Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı-

Sukran

Bilgili
Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Güncel Satış Fiyatı 19470.0 Tl'den Satılmaktadır.

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Memnuniyet Durumu Nedir?

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Açıklama Ve Özellikler

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Beko Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 19470.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
19470.0 Tl ye satışta olan Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: biraz geç bir yorum oldu fakat üründen gerçekten çok memnunum teslimatçok iyiydi tek bir çizik bile yoktu paketleme mükemmeldi. çok teşekkürediyorum. bol kazançlar
İsim: H** K**
Tarih: 23 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GÖKÇE EV ALETLERİ

Yorum: Çeyizine aldım.
İsim: O** A**
Tarih: 02 Aralık 2022
Satıcı: SULTAN SHOP

Yorum: Ürün elime ulaşmadığı halde teslim edildi yazıyor.yapılan hatanındüzeltilmesini istiyorum. güncelleme hatanın telafisi yapıldı.geç olsada ürün geldi.henüz kurulum yapılmadı
İsim: D** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Kasım 2023
Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı

Yorum: Ürün elime ulaştı güzel paketlenmiş kargo horoz lojistik 12 günde zorgeldi ama ürün güzel daha kurulum yaptırmadık
İsim: C** C**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: HEMENN AL

Yorum: Kenar sacı biraz esnemişti. Nakliye sırasında olmuş olabilir. Servisücretsiz değiştirdi. Tavsiye ederim güzel makine.
İsim: m** g**
Tarih: 20 Ekim 2023
Satıcı: BAYİDENUYGUN

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Ekonomik program kaç dakika sürüyor acaba
Cevap: en kısa süre 30 dkk efednim

Soru: Düğme kısmı gri renk mi beyaz mı
Cevap: Ürünlerimiz kapalı ambalajlı olduğundan en yakın Beko bayisinde inceleyebilirsiniz.

Soru: Bu makina Bulaşık Gold renk çatal v bardak Gold çizgi yıkama uygunmu yani renk giderimi zarar oluyorum
Cevap: Merhabalar, teknik bilgiler için Beko çağrı merkezi ile görüşebilirsiniz.

Soru: merhaba çağrı merkezinde Beko yazmiyor kurulum için
Cevap: Meheaa efendim zaten Borusan lojistik size teslim ettiği zaman biz kendimiz sizinle iletişime geçip öyle sizlere servis yönlendirmesi yapıyoruz efendim bi sorun yaşamayın diye

Soru: Kendi kapağını açma özelliği nasıl oluyor
Cevap: Merhaba,üründe bazı programların sonunda,kapağı otomatik açarak,ortamdaki doğal hava akışının kullanımıyla,extra enerji harcamadan,kurutma performansını gerçekleştirir.Bilginize sunarım

Soru: sınıfi nedir acaba
Cevap: Merhaba D sınıfı

Soru: Merhaba sıfır bulaşık makinesine tuzu koyduktan sonra su koymak gerekir mi
Cevap: Yok efendim

Soru: Ürün teshirli mi
Cevap: Merhaba, teshir ürünü satisimiz yoktur. Bilgilerinize.

Soru: Türkiye Beko garantili mi ürün
Cevap: Merhaba evet efendim.

Soru: dijitalimi acaba kac dk falan bildirimi varmi
Cevap: Evet dijitaldir programın süresini ve kalan süreyi ekranda gösteriyor

Soru: merhaba catal kasik cekmecesi var mi
Cevap: Merhabalar tabi evet üründe mevcut

Soru: Hangi programda kapak kendigilinden açılıyor
Cevap: BEKO RESMİ SAYFASINDAN KODU YAZARAK TÜM DETAYLARINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Soru: söz konusu bulaşık makinesinin herhangi bir indirimi olamaz mi abi birde simdi alsak bile kullanmiyacax evde kapali kutu olarak kalacak uygun mudur. süreç nasil isliyor servis garanti yonunden
Cevap: Merhaba, ürün evinize teslim olunca servis ile iletişime geçerek bu durumu anlatmanız halinde yetkili servis evinize gelip ürün seri numarası okutarak sadece taşıma işlemi yapar. Ürünü kullanacağınız zamana kadar kutusu ve ambalajını açmadan beklemeniz gerekmektedir. Kurulum yaptırmak istediğinizde tekrardan yetkili servis çağırırsanız o gün itibariyle garantisi başlar.

Soru: merhabalar inox rengi beko 674581 eı ile aynı mıdır set yapmak istiyorum tonları tutuyor mu
Cevap: Merhaba, İki üründe inox model olduğu için uyumlu olur. Tonlama için söz vermemiz yada evet dememiz sizi yanıltır

Soru: Üretim yılı nedir
Cevap: Merhaba efendim 2022 dır.

Soru: İnox değil mi bu ürün birde enerjisi nedir
Cevap: Merhabalar ürün Inox ve Enerji Sınıfı D

Soru: Kalan zaman göstergesi var mı
Cevap: Merhabalar var efendim

Soru: Mrh bu ürünün kısa programları varmı birde kuru çıkarıyor mu acaba
Cevap: Ürün detayları açıklamayı okuyabilirsiniz

Soru: merhaba ürünü şimdi alsam sonra kurulsa nasıl haber vermem lazım?
Cevap: Merhaba, 2 yıl içinde ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Kurulum yapılmasını istediğiniz zaman Beko çağrı merkezini arayarak kurulum randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bilgilerinize sunarım.

Soru: 30 dk programda kurutma var mıdır
Cevap: Merhaba beko yetkili sayfasından baksanız daha iyi olur

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Bm 5045 I 5 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki