Nihan
Bilgili
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 14389.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Teknik Bilgiler
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi ürününü 14389.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
14389.0 Tl ye satışta olan Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı ama makine kapağı açılırken yay sesigeliyor.Ayriyetten çalışmaya basladiginda yüksek bir ses çıkışı veyalıtım yokmuş gibi içerdeki sesi dışarı yoğun bir şekilde aktariyor
İsim: A** B**
Tarih: 21 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: 20 senedir vestel kullanıyoruz bulaşık makinesinde vestelden iyiyıkayanına denk gelmedim, boşşşş moşşşş hikaye. Daha açtırmadık umarım yanılmayız
İsim: M** A**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba, iç aydınlatma var mı
Cevap: MERHABALAR YOK EFENDİM.
Soru: merhaba 10 yıl motor 10 yıl kompresör garantisi var mı dışı paslanmaz çelik mi
Cevap: Merhabalar 3 yıl garantili olup, ek olarak 4 yıl daha uzatabilirsiniz. Paslanmaz çeliktir.
Soru: ürünün en ölçüsü 60 cm mi acaba
Cevap: efendim 60 cm dir
Soru: Sirkilasyon pompası inverter midir?
Cevap: İNVERTER MOTORA SAHİP EFENDİM TEKNİK BİLGİLER İÇİN EN YAKIN VESTEL SERVİSİNDEN BİLGİ ALABİLRİSİNİZ
Soru: Merhaba bu modelde yıkama bittikten sonsa otomatik kapı açma varmı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar 2 sorum olacak. 1) Bu ürün sıfır mıdır? 2) teknik servis tarafından kurulma oluyor mu?
Cevap: ÜRÜN SIFIR KAPALI KUTU EFNDİM KURULUMU YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILIR
Soru: renk olarak gri mi ? yoksa beyaz mı?
Cevap: inox efendim
Soru: qarantisi varmi?
Cevap: 3 yıl Vestel garantili efendim.
Soru: ürünün beyaz rengi var mi
Cevap: ÜRÜNLER LİSTEDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR EFENDİM
Soru: Merhaba, Ben ekstra 4 yıl garanti yaptırmak istiyorum. Bu işlemi nasıl yapacağım?
Cevap: Merhabalar efendim.Vestel müşteri hizmetlerini arayarak veya servise giderek yapabilirsiniz.
Soru: tamamdır teşekkürler servis bize ulastirip montajını da yapar o zaman hayırlı işler
Cevap: RİCA EDERİZ. AYNEN EFENDİM.
Soru: inox modelli dogrumu
Cevap: Evet doğrudur
Soru: merhaba yetkili bayisiniz sanirim sorum.olcakti inox mu bu urun kisa programi kac dakika ve kurulama yapiyormu kisa.programi
Cevap: 50 DK PROGRAMDA YIKAMA DURULAMA VE KURUTMA VARDIR. 30 DK KISA PROGRAMI MEVCUTTUR .ÜRÜN INOX DUR EFENDİM
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Resim Galerisi
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 14389.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Teknik Bilgiler
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi ürününü 14389.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
14389.0 Tl ye satışta olan Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı ama makine kapağı açılırken yay sesigeliyor.Ayriyetten çalışmaya basladiginda yüksek bir ses çıkışı veyalıtım yokmuş gibi içerdeki sesi dışarı yoğun bir şekilde aktariyor
İsim: A** B**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: 20 senedir vestel kullanıyoruz bulaşık makinesinde vestelden iyiyıkayanına denk gelmedim, boşşşş moşşşş hikaye. Daha açtırmadık umarım yanılmayız
İsim: M** A**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba, iç aydınlatma var mı
Cevap: MERHABALAR YOK EFENDİM.
Soru: merhaba 10 yıl motor 10 yıl kompresör garantisi var mı dışı paslanmaz çelik mi
Cevap: Merhabalar 3 yıl garantili olup, ek olarak 4 yıl daha uzatabilirsiniz. Paslanmaz çeliktir.
Soru: ürünün en ölçüsü 60 cm mi acaba
Cevap: efendim 60 cm dir
Soru: Sirkilasyon pompası inverter midir?
Cevap: İNVERTER MOTORA SAHİP EFENDİM TEKNİK BİLGİLER İÇİN EN YAKIN VESTEL SERVİSİNDEN BİLGİ ALABİLRİSİNİZ
Soru: Merhaba bu modelde yıkama bittikten sonsa otomatik kapı açma varmı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar 2 sorum olacak. 1) Bu ürün sıfır mıdır? 2) teknik servis tarafından kurulma oluyor mu?
Cevap: ÜRÜN SIFIR KAPALI KUTU EFNDİM KURULUMU YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILIR
Soru: renk olarak gri mi ? yoksa beyaz mı?
Cevap: inox efendim
Soru: qarantisi varmi?
Cevap: 3 yıl Vestel garantili efendim.
Soru: ürünün beyaz rengi var mi
Cevap: ÜRÜNLER LİSTEDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR EFENDİM
Soru: Merhaba, Ben ekstra 4 yıl garanti yaptırmak istiyorum. Bu işlemi nasıl yapacağım?
Cevap: Merhabalar efendim.Vestel müşteri hizmetlerini arayarak veya servise giderek yapabilirsiniz.
Soru: tamamdır teşekkürler servis bize ulastirip montajını da yapar o zaman hayırlı işler
Cevap: RİCA EDERİZ. AYNEN EFENDİM.
Soru: inox modelli dogrumu
Cevap: Evet doğrudur
Soru: merhaba yetkili bayisiniz sanirim sorum.olcakti inox mu bu urun kisa programi kac dakika ve kurulama yapiyormu kisa.programi
Cevap: 50 DK PROGRAMDA YIKAMA DURULAMA VE KURUTMA VARDIR. 30 DK KISA PROGRAMI MEVCUTTUR .ÜRÜN INOX DUR EFENDİM
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Resim Galerisi
Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
VESTEL Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Bm 6312 X Wıfı Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.