Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Tavsiye Eder Misiniz

Sevda

Bilgili
Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Şuanki Fiyatı Ne Kadar 390.04 Tl'den Satılmaktadır.

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Gerçekten İyi Mi?

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Hakkında yaklaşık 21920 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Detaylı Açıklama

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Ürününün Satıcısı, Bio-Oil Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml ürününü 390.04 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Ürünü Kullananların Görüşleri
390.04 Tl ye satışta olan Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21920 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Uzun süredir indirime girmesini beklediğim bir üründü gayet memnunum indirime girdikce stoklayacağım
İsim: E** K**
Tarih: 28 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bio-Oil® Türkiye

Yorum: 8aylikken doğum yaptım, toplamda 11 kilo almıştım ve kilonun tamamını gobegime almıştım sanki füze gibiydi. 1 tane bile çatlağım olmadı 😍 ki annem çatlamış yani genetik diyodu herkes benimde umidim yoktu ama bu yağ sayesinde çatlamadı hala inanamıyorum. hamileligimin 3.ayi kullanmaya başladım doğuma kadar her gün kullandim. son aylar sabah akşam aDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 20 Ağustos 2021
Satıcı: Saldos

Yorum: kullanmaya başladığımdan beri gözle görülür şekilde çatlaklarda azalma olduğunu farkedebiliyorum. aynı zamanda cildi nemlendirdigi için sadece çatlak olan bölgelere değil dus sonrasında tüm vücuduma uygulamayı tercih ediyorum. indirime girdikçe stok yapacağım.
İsim: G** Ç**
Tarih: 21 Temmuz 2021
Satıcı: Sebamed

Yorum: gözünüz kapalı alabilirsiniz iki kutu bitirdim çatlaklarımda ciddi oranda bı değişme var çok güzel bı ürün parasının hakkını veriyor
İsim: n** k**
Tarih: 05 Nisan 2022

Yorum: Çok güzel cildi bebek gibi yapıyor lekelerimi açtı şimdiden kesinlikle stok yapılmalı bir ürün
İsim: Hümeyra S.
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: 3 haftadır kullanıyorum ve şimdiden gözle görülür bir fark var. Kesinlikle stok yapılması gereken bir ürün 💖✨
İsim: Harley Q.
Tarih: 08 Ağustos 2023

Yorum: Stoklamak için aldım stokladığım bir ürün
İsim: E** A** B**
Tarih: 24 Mart 2023

Yorum: Harika bi ürün keşke daha önce alsaymışım asla tereddüt etmeyin 3.günüm kullanıyorum ve gözle görülür bi azalma iyileşme var çatlaklarımda ben dermaroller ile birlikte kullanıyorum masaj yaparak uyguluyorum asla tereddüt etmeyin stok yapmayı düşünüyorum nemlendirmesi de inanılmaz bütün lekelere iyi geliyor
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 03 Mayıs 2022

Yorum: alın aldırın şimdiden stok yapmaya başladım 👍
İsim: şerife Ü.
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: Yüzüm ve bacaklarımdaki çatlaklar için kullanıyorum neredeyse bir hafta oldu şimdiden yüzümde gözle görülür bir değişim var diyebilirim stok yapılmalı kesinlikleee
İsim: Y** Y**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: hamileliğimde sık sık kullandığım yağ bitmeden stok yapıyorum
İsim: h** ö**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Bu ürünün büyüsüne gerçekten inanamıyorum cilt doktorum önermiştim o yüzden aldım madecasol ilaç merhemle düzenli duş sonrası kullandım 20 gün kadar kullanıyorum şuan çatlaklarım çok silik şekilde ve artık sadece bu ürünü sürüyorum tek başına bile geçirebiliyor bitikçe ve stoklanacak bi ürün geçene kadar kullanılmasının hiç bir zararı yok gönül raDevamını Oku
İsim: B** V**
Tarih: 28 Ağustos 2023

Yorum: Sürüldüğünde yumuşacık yapıyor sürelen bölge kadife gibi oluyor çok güzel herkese tavsiye ederim
İsim: B** m** K**
Tarih: 22 Mart 2023
Satıcı: Aslıhane

Yorum: Müthiş yumuşacık yapıyor stokladığım ürün
İsim: A** r** K**
Tarih: 11 Ağustos 2023

Yorum: 1 aydır kullanıyorum kokusu hissiyatı gayet güzel paketlemesinide beğendim indirime girince stok yapıcam gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz 👍
Tarih: 29 Mayıs 2023

Yorum: Paketleme ve kargo çok iyiydi zaten sürekli kullandığım ürün nemlendirmesin harika çatlaklara engel oluyor hamilelik sürecinde çok iyi gidiyor kesinlikle alın derim
İsim: r** y**
Tarih: 18 Ocak 2023

Yorum: 7 aylık hamileyim düzenli olarak kullandım birtane bile çatlağım yok çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: E** Ç**
Tarih: 18 Mart 2024
Satıcı: BioFarmaKozmetik

Yorum: mükemmel bir yağ el yüz vücut heryere sürülebilir ve nemini koruyor hamileyim yeni kullanmaya başladım çok memnun kaldım indirimdeyken almıştım yine stok yapmayı düşünüyorum 😊
İsim: E** K**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: Stok yapılacak ürün 6 aydan kullanıyorum şuan 8 aylık hamileyim çatlak hiç yok diye biliriz
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: 2 aydır kullanıyorum,memnunum,yenisini de aldım,indirimdeyken stoklanmalı piyasadaki en işe yarayan yağ bu kesinlikle..
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: Happy Center

Yorum: Stok yapılması gereken bir ürün
İsim: B** İ** K**
Tarih: 05 Ekim 2023

Yorum: Stoklamak için aldım. Hızlı kargo ve hızlıca vücuda işleyen bir yağ daha görmedim favorimsin
İsim: L** H**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: cok güzel bir ürün indirimde stoklanmali. yağlı hissi yok kıyafete bulasmiyor bence hamilelikde kullanılması gereken piyasaya göre uygun fiyatlı ürün.
İsim: D** K**
Tarih: 16 Eylül 2022
Satıcı: Evdeeczane

Yorum: İndirimdeyken stok yaptım memnunum
İsim: B** Y**
Tarih: 10 Haziran 2023

Yorum: harika bir ürün ben indirimleri takip edip stok yapıyorum
İsim: I** T**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: indirimdeyken almıştım oldukça memnun kaldım çatlaklarımın renginde azalma oldu tekrar alacağım düzenli kullanımda daha çok verim alacağımı düşünüyorum
İsim: F** Z** K**
Tarih: 03 Temmuz 2023

Yorum: Vazgeçilmez ürünüm çok çok memnunum sık stok yapıyorum
İsim: Ç** K**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: bittikçe stokluyoruz
İsim: a** s**
Tarih: 19 Aralık 2022

Yorum: Mükemmel bir ürün. İlk hamileliğim ufak ufak çatlaklarım oluşmaya başlayınca sipariş verdim 1 haftadır kullanıyorum çatlaklarım kırmızı ve çok belirgindi şuan rengi açılmaya başladı daha az görünüyor. Kokusu çok güzel yağlı bi his bırakmıyor sabah akşam sürüyorum sadece sabah bile sürsem tüm gün nemli oluyor zaten yağ olduğu için azıcık sürseniz biDevamını Oku
İsim: Z** T**
Tarih: 03 Nisan 2022

Yorum: yıllardır kullanıyorum çok memnunum stokladım yine
İsim: E** S**
Tarih: 22 Kasım 2022

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Gebelikte kaşıntıya iyi gelir mi
Cevap: Kasintinizi gidermez ama rahatlama hisedersiniz efendim

Soru: Kullanımı nasıl acaba bundan başka ek ürün daha kullanmaya gerek varmı yoksa tek başına yeterli olurmu
Cevap: Merhaba, Hızlı kilo alma; vücudun, cilt yüzeyinden daha hızlı genişlemesine neden olur. Bu durum, cilt dokusunun yırtılmasına ve izlerin oluşmasına yol açar. Bu izler, cilt yüzeyinde çatlak izi görünümü olarak gözle görülebilir. Hızlı kilo alıp verme ve ani boy uzaması çatlak oluşumuna sebep olmaktadır. Çatlak oluşumuna en yatkın olanlar; hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayan ergenler ve hızlı kilo alıp veren bireylerdir. Çatlakların görünümünün gelişimi cilt tipi, ırk, yaş, beslenme ve cildin nem oranına göre değişir. Bio-Oil Cilt Bakım Yağı, cildin elastikiyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışır ve böylece çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Bio-Oil Cilt Bakım Yağı, en az 3 ay boyunca, günde iki kez dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Hamilelik süresince karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere uygulanmaya başlanabilir. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Hassas ciltler için uygundur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba içerisinde retinol var mı kontrol eder misiniz?
Cevap: içindekiler Glycine Soja Oil (Soya Fasülyesi Yağı) Helianthus Annuus Seed Oil (Ayçiçeği Tohumu Yağı) Carthamus Tinctorius Seed Oil (Aspir Tohumu Yağı) Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Tohumu Yağı) Salvia Hispanica Seed Oil (Chia Tohumu Yağı) Punica Granatum Seed Oil (Nar Çekirdeği Yağı) Plukenetia Volubilis Seed Oil (İnka Fıstığı Yağı) Triticum Vulgare Germ Oil (Buğday Tohumu Yağı) Rosa Canina Fruit Oil (Kuşburnu Yağı) Calendula Officinalis Extract (Kalendula Yağı) Lavandula Angustifolia Oil (Lavanta Yağı) Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Biberiye Yağı) Anthemis Nobilis Flower Oil (Papatya Yağı) Pogostemon Cablin Leaf Oil (Paçuli Yağı) Bisabolol Tocopherol

Soru: merhaba 4 aylık hamileyim kullanabilir miyim nasıl kullanılıyor
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, Ürünümüz Çatlaklar için: Bio‑Oil en az 3 ay boyunca günde iki kez çatlak görünümü izlerinin üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak izi oluşumuna yatkın bölgelere uygulanmaya başlanmalıdır. Yaşlanma Belirtileri için; yaşlanma belirtileri gösteren bölgeye günde en az iki kere uygulanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Cilt Lekeleri için; en az üç ay boyunca, günde iki kez, düzensiz cilt tonuna sahip bölgelere uygulanmalıdır. Güneş koruyucu kullanmadan önce, cildinize Bio-Oil’i uygulayın ve cildinizin iyice emdiğinden emin olun, ardından güneş koruma faktörlü bir ürün kullanın. Nem Kaybı için ; cilde günde iki kez uygulanmalıdır. Nemsiz ciltler için; Cilde günde en az iki kere uygulanmalıdır. Tüm uygulamalarında sonuçlar kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Yaşlanma :Bio-Oil, cilt üzerinde yaşlanma belirtileri gösteren bölgeye günde iki kez uygulanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Üründen tam verim alabilmek için en az 8 hafta düzenli kullanım sağlamalısınız. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Sağlıklı günler dileriz

Soru: Ürünün miktarı 125 ml. Yüz de dahil olmak üzere tüm vücutta kullanıldığına göre, ürünün kullanmamız gereken miktarlarını bölge bölge söyler misiniz? Mesela yüzüme bir damla mı kullanmalıyım, bi ölçü var mı? Gerektiğinden fazla ürün kullanarak olumsuz bi şey yaşamak istemiyorum.
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, Ürünümüz Çatlaklar için: Bio‑Oil en az 3 ay boyunca günde iki kez çatlak görünümü izlerinin üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak izi oluşumuna yatkın bölgelere uygulanmaya başlanmalıdır. Yaşlanma Belirtileri için; yaşlanma belirtileri gösteren bölgeye günde en az iki kere uygulanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Cilt Lekeleri için; en az üç ay boyunca, günde iki kez, düzensiz cilt tonuna sahip bölgelere uygulanmalıdır. Güneş koruyucu kullanmadan önce, cildinize Bio-Oil’i uygulayın ve cildinizin iyice emdiğinden emin olun, ardından güneş koruma faktörlü bir ürün kullanın. Nem Kaybı için ; cilde günde iki kez uygulanmalıdır. Nemsiz ciltler için; Cilde günde en az iki kere uygulanmalıdır. Tüm uygulamalarında sonuçlar kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Yaşlanma :Bio-Oil, cilt üzerinde yaşlanma belirtileri gösteren bölgeye günde iki kez uygulanmalıdır. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Üründen tam verim alabilmek için en az 8 hafta düzenli kullanım sağlamalısınız. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Sağlıklı günler dileriz

Soru: Catlaklarim var onları onarirmi
Cevap: Evet efendim. Çatlakları onarır

Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba, trendyol express ile gönderim yapıyoruz.

Soru: Gebelikte uygun mudur
Cevap: Merhabalar evet efendim uygundur

Soru: Hamilelik döneminde sarı olan mı pembe olan mı kullanılmalı farkı nedir
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, Bio oil cilt bakım yağı "sarı" olan ürünü "pembe" üründen ayıran özelliği içerdiği bitki özleri bakımından daha zengin olmasidir. İki ürününde etki dereceleri aynıdır. Iki urunde %100 dogaldir. Çatlakların görünümünü düzenli kullanımda gözle görülür etki sağlamaktadır. Teşekkür ederiz.

Soru: Kırmızı çatlaklara iyi gelir mi

Soru: merhaba hangi kargolarla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Trendyol express ile çalışıyoruz. Trendyolun teslimat sağlamadığı yerlerde ise yurtiçi kargo ile gönderim yapılmaktadır.

Soru: Emzirirken kullanıma uygun mu ?
Cevap: Merhabalar efendim ürünün bunun için bir kullanım talimatı bulunmamaktadır doktorunuza danışınız

Soru: mərhəba. uzun zamandır olusmuş olan çatlaklara da iyi gelir mi?
Cevap: Merhaba, ürün çatlak karşıdır. Saygılarımızla

Soru: Mrb Doğum sonrası karın bacak ve göğüs de catlaklar kaldı etkisi olur mu?
Cevap: merhabalar evet etkisi vardır efendim

Soru: Merhabalar yüz ve el içinde kullanılır mı kuru ciltte nemlendirici niyetine
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz,evet kullanım sağlayabilirsiniz.Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, Kargo firmasını sistem otomatik olarak belirlemektedir. Trendyol Expres Kargo ve Mng Kargo ile gönderim yapılmaktadır. Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba at kılı fırçası ile fırçaladıktsn sonra bacaklarıma kullanıyorum ama genel olarak nereye sürdüysem ilk 15-20 dk boyunca kaşıntı yapıyor sonra geçiyor bu normal mi yoksa herhangi bir alerji durumu mu söz konusu acaba daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı
Cevap: efendim merhabalar En doğru doz ve uygulama şekli için mutlaka hekim ve eczacınızın görüşünü almayı unutmayın.

Soru: merhabalar yeni sezeryan doqum yapmış bir anneyim alt karnımın olduqu yerlerde son ay da oluşan alt karın bolqemde koyu kahve ve kırmızı renkte bir parmak kalınlığında catlaklıklar var üründe 2 qun oluyor elime ulasali bu renk oluşan çatlaklarım kapanır qecer mi bu çatlaklarım ne kadr zamanda yok olur tamamen yok eder mi catlajlari mi ? nasıl kullanmalıyım ki hemen etki etsin ??

Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba, trendyol express veya aras kargo ile gönderim sağlanmaktadır. İyi günler

Soru: merhabalar
Cevap: Merhaba n

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

Çatlak Karşıtı & Nemlendirici Cilt Bakım Yağı 125 ml En Uygun Satış Linki