Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Tavsiye Eder Misiniz ?

Sevim

Bilgili
Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Şimdiki Fiyatı Ile 124.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Detaylı Açıklama

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk ürününü 124.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Kullanıcı Geri Bildirimleri
124.0 Tl ye satışta olan Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Memnunum. Vücudu güzel sarıyor. 44 bedenim. Mide siskinligim ve karnım var. XL beden oldu. 2xl yide ayriyeten aldim
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:2XL
Satıcı: Mistirik

Yorum: harika bir urun alt bedeniniz ne ise o bedeb alin
İsim: T** E**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Üst kısmı toparlanma yapıyor
İsim: nazlı a.
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Boy:175cm

Yorum: bedeninizi alın dar geldi sert biraz
İsim: F** K**
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Ürünü xl almama rağmen çok dar günlük kullanımda zorlicak ama ben yürüyüş için aldım fazla takmadım ama çok sıkmasın derseniz 2 beden bile büyük alın içine zor giriyorsunuz
İsim: S** A**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: 52 kiloyum m beden aldım çok güzel toparlıyor sezaryan göbeğim vardı giyince dümdüz oldu çok memnun kaldım diğer modelinde aldım
İsim: B** B**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Beden:M

Yorum: 170 boy kilo 70 xl beden aldim fiyata göre çok iyi elde yikadim .
İsim: G** B**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: ürünün korse bölümü bir dikiş ile tutturulmuş özellikle göbek bölgesinde hassasiyet hisseden biriyseniz zor kullanırsınız. ancak belirtmem gerekir ki korse kısmı baya iyi hüp diye topluyor. normalde ne beden iç çamaşırı kullanıyorsanız en az iki beden büyük söylenmesi gerekir çünkü baya baya sıkı bir korse. bacak arasını birazcık sıkabiliyor küçükDevamını Oku
İsim: H** y**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Beden:4XL

Yorum: çok dar giyimi zor
İsim: Y** G** O**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: çok kötü L beden daracık aşırı sert
İsim: M** G**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Beden:L

Yorum: Vücut tipime uymadı
İsim: B** D**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Beden: Boy:168cm

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba, L beden ne zaman satışta olur?
Cevap: Hafta içi gelmiş olur efendim

Soru: Merhaba 180 boy 95kg için hangi beden almalıyım ×l uygun mu biraz sıkı durmasını istiyorum teşekkür ederim
Cevap: 2XL beden alabilirsiniz efendim

Soru: merhaba, 1.67cm boy,65 kg hangi beden seçmeli?
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim

Soru: hangi kargo getiriyo bana pazara lazım
Cevap: Merhaba efendim TrendyolExpress, MNG veya PTT firmaları ile gönderim sağlıyoruz.

Soru: 173.65 kiloyum hangi bedeni almam lazım
Cevap: L beden alabilirsiniz efendim

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Buturo Model Karın Ve Göbek Toparlayıcı Spor Külot Ten Renk En Uygun Satış Linki