Nil
Bilgili
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Alınır Mı?
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Anlık Fiyatı 229.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Hakkında yaklaşık 16355 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürün Bilgisi
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürününün Satıcısı, Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml ürününü 229.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Kullanıcı Yorumları
229.99 Tl ye satışta olan Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16355 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Kadife gibi bir cilt sadece üç gün kullanmama rağmen yüzdeki ton eşitleniyor lekelerim açılmaya başladı valla okadar övgüyü sonuna kadar hakediyor. Kampanyada bir sans verip stoklu aldım ve takipteyım daimi kremim oldu
İsim: Z** O**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MRS. ÜMRANTOO
Yorum: Ürünü kullanmaya başladığımdan beri cildimin ciddi anlamda parladığını ve pürüzsüzleştiğini fark ediyorum. Muhtemelen indirimdeyken stoklayacağım
İsim: **** ****
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: İndirimdeyken stokladım. İnanılmaz güzel emilen bir krem, mükemmel kokuyor. Gerçekten cildimin neme ihtiyacı varmış bu kremle fark ettim. Çok teşekkürler ümrantoo
İsim: Z** Ö**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: mükemmel ötesi harika bir krem. cildimi bebek gibi yaptı. param oldukça stokluyorum alın aldırın.
İsim: F** T**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: gözünüz kapalı alın aldirin başka bisy söylemeye gerek yok tek kelimeyle muhtesemmm ne sivilce ne izi hepsine elvada
geçmeyen sivilcelerim bu krem ve temizleme jeliyle geçti umranto ya zaten sonsuz guveniyodum stok yaptım 12 tane aldım her indirimde alıyorum çünkü artık benim vazgeçilmezlerimden biri oldu.kupkuru cildim şimdi capcanlı ve pürüzsüzDevamını Oku
Tarih: 21 Ağustos 2023
Yorum: Tek kelimeyle mükemmel sürdüğüm andan itibaren cildim bebek gibi oldu. Eşim dahi ay gibi parlıyorsun diyor
acil stok yapmalık 
İsim: M** Ö**
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: Ürün anlatıldığı kadar varmış gerçekten cildimi yumuşacık yaptı yüzümün kırmızılığı büyük ölçüde azaldı cildimin nefes aldığını hissettim en önemlisi 2 günde sivilcelerimi kuruttu kısacası mükemmel ötesi ben indirime girdikçe stok yapıyorum herkese tavsiye ederim
İsim: Y** K**
Yorum: Ahhh Ümranım 4 gözle beklediğmz kremini bi önceki alışverişimde deneyimledim ve aşık oldum stoklamak için kampanya fırsat beklerken 3 lü cok bebek bir fiyata aldım. Komsu oturmalarında okulda velilerle görüşmede hep yanımda tasıyorum cildimdeki ışıltıyı görüpte soran herkese ayaküstü kremleyip sipariş oluşturtuyorum. Herkes bilsin görsün deneyimlesDevamını Oku
İsim: D** M** Ö**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: Benim ergenligimden sonra sivilce izlerim gecmemisti. ilk ciktiginda iki tane alıp stok yapmıştım. kesinlikle kullanın bak o kadar memnunum ki cildim bebeksi cilde doğru gidiyor kullanın anlayacaksiniz çok samimiyim bu konuda. şuan stok acilmaisni dört gözle bekliyorum. iyiki sen umranto.
Yorum: surekli stokladigim bir urun tavsiye ederim cildi pırıl pırıl yapiyor
İsim: F** Ö**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: mükemmel bı krem cildi pırıl pırıl parlatiyor lekelerin rengini açıyor stok yapmalik bı krem kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: D** A**
Yorum: Allah umrantoodan razı olsun iyi ki bu kremi çıkarmış kendime nemlendirici ariyordum denemek istedim mis gibi kokuyor lekelerim bir güzel açıldı yüzüm yumuşacık oldu 4 tane daha aldım indirime girdikçe stok yapacağım bir ürün
İsim: S** S**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: 3 tane bebekk kremi 161 TL ye aldım şaka gibi ama gerçek
önceden 2 tane almıştım çok güzel parıldadığımı görünce indirimi de yakalayınca stokladım , indirimleri dört gözle bekliyorum umrantoo sana güvenim sonsuz 
İsim: M** A**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: stok yapmalık diyebilirim.. yüzümden sivilce asla eksik olmaz ama bu krem sayesinde yüzüm yumuşacık,pürüzsüz ve parlak görünüyor. her indirimde alıyorum. pişman olmazsınız kesinlikle..
İsim: G** Z** Ç**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Yorum: Arkadaşımda denemiştim aylardır stok ve kampanya bekledim ve sonumda aldım sürünce kendimi pamuk, gibi hissediyorum tek kelimeyle harikaaa kesinlikle stok yapmalısınız
İsim: T** Ç**
Tarih: 21 Temmuz 2023
Yorum: efsane gerçekten bebek gibi oluyo cildim çok güzel nemlendiriyo yağlı his bırakmıyo resmen cildimi parlattı. İndirimden almıştım tekrar indirime girerse stok yapcam
İsim: H** Ş**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: kesinlikle almanız gereken bir krem ben stok yaptım indirime girdikce alacağım @umranto Ümran i çok sevdiğim için ürünü Bir deneyim dedim iyiki almışım
İsim: D** G**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: indirime girdikçe stok yapıyorum
İsim: a** Y**
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: Düzenli olarak kullanıyorum, mükemmel bir ürün. Cildi çok iyi nemlendiriyor ve minik cilt lekelerimden tamamen kurtuldum. Hemen stok yapılsın. Ümran aşkkk!
İsim: G** G**
Yorum: çok iyi indirim oldukca stokluyorum
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: kaç tane Stok yaptım bilmiyorum aldım herkese aldırdım şahane bir krem makyaj yapmadan çıkmazdım sivilcelerimden dolayı şimdi hiç makyaja gerek duymadan çıkıyorum teşekkürler ümrantoo
İsim: S** G**
Yorum: Başta cildim çok hassas olduğu için çekinmiştim almya ama keşke daha önceden fark etseymişim bu ürünü inanılmaz ötesi bırsy yüz yıkama jeli ile birlikte kullandığınızda heleki daha güzel sonuçlar elde ettım bol bol stokladım şimdi yeni glck olan siparişlerimi bekliyorum merakla
Yorum: kesinlikle bayılıyorum bu ürüne harika nemlendirme pamuk gibi bir cildiniz oluyor sabah akşam güneş kreminden önce kullanıyorum. Stok yapılacak bir ürün.
İsim: F** h** Y**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: bebeksin Ümran ürünün bir harika gerçekten o yumuşaksi ve parlaklığı gün boyu hissetmek mümkün . severek kullanıyorum ,bitmeden stok yapıyorum .diğer ürünlerini de aldım umarım lekeler adına güzel sonuclar alacağım
İsim: Şenay Ç.
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: cildim bebek gibi oldu stoklamalık ürün gerçekten iyi ki varsın ümranto
İsim: Y** C**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Kokusu ve dokusu çok hoş, cilde hemen emiliyor. Yüzümdeki sivilce izlerine iyi gelir umarım. Yeni kullanacam etkisini görünce yorumumu güncelleyeceğim
Güncelleme= etkisi çok iyi cildim parlıyor resmen çok memnun kaldım,sivilcelerim gene çıkıyor ama olsun diğer bütün kremlere elveda . sipariş verdim indirime girdikçe stoklayacağım
2.güncelleme;muDevamını Oku
İsim: N** Ş**
Yorum: Ürün çok şahane iyiki almışım yalan değil yaklaşık 1 ay önce sözde üç kişiye ceyrek altın hediyesi vardı için almıştım ama altın çıkmadı çıkmasına sorun değil daha sonra kremi kullanmaya başladım yüzümdeki lekeler ve sivilceler için ve iyki almışım düzenli kullanmam sonucu yüzüm temiz oldu keşke daha önce alsaydım ayrıca terletmiyor akma yapmıyor yDevamını Oku
İsim: S** Ş**
Yorum: Harika alın aldırın süper bir krem stok yapıyorum kampanyaya girdikçe
İsim: G** Ö**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: indirimden sürekli stok yapıyorum yumuşacık yapıyor çok güzel
İsim: A** K**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Yorum: Kaçıncıyı aldım bilmiyorum tam stokluk bir ürün
İsim: M** S** Ç**
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Ürünün ikisini de aldım günde kaç kere kullanılır
Cevap: Merhaba, Günde iki üç defa rahatlıkla kullanabilirsiniz. İyi alışverişler.
Soru: Merhaba,kolay gelsin öncelikle..Çok kuru cildim var kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba, Ürünümüz tüm cilt tipleri için uygundur. İyi alışverişler.
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz Aras kargo ve Trendyol Express ile gelmektedir. İyi alışverişler.
Soru: hamileler kullanabilir mi
Cevap: Merhaba, Hamilelik dönemi ve emzirme dönemi kullanımında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Fakat hamilelik dönemi kişiden kişiye değişiklik gösterdiği için kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz. İyi alışverişler.
Soru: cilt tonu eşitliğine yardımcı oluyor mu
Cevap: Merhaba düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz. İyi günler
Soru: merhaba yüzdeki egzamaya iyi gelir mi acaba geçirir mi yani
Soru: Kremi sürüp güneşe çıkabilir miyiz lekelenme yaşanır mı
Cevap: Merhaba güneş kremi kullanın lütfen
Soru: Yağlı ciltler için uygun mu ? Birde nasıl kullanmamızı tavsiye edersiniz. Direk tüm yüze ince bir tabaka olarak uygulayalım mı
Cevap: Merhaba, Ürünümüz tüm cilt tipleri için uygun olup sabah akşam düzenli bir şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz. İyi alışverişler.
Soru: yüz yıkama jelinden sonra kullanilabilir mi
Cevap: Merhaba kullanmanızda bir sakınca bulunmamaktadır.
Soru: merhaba alkol iceriyor mu acaba
Cevap: Merhaba, Aqua, Glyceryl Stearate, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglycerice, Ceteareth-25, Butyrospermum Parkii Butter, Chamomilla Recutita Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Hydrolyzed Collagen, Niacinamide, Ubiquinone (CoenzymeQ10), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Sodyum Hydroxide, İyi Alışverişler,
Soru: Merhaba hamileler kullanabilir mi ve kullanımı gece mi gündüz mü?
Cevap: Merhaba, Hamilelik dönemi ve emzirme dönemi kullanımında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Fakat hamilelik dönemi kişiden kişiye değişiklik gösterdiği için kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz. İyi alışverişler.
Soru: Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz Aras kargo ile gelmektedir. İyi alışverişler.
Soru: Gunes kremi niyetine kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba, ürünümüzün güneş koruma özelliği bulunmamaktadır. İyi alışverişler.
Soru: Merhabalar ameliyat izleri için uygun mudur sezeryan sonrası
Cevap: Merhaba düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz.
Soru: Merhaba, 2 yaşında bebeğim malum hava sıcaklıklarıdan dolayı aşırı isilik oluyor. Daha önce sayısız krem denedim, dünya kadar paralar verip. Eşim kendinde bu kremi denedi ve etkisinden çok memnun, sürekli al evde stoklu olsun diyor
Şimdi bebeğime denedim bende isilik için. İşe yararsa ne dua ederim ama
Teşekkürler Ümma
)
Cevap: Merhaba memnun kalacağınızda eminiz
Soru: abla cell tedroderrm ile leke serumu beraber kullanabilirmiyim önce serum sonra cell tedroderrm olurmu
Cevap: Merhaba kullanabilirsiniz
Soru: merhabalar aloe vera sabun la yuz yikandiktan sonra bu kremi surebilirmiyiz
Soru: Hamileler kullanabilir mi
Soru: merhaba günde kaç kez kullanmak gerekir acaba
Cevap: Merhaba sabah akşam kullanabilirsiniz
Soru: Sezeryan izine de iyi gelir mi
Cevap: Merhaba ürünümüz yara izleri üzerinde etkilidir. İyi alışverişier
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürün Resimleri
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Anlık Fiyatı 229.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Hakkında yaklaşık 16355 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürün Bilgisi
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürününün Satıcısı, Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml ürününü 229.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Kullanıcı Yorumları
229.99 Tl ye satışta olan Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16355 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Kadife gibi bir cilt sadece üç gün kullanmama rağmen yüzdeki ton eşitleniyor lekelerim açılmaya başladı valla okadar övgüyü sonuna kadar hakediyor. Kampanyada bir sans verip stoklu aldım ve takipteyım daimi kremim oldu
İsim: Z** O**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü kullanmaya başladığımdan beri cildimin ciddi anlamda parladığını ve pürüzsüzleştiğini fark ediyorum. Muhtemelen indirimdeyken stoklayacağım
Tarih: 05 Ağustos 2023
Yorum: İndirimdeyken stokladım. İnanılmaz güzel emilen bir krem, mükemmel kokuyor. Gerçekten cildimin neme ihtiyacı varmış bu kremle fark ettim. Çok teşekkürler ümrantoo
İsim: Z** Ö**
Yorum: mükemmel ötesi harika bir krem. cildimi bebek gibi yaptı. param oldukça stokluyorum alın aldırın.
İsim: F** T**
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: gözünüz kapalı alın aldirin başka bisy söylemeye gerek yok tek kelimeyle muhtesemmm ne sivilce ne izi hepsine elvada
Tarih: 21 Ağustos 2023
Yorum: Tek kelimeyle mükemmel sürdüğüm andan itibaren cildim bebek gibi oldu. Eşim dahi ay gibi parlıyorsun diyor
İsim: M** Ö**
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: Ürün anlatıldığı kadar varmış gerçekten cildimi yumuşacık yaptı yüzümün kırmızılığı büyük ölçüde azaldı cildimin nefes aldığını hissettim en önemlisi 2 günde sivilcelerimi kuruttu kısacası mükemmel ötesi ben indirime girdikçe stok yapıyorum herkese tavsiye ederim
İsim: Y** K**
Yorum: Ahhh Ümranım 4 gözle beklediğmz kremini bi önceki alışverişimde deneyimledim ve aşık oldum stoklamak için kampanya fırsat beklerken 3 lü cok bebek bir fiyata aldım. Komsu oturmalarında okulda velilerle görüşmede hep yanımda tasıyorum cildimdeki ışıltıyı görüpte soran herkese ayaküstü kremleyip sipariş oluşturtuyorum. Herkes bilsin görsün deneyimlesDevamını Oku
İsim: D** M** Ö**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: Benim ergenligimden sonra sivilce izlerim gecmemisti. ilk ciktiginda iki tane alıp stok yapmıştım. kesinlikle kullanın bak o kadar memnunum ki cildim bebeksi cilde doğru gidiyor kullanın anlayacaksiniz çok samimiyim bu konuda. şuan stok acilmaisni dört gözle bekliyorum. iyiki sen umranto.
Yorum: surekli stokladigim bir urun tavsiye ederim cildi pırıl pırıl yapiyor
İsim: F** Ö**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: mükemmel bı krem cildi pırıl pırıl parlatiyor lekelerin rengini açıyor stok yapmalik bı krem kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: D** A**
Yorum: Allah umrantoodan razı olsun iyi ki bu kremi çıkarmış kendime nemlendirici ariyordum denemek istedim mis gibi kokuyor lekelerim bir güzel açıldı yüzüm yumuşacık oldu 4 tane daha aldım indirime girdikçe stok yapacağım bir ürün
İsim: S** S**
Yorum: 3 tane bebekk kremi 161 TL ye aldım şaka gibi ama gerçek
İsim: M** A**
Tarih: 15 Nisan 2023
Yorum: stok yapmalık diyebilirim.. yüzümden sivilce asla eksik olmaz ama bu krem sayesinde yüzüm yumuşacık,pürüzsüz ve parlak görünüyor. her indirimde alıyorum. pişman olmazsınız kesinlikle..
İsim: G** Z** Ç**
Yorum: Arkadaşımda denemiştim aylardır stok ve kampanya bekledim ve sonumda aldım sürünce kendimi pamuk, gibi hissediyorum tek kelimeyle harikaaa kesinlikle stok yapmalısınız
İsim: T** Ç**
Tarih: 21 Temmuz 2023
Yorum: efsane gerçekten bebek gibi oluyo cildim çok güzel nemlendiriyo yağlı his bırakmıyo resmen cildimi parlattı. İndirimden almıştım tekrar indirime girerse stok yapcam
İsim: H** Ş**
Tarih: 19 Mayıs 2023
Yorum: kesinlikle almanız gereken bir krem ben stok yaptım indirime girdikce alacağım @umranto Ümran i çok sevdiğim için ürünü Bir deneyim dedim iyiki almışım
İsim: D** G**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: indirime girdikçe stok yapıyorum
İsim: a** Y**
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: Düzenli olarak kullanıyorum, mükemmel bir ürün. Cildi çok iyi nemlendiriyor ve minik cilt lekelerimden tamamen kurtuldum. Hemen stok yapılsın. Ümran aşkkk!
İsim: G** G**
Yorum: çok iyi indirim oldukca stokluyorum
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: kaç tane Stok yaptım bilmiyorum aldım herkese aldırdım şahane bir krem makyaj yapmadan çıkmazdım sivilcelerimden dolayı şimdi hiç makyaja gerek duymadan çıkıyorum teşekkürler ümrantoo
İsim: S** G**
Yorum: Başta cildim çok hassas olduğu için çekinmiştim almya ama keşke daha önceden fark etseymişim bu ürünü inanılmaz ötesi bırsy yüz yıkama jeli ile birlikte kullandığınızda heleki daha güzel sonuçlar elde ettım bol bol stokladım şimdi yeni glck olan siparişlerimi bekliyorum merakla
Yorum: kesinlikle bayılıyorum bu ürüne harika nemlendirme pamuk gibi bir cildiniz oluyor sabah akşam güneş kreminden önce kullanıyorum. Stok yapılacak bir ürün.
İsim: F** h** Y**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: bebeksin Ümran ürünün bir harika gerçekten o yumuşaksi ve parlaklığı gün boyu hissetmek mümkün . severek kullanıyorum ,bitmeden stok yapıyorum .diğer ürünlerini de aldım umarım lekeler adına güzel sonuclar alacağım
İsim: Şenay Ç.
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: cildim bebek gibi oldu stoklamalık ürün gerçekten iyi ki varsın ümranto
İsim: Y** C**
Yorum: Kokusu ve dokusu çok hoş, cilde hemen emiliyor. Yüzümdeki sivilce izlerine iyi gelir umarım. Yeni kullanacam etkisini görünce yorumumu güncelleyeceğim
İsim: N** Ş**
Yorum: Ürün çok şahane iyiki almışım yalan değil yaklaşık 1 ay önce sözde üç kişiye ceyrek altın hediyesi vardı için almıştım ama altın çıkmadı çıkmasına sorun değil daha sonra kremi kullanmaya başladım yüzümdeki lekeler ve sivilceler için ve iyki almışım düzenli kullanmam sonucu yüzüm temiz oldu keşke daha önce alsaydım ayrıca terletmiyor akma yapmıyor yDevamını Oku
İsim: S** Ş**
Yorum: Harika alın aldırın süper bir krem stok yapıyorum kampanyaya girdikçe
İsim: G** Ö**
Tarih: 26 Temmuz 2023
Yorum: indirimden sürekli stok yapıyorum yumuşacık yapıyor çok güzel
İsim: A** K**
Tarih: 13 Ağustos 2023
Yorum: Kaçıncıyı aldım bilmiyorum tam stokluk bir ürün
İsim: M** S** Ç**
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: Ürünün ikisini de aldım günde kaç kere kullanılır
Cevap: Merhaba, Günde iki üç defa rahatlıkla kullanabilirsiniz. İyi alışverişler.
Soru: Merhaba,kolay gelsin öncelikle..Çok kuru cildim var kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba, Ürünümüz tüm cilt tipleri için uygundur. İyi alışverişler.
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz Aras kargo ve Trendyol Express ile gelmektedir. İyi alışverişler.
Soru: hamileler kullanabilir mi
Soru: cilt tonu eşitliğine yardımcı oluyor mu
Soru: merhaba yüzdeki egzamaya iyi gelir mi acaba geçirir mi yani
Soru: Kremi sürüp güneşe çıkabilir miyiz lekelenme yaşanır mı
Cevap: Merhaba güneş kremi kullanın lütfen
Soru: Yağlı ciltler için uygun mu ? Birde nasıl kullanmamızı tavsiye edersiniz. Direk tüm yüze ince bir tabaka olarak uygulayalım mı
Cevap: Merhaba, Ürünümüz tüm cilt tipleri için uygun olup sabah akşam düzenli bir şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz. İyi alışverişler.
Soru: yüz yıkama jelinden sonra kullanilabilir mi
Cevap: Merhaba kullanmanızda bir sakınca bulunmamaktadır.
Soru: merhaba alkol iceriyor mu acaba
Cevap: Merhaba, Aqua, Glyceryl Stearate, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglycerice, Ceteareth-25, Butyrospermum Parkii Butter, Chamomilla Recutita Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Hydrolyzed Collagen, Niacinamide, Ubiquinone (CoenzymeQ10), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Sodyum Hydroxide, İyi Alışverişler,
Soru: Merhaba hamileler kullanabilir mi ve kullanımı gece mi gündüz mü?
Soru: Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz Aras kargo ile gelmektedir. İyi alışverişler.
Soru: Gunes kremi niyetine kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba, ürünümüzün güneş koruma özelliği bulunmamaktadır. İyi alışverişler.
Soru: Merhabalar ameliyat izleri için uygun mudur sezeryan sonrası
Cevap: Merhaba düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz.
Soru: Merhaba, 2 yaşında bebeğim malum hava sıcaklıklarıdan dolayı aşırı isilik oluyor. Daha önce sayısız krem denedim, dünya kadar paralar verip. Eşim kendinde bu kremi denedi ve etkisinden çok memnun, sürekli al evde stoklu olsun diyor
Cevap: Merhaba memnun kalacağınızda eminiz
Soru: abla cell tedroderrm ile leke serumu beraber kullanabilirmiyim önce serum sonra cell tedroderrm olurmu
Soru: merhabalar aloe vera sabun la yuz yikandiktan sonra bu kremi surebilirmiyiz
Soru: Hamileler kullanabilir mi
Soru: merhaba günde kaç kez kullanmak gerekir acaba
Cevap: Merhaba sabah akşam kullanabilirsiniz
Soru: Sezeryan izine de iyi gelir mi
Cevap: Merhaba ürünümüz yara izleri üzerinde etkilidir. İyi alışverişier
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Ürün Resimleri
Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml En Uygun Satış Linki
Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Picco De Luce Cell To Derm Onarıcı Cilt Bakım Kremi 40 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.