PeriRüzgar
Bilgili
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Alınmaya Değer Mi?
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Anlık Fiyatı 1445.0 Tl'den Satılmaktadır.
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Memnuniyet Oranı Nedir?
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Detaylı Bilgi
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Ürününün Satıcısı, Rampage BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi ürününü 1445.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Kullanıcı Yorumları
1445.0 Tl ye satışta olan BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: oğluma aldık bayıldı, ayrıca inanılmaz hızlı kargolandi. satıcıyapaketleme ve kargo çin 5
tesekkurler
İsim: Neslihan T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Mart 2022
Satıcı: bykalite
Yorum: ürünü oğlum için aldım. Çok memnun kaldı. Teşekkür ederiz.
İsim: a** m**
Tarih: 01 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Kardeşim doğum gününde istedi, gayet güzel sorunsuz geldi
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Temmuz 2022
Yorum: Gayet iyi, kullanışlı
İsim: ö** a**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: Kendi İstediğimiz ürünü birebir aldık. Sorunsuz ve Uygun alışveriş içinTeşekkürler
İsim: M** Ş**
Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: Kargo hızlıydı. Ürün sağlam geldi fakat eşim kullanımı konusunda çokmemnun değil zorlandığını söylüyor tabi bu kişiye göre değişen bir durum
İsim: E** A**
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: ürün beğendim gayet iyi bir ürün
İsim: Bülent ş.
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: İlk kez bir klavye bu kadar uzun daymdı hala kullanıyor çocuklarım çokmemnunum her ay klavye almaktan usanmıştık
İsim: **** ****
Tarih: 14 Aralık 2022
Yorum: çok memnun kaldım çok kaliteli
İsim: u** b**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: bu klavyenin değil ama rampagein başka bir klavyesini blue switchinikullandım kesinlikle red switch tavsiye ederim
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: Gayet güzel sıkıntısız tavsiye ederim.
İsim: ENES Ç.
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: gayet iyi tavsiye ederim
İsim: alper k.
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: merhaba klavye yanlarındaki RPG çalışmıyor geç algılıyor hareketleri
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: klavyeyi ilk kasaya takdigimda alttaki isiklari yanmiyor cikart takyapinca yaniyor ozelligimi bilmiyorum ama guzel klavye
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: İlk siparişte bazı tuşlar çalışmıyordu. iade ettim değişim oldu ama yeniürün bu sefer hiç calışmıyor. tekrar iade olmadığından siz servis denhasarlı olduğunu kanıtlamak zorundasınız. ürünü tavsiye etmiyorum. Ancaktüm bu işlemler için 30 gün süreniz var.
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: ürünü bykalite den aldım iade ettim sorun yok dediler şimdide klmtusları calısmıyor uzak durun satıcıdan
İsim: K** K**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: güzel, tuş sesleri falan çok iyi fakat çok çabuk bozuldu. Space tuşunabasınca n tuşuna da basıyor ben basmadan. Ayrıca Windows tuşu basılıkalıyor. Mekanik olduğu için sorunlu sanırım.
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: Sipariş ve gelen ürün aynı değildi. Satıcı ile iletişime geçtiğimdeaçmadığım için yardımcı oldular. Aldığınız ürünü kontrol etmeyi unutmayın
İsim: Ş** A**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel hiçbir sıkıntısı yok sadece yay sesleri geldi hayatımda ilkdefa switch li klavye kullanıyorum normal olabilir alışırım diye düşünüyorum
İsim: Melih Ö.
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: ürünün paketlemesi v.s güzeldi ama ürün 1 ay içind bir kaç tuşubozulmaya başladı hiç bir yerde iletişim num yoku umarım yorumu okuyupbana yardımcı olursunuz
İsim: Muhammed a. Ç.
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: 600 TL lik klavye değil beğenmedim iade ettik elektronik ürünlerde iadeyokmuş boşuna para vermeyin
Tarih: 26 Ağustos 2022
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: mekanik midir? bileklik hediyesi var mıdır? tuş çıkartma aparatı var mıdır? hediyesi nedir?
Cevap: Mekaniktir bileklik hediyesi yok tuş çıkartma aparatıda yok maalesef
Soru: tuşlar söküle biliyo mu
Cevap: Sökülüp takılabilir
Soru: ürün RGB mi rainbow mu ?
Cevap: Kenarlar rainbow tuşlar rgb
Soru: kaç ışık modu var
Cevap: 18 farklı ışık efekt ayarı var
Soru: Bilek desteği takılıp çıkarılır mı
Cevap: bilek desteği tak çıkar değildir
Soru: Aldıgım üründe ölü piksel var nasıl yardımcı oluyosunuz
Cevap: Garanti belgesinde servis bilgileri var servis ile görüşün size yardımcı olacaklarıdır
Soru: Merhabalar blue switch ile arasındaki fark nedir.. led modları değiştirilebiliyor mu ve su ile temas a dayanıklımıdır.
Cevap: Red switch te tuşlar sessizdir blue switch te tuşlar seslidir diğer özellikler aynı su temasına dayanıklıdır
Soru: gelmesi 2 haftayı bulur mu peki
Cevap: Çarşamba gün sizde olur yani 2-3 günde ulaşır size
Soru: Bilek desteği varmı yanında ?
Cevap: kılavye pad yanında hediye gönderiyoruz
Soru: bazı sorularda mekanik değil demişsiniz bazılarında mekanik demişsiniz kararsız gibisiniz kesin olarak söyler misiniz klavye mekanik mi değil mi?
Cevap: Klavye mekaniktir
Soru: hdmı varmı
Cevap: Hdmı yok maalesef
Soru: Etragındaki ışıkları kapaysbiliyoz mu sadece tuşlardski ışıklar yanabiliyo mu
Cevap: YouTube dan ürün incelemesini izleyebilirsiniz detaylı bilgi veriyor
Soru: dierya dk61e'den daha mı iyi bu
Cevap: Kullananlar gayet memnun sizde memnun kalırsınız diğer modeli bilmiyorum
Soru: arkadaşım dedi bükülmeye dayanıklımı arka gövde plastiği kaç cm
Cevap: Büklmeye dayanıklı drgildir malesef
Soru: Ürünün bilek desteği varmı
Cevap: Bileklik desteği yok malesef
Soru: ürünün yazılımı varmı ve heryerini istediğim renk yapabiliyor muyum acaba
Soru: klavye mekanik mi?
Cevap: Hayır mekanik değil
Soru: Bilek desteği gönderebilir misiniz hediye olarak varsaa
Cevap: Malesef hediye yok şuan
Soru: Merhabalar switclerin tepkime süresi nedir hocam
Cevap: Özellikleri kısmında yazıyor olması lazım
Soru: Bu modeli red switch değil mi ?
Cevap: Evet red switch
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Görseller
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Anlık Fiyatı 1445.0 Tl'den Satılmaktadır.
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Memnuniyet Oranı Nedir?
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Detaylı Bilgi
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Ürününün Satıcısı, Rampage BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi ürününü 1445.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Kullanıcı Yorumları
1445.0 Tl ye satışta olan BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: oğluma aldık bayıldı, ayrıca inanılmaz hızlı kargolandi. satıcıyapaketleme ve kargo çin 5
İsim: Neslihan T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Mart 2022
Yorum: ürünü oğlum için aldım. Çok memnun kaldı. Teşekkür ederiz.
İsim: a** m**
Tarih: 01 Şubat 2022
Yorum: Kardeşim doğum gününde istedi, gayet güzel sorunsuz geldi
İsim: M** Y**
Tarih: 28 Temmuz 2022
Yorum: Gayet iyi, kullanışlı
İsim: ö** a**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: Kendi İstediğimiz ürünü birebir aldık. Sorunsuz ve Uygun alışveriş içinTeşekkürler
İsim: M** Ş**
Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: Kargo hızlıydı. Ürün sağlam geldi fakat eşim kullanımı konusunda çokmemnun değil zorlandığını söylüyor tabi bu kişiye göre değişen bir durum
İsim: E** A**
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: ürün beğendim gayet iyi bir ürün
İsim: Bülent ş.
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: İlk kez bir klavye bu kadar uzun daymdı hala kullanıyor çocuklarım çokmemnunum her ay klavye almaktan usanmıştık
Tarih: 14 Aralık 2022
Yorum: çok memnun kaldım çok kaliteli
İsim: u** b**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: bu klavyenin değil ama rampagein başka bir klavyesini blue switchinikullandım kesinlikle red switch tavsiye ederim
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: Gayet güzel sıkıntısız tavsiye ederim.
İsim: ENES Ç.
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: gayet iyi tavsiye ederim
İsim: alper k.
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: merhaba klavye yanlarındaki RPG çalışmıyor geç algılıyor hareketleri
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: klavyeyi ilk kasaya takdigimda alttaki isiklari yanmiyor cikart takyapinca yaniyor ozelligimi bilmiyorum ama guzel klavye
Tarih: 23 Mart 2023
Yorum: İlk siparişte bazı tuşlar çalışmıyordu. iade ettim değişim oldu ama yeniürün bu sefer hiç calışmıyor. tekrar iade olmadığından siz servis denhasarlı olduğunu kanıtlamak zorundasınız. ürünü tavsiye etmiyorum. Ancaktüm bu işlemler için 30 gün süreniz var.
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: ürünü bykalite den aldım iade ettim sorun yok dediler şimdide klmtusları calısmıyor uzak durun satıcıdan
İsim: K** K**
Tarih: 18 Şubat 2023
Yorum: güzel, tuş sesleri falan çok iyi fakat çok çabuk bozuldu. Space tuşunabasınca n tuşuna da basıyor ben basmadan. Ayrıca Windows tuşu basılıkalıyor. Mekanik olduğu için sorunlu sanırım.
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: Sipariş ve gelen ürün aynı değildi. Satıcı ile iletişime geçtiğimdeaçmadığım için yardımcı oldular. Aldığınız ürünü kontrol etmeyi unutmayın
İsim: Ş** A**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel hiçbir sıkıntısı yok sadece yay sesleri geldi hayatımda ilkdefa switch li klavye kullanıyorum normal olabilir alışırım diye düşünüyorum
İsim: Melih Ö.
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: ürünün paketlemesi v.s güzeldi ama ürün 1 ay içind bir kaç tuşubozulmaya başladı hiç bir yerde iletişim num yoku umarım yorumu okuyupbana yardımcı olursunuz
İsim: Muhammed a. Ç.
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: 600 TL lik klavye değil beğenmedim iade ettik elektronik ürünlerde iadeyokmuş boşuna para vermeyin
Tarih: 26 Ağustos 2022
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: mekanik midir? bileklik hediyesi var mıdır? tuş çıkartma aparatı var mıdır? hediyesi nedir?
Cevap: Mekaniktir bileklik hediyesi yok tuş çıkartma aparatıda yok maalesef
Soru: tuşlar söküle biliyo mu
Cevap: Sökülüp takılabilir
Soru: ürün RGB mi rainbow mu ?
Cevap: Kenarlar rainbow tuşlar rgb
Soru: kaç ışık modu var
Cevap: 18 farklı ışık efekt ayarı var
Soru: Bilek desteği takılıp çıkarılır mı
Cevap: bilek desteği tak çıkar değildir
Soru: Aldıgım üründe ölü piksel var nasıl yardımcı oluyosunuz
Cevap: Garanti belgesinde servis bilgileri var servis ile görüşün size yardımcı olacaklarıdır
Soru: Merhabalar blue switch ile arasındaki fark nedir.. led modları değiştirilebiliyor mu ve su ile temas a dayanıklımıdır.
Cevap: Red switch te tuşlar sessizdir blue switch te tuşlar seslidir diğer özellikler aynı su temasına dayanıklıdır
Soru: gelmesi 2 haftayı bulur mu peki
Cevap: Çarşamba gün sizde olur yani 2-3 günde ulaşır size
Soru: Bilek desteği varmı yanında ?
Cevap: kılavye pad yanında hediye gönderiyoruz
Soru: bazı sorularda mekanik değil demişsiniz bazılarında mekanik demişsiniz kararsız gibisiniz kesin olarak söyler misiniz klavye mekanik mi değil mi?
Cevap: Klavye mekaniktir
Soru: hdmı varmı
Cevap: Hdmı yok maalesef
Soru: Etragındaki ışıkları kapaysbiliyoz mu sadece tuşlardski ışıklar yanabiliyo mu
Soru: dierya dk61e'den daha mı iyi bu
Cevap: Kullananlar gayet memnun sizde memnun kalırsınız diğer modeli bilmiyorum
Soru: arkadaşım dedi bükülmeye dayanıklımı arka gövde plastiği kaç cm
Cevap: Büklmeye dayanıklı drgildir malesef
Soru: Ürünün bilek desteği varmı
Cevap: Bileklik desteği yok malesef
Soru: ürünün yazılımı varmı ve heryerini istediğim renk yapabiliyor muyum acaba
Soru: klavye mekanik mi?
Cevap: Hayır mekanik değil
Soru: Bilek desteği gönderebilir misiniz hediye olarak varsaa
Cevap: Malesef hediye yok şuan
Soru: Merhabalar switclerin tepkime süresi nedir hocam
Cevap: Özellikleri kısmında yazıyor olması lazım
Soru: Bu modeli red switch değil mi ?
Cevap: Evet red switch
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Görseller
BYGAME-K1 RGB Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi En Uygun Satış Linki
Rampage Bygame-k1 Rgb Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Bygame-k1 Rgb Led Frame Rainbow Mekanik Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.