Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 En Ucuzu Nerede Bulunur ?

PusulaRüya

Bilgili
Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Tavsiye Eder Misiniz?
Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Şu Andaki Fiyatı 339.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Memnuniyet Durumu Nedir?

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Hakkında yaklaşık 8650 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Ürün Tanıtımı

Ter kokusu ve ıslaklığa karşı 3 kat daha güçlü koruma_x000D_
Klinik Koruma…Rexona’dan bir yenilik daha. Rexona Clinical Protection Sprey Deodorant._x000D_
Herkes terler. Bazılarımız diğerlerinden daha fazla ve sebepsiz yere terler. Bu çok doğal çünkü hepimiz farklıyız. Sıcaklığınız veya stres seviyeniz ne olursa olsun, bazen normal bir deodorant terlemeyi önlemez ve aşırı terleme günlük hayatınızda ciddi bir sorun haline gelebilir, ancak Rexona Clinical Protection sizi asla yarı yolda bırakmaz.Rexona, terleme sorunu ile mücadele etmek ve kuru kalmanıza yardımcı olmak için çığır açan Gelişmiş Aktif Teknolojisini geliştirdi. Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur ve 3 kat daha güçlü ter koruması sağlar.Günlük hayatından ve özellikle önemli anlarda ıslaklık ve ter kokusundan etkilenmek istemeyen herkes Rexona Clinical Protection Sprey Deododorant’ı kullanabilir._x000D_
Rexona Clinical Protection, terleme problemine karşı ileri düzey ve uzun süren bir koruma sağlar ve günlük kullanıma uygundur. Özel formülü kuru ve ferah kalmanızı sağlar, özgüvenle hareket etmenize yardımcı olur. Bu mükemmel ter önleyici deodorantın Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur. Rexona Antiperspirant ürünlere kıyasla 96 saat sonrasında X3 daha güçlü ter koruması sağlar, Motion Sense™ teknolojisi sayesinde ise ekstra ferahlık sağlar. Tek uygulama gün boyu sizi kuru ve ferah tutar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ya kokusu? Narin meyve notaları ve yumuşak misk, bir parça gül ve yasemin ile harmanlanan formülü gün boyu ferah ve durdurulamaz hissetmenizi sağlar.Kullanım önerisi;_x000D_
Vücut sıcaklığı gün içinde sabit kalmaz. Normal koşullarda vücut sıcaklığımız akşamları en düşük sıcaklığına, gün ortasında en yüksek sıcaklığa ulaşır. Terleme miktarı da bu değişimlerden etkilenir. Gece uykusu esnasında, ter bezleri en az aktif olduğu için Rexona Clinical Protection’ın özel formülü daha kolay çalışır ve ertesi gün de devam edecek güçlü bir koruma sağlar.

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Ürününün Satıcısı, Rexona Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 ürününü 339.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Son Yorumlar
339.0 Tl ye satışta olan Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8650 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Stok yaptığım bir ürün
İsim: Ş** D**
Tarih: 23 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Unilever

Yorum: Devamlı kullanıyorum indirime girdiği an stok yapıcam
İsim: B** K**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: Devamlı kullandığım ürün indirimden stokladım
İsim: S** T**
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: Mükemmel bir koku ve ben çok terlerim resmen terletmedi stok yapacağım bir ürün ❤️
İsim: B** S**
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: Düzenli kullanıyorum, fiyat indikce alın stok yapdım. 2 günden fazla kuru saklıyor. Hiç ter ve ter kokusu yok
İsim: S** M**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: yorumlara bakarak aldım gerçekten stok yapılması gereken bir ürün çok güzel ve ferah bir kokusu var gün boyunca ter kokusundan uzak kesin tavsiye
İsim: **** ****
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: indirime girdikce stokluyorum terlemeyi önlüyor
İsim: z** y**
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: Kokusu aşırı güzel aşırı az koltuk altına sıkınca bütün vücudun kokuyor aşırı güzel bir kokusu var 3 tane daha almıştım aynı üründen indirime düştükçe stok yapıyorum kesinlikle alınması gereken bir ürün herkes kullanmalı bundan önce deodorant kullanmıyormuşuz gibi böylesi yok
İsim: Melek Z. D.
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: bittikçe stok yaptığım bir ürün
İsim: s** g**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Ocak 2023

Yorum: Terlemiyorum . Ve sürekli stok yaptığım bir ürün
İsim: N** U**
Tarih: 02 Şubat 2024

Yorum: Stok yapmaya doyamadığım bir deodorant çok terleyenler mutlaka çifter çifter alın😉yine aldım yine alacağım dediğim ürünnn👌
İsim: Z** B**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: stok yaptığım bir ürün güzel kurtarıcı
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: sürekli kullandığım ürün, indirimlerde stokluyorum
İsim: Y** K**
Tarih: 18 Şubat 2023

Yorum: Kokusu mis indirim oldukça stok yapıyorum
İsim: Fatma Ö.
Beden: 23 Ağustos 2023

Yorum: devamli kullandığım ürün fırsat buldukça stok yapıyorum
İsim: T** V**
Beden: 15 Mayıs 2023

Yorum: İndirimdeyken aldım stoklanması gerekenler arasında bır ürün
İsim: E** E**
Beden: 21 Mart 2024

Yorum: çok iyi stok yapilcak bir ürün ter yapmıyor pudralı
Tarih: 14 Ocak 2024
Satıcı: Murat Ünlü

Yorum: Çok güzel stok yapacağım
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: harika bir deodorant fırsat varken stoklanmali
İsim: K** İ**
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: Çok güzel kesinlikle alınması gereken bi ürün tam stoklamalık
İsim: N** A**
Tarih: 11 Temmuz 2023

Yorum: Severek kullanıyorum indirimde stokladım
İsim: M** G**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: Sanırım bu 3. kutum falan, indirime girdikçe stokluyorum ve suan elimde 1 kutu daha var. Yaz aylarının kurtarıcısı resmen. terleseniz bile asla koku yapmıyor ben çok severek kullanıyorum:)
İsim: N** T**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: Kokusu harika stok yaptım
İsim: G** K**
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: İndirimde depolanacak ürün
İsim: B** N**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: sürekli stokladığım bir ürün aşırı terleyen biriydim kendisiyle tanışana kadar
İsim: a** e**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: indirim gördükçe alıp depoluyorum müthişsin
Tarih: 09 Ağustos 2023

Yorum: ürün sorunsuz bi şekilde elime ulaştı kokusu müthiş ben çok beğendim tavsiye ederim indirim bulduğunuzda tam stoklamalık
İsim: A** B**
Tarih: 31 Mayıs 2023

Yorum: Kızım için almıştım, indirimde görünce stok yapmak için bidaha aldık. Ter kokusuna birebir, keşke daha önce keşfetseydik dediğimiz bir ürün
İsim: N** S**
Tarih: 14 Ocak 2023

Yorum: gordukde stokluyorum. super bir urun
İsim: L** Z**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: asla terletmiyor.indirimdeyken stokluyorum.
Tarih: 06 Nisan 2023

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Akıllarda Kalan Sorular

Soru: renkli kıyafetler de beyazlık lekesi bırakıyor mu acaba
Cevap: Merhabalar ,Rexona Clinical Protection Anti-perspirant Kadın Sprey Deodorant Ter Önleyici 150 ml, pudralıdır .Bilginize. İyi Günler Dileriz.

Soru: Kıyafetlerde leke birakiyormu acaba
Cevap: Değerli tüketicimiz, Fazla terlemeye karşı geliştirilen krem stick deodorant Rexona Clinical Protection koltukaltı kullanımına uygun olup, hem ter kokusuna hem de ıslaklığa karşı güçlü koruma sağlar. Fazla terleme kötü bir kokuya ve terlemeye bağlı olarak giysilerde ıslaklığa neden olur. Fazla terlemeye ve kötü kokuya karşı korunmak için Clinical Protection Shower Clean Anti-Perspirant Kadın Stick kullanabilirsiniz. Clinical Protection Shower Clean Anti-Perspirant Kadın Stick, kadınlara özel geliştirilmiş formülü sayesinde terleme kaynaklı ıslaklığa ve ter kokusuna karşı maksimum koruma sunar. Kıyafetlerinizde iz bırakmaz.

Soru: Merhaba hamileler kullanabilir mi
Cevap: Merhabalar, konu hakkında net bilgimiz yoktur.iyi akşamlar dileriz.

Soru: Merhaba deodorant elbiselere beyaz yada sari leke yapar mi
Cevap: Değerli tüketicimiz, Fazla terlemeye karşı geliştirilen krem stick deodorant Rexona Clinical Protection koltukaltı kullanımına uygun olup, hem ter kokusuna hem de ıslaklığa karşı güçlü koruma sağlar. Fazla terleme kötü bir kokuya ve terlemeye bağlı olarak giysilerde ıslaklığa neden olur. Fazla terlemeye ve kötü kokuya karşı korunmak için Clinical Protection Shower Clean Anti-Perspirant Kadın Stick kullanabilirsiniz. Clinical Protection Shower Clean Anti-Perspirant Kadın Stick, kadınlara özel geliştirilmiş formülü sayesinde terleme kaynaklı ıslaklığa ve ter kokusuna karşı maksimum koruma sunar. Kıyafetlerinizde iz bırakmaz.

Soru: koku içeriğinde ne var?

Soru: alüminyum içerir mi
Cevap: Değerli Tüketicimiz, Rexona Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant 150 ml, içindekiler: Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Glycine, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Calcium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Hectorite, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrated Silica, Hydrolysed, Corn Starch Octenylsuccinate, Gelatin Crosspolymer, Aqua, Sodium Benzoate, Silica, Cellulose Gum, Alpha -Isomethyl lonone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Soru: Görseldeki gibi 2 tane geliyormu?
Cevap: Değerli tüketicimiz, SET.UNİ.3445 set ürün içeriğinde; 2 adet Rexona Clinical Protection Anti-perspirant Kadın Sprey Deodorant Ter Önleyici 150 ml bulunmaktadır.

Soru: merhaba hamilelerde kullanabilirmi
Cevap: Merhaba efendim. Kullanılamaz diye bir bilgi yok.

Cevap: Merhaba efendim doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur

Cevap: Merhaba üründe bununla ilgili ibare bulunmamaktadır. Doktorunuza danışmanızı öneririz

Soru: Ürün 2 adet diyor ama 1 adet geldi diğer ürünüde gönderir misiniz boşuna para wermeyelim ama demi
Cevap: bi karışıklık olmuş herhalde efendim isim soyisim yazarsanız çıkışını yapalım

Soru: koku içeriği nasıl
Cevap: Değerli tüketicimiz, Rexona Clinical Protection Anti-perspirant Kadın Sprey Deodorant Ter Önleyici 150 ml, narin meyve notaları ve yumuşak misk, bir parça gül ve yasemin ile harmanlanan formülü gün boyu ferah hissetmenizi sağlar.

Soru: Ürün 2 adet mi
Cevap: Değerli tüketicimiz, SET.UNİ.3445 set ürün içeriğinde; 2 adet Rexona Clinical Protection Anti-perspirant Kadın Sprey Deodorant Ter Önleyici 150 ml bulunmaktadır.

Soru: Merhaba iyi akşamlar. Ürünleri hangi kargo ile gönderiyorsunuz acaba ?
Cevap: Değerli Tüketicimiz, Trendyol Express ve Aras kargo ile gönderim yapılmaktadır.

Soru: kokusu aynı ürünün roll on uyla aynı mi

Cevap: Değerli tüketicimiz, kullanım için doktorunuza danışmanızı öneririz.

Soru: Koku içeriğini öğrenebilirmiyim

Soru: merhaba 2 tane gelecek demi

Soru: 8 aylık gebeyim kullanmamda bir sıkıntı olur mu ☺️
Cevap: Değerli Tüketicimiz, Rexona Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant 150 ml, içindekiler: Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Glycine, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Calcium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Hectorite, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrated Silica, Hydrolysed, Corn Starch Octenylsuccinate, Gelatin Crosspolymer, Aqua, Sodium Benzoate, Silica, Cellulose Gum, Alpha -Isomethyl lonone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool. Kullanım için doktorunuza danışmanızı öneririz.

Soru: merhaba ürün tekli olarak mı yoksa ikili mi

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Clinical Protection Kadın Sprey Deodorant Confidence 96 Saat Koruma 150 ml X2 En Uygun Satış Linki