Asude
Bilgili
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Satın Alır Mısınız?
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Şu Anki Fiyat Aralığı 18450.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Ürün Detayları
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Ürününün Satıcısı, Profilo Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri ürününü 18450.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Kullanıcı Değerlendirmeleri
18450.0 Tl ye satışta olan Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürünü araştırarak çeyizjm için aldım gayet iyi
İsim: Mahmut Ü.
Tarih: 26 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Beyendık güzel
İsim: M** E**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: satıcı çok ilgiliydi ürün hızlı bir şekilde elimize ulaştı gönülrahatlığı ile alabilirsiniz güvenilir firma teşekkür ediyorum
İsim: K** E** B** B**
Tarih: 31 Aralık 2021
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: muhteşem özellikte. tam beklediğim gibi
İsim: **** ****
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: ürün istediğim gibi geldi tavsiye ederim
İsim: harun k.
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: ÜLKEA
Yorum: Çok iyi çok güzel
İsim: O** U**
Tarih: 04 Şubat 2023
Satıcı: ERKANLAR TİCARET
Yorum: İdere eder
Tarih: 22 Ocak 2022
Yorum: Ürün kolisiz, kutusuz, strece sarılı bir şekilde geldi
İsim: F** K**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: SAKIN BU FİRMADAN ÜRÜN ALMAYIN… ben aldım yanlış ürün geldi değişimistedim 3 buçuk ay sonra para iadesi yaptılar ben taksitli almıştımzaten şimdiki fiyatlar ortada böyle güvenirsiz bir firma ile nasılçalışır Trendyol anlaması çok zor.
İsim: Y** K**
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: kargo çok geldi ambalajı yırtık geldi ama makina sağlam ve güzelkullanıyorum gayet iyi
İsim: M** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Harika bir ürün, satıcının ilgi ve alakası çok iyiydi, çok çok teşekkürederim
İsim: Seda Ü.
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: güzel paketleme ücretsiz servis ve bilgi için teşekkürler yıkama iyigözüküyor şuan için
İsim: h** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Aralık 2021
Yorum: Burdan çekinerek aldım. Ama süreç çok güzel yürütüldü
İsim: A** B**
Tarih: 01 Ocak 2024
Satıcı: E-Trend
Yorum: Ürünü çok geç çıkardılar ve kargodan çok geç geldi
Tarih: 11 Nisan 2022
Satıcı: MarkaReyon
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Akıllarda Kalan Sorular
Soru: aynı ürün mü geliyor
Cevap: evet aynı ürün geliyor.
Soru: Merhaba, Samsun’a gönderim yapıyor musunuz?
Cevap: evet efendim ama ürün şuan için stoklarımızda tükendi
Soru: kaç programlı ve programları sırasıyla yazar misininiz ürün bilgileri içinde yazilmamis
Cevap: profilo web sitesinde ürünü arattıp detaylı bilgi edinebilirsiniz
Soru: Elinizde 1 tane kalmış görünüyor. Teşhir mi? Sıfır kapalı kutu mu gönderceksiniz
Cevap: Teşhir ürün satışı bulunmuyor trendyolda
Soru: çamaşır makinasının on kısmıyla üst kısmının aynı renk olmaması normal mi renkleri farklı tonda
Cevap: Merhabalar ürün görseldeki gibi her tarafı aynı tondadır. iyi günler dileriz.
Soru: hemen kurulum gereklimi bir süresi varmi
Cevap: Merhaba efendim kurulum için süre yoktur. Profilo servis kurulum için bize ulaşmanız gerektir.
Soru: merhaba ürün geldi ücretsiz kurum için nere aramam lazım yardımcı olurmusunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, Kurulum için yetkili servisi aramanız gerekmektedir. iyi günler dileriz.
Soru: ürün kutusuzmu geliyor alıcının biri öyle yazmış kutusu Garanti firması açar doğru değil mi
Cevap: Kutu değil çamaşır makinesi köpüklü shrink poşetleme sistemiyle gelir fabrikadan çıktığı gibi
Soru: Kolay gelsin ürünü almak istiyorum ama aklımdaki soruları gidermek istiyorum yorumlara baktım bir sürü farklı satıcılar da cevaplamış sizde cevaplamışsınız . Ve bir diğer husus ben şimdi ürünü alıcam 1,5 sene sonra kurulum yapıcam çeyiz için alıyorum garantisi nasıl olucak nasıl kurulum yapıcaz kiminle iletişime gecicez her hangi bir sıkıntı çıkarsa nasıl bir yol izlemem lazım bilgi almak istiyorum numaranız varsa ordan da iletişime geçip almak istiyorum. Yorumlara baktığım da bağımsız alakasız yorumlar var hiç makine ile yorumlar yok pek güven sağlayamadım bilgi almak istiyorum
Cevap: Merhabalar. Satış Fiyatlarımız kampanyalıdır ve 1 ay içerisinde kurulum yapılması gerekir. Ürünü satın aldıktan 1 buçuk sene sonrasında kurulum yapmanız ürünün içinde herhangi bir sıkıntı çıkması halinde yardımcı olmamızı da engeller. Bu kadar ileri tarihli kurulum düşünüyor iseniz geleneksel bir mağazadan satın almanız sizler için daha sağlıklı olacaktır.
Soru: merhaba. enerji sınıfı A+++ değil mi ? teşekkürler
Cevap: Merhabalar a+++ idi ama yeni enerji etiketi ile C sınıfı oldu
Soru: Merhaba, Trendyol Express ile mi calisiyorsunuz?
Cevap: Merhaba efendim, Horoz kargo ile çalışmaktayız.
Soru: hemen kurulum gereklimi ne kadar süresi var
Cevap: Evet kurulum gerekli sonrasında çıkan hasardan siz sorumlu olursunuz.fatura tarihinden itibaren 1 hafta içinde kurulum olması gerekiyor.
Soru: merhabalar Kredi word kartına kaç taksitle alabilirim ürüleri
Cevap: Merhabalar taksitli seçeceğiz seçerek taksit sayısını görebilirsiniz
Soru: Rengi hangi renk
Cevap: Gri renk bu ürün
Soru: Kurulum için Profilo servisi mi arayacagiz. ? Biz yaparsak garanti dışı mi? herhangibir ücret ödenecek mi? Birde yaklaşık 1 2 ay sonra yapılabilir mi?
Cevap: kurulum için profilo servisine aranacak efendim, kurulum ücretsizdir. Kendiniz kurulum yaparsanız ürün garanti dışı sayılabilir. Garanti süresi fatura kesilimi ile başlar ama 1 ya da 2 ay sizin için pek dezavantaj olmayabilir ayrıca profilo servisini arayıp belirli bir ücret karşılığında garanti süresini uzatabilirsiniz.
Soru: Ürün kutusuzmu gönderiliyor
Cevap: Merhabalar çamaşır makineleri orjinalinde şeffaf poşete sarılı olarak gönderim yapılıyor
Soru: Ürünü aldım kutulu gönderiyorsunuz dimi
Cevap: Kapalı kutu ürün efendim.
Soru: inox mu acaba....
Cevap: inox efendim
Soru: Hangi kargoyla geliyor acaba
Cevap: Horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır.
Soru: Ürünü aldım kurulumu kim yapacak acaba bilgi verir misiniz?
Cevap: Sipariş numaranızı alabilir miyiz?
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Ürünün Detaylı Resimleri
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Şu Anki Fiyat Aralığı 18450.0 Tl'den Satılmaktadır.
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Ürün Detayları
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Ürününün Satıcısı, Profilo Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri ürününü 18450.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Kullanıcı Değerlendirmeleri
18450.0 Tl ye satışta olan Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürünü araştırarak çeyizjm için aldım gayet iyi
İsim: Mahmut Ü.
Tarih: 26 Ekim 2023
Yorum: Beyendık güzel
İsim: M** E**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: satıcı çok ilgiliydi ürün hızlı bir şekilde elimize ulaştı gönülrahatlığı ile alabilirsiniz güvenilir firma teşekkür ediyorum
İsim: K** E** B** B**
Tarih: 31 Aralık 2021
Yorum: muhteşem özellikte. tam beklediğim gibi
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: ürün istediğim gibi geldi tavsiye ederim
İsim: harun k.
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: Çok iyi çok güzel
İsim: O** U**
Tarih: 04 Şubat 2023
Satıcı: ERKANLAR TİCARET
Yorum: İdere eder
Tarih: 22 Ocak 2022
Yorum: Ürün kolisiz, kutusuz, strece sarılı bir şekilde geldi
İsim: F** K**
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: SAKIN BU FİRMADAN ÜRÜN ALMAYIN… ben aldım yanlış ürün geldi değişimistedim 3 buçuk ay sonra para iadesi yaptılar ben taksitli almıştımzaten şimdiki fiyatlar ortada böyle güvenirsiz bir firma ile nasılçalışır Trendyol anlaması çok zor.
İsim: Y** K**
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: kargo çok geldi ambalajı yırtık geldi ama makina sağlam ve güzelkullanıyorum gayet iyi
İsim: M** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: Tıklakapında
Yorum: Harika bir ürün, satıcının ilgi ve alakası çok iyiydi, çok çok teşekkürederim
İsim: Seda Ü.
Tarih: 08 Mart 2023
Yorum: güzel paketleme ücretsiz servis ve bilgi için teşekkürler yıkama iyigözüküyor şuan için
İsim: h** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Aralık 2021
Yorum: Burdan çekinerek aldım. Ama süreç çok güzel yürütüldü
İsim: A** B**
Tarih: 01 Ocak 2024
Satıcı: E-Trend
Yorum: Ürünü çok geç çıkardılar ve kargodan çok geç geldi
Tarih: 11 Nisan 2022
Satıcı: MarkaReyon
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Akıllarda Kalan Sorular
Soru: aynı ürün mü geliyor
Cevap: evet aynı ürün geliyor.
Soru: Merhaba, Samsun’a gönderim yapıyor musunuz?
Cevap: evet efendim ama ürün şuan için stoklarımızda tükendi
Soru: kaç programlı ve programları sırasıyla yazar misininiz ürün bilgileri içinde yazilmamis
Cevap: profilo web sitesinde ürünü arattıp detaylı bilgi edinebilirsiniz
Soru: Elinizde 1 tane kalmış görünüyor. Teşhir mi? Sıfır kapalı kutu mu gönderceksiniz
Cevap: Teşhir ürün satışı bulunmuyor trendyolda
Soru: çamaşır makinasının on kısmıyla üst kısmının aynı renk olmaması normal mi renkleri farklı tonda
Cevap: Merhabalar ürün görseldeki gibi her tarafı aynı tondadır. iyi günler dileriz.
Soru: hemen kurulum gereklimi bir süresi varmi
Cevap: Merhaba efendim kurulum için süre yoktur. Profilo servis kurulum için bize ulaşmanız gerektir.
Soru: merhaba ürün geldi ücretsiz kurum için nere aramam lazım yardımcı olurmusunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, Kurulum için yetkili servisi aramanız gerekmektedir. iyi günler dileriz.
Soru: ürün kutusuzmu geliyor alıcının biri öyle yazmış kutusu Garanti firması açar doğru değil mi
Cevap: Kutu değil çamaşır makinesi köpüklü shrink poşetleme sistemiyle gelir fabrikadan çıktığı gibi
Soru: Kolay gelsin ürünü almak istiyorum ama aklımdaki soruları gidermek istiyorum yorumlara baktım bir sürü farklı satıcılar da cevaplamış sizde cevaplamışsınız . Ve bir diğer husus ben şimdi ürünü alıcam 1,5 sene sonra kurulum yapıcam çeyiz için alıyorum garantisi nasıl olucak nasıl kurulum yapıcaz kiminle iletişime gecicez her hangi bir sıkıntı çıkarsa nasıl bir yol izlemem lazım bilgi almak istiyorum numaranız varsa ordan da iletişime geçip almak istiyorum. Yorumlara baktığım da bağımsız alakasız yorumlar var hiç makine ile yorumlar yok pek güven sağlayamadım bilgi almak istiyorum
Cevap: Merhabalar. Satış Fiyatlarımız kampanyalıdır ve 1 ay içerisinde kurulum yapılması gerekir. Ürünü satın aldıktan 1 buçuk sene sonrasında kurulum yapmanız ürünün içinde herhangi bir sıkıntı çıkması halinde yardımcı olmamızı da engeller. Bu kadar ileri tarihli kurulum düşünüyor iseniz geleneksel bir mağazadan satın almanız sizler için daha sağlıklı olacaktır.
Soru: merhaba. enerji sınıfı A+++ değil mi ? teşekkürler
Cevap: Merhabalar a+++ idi ama yeni enerji etiketi ile C sınıfı oldu
Soru: Merhaba, Trendyol Express ile mi calisiyorsunuz?
Cevap: Merhaba efendim, Horoz kargo ile çalışmaktayız.
Soru: hemen kurulum gereklimi ne kadar süresi var
Cevap: Evet kurulum gerekli sonrasında çıkan hasardan siz sorumlu olursunuz.fatura tarihinden itibaren 1 hafta içinde kurulum olması gerekiyor.
Soru: merhabalar Kredi word kartına kaç taksitle alabilirim ürüleri
Cevap: Merhabalar taksitli seçeceğiz seçerek taksit sayısını görebilirsiniz
Soru: Rengi hangi renk
Cevap: Gri renk bu ürün
Soru: Kurulum için Profilo servisi mi arayacagiz. ? Biz yaparsak garanti dışı mi? herhangibir ücret ödenecek mi? Birde yaklaşık 1 2 ay sonra yapılabilir mi?
Cevap: kurulum için profilo servisine aranacak efendim, kurulum ücretsizdir. Kendiniz kurulum yaparsanız ürün garanti dışı sayılabilir. Garanti süresi fatura kesilimi ile başlar ama 1 ya da 2 ay sizin için pek dezavantaj olmayabilir ayrıca profilo servisini arayıp belirli bir ücret karşılığında garanti süresini uzatabilirsiniz.
Soru: Ürün kutusuzmu gönderiliyor
Cevap: Merhabalar çamaşır makineleri orjinalinde şeffaf poşete sarılı olarak gönderim yapılıyor
Soru: Ürünü aldım kutulu gönderiyorsunuz dimi
Cevap: Kapalı kutu ürün efendim.
Soru: inox mu acaba....
Cevap: inox efendim
Soru: Hangi kargoyla geliyor acaba
Cevap: Horoz lojistik ile gönderim yapılmaktadır.
Soru: Ürünü aldım kurulumu kim yapacak acaba bilgi verir misiniz?
Cevap: Sipariş numaranızı alabilir miyiz?
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Ürünün Detaylı Resimleri
Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri En Uygun Satış Linki
Profilo Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Cga242xstr Çam.makinesi-1200 Dev-9 Kg-gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.