Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml En Düşük Fiyat Nerede ?

Meryem

Bilgili
Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Şu Anki Satış Fiyatı 309.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Hakkında yaklaşık 3046 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Ürün Bilgisi

_x000D_
_x000D_

BRIGHT REVEAL SPF 50+ KOYU LEKE KARŞITI FLUID GÜNLÜK YÜZ GÜNEŞ KREMI 50ML GÜNLÜK UV KORUMASI KOYU LEKE KARŞITI BAKIMIN TEMEL ADIMIDIR Dermatologlar yaşanma belirtilerinin ve koyu leke görünümünü engellemek için cildinizi her gün korumanız öneriliyor. ÇOK YÜKSEK UV KORUMAMIZ KOYU LEKE KARŞITI UZMAN İÇERİKLER İLE BİRLEŞTİ %20 UV FİLTRELERİ Hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı çok yüksek 50+ faktör güneş koruma sağlayan geniş spektrumlu filtreler. Yaşlanma belirtilerinin ve koyu lekelerin görünümünü engellemeye yardımcı olur. %2 NİASİNAMİD Koyu leke görünümünü azaltmaya yardımcı olan aydınlatıcı içerik. LHA + E VİTAMİNİ Koyu leke görünümünü azaltmak ve engellemek için nazik peeling etkili LHA ve antioksidan E vitamini bir arada. KLİNİK OLARAK KANITLANMIŞ ETKİ CİLDİ KORUR, KOYU LEKE GÖRÜNÜMÜNÜ ENGELLER VE GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTIR -%53 KOYU LEKELER* +%43 PARLAKLIK* -%38 İNCE ÇİZGİLER* İLK KULLANIMDA Cilt nem kazanır ve anında daha aydınlık & parlak görünür. 1 AYDA Koyu lekelerin görünümünü gözle görülür şekilde azalır. Cilt tonu daha eşit ve cilt daha genç görünür. *Klinik test, 12 hafta, 76 kişi GÜNLÜK KULLANIMA UYGUN HAFİF LİKİT DOKU Beyaz iz bırakmaz, tüm cilt tonlarında görünmez bitiş. Ultra hafif doku, yağlı his bırakmaz, yapışkan his bırakmaz. Hassas ciltler için uygundur. >_x000D_

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Ürününün Satıcısı, L'Oreal Paris Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml ürününü 309.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Ürünü Kullananların Görüşleri
309.0 Tl ye satışta olan Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3046 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: bebekk gibi yapiyo yuzum yumusacik oldu ve asiri sıkılasmis hissediyorum, sivilce lekelerimde de azalma gordum alin aldirin🫶🏻
İsim: **** ****
Tarih: 28 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: L'Oreal

Yorum: Muhteşem loreal paris kalitesi yağlı cildim var çok güneş kremi aradım bunun testerını kullanmıştım beğendiğim için büyük boyunu sipariş verdim. uzun yıllar bu ürünle devam edeceğim gibi duruyor :)
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: aşırı güzel asla yağlı bir his bırakmıyor bu yüzden aldım indirim olursa hemen stok yapacagim
İsim: b** B**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Kendim için almıştım ama kızım el koydu çok beğendik indirimde stok yaptık fiyatlar her gün değişiyor yaz gelmeden uygun buldukça almak lazım
İsim: N** Ö**
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: Yapısı çok güzel. Zaten kullandığım bir ürün. Stok yaptım.
İsim: T** G**
Tarih: 28 Nisan 2024

Yorum: Daha önce de loreal im güneş kremini kullanıyordum bu ürünü geçen ay yurtdışı seyahatimde görüp denemek için 1 tane almıştım çok memnun kaldım ve burda gördüğüm hemen sipariş verdim. Üstelik iki tane alınca neredeyse 1 tanesi bedavaya geldi. Tavsiye ederim
İsim: m** a**
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: karma yoğunlukla kuru bir cilde sahibim. bu ürünün leke kremi ile birlikte kullanıyorum yaklaşık 4 gündür. Yüzüme çok iyi geldi. Lekelerim açılmaya başladı. Sonrasında yapış yapış bir his yok. makyaj yapınca topak topak olma durumu yok. Ve en güzel yanı parlak bir cilt görünmesi.. Gece ve gündüz olarak düzenli kullanımda 4 gün içinde aldığım sonuçDevamını Oku
İsim: F** P**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: bugün geldi şuan clinical olanını kullanıyorum aşırı memnunum bunun da koyu leke karşıtı olduğunu görünce alıp denemek istedim güncellerim
İsim: D** B**
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: Daha önce bu serinin c vitaminli olan güneş kremini kullanıp memnun kalmıştım Melis Ayça Değirmencioğlu bu seriyi önerince bu seridende alıp denemek istedim.
İsim: H** E**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: tekrar aldım gerçekten işe yarıyor ve şuan indirimde kaçırmayın😍
İsim: G** A**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: C vitamini olanı kullanıyordum bu da çok güzel müthiş bir güneş kremi asla beyazlık bırakmıyor
İsim: G** E**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Paketlenmesi güzeldi etkisi denenecek
İsim: M** M**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Kızıma özel aldım. Memnun kaldık.
İsim: N** Ü** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2024

Yorum: indirimden aldım mükemmel kalite
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: zaten stokladığım bir ürün, üçüncü kutuyu bitirdim. hem uygun fiyatlı hem de çok iyi bir ürün. düzenli kullanımda cildimde olan parlaklığı ve koyu leke açılımını herkes fark etti. o yüzden tavsiye ediyorum.
İsim: Z** G**
Tarih: 13 Temmuz 2024

Yorum: dünyanın en iyi güneş kremi olabilirr
İsim: n** k**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: indirimde olunca aldım denemek için diger serisinden oldukça memnun kaldım loreal kalitesi zaten tartışılmaz her zaman k gibi süper hızlı kargo teslimi teşekkürler üründe sorunsuz geldi
İsim: P** K**
Beden: 25 Mart 2024

Yorum: Melis Ayça Değirmencioğlu tavsiyesi ile yine mükemmel bir seriyle tanıştık. ipek gibi yapıyor yüzü, diğer serisi bitmek üzereydi buna da bayıldım 🥰 bir önerdiğin de kötü olsun şaşarız 🙈🙈🌸🌸
İsim: Deniz Ç.
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Çok memnun kaldım bittikçe alıyorum 🥰
İsim: N** Ç**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: çok güzel paketlenmişti, kıvamı çok hoşuma gitti anında nemlendirdi 💕
İsim: K** H** S**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: indirimden almıştım baya kullanışlı ve benim cildime uydu
İsim: S** S**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: sorunsuz elime ulaştı
İsim: n** d**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: paketleme gayet iyiydi yorumlara bakarak aldım kullandıktan sonra yorumumu gğncelleyeceğim
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: 2. Alışım daha ilk kutum bitmedi ama memnun kaldığım için indirimde yakalamışken stok yapmak için aldım
İsim: S** C**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: ilk defa denicem umarım gizrldir
İsim: Ş** V**
Tarih: 14 Nisan 2024

Yorum: Bayildiiim kullandigim en iyi gunes kremi, hic yagli bi his birakmiyor l
İsim: Z** D** M**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: İndirimden almıştım çok beğendim yüzüme parlıklık veriyor
İsim: Z** S**
Beden: 02 Eylül 2024

Yorum: Harika bir ürün kesinlikle alın aldırın cildimi acayip güzel yaptı bebekk gibi oldu
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: loreale güveniyorum
İsim: M** T** B**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: yapısı cok cok guzell
Tarih: 17 Eylül 2024

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Merak Edilen Konular

Soru: mrb üretim tarihi nedir
Cevap: Merhabalar, ürünlerimiz üretici firmadan depomuza düzenli olarak güncel sevkiyatlarla gelmektedir. Bu nedenle firmamızda bulunan tüm ürünler güncel tarihli ve en yeni üretim batch'lerinden birine aittir. Ürünlerimizin tazeliğinden ve kalitesinden emin olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: merhaba suya dayanıklı mı
Cevap: Merhabalar, Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi suya dayanıklı özellikte değildir. Teşekkür ederiz.

Soru: merhaba.günəşdən işlqindan qoryurmu ürün
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz;İlgili ürün 50 faktör güneş koruması içermektedir.Teşekkürler.

Soru: mrb bu urun neden yuzumu yakiyor ????
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz bir çok nedeni olabilir. Herhangi bir alerjiniz var mı bilemiyoruz. Öncelikli beraber kullandığınız ürün ler varsa dönüşümlü kullanabilirsiniz. Ya da ürünü bir kaç gün ara verip tekrar denenizi tavsiye ederiz

Soru: yüzde yapışkan his birakiyormu
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz; ürün ciltte yapışkanlık his bırakmamaktadır. Teşekkür ederiz

Soru: Merhaba göz altı için uygun mudur ?
Cevap: Merhabalar, Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi göz çevresi için önerilmemektedir ve göz ile temasından kaçınılmalıdır. Teşekkür ederiz.

Soru: Ambalajı açılmadan raf ömrü nedır
Cevap: Merhabalar, ambalajı açılmadan ürünümüzün raf ömrü 1 yıldır. Teşekkür ederiz.

Soru: Cilt serumu kullanamıyorum ama güneş kremini aksatmam 45 yaşındayım yüzümde kırışıklık yok yüzü yıkayıp tonik ve güneş kremi yeter mi sizce benim yaşımda birine
Cevap: Merhabalar cildinize çok iyi bakmışsınız düzenli olarak kullandığınız belli, aynı şekilde devam etmenizi öneririz birkaç yıl sonra anti aging etkili krem takviyesi yaparsanız çok daha iyi olacaktır, sağlıklı ve daha güzel günler dileklerimizle 💐

Soru: merhaba güneş kremini gün içerisinde kackere sürülür ve tuzlu suyla yüz yikandinktan sonra 2 saat sonra güneş kremini sürebilirmiyiz ben çok beğendim güneş kreminizi zaten bütün urunleriniz harika başka marka almıyorum kremlerden tutun makyajına kadr
Cevap: Merhabalar, Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi'nin kullanımı ile ilgili olarak, güneşe maruz kalmadan yaklaşık 15-30 dakika önce yüzünüze uygulamanız önerilir. Güneşe maruziyet süresine ve şartlarına bağlı olarak, özellikle yüzme, terleme veya havluyla kurulanma gibi durumlardan sonra güneş koruyucunuzu yeniden uygulamanız gerekebilir. Genel olarak, her 2 saatte bir yeniden sürmek, güneşin zararlı etkilerine karşı korumanızı sürdürmenize yardımcı olacaktır. Tuzlu su ile yüz yıkandıktan sonra da güneş kreminizi yeniden uygulamanız iyi bir pratiktir. Ürünlerimizi beğendiğinizi duymak bizim için büyük bir mutluluk. Güveniniz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz.

Soru: bu ürünü kullandığımın 2. günü alerjik döküntü ile uyandım. böyle bir etkisi var mı? bunun dışında farklı hiçbir şey ne yedim,ne kullandım. böyle bir etkisi var mı bilmek isterim.
Cevap: Merhabalar, Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi'nin genel olarak cilt üzerinde koruyucu ve leke karşıtı etkileri amaçlanmıştır. Ancak her bireyin cilt yapısı farklı olduğu için bazı durumlarda alerjik reaksiyonlar veya ciltte döküntüler gibi istenmeyen etkiler görülebilir. Ürün içeriğindeki herhangi bir maddeye karşı hassasiyetiniz olabilir. Bu tür bir durumda, ürün kullanımını hemen durdurmanız ve bir sağlık profesyoneline danışmanız önemlidir. Alerjik reaksiyonlar ciddiye alınması gereken durumlardır ve profesyonel bir sağlık danışmanlığı gerektirir. Ürünümüzün bu tür bir etkisi genel olarak beklenmez, fakat bireysel hassasiyetler nedeniyle nadiren karşılaşılabilecek bir durumdur. Ürün kullanımını durdurduğunuzda ve eğer durumunuzda bir iyileşme olmazsa, doktorunuza danışarak net bir bilgi alabilirsiniz. Sağlığınız her zaman önceliğimizdir ve bu tür durumlarda en doğru bilgiyi sağlık profesyonelleri verecekt

Soru: Merhaba, ürün su bazlı mı?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün su bazlı bir formüle sahiptir. Teşekkür ederiz.

Soru: mrb göz kapağına uygulayabilirmiyim
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün göz çevresi için önerilmemektedir. Göz kapağı gibi hassas bölgelerde kullanımı için ürünün talimatlarına uymanızı tavsiye ederiz. Teşekkür ederiz.

Soru: merhaba ürün su bazlı mı öğrenebilir miyim ☺
Cevap: Merhabalar, Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi suya dayanıklı özellikte değildir. Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünün arkasında göz çevresne sürülür yazıyo siz bir müşterinin sorusuna göz çevresine uygun değildir cevabı vermişsiniz
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz; ürün göz ile temasından kaçınılarak kullanım sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz

Soru: Merhaba keşke 100ml olarak üretilse çok çabuk bitiyor
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz, ilgili ürün 50 ml'dir. Teşekkürler.

Soru: ne sıklıkla yenilemek gerekiyor
Cevap: Merhabalar, İlgili ürün, günlük olarak kullanıma uygun bir güneş koruma ürünüdür. Güneşe maruz kalmadan önce ve özellikle güneş altında uzun süre kalacaksanız her 2 saatte bir yeniden uygulama yapmanız önerilir. Etkin koruma sağlamak için güneşe çıkmadan yaklaşık 15-30 dakika önce uygulamayı unutmayınız. Ayrıca yüzme, terleme veya havluyla kurulanma sonrası ürünü yenilemek gerekebilir. Güneşin zararlı etkilerine karşı etkin koruma için bu uygulama sıklığını göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır. Teşekür ederiz.

Soru: merhaba mat bitişli bir güneş kremi midir
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hafif ve hızlı emilen bir dokuya sahiptir ve beyaz iz bırakmayan bir bitiş sağlar. Cildinize nem kazandırırken aynı zamanda mat bir görünüm sunar. Teşekkür ederiz.

Soru: stick şeklinde mi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün likit formdadır. Teşekkür ederiz.

Soru: Tatilde kullanım icinde uygunmudur
Cevap: Merhabalar, Evet, ilgili ürün tatilde kullanım için de uygundur. Güneş koruma faktörü 50+ içerdiği için güneşe maruz kalınan ortamlarda cildinizi korumaya yardımcı olur. Ancak, güneşe çıkmadan yaklaşık 15-30 dakika önce uygulamanız ve özellikle yüzme veya terleme sonrası düzenli olarak tekrarlamanız önerilir. Güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korumak için güneş koruma ürünlerini düzenli olarak kullanmayı unutmayın. Teşekkür ederiz.

Soru: erkekler için uygunmu
Cevap: Merhabalar, Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkes tarafından kullanılabilir. Ürün, erkeklerin de cilt bakım rutinlerine dahil edebileceği bir güneş koruyucu özelliğine sahiptir. Teşekkür ederiz.

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Bright Reveal Spf 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Günlük Yüz Güneş Kremi 50ml En Uygun Satış Linki