Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Senay

Bilgili
Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Ürün Alınmaya Değer Mi?
Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Güncel Fiyatı 1599.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Memnuniyet Oranı Nedir?

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Detaylı Açıklama

*2 Mp Üst Kamera _x000D_
*2 Mp Alt Kamera _x000D_
*Dönebilen Sirenli Kamera _x000D_
2+2 MP HD 3.5 Inch IP66 IP Kamera _x000D_
Wifi Özellikli Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Kamera Blm-36 _x000D_
* Uzun Görüş Mesafesi * YOOSE Yazılım * Çift Yönlü Ses * Hareket Algılama Ve Işık Yakma * Kişi Takip * Uzaktan Erişim İle Kontrol *ONVİF UYUMLU KAYIT CİHAZI ile Veya HAFIZA KARTI İLE KAYIT YAPMA *128 GB HAFIZA KART DESTEK _x000D_
_x000D_

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Ürününün Satıcısı, PASACO Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera ürününü 1599.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Kullanıcı Değerlendirmeleri
1599.0 Tl ye satışta olan Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Görünti kalitesi idare eder. Bu fiyata göre çift lensli kamera çok uygun5 yıldızı hak ediyor
İsim: M** K**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tahtakale İndirim

Yorum: Tam fiyat performans ürünü pahalı ürünler yerine bunu almak daha iyitavsiye ederim. 2 tane kamerası var biri hareket ediyor diğeri sabitşekilde. Satıcıya teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tahtakale İndirim

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 128 gb hafıza kartıyla ne kadar kayıt yapar
Cevap: 3 hafta yapar. Yer doldukça eski geçmiş kayıtları silerek kendine yer açar

Soru: Kac yildir karatin ulkesi neresi
Cevap: 2 yıl garanti türkiden gönderilir

Soru: sim kartlı olarak onerebileceginiz var mı çünkü bağlantı yapmamız gereken yerde elekrik vs yok
Cevap: Yarın sim kartlı optik zoomlu bi kameramız satışa çıkacak isterseniz yarını bekleyin

Soru: merhaba.alarm özelliği ve ses ilet yani hoparlörü varmıdır acaba?
Cevap: Evet efendim var

Soru: Merhaba sayfanızdaki diğer siyah kamera ile bunun arasındaki fark nedir? İkisinde de wifi veya internet olması zorunlu mu internet olmadan da sd karta kayıt ediyormu
Cevap: Kayıt için wifi zorunlu değil ama uzaktan izleme için zorunlu efendim. Farkları ikisi de çift lens görüntüsü kaliteleri aynı. Dış görünüş olarak farklılar sadece

Soru: kamera toplam kaç gözlü .
Cevap: 2 lensli efendim. Diğerleri gece görüş sensörü

Soru: kayıt etme özelliği varmı .SD kart mı takmak lazım varsa kayıt özelliği veya nereye kaydediyor
Cevap: Hafıza kartı takarsanız kayıt eder efendim 

Soru: salam. hansı uyğulama ilə çalışır?
Cevap: Yoosee uygulaması ile çalışır

Soru: gece görüşlü mü?
Cevap: Evet efendim

Soru: sim kart takılabilir mi yoksa wife bağlantısı yakında olması şart mı
Cevap: Wifi bağlantısı şart efendim. Sim kartlı değil

Soru: Merhaba karantisi varmi?micro sd olmasa kayd edermi?
Cevap: Garanti var. Hafıza kartı olmadan kayıt yapmaz

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

Çift Kameralı Hareket Takipli Gece Sensörlü Alarmlı Su Geçirmez Speed Dome Ip Camera En Uygun Satış Linki