Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı-

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Şu Andaki Değeri 26701.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi ürününü 26701.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
26701.0 Tl ye satışta olan Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: satıcı çok hızlı kargo yaptı. servis gelip hemen kurulum yaptı. makineçok iyi çalışıyor telefondan kontrol edilebiliyor bu çok iyi bir özellikayrıca yıkama bitince telefonunuza bildirim geliyor ve makine kapağınıotomatik kendisi açıyor. iç aydınlatma harika kesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok teşekkürler, kargo çok hızlı şekilde oldu, ücretsiz Vestel kurulumiçin yardımcı olundu, çok memnun kaldık, makine süper, herkese tavsiye ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Ürün aşırı kaliteli ve geniş. Satıcı ilgiliydi servis hizmeti de aynışekilde. Alacak kişilere tavsiye ederim
İsim: A** D**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: Sorunsuz kargolandı ve geldi. Kurulumda sorunsuz gerçekleşti. Teknolojikve gelişmiş bir cihaz. Henüz tam hakim olamadım zamanla öğreneceğim.
İsim: Ş** M** B**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: urunum cok guzel cok memnunum
İsim: m** ö**
Tarih: 13 Ocak 2023
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürünü 25 Şubatta aldım. Özellikle yerli malı olması nedeniyle Vesteltercihim oldu. 5 Proğramlı Vestel bakarken önce 8 sonra10 proğramlı buüründe karar kıldım. Proğram seçenekleri çok güzel. Şuan için özellikle3 proğram kullanıyoruz. Ama Buharlı yıkma bile var. Normal fıskiyelerharici iki adet 3 boyutlu fıskiyesi var ki bu her noktaya suyunulaşmasınDevamını Oku
İsim: hüseyin c.
Tarih: 10 Mayıs 2022
Satıcı: Simport

Yorum: görselde ki gibi iç aydınlatmasi çok hoşuma gitti suanlik herşey güzel
İsim: hasan İ.
Tarih: 26 Mart 2022
Satıcı: Simport

Yorum: henüz kullanmadım. ama fiyat performans açısından gayet mantıklı duruyor...
İsim: E** H**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: Büyükdere-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 31 Aralık 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Makinenin eksik bulduğum özellikleri: telefonla bağlanabilmek için öncemakinenin üzerindeki telefon bağlantı tuşuna basmanız gerekiyor. makineaçılınca otomatik açılması gerekir. makinenin kapağı kapalı olduğusürece yine telefondan bağlanıp açabilmek gerekir ama önce makineyiüzerinden açıp birde telefon bağlantı tuşuna basmanız gerekiyor ondansonraDevamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: sessiz. kullandıkça yazacağım.
İsim: umut k. p.
Tarih: 18 Şubat 2022
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: yıkama ve kurutması cok iyi. sessiz mod disinda kullanimda ses duzeyininbu ozellikte bir makine icin fazla oldugunu dusunuyorum. otomatik kapakacma ozelligi guzel sadece verdigi uyari cok uzun ve sessiz modda da buuyariyi vermesi sacma. program seciminde enerji ve su tuketim oraninigöstermesi cok guzel.
İsim: M** Ç**
Tarih: 04 Mart 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Dokunmatiği sıkıntılı bazen 10 20 kere basmanız gerekiyo servis geldibaktı gerçekten sıkıntı var yani başka bir markaya yönelmenizi öneririm.
İsim: h** s**
Tarih: 01 Haziran 2024

Yorum: Makine çalışmıyor.2 haftadır mağduruz.Kusurlu ürün gönderildi.Kurulumiçin gelen servis bize birtakım bahaneler uydurdu.Servisin dedikleriniyapmamıza rağmen makine şuan açılmıyorKesinlikle satıcıyı ve ürünütavsiye etmiyorum
İsim: M** e** Ö**
Tarih: 20 Aralık 2023
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Paketlemesi güzel, sorunsuz geldi, ilgili satıcı
İsim: Y** A**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Ürün geldiğinde kutusunda hiç bir hasar olmamasına ve iyi paketlenmişolmasına rağmen led ekran paneli çatlak geldi ve muhtemelen o şekildegönderilmiş. Kuruluma gelen servis yetkilisi paneli ücretsiz olarakdeğiştiriyor ama bu şekilde gönderilmiş olmasına inanamadım cidden.
İsim: D** A**
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: Çok çabuk teslim ettiler sorunsuz geldi
İsim: E** A**
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: bu ürün problemli, 2 kere değişti ilkinde anakart problemi ile değişimyapıldı ürün kurutmuyordu, ikinci de dokunmatik panel problemi vardı 3.kez istemedim ve süreç 1 ay sürdü bu nedenle bizi üzdü..
İsim: M** G**
Tarih: 19 Ocak 2023
Satıcı: Banco Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kırık ekranlı bulaşık makinesini getirdiler. Trendiyol'e geri ödemetalebinde bulundum. Yaşlanmak için bir talep hazırladım ama HorozLogistic malları almaya gelmedi. Teslim tarihinden itibaren 15 güngeçtiği için şimdi geri ödeme yapamıyorum. Vestel Servis merkezi bumodelin mevcut olmadığını değiştirmiyor. Üçüncü haftadır sorunuma birçözüm bulamıyoruDevamını Oku
İsim: Rustam B.
Tarih: 11 Ağustos 2022
Satıcı: Banco Vestel Yetkili Online Bayi

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Merak Edilenler

Soru: Gün ışığı teknolojisi nedir?
Cevap: hem iç ortamın hava kalitesini artırıyor hem de iç ünitedeki eşanjör yüzeyinin temiz kalmasını sağlar efendim

Soru: klima ne açılır acaba stok 1 adet açabilir misiniz
Cevap: STOK VE MİKTARLAR LİSTEDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR EFENDİM

Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: merhaba belirtmiş olduğunuz ürün yeni enerji sistemi yönetmeliğine göre B enerji sınıfıdır efendim

Soru: Ses düzeyi ne acaba
Cevap: 44 db efendim

Soru: Şimdi alsam 4 ay sonra gönderseniz olur mu?
Cevap: Merhabalar; maalesef alınan siparişler bekletilememektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: kapagi otomatik aciliyor mu
Cevap: merhaba ayrıntılı ürün özellikleri için vestel internet sitesini ziyaret edebilirsiniz efendim

Soru: Kargo hangi ilden gelecek bu ürünü alırsak
Cevap: Merhaba ; ürün Vestel Manisa fabrikamızdan sıfır olarak gönderilmektedir. Sağlıklı günler dilerim.

Soru: Merhaba Gaziantep içine bugün kurulum yapabilir misiniz?
Cevap: Merhaba, Tarafınıza hizmet ancak bayramdan sonra sağlanır. Keyifli alışverişler.

Soru: Merhaba bittikten sonra kapağı kendi kendine açılıyor mu
Cevap: Merhaba, bitti sinyali mevcuttur, iyi günler dileriz

Soru: Merhaba 1temmuz itibariyle zam uygulanacakmı beyaz eşyada?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün fiyatları piyasa ve kampanya koşulları dahilinde anlık olarak değişmektedir.

Soru: Merhaba. bu ürün az önce vardı. ama şu an kalmadı diye gözüküyor.
Cevap: MERHABALAR, STOKTA TÜKENDİĞİNDEN DOLAYI GÖZÜKMEMEKTEDİR .

Soru: Merhaba, Şu an kullandığımız yerin yüksekliği 81 cm. Kullanmış olduğumuz makine sığmayınca makinenin üst kısmı çıkarılmıştı. Bu üründe de 85 cm yazıyor. Ürün 81 cm yüksekliğe sığar mı? üstü çıkarılıyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: bu modelin beyazı var mı
Cevap: Merhabalar ,ürün beyaz rengi stoklarımızda mevcut değildir iyi günler dileriz

Soru: 10502.bu bulaşık makinesi nin beyazı yokmu
Cevap: yoktur efendim

Soru: merhabalar bu modelin beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba Stoklarımızda mevcut değildir.

Soru: Merhaba Kurulumu vestel yetkili servisi ücretsiz kuruyor değil mi?
Cevap: Merhabalar , ürün tarafınıza ulaştıktan sonra fatura üzerindeki numaralardan bizlere ulaşıp ücretsiz kurulum kaydı oluşturabilirsiniz Vestel yetkili servisimiz tarafından ücretsiz montajı yapılmaktadır iyi akşamlar dileriz.

Soru: efendim kolay gelsin iyi çalışmalar klima stok 1 adet açabilir misiniz tam alırken satışa kapandı
Cevap: Merhabalar ,ilerleyen zamanlarda stok kontrolünü yapabilirsiniz ,stoklar sürekli güncellenmektedir iyi günler dileriz

Soru: Çatal bıçak katı varmı
Cevap: Merhabalar,en üst kısımda çatal bıçak katı mevcuttur iyi günler dileriz

Soru: Merhaba. Bu ürün elinizde hala var mı? Şanlıurfa/Siverek'e gönderim yapılıyor mu?
Cevap: Merhabalar; hafta içi öğleden önce alınan siparişlerin çıkışı aynı gün gerçekleşmektedir. Cumartesi günü sabah 09.00'dan sonra alınan siparişlerin çıkışı pazartesi günü sağlanmaktadır. Ürün lojistik firma ile tüm il ve ilçelere gönderilmektedir. Lojistik firmanın maksimum teslimat süresi 7 iş günüdür. Lojistik firma kata kadar teslimat sağmaktadır. Tercih ettiğiniz ürünün çıkışı Hatay depo biriminden sağlanacaktır. Detaylı bilgi için Borusan Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Soru: Bu modelin beyazı var mı
Cevap: Maalesef efendim.

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Bm 10502 X Gı Pro Wıfı 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki