Gulfidan
Bilgili
Brf 300 Buzdolanı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Brf 300 Buzdolanı Şu Anki Satış Fiyatı 13750.0 Tl'den Satılmaktadır.
Brf 300 Buzdolanı Gerçekten İyi Mi?
Brf 300 Buzdolanı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
Brf 300 Buzdolanı Teknik Detaylar
Brf 300 Buzdolanı Ürününün Satıcısı, Bexel Brf 300 Buzdolanı ürününü 13750.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Brf 300 Buzdolanı Yorum Ve Değerlendirmeler
13750.0 Tl ye satışta olan Brf 300 Buzdolanı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: dolap 2 gun once geldi. Sıkıntı şurda ki ilgilenen servis yok. dolabisiz kurun dediler. garanti kapsamindan cikmasin dedim. yok cikmazdediler. bir tane bursa merkez servis numarasi verdiler tum gun aradimacmiyor. dedim daha kurulumda sıkıntı yasadik. bozulursa ne yapicaz. enfazla fabrikaya geri yollarsiniz dedi. gercekten rahatlikta zirveyapmislar.Devamını Oku
İsim: E** g**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EFE FARUK AVM
Brf 300 Buzdolanı Ürüne Dair Sorular
Soru: arıza durumu olursa yetkili kimdir diye sormuştum servis dediğim o aslinda
Cevap: Pardon efendim esco servisleri ilgileniyor muhtemelen vardır ama siz yinede bakın
Soru: mrb ürünün enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba artık f sınıfı üretiliyor efendim
Soru: merhaba buz dolabı için Bilgi almak istiyorum
Cevap: Ürünün tüm özellikleri sitede mevcuttur olmayan bir bilgi varsa sorabilirsiniz
Brf 300 Buzdolanı Resim Ve Fotoğraflar
Brf 300 Buzdolanı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Brf 300 Buzdolanı Şu Anki Satış Fiyatı 13750.0 Tl'den Satılmaktadır.
Brf 300 Buzdolanı Gerçekten İyi Mi?
Brf 300 Buzdolanı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .
Brf 300 Buzdolanı Teknik Detaylar
Brf 300 Buzdolanı Ürününün Satıcısı, Bexel Brf 300 Buzdolanı ürününü 13750.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Brf 300 Buzdolanı Yorum Ve Değerlendirmeler
13750.0 Tl ye satışta olan Brf 300 Buzdolanı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0
Yorum: dolap 2 gun once geldi. Sıkıntı şurda ki ilgilenen servis yok. dolabisiz kurun dediler. garanti kapsamindan cikmasin dedim. yok cikmazdediler. bir tane bursa merkez servis numarasi verdiler tum gun aradimacmiyor. dedim daha kurulumda sıkıntı yasadik. bozulursa ne yapicaz. enfazla fabrikaya geri yollarsiniz dedi. gercekten rahatlikta zirveyapmislar.Devamını Oku
İsim: E** g**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EFE FARUK AVM
Brf 300 Buzdolanı Ürüne Dair Sorular
Soru: arıza durumu olursa yetkili kimdir diye sormuştum servis dediğim o aslinda
Cevap: Pardon efendim esco servisleri ilgileniyor muhtemelen vardır ama siz yinede bakın
Soru: mrb ürünün enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba artık f sınıfı üretiliyor efendim
Soru: merhaba buz dolabı için Bilgi almak istiyorum
Cevap: Ürünün tüm özellikleri sitede mevcuttur olmayan bir bilgi varsa sorabilirsiniz
Brf 300 Buzdolanı Resim Ve Fotoğraflar
Brf 300 Buzdolanı En Uygun Satış Linki
Bexel Brf 300 Buzdolanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bexel Brf 300 Buzdolanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.