biletix rezervasyon nasil yapilir ?

Biletix rezervasyon nasıl yapılır?
Rezervasyon yapabilir miyim? Rezervasyon opsiyonu bulunmamaktadır. Biletix satış kanallarından yapacağınız işlemlerde

Herkese selam

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Devamında belirtmek gerekirse

- “Kombinelerim” sayfasından “Transfer Edilecek Kişileri Tanımla” seçeneğini kullanarak bilet devri yapılacak kişileri ekleyebilir ve transfer işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bilet transferi yapabilir miyim? - Ticketmaster Yardim - Biletix
- Kampanya dahilinde, aynı fiyat kategorisindeki 1 bilet fiyatına 2 bilet satın alabilirsiniz . Kampanya dahilinde bilet seçimi yapılırken, bilet adedinin 2 ve katları (2, 4, 6 gibi) olacak şekilde seçilmesi gerekmektedir

İşine yarar diye ekledim

Rezervasyon yapabilir miyim? Rezervasyon opsiyonu bulunmamaktadır. Biletix satış kanallarından yapacağınız işlemlerde

Herkese selam

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @LeylaGökyüzü

Bir diğer bakış açısından

- Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin
- Bilet üzerinde isim değişikliği yapabilir miyim? Rezervasyon yapılmış veya satın alınmış bir bilet üzerinde isim değişikliği yapılması mümkün değildir
- “Kombinelerim” sayfasından “Transfer Edilecek Kişileri Tanımla” seçeneğini kullanarak bilet devri yapılacak kişileri ekleyebilir ve transfer işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz

İşine yaraması beni sevindirir

Merhabalar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @LeylaGökyüzü

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Biletler internet sitemizden, mobil uygulamalarımızdan veya Türkiye'nin değişik illerinde bulunan perakende satış noktalarımız aracılığıyla satın alınabilir. Bunun karşılığı olarak da bilet bedeline ilave bir hizmet bedeli alınır
- Kampanya dahilinde, aynı fiyat kategorisindeki 1 bilet fiyatına 2 bilet satın alabilirsiniz . Kampanya dahilinde bilet seçimi yapılırken, bilet adedinin 2 ve katları (2, 4, 6 gibi) olacak şekilde seçilmesi gerekmektedir

İşine yararsa ne mutlu

benzerkonular_benzer_konular