Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Satın Alır Mısınız

Sevgi

Bilgili
Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Ürün Alınmaya Değer Mi?
Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Anlık Fiyatı 251.97 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Hakkında yaklaşık 4727 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Açıklama Ve Özellikler

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Ürününün Satıcısı, SantePlus Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml ürününü 251.97 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Kullanıcı Yorumları Nasıl?
251.97 Tl ye satışta olan Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4727 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Cildimi pamuk gibi yapıyor bittikçe tekrar alıyorum mükemmel bir ürün🥰🥰
İsim: G** u**
Tarih: 21 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sante Plus

Yorum: Özellikle bacak bölgemdeki çatlaklarım için tercih ettim, Düzenli kullanımda mutlaka etkisini görüyorsunuz. Kesinlikle Stok yapılacak bir ürün
İsim: g** y** Y**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: günde 1 kere sürerek tam 1 ay yetti. ekimde almıştım 100 tl ye. ah keşke stoklasaymışım.. harika emiliyor. asla cilt üzerinde kalmıyor. yapışkan his yok. koku yok. tam hamilelik için konfor kremi. umarim yine indirime girer
İsim: H** D**
Tarih: 04 Kasım 2023

Yorum: En çok ihtiyacım olan şey buydu doğum sonrası çatlaklarıma o kadar iyi geldiki çok güzel nemlendiriyor bu fiyata değer☺️
İsim: R** E**
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: Hamilelikte oluşan çatlaklarım gözle görülür şekilde azaldı harika ürün stok yapmalı..
İsim: N** M**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Dogumdan sonra biraz kilom kaldı verince sarmalarım oldu bu nedenle bu nemlendirici kremi aldım. İki haftadır kullanıyorum çok memnum kaldım.
İsim: **** ****
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: 5 aylık hamileyim ce hergün düzenli kullanıyorum. Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: göbegimde hamilelik çatlaklarım vardı çok iyi geldi kaplan derisi görünümü biraz olsun azaldı gerçekten çok beğendim bu fiyata bulunca denemek istedim çok memnun kaldım stok yapacağım
İsim: E** D**
Tarih: 08 Ağustos 2023

Yorum: Dogumdan sonra biraz kilom kaldı verince sarmalarım oldu bu nedenle bu kremi aldım. İyiki almışım. İki haftadır kullanıyorum çok memnunum. Kesınlıkle fıyatına göre cok kalıtelı bır krem.
İsim: L** G**
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Ürün tek kelimeyle mükemmellll… Derin yara gibi duran çatlakarımı 1 günde nerdeyse rengini açtı. Düzenli sabah akşam aksatmadan kullandım mükemmel bir ürün. O bölgenin pürüzlerini gideriyor sanki. Şuan 76 TL ye düşmüş bu fiyata kesinlikle ama kesinlikle alınacak ürün. Tek başına çok yeterli. Geçmez dediğim çatlaklarım geçti. Düzenli kullanmanızı şiDevamını Oku
İsim: M** İ** Ö**
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Nemlendirmesi çok çok iyi. Stok yapmalık ürünlerden kendisi 💛
İsim: B** Ö**
Tarih: 16 Nisan 2023

Yorum: kilo alıp vermemden sonra oluşan çatlaklarım için tavsiye üzerine almıştım kısa sürede bile etkisini gördüm stok yapmaya devam edicegim bir ürün oldu
İsim: U** Ş**
Tarih: 16 Haziran 2023

Yorum: Doğum sonrası çatlaklarım için aldım. Yapısı harika ipek gibi ve emilme oranı güzel. Düzenli kullanımda daha iyi geliyor teşekkür ediyorum
İsim: B** G**
Tarih: 16 Nisan 2023

Yorum: Doğum sonrası oluşan çatlaklarım için aldım çok sevdim etkili bir ürün nemlendirici özelliği de şahane
İsim: P** P**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: kilo verme sürecimde cildimde çatlak oluşmaması için kullanıyorum düzenli kullanımda etkili bi ürün şuan için memnunum beğendim.
İsim: G** Ö**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: hamilelik döneminde catlaklarim oluşmaya başladığı anda kullanmaya başladım iyikide almışım bu fiyata bu etki harika cildim çok kuru olduğu için kaşıntı oluyordu cildimi nemlendirici için bu sorunumdanda kurtuldum çok çok çok memnunum
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: hassas bir cildim var ve kullanmadan önce ürünü cok arastirirım bu ürünle tanıştım ve vazgeçemez oldum indirim takip edip stokluyorum
İsim: N** Y**
Tarih: 02 Ağustos 2023

Yorum: kız kardesim hamile doktorumuz tavsiye etmişti memnun kalınca ikinci kez sipariş verdim eczanelerde bulunuyor tavsiye ediyorum. düzenli kullanımda etkisi müthiş
Tarih: 17 Aralık 2023

Yorum: Doğum sonrası için almıştım gerçekten sonuç efsane düzenli kullanımda etkisini gördüm severek kullanıyorum
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: Biraz kilom kaldı verince sarmalarım oldu bu nedenle bu kremi aldım. İyiki almışım çok kaliteli ve kokusu çok güzel. Aksam uyguluyorum efsane oluyo.
Tarih: 31 Temmuz 2023

Yorum: Doğum sonrası catlaklarımda kullanmak uzere aldım.Gercekten cok guzel bır krem.cok etkısını gordum.ayrıca cildi o kdr guzel nemlendırıyorkı bayıldım herkese tavsıye ederim
Tarih: 30 Temmuz 2023

Yorum: nemlendirmesi çok çok iyi. fiyatı da çok iyi stok yapacağım. çatlaklara etkisini zamanla güncelleyeceğim.
İsim: duyguuoztuurk
Tarih: Fenomen
Beden: 17 Haziran 2023

Yorum: eşim için aldım doğum sonrası çatlaklarında kullanması için çok memnun kaldı nemlendirici etkisini çok sevdi tavsiye ediyoruz
İsim: b** y**
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: çok güzel bir ürün bayıldım kullanmaya devam edicem. etrafımdakilere de önericeğim bir ürün
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: hızlı kilo alıp vermekten oluşan çatlaklarım için kullanıyorum şimdiye kadar kullandıklarımın içinde kesinlikle en iyisi ve en hızlı sürede etkisini gösteren krem Ben çok memnunum tavsiye ederim
İsim: E** E**
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Ablam icin almıştık çok memnun kaldı düzenli olarak kullanıyor gerçekten gözle görülür bir fark var

Yorum: Doğum sonrası çatlaklarım için aldım. Çok memnun kaldım. Çok etkili bir ürün. İçerik listesi de çok başarılı.
İsim: S** K**

Yorum: kargosu hızlı ve güzel paketlenmiş olarak geldi. iurun zaten harika, severek kullandığım bir ürün. doğumdan sonra resmen kurtaricim oldu
İsim: Ç** N** Y**
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: Hamilelik sonrası oluşan kırmızı çatlaklar için kullandım bu çatlak kremini büyük hevesler ve beklentilerle almadım belki ama 1 haftada çatlaklarımdan eser bırakmadı gerçekten çok şaşırttı herşey için teşekkürler (Hediye için teşekkür ederim :))
İsim: j** m**
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: Doğum sonrası oluşan çatlaklarım için aldım. Düzenli kullandıkça etkili sonuç aldım. Nem oranı çok iyi. Teşekkür ederim
İsim: B** G**
Tarih: 02 Haziran 2023

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: hamileyken kullanabilir miyim
Cevap: Merhabalar, hamileler hekim kontrolünde kullanmalıdır. Takdir edersiniz ki hamileler içtikleri bitki çayını dahil hekim kontrolünde kullanmaktadır. Sağlıklı Günler Dileriz.

Soru: Ne kadar süre de gözle görülür etki etmeye başlar
Cevap: Merhabalar, minimum 1 ay düzenli kullanım gerektirmektedir.

Soru: Merhaba sıkılsatırma özelliği var mı acaba
Cevap: Merhabalar, ürünümüz çatlakları gidermeye yardımcı olur ayrıca sıkılaştırıcı özelliği de bulunmaktadır.

Soru: Merhaba 18yaşındayım ergenlikte kalçamda çatlaklar oluştu faydası olur mu olursa ne kadar sürede geçer?
Cevap: Merhabalar uzun süren rahatsızlık ve izler için 3-4 ay düzenli kullanım gerektirmektedir. Cilt ihtiyacınıza göre kullanım süresini uzatabilir düzenli kullanım rutini haline getirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Daha önce oluşmuş beyaz çatlaklara iyi gelir mi
Cevap: Merhabalar, evet beyaz çatlaklar için kullanıma uygundur.

Soru: Düzenli kullanımda ne kadar süre sonra etkisini gösterir
Cevap: Merhabalar, minimum 1 ay düzenli kullanım gerektirmektedir.

Soru: hamilelik döneminde sürebilir miyim
Cevap: Merhaba, doktorunuza danışınız. Sağlıklı günler dileriz. :)

Soru: Kaç günde bir kullanılmalı?
Cevap: Merhabalar, tercihe bağlı olarak günde 2 veya 3 defa kuru temiz bölgeye masaj yaparak uygulanır. Uygulanan bölge durulama gerektirmez. Sağlıklı günler dileriz😊

Soru: eski çatlakları yok eder mi
Cevap: Merhabalar, düzenli kullanıldığında etkili olacaktır. Sağlıcakla.

Soru: kilo alıp vermeden dolayı oluşan beyazlaşmış çatlaklarim var kullanabilir miyim?
Cevap: Merhabalar, ürünlerimiz tamamen bitkiseldir. Doğru ve düzenli olarak kullandığınız takdirde sonuç almamanız için herhangi bir sebep yoktur. Sağlıklı Günler Dileriz.

Soru: beyaz çatlaklarda etkili mi
Cevap: Merhaba , evet beyaz çatlaklar için uygundur

Soru: merhaba 27 gün oldu sezeryan doğum yaptım ne zaman kullanabilirim
Cevap: Merhabalar, doğum öncesi ve sonrası kullanıma uygundur. Düzenli kullanımda etkili sonuç sağlamaktadır. Sağlıklı günler dileriz

Soru: Yüzede sürülüyor mu acaba nemlensin diye
Cevap: Merhabalar, yoğun nemlendirici özelliğe sahiğtir kullanabilirsiniz.

Soru: merhabalar ürün şu bazlı mi acaba? hemen emilir mi
Cevap: Merhabalar, evet su bazlı özelliğe sahiptir nemlendirici özelliği yüksektir.

Soru: Beyaz derin çatlaklara faydası olur mu
Cevap: Merhabalar, beyaz çatlaklar için kullanıma uygundur. Düzenli kullanımda kesin çözüm sağlamaktadır.

Soru: ürünü hamilelikten sonra mi kullanmak gerekiyor hamileyken de kullanmak gerekir mi?
Cevap: Merhabalar, hamileyken doktora danışmanızı öneririz. Hamilelikten sonrası için kullanıma uygundur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: duzenli kullanim sonrası etkisini ne zaman gösterir
Cevap: İlk kullanımdan itibaren etki etmeye başlar ve müşterilerimizin geri dönüşlerine göre ilk haftadan sonra etkisinin gözle görüldüğüdür. Sağlıklı Günler Dileriz.

Soru: hamileligin 2.ayinda başlanabilir mi sorun olur mu
Cevap: Baslanabilir efendim sorun olmaz hamilelik surecinde olusabilecek catlaklarida bu sekilde olusmadan engelleyebilrsiniz

Soru: Hamilelikte göğüs çatlakları için kullanılır mı
Cevap: Merhabalar, tüm vücut çatlakları için kullanıma uygundur.

Soru: 12 Yıldır hem çatlağım hem sarkmalarım var kesin iyi gelir mi
Cevap: Merhabalar uzun süren rahatsızlık ve izler için 3-4 ay düzenli kullanım gerektirmektedir. Cilt ihtiyacınıza göre kullanım süresini uzatabilir düzenli kullanım rutini haline getirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Çatlak Karşıtı Ve Yoğun Nemlendirici Krem (HAMİLELİK ÇATLAKLARI) 125 ml En Uygun Satış Linki