bimcell de faturali hat var mi ?

BİMcell'de faturalı hat var mı?
Bimcell'de faturalı hat yok, hepsi faturasız

Herkese merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KırıkSessizlik

Bu noktada

- Paketleri satın alabilmek için hattınızda paket tutarı kadar bakiye bulunması yeterlidir. Dilediğiniz paketi satın alabilmek için hattınızda en az almak istediğiniz paket ücreti kadar bakiye olmalıdır . Örnek: Dost Küçük Paketini satın alabilmek için hattınızda en az 185TL bakiye bulunması gereklidir
- Simkart değişiklik ücreti ne kadardır? BİM mağazalarından SİM kart değişikliğinizi ÜCRETSİZ olarak yapabilirsiniz

İşine yararsa keyifli olur

Selam

@KırıkSessizlik gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu çerçevede

- Faturalı & Faturasız Hat Vergileri Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 700 TL'dir. Faturasız müşterilerden yeni hat tesisi esnasında peşin olarak tahsil edilirken, faturalı müşterilerin faturasına 12 eşit taksite bölünerek yansıtılır . Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 323,81 TL'dir
- BİMcell Aylık 20GB Ekstra İnternet Paketi: Paket kapsamında 30 gün geçerli yurt içi 20 GB cepten internet hakkı verilmektedir. Paket ücreti KDV-ÖİV dahil 180TL 'dir
- Bimcell hattınızda aktivasyonunu gerçekleştirmek istediğiniz filtrenin kısa kodunu 2500 kısa numarasına göndererek gerçekleştirebilirsiniz . Çağrı Merkezi: Müşterilerimiz, 444 4 551 Bimcell Müşteri Hizmetleri numaramız üzerinden Güvenli İnternet Profil değişikliklerini gerçekleştirebilmektedir

İşine yarayacağını düşündüm

Herkese iyi çalışmalar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @KırıkSessizlik

Bir başka detay olarak

- Simkart değişiklik ücreti ne kadardır? BİM mağazalarından SİM kart değişikliğinizi ÜCRETSİZ olarak yapabilirsiniz

Belki işine yarar diye düşündüm

Selamlar herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @KırıkSessizlik

Ek bir not olarak

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı 2025 yılı itibarıyla Bimcell yeni faturasız hat fiyatı yaklaşık 575 TL olarak belirlenmiştir. Bu tutar, hattın aktivasyonu sırasında peşin olarak tahsil edilir. Numara taşıma veya yeni hat alımlarında dönemsel kampanyalarla (Örn: 599 TL - 820 TL arası) hediye internet paketleri sunulabilmektedir
- Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin
- Hat ve TL satışları TT Mobil satış kanallarından yapılmaz. BİMcell hatları sadece BİM mağazalarında satılır

İşine yaraması beni sevindirir

İyi sabahlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @KırıkSessizlik

Ek bir perspektiften bakarsak

İşine yarar diye gönderdim

benzerkonular_benzer_konular