BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi-

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Alınmaya Değer Mi?
BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 15649.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürün Özellikleri

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi ürününü 15649.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
15649.0 Tl ye satışta olan BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Çeyizim için almıştım elime hızlı ulaştı bir sorunu defosu yok teşekkürler
İsim: Fatma Z. S.
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: kargo paket herşey mükemmel tşk ederim
İsim: Ö** c** b**
Tarih: 03 Kasım 2021
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: gönderen firmaya teşekkür ederim sözünde durdu vaktinde getirdi. ürünühenüz açmadım servisi ezik çizik durumu için kendisi acacakmis. hayırlıişler dilerim. tavsiye ederim.
İsim: S** Ç**
Tarih: 13 Aralık 2023
Satıcı: Payna Vestel yetkili online bayi

Yorum: Ürünü çok beğendim ve kullanımı rahat ve kolay. Hepsinden ziyadeteslimat süresi çok iyiydi. Zamanında geldi. Teknik servis ise günündemontaja geldi
İsim: Abdulhakim A.
Tarih: 27 Mart 2022
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: merhaba bulaşık makinesinde neyin dikkat edilmesi gerekir ben alacam ama karar veremiyorum
Cevap: bulaşık makinesinde program sayıları ve programların sizin ihtiyaçlarınıza hitap edip etmediğine bakabilirsiniz efendim

Soru: makine bi yerde 13 açıklama kısmında 15 kişilik yazıyor hangisi doğru
Cevap: 13 kişilik efendim.Vestel sayfasında sa 13 kişilik diye yazmakta.

Soru: Gökçeadaya gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhabalar ; Gökçeadaya Ceva lojistik ile gönderim sağlanmaktadır ,iyi günler dileriz.

Soru: peki tesekkurler kac gunde donus olur bilginiz var mi?
Cevap: En kısa sürede sizinle ileişime geçerler efendim.

Soru: Trendyol sâtış ârtırma hizmetlerimiz güncellendi! Detaylar (TyMedya Com)'da!
Cevap: ilginiz için teşekkürler

Soru: Yükseklik genişlik ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 85,0x59,8x59,8

Soru: Yeriniz nerede
Cevap: MERHABA AYDIN'DAN GÖNDERİM YAPIYORUZ..

Soru: Buharlı temizleme özelliği var mı?
Cevap: Merhaba, bu konu hakkında yetkili servislerden veya vestel müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı öneririz.

Soru: urunun sepetinde asansor uygulamasi varmi yukari asaki iniyor mu
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz üründe asansör özelliği mevcut değildir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: peki size nasil ulasabiliriz urun geldikten sonra
Cevap: Bu alandan yazabilirsiniz

Soru: Mordoğan Karaburun alacağım.kurulum servisi için siz mi görüşeceksiniz
Cevap: MERHABA ÜRÜN SİZE TESLİM EDİLDİKTEN SONRA ÜCRETSİZ KURULUM İÇİN FATURA ÜZERİNDEKİ NUMARADAN BİZE ULAŞIP SERVİS KURULUMU AÇIYORUZ..

Soru: E sınıfı yakıt sınıfının A sınıfından farkı nedir? teşekkürler
Cevap: E ENERJİ SINIFI YENİ ENERJİ YÖNETMELİĞİNE GÖRE A ENERJİ SINIFININ KSRŞILIĞIDIR İYİ GÜNLER DİLERİZ

Soru: makinayı şimdi alsam, kurulumunu haziran ayında istesem olir mu. kurulum yapıldığı günden itibaren mi garantisi başlar
Cevap: Değerli müşterimiz; Satın almış olduğunuz ürünlerin garantileri fatura tarihi itibariyle başlar ve yetkili servisin açması/kurması gerekmektedir. Olası bir arıza vs gibi sorunlarda mağduriyet yaşamamanız adına; ürünü teslim aldığınızda bizlerle irtibata geçerek montaj kaydı oluşturmanız ve servisin ürünü açarak kontrol etmesi, bir sorun var ise değişim/onarım/iade gibi imkanların sağlanması adına; ilerleyen dönemlerde kurulumu tavsiye etmiyoruz. En kısa zamanda kurulumun yapılması, ilerleyen dönemlerde kullanılacaksa bile kurulumun yapılarak; cihazda sorun olmadığının tespiti sonrası paketlenerek saklanmasını öneririz. Saygılarımızla

Soru: merhaba garanti suresi nekadar acaba,Vestel mağazadan almış gibi aynı garanti şartları varmı
Cevap: Merhaba Efendim, Garanti süresi 3 yıl olmakla birlikte yetkili bayi olduğumuz için ürününüz Vestel Türkiye garanti çatısı altındadır.

Soru: Merhaba Vestel BM 6302 ile BM 6312 arasındaki fark nedir ikisinde 6paroğram birde makinayı aldıktan sonra herhangi bir skoru yaşadığımzda sorunu çözmek konusunda sıktı yaşamayız servis garantiyle ona göre alıcam
Cevap: Merhabalar teknik olarak herhangi bir fark yok seri farkı var.Ürün 3 yıl vestel garantilidir

Soru: En kısa program kaç dakika sürüyor
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz ürünün en kısa programı 30 dakikadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar sizden aldıgım vestel retro bulaşık makınası için servis kaydı acabılırmısınız montaj için yalova ili
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Ürün size geldikten sonra kurulum için üretici firmayı arayarak talep oluşturabiliyorsunuz. VESTEL Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: wifi ne işe yarıyor onu anlatirmisiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Detaylı bilgi için üretici firma VESTEL ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: merhaba. gri rengi var mı elinizde. dokunmatik mi makina
Cevap: Merhabalar; şuan sadece beyaz renk mevcut olup, ürün led ekran dokunmatiktir, iyi günler dileriz

Soru: Merhabalar. Urun yıkadıktan sonra kapağı kendi atiyormu
Cevap: Merhabalar ; teknik konu ile ilgili Vestel müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz ,iyi günler dileriz.

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki