Gulsen
Bilgili
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Şu Andaki Fiyatı 299.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Gerçekten İyi Mi?
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Hakkında yaklaşık 101 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Ürün Hakkında Bilgi
Beden M, Boy 176 cm, Göğüs 93 cm, Bel 71 cm, Kalça 99 cmBloom Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri yukarı doğru iterek, daha dik ve şık bir görünüm sağlar. Balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerini daha dolgun gösterir. Dolgusuz tasarımı da doğal bir görünüm sunar. Dantel detaylarıyla şık bir görünüm sunan sütyen, sürdürülebilir malzemelerden üretilmiştir. Ayarlanabilir ve çıkarılabilir askıları sayesinde sana tam uyum sağlar ve kullanım kolaylığı sunar.ANA KUMAŞ:GERI DONUSUMLU POLYESTER %55, POLİESTER %41, ELASTAN %42.KUMAŞ:GERI DONUSUMLU POLYESTER %93, ELASTAN %7
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen ürününü 299.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Son Yorumlar
299.99 Tl ye satışta olan Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
101 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok rahat ve kullanışlı tam beden almanızı tavsiye ederim
İsim: s** ö**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Beden:75B
Satıcı: Penti
Yorum: Çok iyi tam beden
İsim: m** y**
Beden: Boy:170cm
Yorum: Çok sevdim teşekkürler tam istediğim kalıp
İsim: G** A**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: yumuşacık çok sevdim
İsim: F** A** Y**
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Beden:90B
Yorum: Penti kalitesi şaşmaz
İsim: e** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Ağustos 2024
Yorum: o kadar güzel ve yumuşak 4 rengini de aldım
İsim: M** T**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Beden:80B
Yorum: muhteşem çok beğenerek aldım
İsim: betül p.
Beden: Beden:85B
Yorum: Çok kaliteli ve beğendim
İsim: B** K**
Beden: 31 Ağustos 2024
Yorum: Her zamanki penti kalitesi tam kalıp süper
İsim: **** ****
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: çok beğendim
İsim: S** T**
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: gonul rahatligiyla alinabilir cok rahat ama kargo icin ayni seyi diyemicem cunku kutu delinmisti
İsim: ruya m.
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Güzel ürün
İsim: T** K**
Beden: 26 Ağustos 2024
Yorum: çok kaliteli
İsim: n** d**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:80C
Yorum: Güzeldi ama pahalı
İsim: A** T**
Beden: 24 Ağustos 2024
Yorum: Ürün güzel tam beden alınabilir
İsim: S** A**
Yorum: gayet iyi kaliteli
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: güzel ve şık bir ürün. beğendim.
İsim: F** a**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Güzel kaliteli
İsim: B** G**
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: penti kalitesi kesinlikle alın kendime almıştım kardeşimede aldım
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Boy:156cm
Yorum: Beğendim dokusu güzel
İsim: H** G**
Beden: 01 Eylül 2024
Yorum: çok güzel bekledikten daha iyi
İsim: A** A**
Yorum: indirimde 197 tl ye aldım
İsim: s** ç**
Yorum: Çok güzel tam beden alınır
İsim: F** İ**
Beden: Boy:167cm
Yorum: Çok güzell
İsim: E** Ç**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel ben baya da uyguna aldım
İsim: İ** Y**
Beden: 15 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel kaliteli
İsim: S** Y**
Yorum: Harikaa çok güzel
İsim: M** D**
Yorum: Penti kalitesi indirimli iken aldım
İsim: T** G**
Yorum: Penti kalitesi. Her zamanki gibi çok rahat ve tam kalıp
İsim: H** T** T**
Tarih: 14 Eylül 2024
Yorum: Duruşu çok güzel
İsim: G** E** K**
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: straplez kullanılır mı
Cevap: Merhaba,Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz straplez kullanıma uygun özelliğe sahiptir.. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: dolgulu mu acaba
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerini daha dolgun gösterir. Dolgusuz tasarımı da doğal bir görünüm sunar. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: balenl mi ve destekleme özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz balenli özelliğe sahiptir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: dolgusuz demi
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Dolgusuzlar mı
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerini daha dolgun gösterir. Dolgusuz tasarımı da doğal bir görünüm sunar. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Lotus model gibimi
Soru: merhabalar urun push up mi?
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen lifting özelliği bulunmakta olup, dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba Lotus modelde 85 C kullanıyorum bunda hangi bedeni tercih etmeliyim acaba
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüzde 85C bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar ürün kalıp olarak darmıdır genişmidir artı85B kullandığım zamn sırt kısmı dar geliyor kalıplar hakkında bilgi ve kaç bedeni önerirsiniz tşkler
Cevap: Merhaba, size uygun bedeni iletebilmemiz için göğüs altı ve göğüs çevresi beden ölçünüzü paylaşabilir misiniz ? İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kutulu mu gönderim yapılacaktır
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz şeffaf poşet içerisinde kutulu gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba lotus da 85 D kullanıyorum. bu modelde ne uygun olur.tsk
Cevap: Merhaba, size uygun bedeni iletebilmemiz için göğüs altı ve göğüs çevresi beden ölçünüzü paylaşabilir misiniz ? İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 90 a takıyorum ona yakın hangi bedeni alirsam olur acaba
Cevap: Merhaba,Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüzde 90A beden uyumlu 80C, 75D ve 85B bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: İçerisinde destek süngeri var mı cup kısmında
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüzün balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerinizi daha dolgun gösterir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: marhana.75B 75C farki nadir? teşekurler
Cevap: Merhaba , A,B,C,D olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: iç kısmında straplez kullanım için silikon var mı ?
Cevap: Merhaba,Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz straplez kullanıma uygun özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bütün sorulara aynı cevabı vermişsiniz o yüzden tekrar soruyorum boş cup mı? Yoksa destekli mi süngeri
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri yukarı doğru iterek, daha dik ve şık bir görünüm sağlar. Balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerinizi daha dolgun gösterir. Dolgusuz tasarımı da doğal bir görünüm sunar. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Görsel Galerisi
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Şu Andaki Fiyatı 299.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Gerçekten İyi Mi?
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Hakkında yaklaşık 101 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Ürün Hakkında Bilgi
Beden M, Boy 176 cm, Göğüs 93 cm, Bel 71 cm, Kalça 99 cmBloom Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri yukarı doğru iterek, daha dik ve şık bir görünüm sağlar. Balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerini daha dolgun gösterir. Dolgusuz tasarımı da doğal bir görünüm sunar. Dantel detaylarıyla şık bir görünüm sunan sütyen, sürdürülebilir malzemelerden üretilmiştir. Ayarlanabilir ve çıkarılabilir askıları sayesinde sana tam uyum sağlar ve kullanım kolaylığı sunar.ANA KUMAŞ:GERI DONUSUMLU POLYESTER %55, POLİESTER %41, ELASTAN %42.KUMAŞ:GERI DONUSUMLU POLYESTER %93, ELASTAN %7
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen ürününü 299.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Son Yorumlar
299.99 Tl ye satışta olan Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
101 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: çok rahat ve kullanışlı tam beden almanızı tavsiye ederim
İsim: s** ö**
Beden: Beden:75B
Yorum: Çok iyi tam beden
İsim: m** y**
Beden: Boy:170cm
Yorum: Çok sevdim teşekkürler tam istediğim kalıp
İsim: G** A**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: yumuşacık çok sevdim
İsim: F** A** Y**
Yorum: Penti kalitesi şaşmaz
İsim: e** s**
Beden: 25 Ağustos 2024
Yorum: o kadar güzel ve yumuşak 4 rengini de aldım
İsim: M** T**
Yorum: muhteşem çok beğenerek aldım
İsim: betül p.
Yorum: Çok kaliteli ve beğendim
Beden: 31 Ağustos 2024
Yorum: Her zamanki penti kalitesi tam kalıp süper
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: çok beğendim
İsim: S** T**
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: gonul rahatligiyla alinabilir cok rahat ama kargo icin ayni seyi diyemicem cunku kutu delinmisti
İsim: ruya m.
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: T** K**
Beden: 26 Ağustos 2024
Yorum: çok kaliteli
İsim: n** d**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:80C
Yorum: Güzeldi ama pahalı
İsim: A** T**
Beden: 24 Ağustos 2024
Yorum: Ürün güzel tam beden alınabilir
İsim: S** A**
Yorum: gayet iyi kaliteli
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: güzel ve şık bir ürün. beğendim.
İsim: F** a**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Güzel kaliteli
İsim: B** G**
Beden: 06 Eylül 2024
Yorum: penti kalitesi kesinlikle alın kendime almıştım kardeşimede aldım
Beden: Boy:156cm
Yorum: Beğendim dokusu güzel
İsim: H** G**
Beden: 01 Eylül 2024
Yorum: çok güzel bekledikten daha iyi
İsim: A** A**
Yorum: indirimde 197 tl ye aldım
İsim: s** ç**
Yorum: Çok güzel tam beden alınır
İsim: F** İ**
Beden: Boy:167cm
Yorum: Çok güzell
İsim: E** Ç**
Yorum: Gayet güzel ben baya da uyguna aldım
İsim: İ** Y**
Yorum: Çok güzel kaliteli
İsim: S** Y**
Yorum: Harikaa çok güzel
İsim: M** D**
Yorum: Penti kalitesi indirimli iken aldım
İsim: T** G**
Yorum: Penti kalitesi. Her zamanki gibi çok rahat ve tam kalıp
İsim: H** T** T**
Yorum: Duruşu çok güzel
İsim: G** E** K**
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: straplez kullanılır mı
Cevap: Merhaba,Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz straplez kullanıma uygun özelliğe sahiptir.. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: dolgulu mu acaba
Soru: balenl mi ve destekleme özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz balenli özelliğe sahiptir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: dolgusuz demi
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Dolgusuzlar mı
Soru: Lotus model gibimi
Soru: merhabalar urun push up mi?
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen lifting özelliği bulunmakta olup, dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba Lotus modelde 85 C kullanıyorum bunda hangi bedeni tercih etmeliyim acaba
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüzde 85C bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar ürün kalıp olarak darmıdır genişmidir artı85B kullandığım zamn sırt kısmı dar geliyor kalıplar hakkında bilgi ve kaç bedeni önerirsiniz tşkler
Soru: kutulu mu gönderim yapılacaktır
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz şeffaf poşet içerisinde kutulu gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba lotus da 85 D kullanıyorum. bu modelde ne uygun olur.tsk
Soru: 90 a takıyorum ona yakın hangi bedeni alirsam olur acaba
Cevap: Merhaba,Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüzde 90A beden uyumlu 80C, 75D ve 85B bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: İçerisinde destek süngeri var mı cup kısmında
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüzün balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerinizi daha dolgun gösterir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: marhana.75B 75C farki nadir? teşekurler
Cevap: Merhaba , A,B,C,D olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: iç kısmında straplez kullanım için silikon var mı ?
Cevap: Merhaba,Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen model ürünümüz straplez kullanıma uygun özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bütün sorulara aynı cevabı vermişsiniz o yüzden tekrar soruyorum boş cup mı? Yoksa destekli mi süngeri
Cevap: Merhaba, Bloom Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri yukarı doğru iterek, daha dik ve şık bir görünüm sağlar. Balenli yapısı destek sağlarken, pedli tasarımı göğüslerinizi daha dolgun gösterir. Dolgusuz tasarımı da doğal bir görünüm sunar. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Görsel Galerisi
Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen En Uygun Satış Linki
Penti Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Bloom Lace Dantel Siyah Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.