bile uzak olan evimize getirdilerkurdular,çalıştırdım gayet güzel yıkadı 10 yıldız olsa bile azdır
İsim: L** Ö**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: 3aydır kullanıyorum kurmaya gelenler çok yardımcı oldu sorunsuzkullanıyorum tavsiye ederim
İsim: M** A** ö**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ GPSLİNE İSİMLİ BİR KARGO FİRMASI YAPIYOR RAHAT 1 HAFTAÜRÜNÜN GELMESİNİ BEKLEDİM. AYRICA REGAL SERVİSİDE AYNI KEZA, BEN ARAYIPRANDEVU OLUŞTURMASAYDIM KENDİLERİNİN ARAYACAĞI YOKTU. AYRICA MAKİNAGÜZEL ŞİRİN KULLANIŞLI
İsim: Ş** U**
Tarih: 12 Haziran 2023
Yorum: Çok memnunum
İsim: J** R** S**
Tarih: 07 Haziran 2023
Yorum: Vestel montajını yaptı sorunsuz elime ulaştı.
İsim: E** Ö**
Beden: 29 Mayıs 2023
Yorum: Fiyatına göre gayet kaliteli sorunsuz çalışıyor
İsim: G** İ**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Çok iyi beğendim
İsim: Y** n** K**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Gerçekten memnunum programı çok kısa sürede yıkamasıda var tertemiz yıkıyor
İsim: Ceyda Ç.
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Babaanneme aldım, çok memnunuz. Küçük aileler için bire bir olduğunu düşünüyorum.
İsim: Mehmet A.
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: İndirimde almıştım, 3 aydır kullanıyorum. Bir çok programı var, güzelyıkıyor, aşırı sesli de değil. Fiyat performans ürünü denebilir.
İsim: D** D**
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: 2 aydır kullanıyorum bi problem yaşamadım. kurulumu da arayıp randevuveriyorlar uygun bir zaman ayarlayabiliyorsunuz. yetkili servise teslimediliyor. adamlar gelip kurup gitti. tavsiye ediyorum. bi önceki makinam7-9 kg idi. bu da 5-7 kg. Öyle ahım şahım bi hacim farkı yok. 2 kişiyizzaten hacmi bana yeterli
İsim: N** S** Ş**
Beden: 26 Şubat 2023
Yorum: Bekar evime aldım.Ürün 1 hafta içinde tarafıma ulaştı.İlk olarakbulunduğum ildeki vestel yetkili servisine geldi.Daha sonra onlar beniaradı ve randevu oluşturduk.Anlaştığımız gün gelip kurulumu yapıldımakinayı çalıştırdılar baktılar bir sorunu yoktu.Bu süreçten memnunkaldım.Makinaya gelirsek çok rahatsız edici bir sesi yok hatta sessizçalışıyor benDevamını Oku
İsim: m** c**
Tarih: 30 Ocak 2023
Yorum: güzel beklentiyi karşılıyor
İsim: C** D**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: gayet iyi, sorunsuz kullanıyoruz
İsim: A** Ö**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: Çok iyi geldi tavsiye ederim
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 08 Aralık 2022
Yorum: tam bir FP
İsim: Ü** S**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı teşekkürler
İsim: duygu k.
Tarih: 29 Kasım 2022
Yorum: FİYAT COK İYİDİ ÇABIÜUK GELDİ TŞKLER
İsim: BAHRİ K.
Tarih: 30 Mart 2022
Yorum: çok iyi zamanında teslim memnun kaldım teşekkürler
İsim: salih k.
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: Anneme aldık. Zamanın da ulaşması kurulum hizmeti çalışma sesi büyüklüğüher şeyden memnun kaldık.
İsim: B** B**
Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: tek başına yaşayan biri için çok uygun. sorunsuz çalışıyor.tavsiye ederim.
İsim: Ş** B**
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Hızlı bir şekilde geldi kurulumu içinde ayrıca ilgilendiler teşekkür ederim
İsim: O** O**
Yorum: Çok memnun kaldım hızlı teslim edildi satıcı firma ve kurmaya gelen ekipilgiliydi sağ olsunlar
İsim: C** U**
Yorum: Kesinlikle tavsiye ederim tek yaşayanlar iöin gayet yeterli ve güzel bir makine
İsim: R** U**
Tarih: 18 Kasım 2021
Yorum: Hiçbir sorun yaşamadım. Çok teşekkür ederim. 5 gunde kurulum gerçekleşti
İsim: g** k**
Tarih: 29 Ekim 2021
Yorum: bağ evine aldım gayet güzel
İsim: Esra T.
Tarih: 02 Ekim 2021
Yorum: Öğrenci evi için ideal
İsim: **** ****
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: çok sallanıyor
İsim: B** L** H**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Ürünü sipariş verdim Satıcı hemen kargoladi yetkili servise gönderildi.Ordan arayıp randevu verildi getirip kuruldu biz köye aldık köye evegetirip bağlayıp çalıştırıp gittiler garantisini de başlattılar.Satıcıyı tavsiye ederim hayırlı satışlar dilerim...
İsim: M** B**
Tarih: 03 Eylül 2024
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Dair Sorular
Soru: merhaba eve getirip kurulumunu servisiniz yapıyor mu
Soru: gri rengi mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, gri rengi bulunmuyor. İyi akşamlar dileriz.
Soru: hangi kargo?
Cevap: Yüksek desililer horoz kargo ile teslimat oluyor efendim
Soru: Merhabalar, hangi kargo ile çalışıyorsunuz? Regalden kargo takip no geldi ama hangi firma olduğu yazmıyor
Soru: makina sıcaklık derecesini ayarlama nasıl oluyor
Cevap: Merhaba, yıkama suyu sıcaklığını; sıcaklık ayar tuşuna basarak seçilen programın maksimum yıkama suyu sıcaklığı ile soğuk suda yıkama seçenekleri arasında kademeli olarak ayarlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: sıkma suresinde ses desibeli ne kadar. Akşam 1gibi hala makina çalıştırmak bebek ve komşuya uygun olmalı.
Cevap: Merhaba, 76 desibeldir. Kurulumu ücretsiz, garantisi 3 yıldır. İyi akşamlar dileriz.
Soru: ürunü ağiya istiyorum eve kadwr getirip kurulumu yapiyor musunuz
Soru: merhabalar ben bu makineyi alacağım kurulumu siz yapıyorsunuz değil mi
Cevap: merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün kalkmış diyor piyasadan doğrumu
Cevap: Merhaba, Regal CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi 20264298 modelimiz satıştadır.Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba bunu almak istiyorum bir sorunu çıkmaz değil mi ve getirip kendileri kuraştıracaklar mı?
Cevap: merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Ürün Vestel garantilidir , endişeniz olmasın lütfen. Kurulum ve sonrasında ne zaman desteğe ihtiyacınız olursa Vestel İletişim Merkezini arayabilirsiniz.sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba ürünü dün sipariş ettik, teslimatı da kurulumu da direk servis yapacak değil mi? Ürün sorularına verdiğiniz cevaplarda öyle yazıyordu o yüzden sorma gereği duymamıştım.Ancak az evvel mesaj geldi "ürünü teslim aldığınızda servisi bekleyin, paketi açıp kurulumunu servis yapmalı garanti kapsamı durumundan dolayı" diye...?
Soru: Montaj kurulum için hortum musluk gerekiyor mu
Cevap: Merhaba, tesisat yeri kullanıcı tarafından hazırlanmalıdır. Vestel yetkili servisi ile kurulum hakkında görüşebilirsiniz. Sağlıklı günler.
Soru: Kurulumunu kendiniz mi yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti vermektedir. İyi akşamlar dileriz.
Soru: merhaba sıkma özelliği ne işe yarar
Cevap: Merhaba, daha kolay kurumasını sağlar. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba konteyner içinde montaj aynı mı olur biz ek bir servisle görüşmek zorunda kalıyormuyuz yoksa siz mi montaj ve kurulumla ilgileniyorsunuz
Soru: merhaba bunu kim kuruyor Garanti süreci nasıl oluyor bir şey olursa nasıl geri yolluyoruz falan filan onları soracaktım
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz nakliye hizmeti vermektedir. Ürün Vestel güvencesindedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: horiz lojistikle mi gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, GPS Line lojistik ile çalışıyoruz. İy günler dileriz.
Soru: merhaba Kayseri Bünyan ilçesinde kurulum hizmetiniz var mı acaba
Soru: sıkma devri en düşük olan program hangisi
Cevap: Merhaba, yünlü programı 600 devir, bluz programı 600 devir, elde yıkama 600 devirdir. İyi akşamlar dileriz.
Soru: çamaşır makineleri nerede geliyor
Cevap: Merhaba, genel merkezimiz Manisa'dadır. Sağlıklı günler.
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Görseller
CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
Regal CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Regal CM 58000 5 Kg 800 Devir Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.