DenizGizemi
Bilgili
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Güncel Fiyatı 42500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Ürün Tanıtımı
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Ürününün Satıcısı, VESTEL Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı ürününü 42500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı En Son Yapılan Yorumlar
42500.0 Tl ye satışta olan Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Muhteşem bir ürün, genişliği şahane, en güzeli günışığı teknolojisi.Yemekler, sebzeler günlerce bozulmadan tazeliğini koruyor, satıcı sonderece ilgili, teknik servisle dahi onlar gönderdiler. Çok teşekkürler.
İsim: Gülşah C.
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba bu ürün Şırnak’ta gelmiyor muydu bainiz şirnakta değil mi ürün Trabzon dan çıkış yapılmış benim acelem var ürün hala Trabzon’da Şırnak’ta göndereceğinizi söylemiştiniz
Cevap: Merhaba, Firmamız Gazianteptedir. Farklı firma ile görüşme sağladınız sanırım. Keyifli alışverişler.
Soru: evin kapısı enine 80 cm ordan geçer mi?
Cevap: Merhabalar , Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 194x84x78 şeklindedir ,ürün genişliği 84 cm dir iyi akşamlar dileriz
Soru: bu dolabın kapaklarını sokunce derinlik kaç cm düşüyor kapılardan gecermi diye olcmem lazım oyuzden soruyorum teşekkürler
Cevap: merhabalar kapılı ölçüsü 73 cm kapısız 67 cm
Soru: hangi şehirden geliyor
Cevap: ŞIRNAK'TAN EFENDİM.
Soru: hangi kargo Siirt Kurtalana gelecek
Cevap: Horoz lojistik ile göndermekteyiz
Soru: gri alma imkanimiz varmi
Cevap: Şu an stoklarımızda olan bütün ürünler satışta olup mağazamızdan bakabilirsiniz.
Soru: buzdolabı ne seri dir
Cevap: Merhabalar efendim.Ürün Nfk72022 e gı model buzdolabı.
Soru: kaç litre 720mi
Cevap: Merhaba, Toplam Net Hacim (Lt)650 dir. Keyifli alışverişler, İyi günler.
Soru: müşteri yorumları yokmu
Cevap: Merhabalar, Konu nedir efendim iyi günler dileriz.
Soru: 10 Yıl Kompresör Garantili mi?
Cevap: Evet efendim.
Soru: Merhaba, buzdolabı ve klima almak istiyorum. İstanbul beyoğlu’na bulunduğunuz lokasyondan mı gönderim yapıyorsunuz yoksa yakın bir bayii den mi ürünü göndertiyorsunuz ve kurulum için randevuyu nasıl veriyorsunuz.
Cevap: efendim ürünler şırnaktan gelmekte olup kurulumu bizler tarafından servis yönlendiriyoruz
Soru: içinin resimlerinide görmek isterim koyabilirseniz
Cevap: ÜRÜN GÜNCEL RESİMLER İÇİN TALEP OLUŞTURDUK EFENDİM
Soru: ürünün fotoğrafında hacim 470 diyor, ama ürün özelliklerinde toplam hacim 650 demişsiniz. Lütfen bir bilgi verir misiniz
Cevap: Merhabalar ürünün toplam hacmi 651 ltdir. 191 Lt. buzluk 460 Lt. soğutucu kısmıdır efendim.
Soru: merhaba yerimizin boy ölçüsü 195 cm dolabın ayakalarıyla beraber mi 194 cm geliyor
Cevap: efendim ürün ayakları ile beraber ölçüsüdür
Soru: 8 kata çıkarıp kurulumunu yapıyorlar mı ?
Cevap: EVET EFENDİM
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Görsel Galerisi
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Güncel Fiyatı 42500.0 Tl'den Satılmaktadır.
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Ürün Tanıtımı
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Ürününün Satıcısı, VESTEL Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı ürününü 42500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı En Son Yapılan Yorumlar
42500.0 Tl ye satışta olan Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Muhteşem bir ürün, genişliği şahane, en güzeli günışığı teknolojisi.Yemekler, sebzeler günlerce bozulmadan tazeliğini koruyor, satıcı sonderece ilgili, teknik servisle dahi onlar gönderdiler. Çok teşekkürler.
İsim: Gülşah C.
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba bu ürün Şırnak’ta gelmiyor muydu bainiz şirnakta değil mi ürün Trabzon dan çıkış yapılmış benim acelem var ürün hala Trabzon’da Şırnak’ta göndereceğinizi söylemiştiniz
Cevap: Merhaba, Firmamız Gazianteptedir. Farklı firma ile görüşme sağladınız sanırım. Keyifli alışverişler.
Soru: evin kapısı enine 80 cm ordan geçer mi?
Cevap: Merhabalar , Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 194x84x78 şeklindedir ,ürün genişliği 84 cm dir iyi akşamlar dileriz
Soru: bu dolabın kapaklarını sokunce derinlik kaç cm düşüyor kapılardan gecermi diye olcmem lazım oyuzden soruyorum teşekkürler
Cevap: merhabalar kapılı ölçüsü 73 cm kapısız 67 cm
Soru: hangi şehirden geliyor
Cevap: ŞIRNAK'TAN EFENDİM.
Soru: hangi kargo Siirt Kurtalana gelecek
Cevap: Horoz lojistik ile göndermekteyiz
Soru: gri alma imkanimiz varmi
Cevap: Şu an stoklarımızda olan bütün ürünler satışta olup mağazamızdan bakabilirsiniz.
Soru: buzdolabı ne seri dir
Cevap: Merhabalar efendim.Ürün Nfk72022 e gı model buzdolabı.
Soru: kaç litre 720mi
Cevap: Merhaba, Toplam Net Hacim (Lt)650 dir. Keyifli alışverişler, İyi günler.
Soru: müşteri yorumları yokmu
Cevap: Merhabalar, Konu nedir efendim iyi günler dileriz.
Soru: 10 Yıl Kompresör Garantili mi?
Cevap: Evet efendim.
Soru: Merhaba, buzdolabı ve klima almak istiyorum. İstanbul beyoğlu’na bulunduğunuz lokasyondan mı gönderim yapıyorsunuz yoksa yakın bir bayii den mi ürünü göndertiyorsunuz ve kurulum için randevuyu nasıl veriyorsunuz.
Cevap: efendim ürünler şırnaktan gelmekte olup kurulumu bizler tarafından servis yönlendiriyoruz
Soru: içinin resimlerinide görmek isterim koyabilirseniz
Cevap: ÜRÜN GÜNCEL RESİMLER İÇİN TALEP OLUŞTURDUK EFENDİM
Soru: ürünün fotoğrafında hacim 470 diyor, ama ürün özelliklerinde toplam hacim 650 demişsiniz. Lütfen bir bilgi verir misiniz
Cevap: Merhabalar ürünün toplam hacmi 651 ltdir. 191 Lt. buzluk 460 Lt. soğutucu kısmıdır efendim.
Soru: merhaba yerimizin boy ölçüsü 195 cm dolabın ayakalarıyla beraber mi 194 cm geliyor
Cevap: efendim ürün ayakları ile beraber ölçüsüdür
Soru: 8 kata çıkarıp kurulumunu yapıyorlar mı ?
Cevap: EVET EFENDİM
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Görsel Galerisi
Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı En Uygun Satış Linki
VESTEL Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Buzdolabı Nfk72022 E Gı Pro Wıfı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.