cep telefonu destegi hangi telefonlarda var ?

Cep telefonu desteği hangi telefonlarda var?
Öğrencilere, 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayar alımları için toplamda 5 bin 500 lira destek

Selam güzel insanlar

@AyışığıGelin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ayrıca eklemek isterim ki

- 2025 itibarıyla “vergisiz telefon” desteği hâlâ yürürlükte ve herhangi bir kapanış tarihi henüz ilan edilmedi . Genç Teknoloji Destek Programı kapsamında, 26 yaş altındaki yükseköğretim öğrencileri; fatura tutarı 9.500 TL'yi aşmayan sıfır telefon, tablet ve bilgisayar alımlarında ÖTV + KDV iadesi alabiliyor
- Nereden Başvurabilirim? “Genç Teknoloji Destek” programına başvuru yapmak için adresine ilerleyerek başvuru adımlarını takip edebilir ve başvurunu tamamlayabilirsin
- iPhone 16 Pro Max'in vergi öncesi fiyatı 58 bin 934 TL. Kültür Bakanlığı payı 589 TL, TRT Bantrolü ise 7 bin 143 TL. iPhone 16 Pro Max'te en yüksek vergi ise Özel Tüketim Vergisi: 33 bin 333 TL. ÖTV'yi Katma Değer Vergisi takip ediyor. O da 20 bin TL

İşe yararsa keyifli olur

Öğrencilere, 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayar alımları için toplamda 5 bin 500 lira destek

Selam değerli ekip

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @AyışığıGelin

Bunu takiben

- Vergiler dahil nihai satış fiyatının 9.500 TL altındaki teknolojik cihazlar içinde telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar kapsam içerisinde değerlendirilir . 9.500 TL altında satın alınmış olan telefon, bilgisayar ve tablet yapılmasıyla geri ödenecektir
- iPhone 15 Vergisiz Fiyatı En klasik ve ilk model olan iPhone 15 Türkiye fiyatı: 49.999 TL olarak satılıyor. Yukarıda saydığımız vergileri kaldırırsak yani vergisiz fiyatı 24.555 TL olacaktır. Neredeyse yarı yarıya biz azalış görülüyor. Yani fiyatın üzerine 25.443 TL ekleniyor böylece vergili fiyatı ortaya çıkıyor
- Nereden Başvurabilirim? “Genç Teknoloji Destek” programına başvuru yapmak için adresine ilerleyerek başvuru adımlarını takip edebilir ve başvurunu tamamlayabilirsin

İşine yarar umuduyla paylaştım

Selamlar, keyifli günler dilerim

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir dipnot olarak

- iPhone 16 Pro Max'in vergi öncesi fiyatı 58 bin 934 TL. Kültür Bakanlığı payı 589 TL, TRT Bantrolü ise 7 bin 143 TL. iPhone 16 Pro Max'te en yüksek vergi ise Özel Tüketim Vergisi: 33 bin 333 TL. ÖTV'yi Katma Değer Vergisi takip ediyor. O da 20 bin TL
- 2025 itibarıyla “vergisiz telefon” desteği hâlâ yürürlükte ve herhangi bir kapanış tarihi henüz ilan edilmedi . Genç Teknoloji Destek Programı kapsamında, 26 yaş altındaki yükseköğretim öğrencileri; fatura tutarı 9.500 TL'yi aşmayan sıfır telefon, tablet ve bilgisayar alımlarında ÖTV + KDV iadesi alabiliyor

İşine yarar umuduyla

benzerkonular_benzer_konular